mima wrote:Ja bih vam donijela gajbu pive.
bujrum mimic. naleti, mozda i tebe zainteresujemo za show.
Moderator: _BataZiv_0809
mima wrote:Ja bih vam donijela gajbu pive.
karanana wrote:mima wrote:Ja bih vam donijela gajbu pive.
bujrum mimic. naleti, mozda i tebe zainteresujemo za show.
slavkoimamodilera wrote:Neka hvala, jos uvijek imam para sebi da kupim piva!mima wrote:Ja bih vam donijela gajbu pive.
in33sa wrote:mimu Emerik skartirao na kastingu, pa je ljuta.
mima wrote:
Sta se ljutis.

besana wrote:e našta molim temima wrote:Jes to i ti besana ljubomorna?
ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, nanananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananabesana wrote:e našta molim temima wrote:Jes to i ti besana ljubomorna?
hmmmm, njam njam, ko puding sa slagom. obozavam pudinge. hmmmm, odlicna usporedba besana. hvala ti.besana wrote:
mrsh tamonisam jebale te onakve modelsice
tijelo im ko puding
bljak
a izrazi šupljoglave voditeljice s neizlječivom govornom manom: "ona je dosta samouvjerena u sebe..."?besana wrote:Bože me učuvaj, na šta se lože ovi muškarci. Ja sam gledala sa nekim curama i doslovno smo vrištale od smijeha. Pa bolje cure hodaju gradom ovog momentaA izjave" "Sad sam se izgubila" i "Nisam ja razmišljala o tome" .... nemam riječi. Ja fakat nemam kompleksa i kad je cura lijepa i zgodna prva ću to priznati, ali ono sinoć je odron. Užas. I taman pomislim nema dalje poslije Izgubljenih, kad ono ...
![]()
A kakve su im ono mlohave guzice, da prostite, fuuuuuj
A kad Emerik reče: "One cure koje budu prozevene ... "![]()
![]()
a izrazi šupljoglave voditeljice s neizlječivom govornom manom: "ona je dosta samouvjerena u sebe..."?besana wrote:Bože me učuvaj, na šta se lože ovi muškarci. Ja sam gledala sa nekim curama i doslovno smo vrištale od smijeha. Pa bolje cure hodaju gradom ovog momentaA izjave" "Sad sam se izgubila" i "Nisam ja razmišljala o tome" .... nemam riječi. Ja fakat nemam kompleksa i kad je cura lijepa i zgodna prva ću to priznati, ali ono sinoć je odron. Užas. I taman pomislim nema dalje poslije Izgubljenih, kad ono ...
![]()
![]()
![]()
![]()
besana wrote:jebale te onakve modelsice
Uffff pudiiiinggg mmmmmmm, cokoladni puding, vanilija puding, vocni puding, puding sa slagom, puding sa preljevom mmmmmmm pudingbesana wrote:tijelo im ko puding
bljak
karanana wrote:![]()
![]()
Shminka. Mogo bi ovo biti dobar show i mogla bi desnica da radi prekovremeno. Piciiiiiiiiii!!!!!!!!! Jesi gledooooooooo?
Moj preliminarni favorit: Jelena Jugovic iz Pala, mada ima jos solidnih materijala.
Nadam se da ce u iducih 10 sedmica u onoj kuci biti slucajnih izlijetanja cica i guza.
Nakon bezbroj propalih projekata, OBN bi konacno mogao i nesto dobro da izbaci sa ovim showom za nas, nesto ozbiljniju, odraslu publiku.
ih jesi ljubomorna....neznaš ti ša valja....jel tako karananabesana wrote:Bože me učuvaj, na šta se lože ovi muškarci. Ja sam gledala sa nekim curama i doslovno smo vrištale od smijeha. Pa bolje cure hodaju gradom ovog momentaA izjave" "Sad sam se izgubila" i "Nisam ja razmišljala o tome" .... nemam riječi. Ja fakat nemam kompleksa i kad je cura lijepa i zgodna prva ću to priznati, ali ono sinoć je odron. Užas. I taman pomislim nema dalje poslije Izgubljenih, kad ono ...
![]()
![]()
Pici je tata mata od zanata i to se vidi!pici wrote:brez mlohav gujce nema ni dobre kokice....bolje mlohavo pa kad pljasneš ono puna šaka a kad je utegnuto i košČato ruka zaboli