Amerika nas najbolji (ne)prijatelj

RPM

Post by RPM »

... elem sad se k'o biva treba vjerovat' sta kaze neki smrdo Bjelica kome su strumfovi za vratom, mdaj ... nasi najveci prijatelji su europljani, jelde kak'o ovo smijesno zvuci ... posebno engleszi i francuzi, a rusi su stara engleska plemena ... :lol: :D
bolero1968

Post by bolero1968 »

CPETEH wrote:Па, кверт, то је бар лако!!! :):):)

Онда смо се договорили! Ти ћеш имати модерну и унитарну БиХ

Ја ћу добити модерну и унитарну Републику Српску....

А мислим да би требала бити и модерна и унитарна Херцег-Босна....

Није лоше, а? И сви кући пјевајући....:)
E vidis Sretene moderna republika se ne pravi na hiljadama leseva Bosnjaka koji jos uvijek leze sirom R.S.-a
Jedna moderna drzava priznaje svoje greske i pokusava da ih ispravi. Sta ste vi uradili do sada na pitanjima hvatanja ratnih zlocinaca, povratku onih koje ste protjerali iz njihovih kuca i da ti ne nabrajam dalje. Da ti ne napominjem da moderne drzave daju odstetu za one gradjane koji su trpjeli teror po logorima- Njemacka dan danas isplacuje odstetu jevrejima, a to vas tek ceka - naravno ako zelite da budete moderna drzava.
Ja mislim Sretene da vam je najbolje da i dalje budete jedna nemoderna drzava koja se zaklinje u ljude koji su odgovorni za smrt stotina hiljada ljudi.
Ostanite takvi kakvi ste - Ljudi koji lazu sami sebe jer nemaju snage da priznaju krivicu ili kako neko rece poslije ubistva Ane Lindh u Swedskoj -
Nista cudno to je uradio srbin to je njima u krvi.
seronja

Post by seronja »

bolero1968 wrote:

E vidis Sretene moderna republika se ne pravi na hiljadama leseva Bosnjaka koji jos uvijek leze sirom R.S.-a
Jedna moderna drzava priznaje svoje greske i pokusava da ih ispravi. Sta ste vi uradili do sada na pitanjima hvatanja ratnih zlocinaca, povratku onih koje ste protjerali iz njihovih kuca i da ti ne nabrajam dalje. Da ti ne napominjem da moderne drzave daju odstetu za one gradjane koji su trpjeli teror po logorima- Njemacka dan danas isplacuje odstetu jevrejima, a to vas tek ceka - naravno ako zelite da budete moderna drzava.
Ja mislim Sretene da vam je najbolje da i dalje budete jedna nemoderna drzava koja se zaklinje u ljude koji su odgovorni za smrt stotina hiljada ljudi.
Ostanite takvi kakvi ste - Ljudi koji lazu sami sebe jer nemaju snage da priznaju krivicu ili kako neko rece poslije ubistva Ane Lindh u Swedskoj -
ima jos modenijih drzava koje ne placaju odstete. recimo turci... oni su najmodernija drzava, recimo prvisu uveli recimo zabranu maHrame preko glave u skoli a vi lajete na francuze... a pobili su kurda vise neg sto bivsih jugoslovena ima zajedno...
Qwert

Post by Qwert »

seronja wrote:
bolero1968 wrote:

ima jos modenijih drzava koje ne placaju odstete. recimo turci... oni su najmodernija drzava, recimo prvisu uveli recimo zabranu maHrame preko glave u skoli a vi lajete na francuze... a pobili su kurda vise neg sto bivsih jugoslovena ima zajedno...
U pravu si ti, ima ih puno. Turska, Rusija, Amerika, Hrvatska...no nebih mijenjao tok diskusije. Image
margareta

Post by margareta »

Sta "seronja" 'zbori ? Dijareja ? :lol:
seronja

Post by seronja »

Jeste, kako si pogodila, cim vidim tvoj nik ufati me proljev...
margareta

Post by margareta »

Ja od tvoga dobijem opstipaciju a onda mucninu :x
Kindzasa

Post by Kindzasa »

Umjesto tenkova sada je olovka oružje ostvarenje cilja ????????
A za to su posebno nadlezne nagu*ene bos. *urve koje se valjase sa agentima udbe.

