Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post Reply
schtab

#26 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by schtab »

procitah tekst i mislim da ima dosta podataka koji se mogu provjeriti (naravno onoga koga interesuje)...

moje misljenje da ima dosta istine u ovome, mozda ne o ubistvu, ali o parama u ratu, ko? gdje? sta? vrijeme ce pokazati...
bos

#27 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by bos »

Bice Bakir sljedecih dana i pedofil i silovatelj i terorista, sve redom. Zna se i zbog cega.
frakson

#28 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by frakson »

Pa po meni nije ni bitno ko je ubio Leotara, stvar je ko je klepio pare, velke pare ... a jadni Leotar je bio podmetnut.
Ko ce reci da je kriv, ni u zatvoru nisam sreo nikoga takvog, svi su bili nevini.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#29 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Toto »

frakson wrote:Pa po meni nije ni bitno ko je ubio Leotara, stvar je ko je klepio pare, velke pare ... a jadni Leotar je bio podmetnut.
Ko ce reci da je kriv, ni u zatvoru nisam sreo nikoga takvog, svi su bili nevini.
je's ovo sa Alijom robov'o????

a da ti mozda nisi klepno, u Zagrebu, onog Antu Jalovića
frakson

#30 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by frakson »

Toto wrote:
frakson wrote:Pa po meni nije ni bitno ko je ubio Leotara, stvar je ko je klepio pare, velke pare ... a jadni Leotar je bio podmetnut.
je's ovo sa Alijom robov'o????

a da ti mozda nisi klepno, u Zagrebu, onog Antu Jalovića

Hahahah ja sam sa duge strane, iste te brave, u odnosu na spomenutu gospodu.
A i nisam u zagrbu.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#31 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Toto »

bogme ti je ovo tanka referensa...
nema veze sa koje si strane brave
s kim si onaki si :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#33 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by pici »

Backira za predcednika !!!! Kad je bal nek je maskenbal........makar da potonemo stojeČi na Čelu s prvim u BoŠnjaka :thumbup: :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by pici »

Prije neki dan je na HRT1 Ante Prkač optužio imenom i prezimenom Antu Jelavića i Bakira Izetbegovića za umješanost u atentat na Jozu Leutara........ :shock: :? ....dje ima dima ima i vatre,mada niko nije kriv dok se dokaže da je kriv,al et bitiČe svega.
JThomas

#37 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by JThomas »

progutao mrak i milijarde i jozu, onako demokratski i po zakonu...a ko je kriv, poklonike familije izetbegović ni ne zanima, valjda više vole vjerovati da muslimani ne kradu :skoljka:

upalili ste svjetlo ono do jaja, u komunizmu se bar znalo ko te ucmekao i zašto...
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#39 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by dr.gog »

Fair jel ovo citirano sa stranice Domagoja Margetića života ti,vidim je u potpisu teksta? Nevezano za isti tekst- samo pitam :D
Fair Life

#41 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Fair Life »

dr.gog wrote:Fair jel ovo citirano sa stranice Domagoja Margetića života ti? Nevezano za tekst, samo pitam :D
Klikni... samo ce ti se reci.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#42 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by dr.gog »

Fair Life wrote:
dr.gog wrote:Fair jel ovo citirano sa stranice Domagoja Margetića života ti? Nevezano za tekst, samo pitam :D
Odavno više ne provjeravam Margetićeve trilere...još od njegovog drugovanja sa Galijaševićem i Mustafićem,inače obožavateljima foruma :D .Kako god.Over and out. :)
seljak_cojek

#43 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by seljak_cojek »

bos wrote:Bice Bakir sljedecih dana i pedofil i silovatelj i terorista, sve redom. Zna se i zbog cega.
Ma nije bolan. Nema to nikakve veze sa izborima u SDA. Nije se sve to dalo ni naslutiti Prije desetak dana. Oni su sasvim slučajno sve to otkrili, nakon što je Bakir objavio da će se kandidirati. :? :-? :zzzz: :run:
Fair Life

#44 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Fair Life »

dr.gog wrote:
Fair Life wrote:
Odavno više ne provjeravam Margetićeve trilere...još od njegovog drugovanja sa Galijaševićem i Mustafićem,inače obožavateljima foruma :D .Kako god.Over and out. :)
http://otvoreno.ba/

I malo Dana i tako...

Mene je iskustvo naucilo da tamo gdje ima puno dima moralo mu je prethoditi barem malo vatre. U ovom slucaju iz 'upaljaca'.

Mislim da je daaaaavno Senad Avdic u jednom od njegovih clanaka predvidio ovakav rasplet...

E sad... haj' ga nadji majci.
Last edited by Fair Life on 22/04/2009 23:13, edited 2 times in total.
ekvivalent

#45 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by ekvivalent »

JThomas wrote:progutao mrak i milijarde i jozu, onako demokratski i po zakonu...a ko je kriv, poklonike familije izetbegović ni ne zanima, valjda više vole vjerovati da muslimani ne kradu :skoljka:

upalili ste svjetlo ono do jaja, u komunizmu se bar znalo ko te ucmekao i zašto...
ne generaliziras nadam se...
preciziras na politicku partiju nadam se...
nije ti konfesija cilj nadam se...
???
JThomas

#46 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by JThomas »

ekvivalent wrote:
JThomas wrote:progutao mrak i milijarde i jozu, onako demokratski i po zakonu...a ko je kriv, poklonike familije izetbegović ni ne zanima, valjda više vole vjerovati da muslimani ne kradu :skoljka:

???
samo konstatujem da ove koji brane bakira izgleda uopšte ne zanima ko JESTE ukrao milijarde i naredio ubistvo leutara ako bakir nije, jer pobogu, pripadnici našeg tora su bezgrešni svi redom...
ekvivalent

#47 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by ekvivalent »

JThomas wrote:
ekvivalent wrote:

???
samo konstatujem da ove koji brane bakira izgleda uopšte ne zanima ko JESTE ukrao milijarde i naredio ubistvo leutara ako bakir nije, jer pobogu, pripadnici našeg tora su bezgrešni svi redom...
ok
cilj je bio tor
mislio sam da insuiniras na ono boldirano
pa sam se malko upalio :-)
JThomas

#48 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by JThomas »

generalizaciju prave oni koji odbijaju uopšte i razmotriti mogućnost da je neko visokopozicioniran na njihovoj strani mogao krasti i naručiti ubistvo...jer ta se bomba nije sama postavila, i četnici nisu ušli u sarajevo, a donacije su ipak opljačkane...maca pojela, bezbeli.
ekvivalent

#49 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by ekvivalent »

JThomas wrote:generalizaciju prave oni koji odbijaju uopšte i razmotriti mogućnost da je neko visokopozicioniran na njihovoj strani mogao krasti i naručiti ubistvo...jer ta se bomba nije sama postavila, i četnici nisu ušli u sarajevo, a donacije su ipak opljačkane...maca pojela, bezbeli.
nismo se razumijeli
poentiram na nesto drugo
muslimani ne mogu ukrasti ,supci s muslimanskim imenima dakako da mogu...
nadam se da sa razumijes zbog cega sam postavio onakvo pitanje :wink:
JThomas

#50 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by JThomas »

to je terminologija, mislim da se vidi na šta sam mislio.

ti slobodno smatraj da sam napisao "oni koji se zovu muslimanima" ako misliš da onaj ko ukrade više nije musliman.
Post Reply