OBN Star Model

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
karanana

#26 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

mima wrote:Ja bih vam donijela gajbu pive.

bujrum mimic. naleti, mozda i tebe zainteresujemo za show.
*mima*

#27 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

karanana wrote:

bujrum mimic. naleti, mozda i tebe zainteresujemo za show.

Mene ni slucajno......ali kad vidim vas dvojicu kako se veselite kao mala djeca.....zasluzili ste...... :-D
*mima*

#28 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

slavkoimamodilera wrote:
Neka hvala, jos uvijek imam para sebi da kupim piva! :mrgreen:

Sta se ljutis.
in33sa

#29 Re: OBN Star Model

Post by in33sa »

mimu Emerik skartirao na kastingu, pa je ljuta.
*mima*

#30 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

in33sa wrote:mimu Emerik skartirao na kastingu, pa je ljuta.

A dje ti vidis da sam ja ljuta?
slavkoimamodilera

#31 Re: OBN Star Model

Post by slavkoimamodilera »

mima wrote:

Sta se ljutis.
Image
:razz:
*mima*

#32 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#33 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

Jes to i ti besana ljubomorna?
karanana

#34 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

ma ima dobrih guzova. meni se pravo svidio guz one maje iz mostara.

hej sta je ba ovo??? gledam obn program i nema show-a do nedjelje u 20:00. ovo ce ici samo jednom sedmicno. e bezveze vala. mogli su svaki dan po sat vremena nesto napraviti i napraviti pregled dana kao u OT-u. malo je brate samo 2 sata ovako kvalitetnog programa hefticno.

hocemo li peticiju ili facebook grupu osnovati da trazimo da uvedu dnevni pregled iz STAR MODEL kuce?
*mima*

#35 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Karanana ....ja te volim.
*mima*

#36 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

besana wrote:
mima wrote:Jes to i ti besana ljubomorna?
e našta molim te :roll:

Onda te je Emerik skartirao kao i mene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slavkoimamodilera

#37 Re: OBN Star Model

besana wrote:
mima wrote:Jes to i ti besana ljubomorna?
e našta molim te :roll:
ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, ljubomorna si, nananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananananana
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
karanana

#38 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

besana wrote:
mrsh tamo :D nisam jebale te onakve modelsice :roll: tijelo im ko puding :roll: bljak :-)
hmmmm, njam njam, ko puding sa slagom. obozavam pudinge. hmmmm, odlicna usporedba besana. hvala ti.
edis69

#39 Re: OBN Star Model

Post by edis69 »

besana wrote:Bože me učuvaj, na šta se lože ovi muškarci. Ja sam gledala sa nekim curama i doslovno smo vrištale od smijeha. Pa bolje cure hodaju gradom ovog momenta :roll: A izjave" "Sad sam se izgubila" i "Nisam ja razmišljala o tome" .... nemam riječi. Ja fakat nemam kompleksa i kad je cura lijepa i zgodna prva ću to priznati, ali ono sinoć je odron. Užas. I taman pomislim nema dalje poslije Izgubljenih, kad ono ... :shock:

A kakve su im ono mlohave guzice, da prostite, fuuuuuj :?

A kad Emerik reče: "One cure koje budu prozevene ... " :shock: :-) :roll:
a izrazi šupljoglave voditeljice s neizlječivom govornom manom: "ona je dosta samouvjerena u sebe..."?
:D :D :D
edis69

#40 Re: OBN Star Model

Post by edis69 »

besana wrote:Bože me učuvaj, na šta se lože ovi muškarci. Ja sam gledala sa nekim curama i doslovno smo vrištale od smijeha. Pa bolje cure hodaju gradom ovog momenta :roll: A izjave" "Sad sam se izgubila" i "Nisam ja razmišljala o tome" .... nemam riječi. Ja fakat nemam kompleksa i kad je cura lijepa i zgodna prva ću to priznati, ali ono sinoć je odron. Užas. I taman pomislim nema dalje poslije Izgubljenih, kad ono ... :shock:

a izrazi šupljoglave voditeljice s neizlječivom govornom manom: "ona je dosta samouvjerena u sebe..."?
edis69