(Vidi Nikola Lozancic, UDBA 2, tajni podrumi heteroseksualaca)
CPETEH

Post by CPETEH »

Ух, овај сам топик занемарио :(:(

Прво мом другу Манијаку :)-па, ја сам ти највећи поборник промјене Дејтона-Када укинемо бих, и направимо три државе-куд ћеш љепше промјене Дејтона :):):)

Е, видиш Болеро, модерна држава се не прави ни држањем једног народа против његове воље у некој неприродној заједници, нити се прави прегласавањем, нити се прави кршењем Устава СРБиХ, нити се прави игнорисањем воље читавог народа,а та воља је исказана референдумом 91 године (немој то заборавити-вјероватно тада ти или твоји ближњи нисте помислили:'' Па можда би требало неки компромис наћи-када ови људи (наше комшије/пријатељи) неће са нама, а ми им отимамо државу, можда би требало бити фер....)....
Заједница је права ријеч пошто бих по свом Уставу није чак ни држава него је ''нешто''...Уствари то је несрећан експеримент....

А то у Шведској, то је стварно смијешно што ваљаш (то је појединац-који није баш при себи и који је уствари Швеђанин српског поријекла')-и то нема никакве везе са овим топиком :), али ето исплатићемо теби одштету због тога...:)
А то што ваљаш о крви:)-то ти је национализам и необразованост-и то ти је бумеранг, мој пријатељу :):)-може ти се вратити

А што се тиче одштете-ту си у праву-кад дође вријеме да се бар некако ублаже болови свих оштећених-ја сам за!!!
Али то чека и вас!!! И то је нормално....
zili

Post by zili »

CPETEH wrote: Е, видиш Болеро, модерна држава се не прави ни држањем једног народа против његове воље у некој неприродној заједници, нити се прави прегласавањем, нити се прави кршењем Устава СРБиХ, нити се прави игнорисањем воље читавог народа,а та воља је исказана референдумом 91 године (немој то заборавити-вјероватно тада ти или твоји ближњи нисте помислили:'' Па можда би требало неки компромис наћи-када ови људи (наше комшије/пријатељи) неће са нама, а ми им отимамо државу, можда би требало бити фер....)....
Заједница је права ријеч пошто бих по свом Уставу није чак ни држава него је ''нешто''...Уствари то је несрећан експеримент....

....
Stvarno ovo nikad nisam uspjela skontati. Iskrivljena neka logika totalno. Jedan narod dakle ne želi da bude u toj državi BiH. Pa što onda taj narod ne ide s milim Bogom. Jer, koliko je taj narod bio fer kad je rekao: "Eh, mi ne želimo više da živimo sa svojim komšijama, pa ćemo stoga sve da ih pobijemo." :shock:

Joj, ne mogu čak više o ovim stvarima ni da pričam. Pa, dobro, ima li tamo kod vas u tom RS-u iko normalan. Ja se sve trudim da zadržim vjeru u ljude, ali vi non-stop pretjerujete.
CPETEH

Post by CPETEH »

Draga Zili, kriva logika, a?? Ne možeš skontati??? Ajmo okolo......
Pa, hajde ti meni objasni što se ti i tvoji bližnji '92. niste otselili i otišli s milim Bogom????
Isto vam se nije sviđalo ili se to meni čini??? Da nisam nešto pogriješio???
Eto, kad ti to meni objasniš-vjerujem da će se i tebi objasniti tvoje pitanje! Pošteno?

Jel’ shvataš ti - da vi niste imali pravo da ODLUČITE za srpski narod u SRBiH gdje će srpski narod živjeti!!??? Niti vi, niti međunarodna zajednica! Šta tu nije u redu i šta ti ne kontaš? Jel’ tebi to jasno???? Šta je tebi tu iskrivljena logika-ti možeš živjeti gdje ti hoćeš, ali ti to ne daš svom komšiji???!!! Gdje je tu logika???? Hajde mi to objasni, života ti!!!! Odakle tolika sebičnost!!???

