I ja sam na privatnom fakultetu,ali se ne mogu sloziti s tobom...Politicke nauke nisu fakultet, to je kurs,ali uporedi pravnika sa fakulteta u sarajevu i uporedi pravnika sa fakulteta u Kiseljaku(vecina profesora su iz Sa)...Compact wrote:Pravni - prostitucija, mito, kriminal, plagiranje i slično. Stalno ih prozivaju, čitaj današnje Oslobođenje. Moj prijatelj kojem mati radi kao profesorica na istom, nakon završenog fakulteta kaže da ne zna žalbe napisati!latinalover wrote: a aj molim te nabroj koji su drzavni KVAZII???
Fakultet političkih nauka! Sin od sestre tamo studira već nekoliko godina i kaže da je pametniji se upis'o! Ako si gledao film "Teško je biti fin" ona scena kada studentica FPN nema da plati taksi vožnju, pa mora da oralno zadovolji taksistu, govori o njegovom imidžu koji kotira među rajom.
Fakultet islamskih nauka! Prijatelj treba da magistrira, i žali se na plan i program koji je rađen kao i ni sebi ni svom! Kaže studiram da budem magistar islamskih nauka, a svaki drugi predmet (koji traje dva predavanja) je neka psihologija i pedagogija, metodologija. Najgore što sam to kako kaže do sada pet puta učio.
Znaš i ti sam da naše obrazovanje na državnim fakultetima, osim medicine i elektrotehnike je na samom dnu!
drugo...ni ti, ni ja ne mozemo parirati studentima sa ekonomije(mada, jedna moja frendica je ev upisala trecu godinu,kad sam je pitao nest za konti plan, ona je rekla "sta je to"...cura koja je polozila racunovodstvo ne zna sta je kontni plan
hocvu da kazem...ima izuzetaka koji veze nemaju,sa stelama su polozili...al opet,vecina ih mora bas dobro naucviti da bi polozili,dok kod nas na privatnim nije tako...mora se nauciti, ali puno manje materije...