#41 Re: OBN Star Model

Post by edis69 »

slavkoimamodilera

#42 Re: OBN Star Model

besana wrote:jebale te onakve modelsice

I ja kazem!! :mrgreen:
besana wrote::roll: tijelo im ko puding :roll: bljak :-)
Uffff pudiiiinggg mmmmmmm, cokoladni puding, vanilija puding, vocni puding, puding sa slagom, puding sa preljevom mmmmmmm puding :dance: :dance: :dance:
karanana

#43 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44 Re: OBN Star Model

Post by pici »

karanana wrote::shock: :shock:

Shminka. Mogo bi ovo biti dobar show i mogla bi desnica da radi prekovremeno. Piciiiiiiiiii!!!!!!!!! Jesi gledooooooooo?

Moj preliminarni favorit: Jelena Jugovic iz Pala, mada ima jos solidnih materijala.
Nadam se da ce u iducih 10 sedmica u onoj kuci biti slucajnih izlijetanja cica i guza.

Nakon bezbroj propalih projekata, OBN bi konacno mogao i nesto dobro da izbaci sa ovim showom za nas, nesto ozbiljniju, odraslu publiku.

ko ? šta? kad ? gdje?.......nisaaaaammmmm.......eve sada gledam OBN program pa nidje ni slika ni fotki :x .......kada je to....imal Jela vikendicu u Palama il je u stanmbenoj zgradi........de .BA karanana izvjeŠČuj
pici

#45 Re: OBN Star Model

Post by pici »

ih jesi ljubomorna....neznaš ti ša valja....jel tako karanana :dance: :thumbup:
pici

#46 Re: OBN Star Model

Post by pici »

brez mlohav gujce nema ni dobre kokice :thumbup: ....bolje mlohavo pa kad pljasneš ono puna šaka a kad je utegnuto i košČato ruka zaboli :mrgreen:
slavkoimamodilera

#47 Re: OBN Star Model

pici wrote:brez mlohav gujce nema ni dobre kokice :thumbup: ....bolje mlohavo pa kad pljasneš ono puna šaka a kad je utegnuto i košČato ruka zaboli :mrgreen:
Pici je tata mata od zanata i to se vidi! :mrgreen:
jasko_ba

#48 Re: OBN Star Model

Post by jasko_ba »

ima materijala za pogledati, vidjet ćemo kako će ići dalje :dance:
karanana

#49 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

konacno si tu, ja se prepo.
moj pici i ja sam se razocaro kad sam maloprije pogledo program i vidio da show ide samo nedjeljom. obje jele su veoma solidne. cini mi se gradska djeca, u najmanju ruku haustorcad ili centar pala. gogo plesacica veoma solidna takodjer. maji dajem nagradu za best guz show-a. bas ko sto besana rece, guzovi ko zhele puding kad hoda. sta jos da ti pricam.......ima i par hmmm ne bas tako interesantnih, koji imaju nekakav talenat plesanja, pricanja i pjevanja pa su ih zato izabrali.....ali necemo o njima.

ma sve u svemu, ako ne budu previse cenzurisali i ako su pametni da znaju sta stvara rejtinge, mozemo ocekivati izlete sika i guza ili u najgorem slucaju puno scena u grudnjacima, tangicama i kupacim kostimima.
MoHiKaNaC

#50 Re: OBN Star Model

Post by MoHiKaNaC »

Voditeljica dobra sve dok suti...

A emisiju sam uspio da gledam nekih 7,5 min. Duze nisam mogao da trpim debilne komentare zirija. Pa prodavaci na pijaci s vise paznje komentarisu robu koju prodaju.

Odron!
Post Reply