I ti dobro znaš da cilj nije bio ubiti sve! To su gluposti!!
Znači, cilj je bio izboriti se za pravo na izbor da srpski narod živi gdje srpski narod hoće i da srpski narod odlučuje o svojoj sudbini – a to je pravo koje je srpski narod kao konstitutivni narod u SRBiH apsolutno imao (i istorijski i brojno i pravno)– a to pravo je pravo koje su muslimani i Hrvati ekskluzivno i sebično i prevarom zadržali za sebe i ostvarili ga na nezakonit način kršenjem Ustava tadašnje SRBiH uz zatvaranje očiju međunarodne javnosti-rezultat toga si dobila i danas ga (ako si uopšte ovdje) proživljavaš ! Znači uzrok je negiranje prava konstitutivnom narodu na samoopredjeljenje!!! To je uzrok!!! A ovo što ti valjaš o planu za ubijanje je glupost, i još pride sve o čemu ti pričaš je posljedica! Posljedica pohlepe vaših političara, ali vi ste ih birali i oni su vam se na odgovarajući način zahvalili -ispunjavajući interese drugih nacija, a ne svoje!
Ja sam uvijek voljan da pričam o ovome, jer je to jedna velika nepravda nanesena jednom narodu!!I uvijek ću se truditi da takvima kao ti probam otškrinuti očne kapke ! A na tebi je da otvoriš oči !

I naravno odgovor na tvoje pitanje, kojim samo pokazuješ svoju ograničenost pokušajem generalizovanja čitave jedne zemlje (u ovom slučaju Republike Srpske)--Odgovor je: u Republici Srpskoj nema niko normalan!!! Ovdje su svi nenormalni, a igrom slučaja sva pamet i normalnost je prešla u susjednu nam FBiH!
Nemoj ti da zbog nas iz Republike Srpske gubiš vjeru u ljude, pa mi i nismo ljudi, mi smo nenormalni-mi nemamo pravo na samoopredjeljenje, mi nemamo pravo na kontrolu svoje sudbine-to ćeš TI odlučiti za nas!
A još povrh svega smo ubice, ljudožderi, kriminalci, neobrazovani, ludi itd, itd....
Sreća, pa si nam ti tu da nas prosvjećuješ!!!!

Živa i zdrava bila nam, prosvjetiteljko bistra! :):)
pitt

Post by pitt »

Srecko,
Jel se to pokvarila cirilica na kompu :D :D
seas of cheese

Post by seas of cheese »

seronja wrote:
bolero1968 wrote:

ma da. sta oni znaju o modernim drzavama i sranjima koja te moderne drzave rade? pa najmodernije drzave prave najveca (najmodernija) sranja. a takodje, najmodernije drzave napravljene su na genocidima, amerika vs. indijanci npr.

a o turcima i genocidu nad kurdima da ne pricamo, i opet turska moderna drzava, sa modernim ljetovalistima, hehehe... kako li vam samo ne smeta da idete u tu genocidnu zemlju na more... hehehe... :lol: :lol: :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Paša Smrdko od Sira upravo su Kurdi većinom vlasnici hotela :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

I za tvoju informaciju Turci su počinili genocid nad Armencima a s Kurdima se lopataju kao što ste Vi lopatali Albance .
Pa ste pomislili da bi BiH mogla biti Armenija :D
Koji :D bolesnici dostojni njege .
cowboy

Post by cowboy »

pitt wrote:Srecko,
Jel se to pokvarila cirilica na kompu :D :D
Boga mi, samo ga ti zezaj, vidjeces kad zapuca iz svih raspolozivih sredstava, u svetoj duznosti odbrane srpske opstojnosti. :D
pitt

Post by pitt »

Hajde ba, prezivjeo sam i prosli put kad su zapucali pa cu i ovaj valjda :D Samo ne znam da bi im braca ameri oprostili ovaj put :D
seas of cheese

Post by seas of cheese »

manijak1 wrote:I za tvoju informaciju Turci su počinili genocid nad Armencima a s Kurdima se lopataju kao što ste Vi lopatali Albance .
Pa ste pomislili da bi BiH mogla biti Armenija :D
Koji :D bolesnici dostojni njege .
ko da je bitno, ljudi su i jedni i drugi.

poenta je da su turci zlocinci, ali ti to veci forumasa ovde nebi smetalo jer su, kako se ono kaze, licemjerni.
manijak1

Post by manijak1 »

Kud će veći dvoličnjak od tebe.
Ako su Turci zločinci bitno je da su to i Srbi opet izučili gradivo :D :D
Post Reply