posao i stela gdje da nadjem :)
Moderator: anex
- Amazonka27
#26 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
gledam i TV, citam i novine...a i preko foruma pratim desavanja...druzim se sa studentima svaki dan...pa takvu pricu nisam cula...nemas pravo da generalizujes tako ljude...ako je tvoja komsinica loseg morala...znaci li da su sve zene iz tvog haustora nemoralne? u svakom slucaju bezze ti je prica... mene licno tvoja prica nije dotakla jer ne zivim u studentskom domu. stara narodna: vojnik o ratu, "neko" o postenju 
-
hejpeople
#27 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
ti izgleda ne citas sta pise nego citas onako kako tebi odgovara! i nisam rekla da su sve cure iz studentskog doma iste, ja imam drugarica koje su stvarno za pozeljeti po postenju moralu i ispravnosti! i one mi kazu kako im je tamo sta se desava u sobi do njih i u vecini soba ... ti izgleda dolazis na ovaj forum samo da bi vrijedjala ljude jer to vani ne smijes pa prebili bi te , prva ja
! meni kazes ''k .... '' o postenju .... hm .... eto dosta o tebi da ne skrecem s teme ...
- Amazonka27
#28 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
hajde primitivko jedna otkaci od mene...cuj prebila?hejpeople wrote:ti izgleda ne citas sta pise nego citas onako kako tebi odgovara! i nisam rekla da su sve cure iz studentskog doma iste, ja imam drugarica koje su stvarno za pozeljeti po postenju moralu i ispravnosti! i one mi kazu kako im je tamo sta se desava u sobi do njih i u vecini soba ... ti izgleda dolazis na ovaj forum samo da bi vrijedjala ljude jer to vani ne smijes pa prebili bi te , prva ja! meni kazes ''k .... '' o postenju .... hm .... eto dosta o tebi da ne skrecem s teme ...
Na tvoju zalost, imam jako lijepa prijateljstva prouzrokovana forumanjem bas na ovom forumu. Vrijedjam ljude koji daju sebi za pravo da kazu ono sto si ti vec rekla a ja citirala.
iskreno ne znam ni zasto se raspravljam sa osobom koja trazi javno stelu.
-
Borej
#29 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
Ja bi rekao, ne samo na osnovu ovog komentara, da ti sasvim opravdano trebas stelu za posao i nasatavi trazit (stelu)ti si idealna za bhtelecom ili eneregoinevst(uz duzno postovanje rijetkim koji su tamo dobili posao zbog sposobnosti)!!!hejpeople wrote:pa dobro amazonko stvarno sta ti je sta si se uspalilane kazem ja ni za tebe ni za tvoju sestru, ali malo cuj i druge ljude sta kazu, o tome svi pricaju a ne samo ja! u novinama pisu , na tv-u cesta tema ... pa kad u tu pricu ubacis neku naivnu seljanku zeljnu ovog za nju cool svijeta i prazan krevet a da niko ne brine o njoj i eto ti problema i misljenja poput mog!
-
hejpeople
#30 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
e ne znam stvarno sta vam je bas bih voljela da me znate jer stvarno nisam takva kakva sam vam se ucinila, i to sto kazem svoje misljenje pa sta ne znam gdje je greska! a vi sto se tice te stele toliko gledate kao nesto strano a to je svugdje prisutno ...
- fatality
#31 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
moja mama vodi jedno odjeljenje u raiffeisen banci , mozda se dogovorimo nesto , al prvo posalji link sa slikom na pp 
p.s ovo sa mamom je ozbiljno
p.s ovo sa mamom je ozbiljno
-
Lesli Eldridž
#32 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
Ima li ovde moderatora?Amazonka27 wrote:hajd ne seri vise i ti i bolonjski sistem...Lesli Eldridž wrote:Ma bolonjski sistem ubrzava školovanje, tako da se tamo brzo smjenjuju.Idu nove generacije.
naporan si!
-
hejpeople
#33 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
e ja evo sad se slikala pa da ti sliku posaljem
hahaha . eh a mene je interesovalo sta drugi kazu jeli stvarno sve na sistem tih poznanstava, eto ti sa mamom u banci sta kazes jel istina da uglavnom nema posla bez stele.
- fatality
#34 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
pa jel ti hoces posao il nehejpeople wrote:e ja evo sad se slikala pa da ti sliku posaljemhahaha . eh a mene je interesovalo sta drugi kazu jeli stvarno sve na sistem tih poznanstava, eto ti sa mamom u banci sta kazes jel istina da uglavnom nema posla bez stele.
a nisam je nikad pitao nest pogled toga , cak stavise ne zivimo u istim drzavama tako da pricamo o drugim stvarima kada se vidimo
-
hejpeople
#35 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
hvala ali ne treba mi stela preko foruma... 
- fatality
#36 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
cuj preko foruma , pa upoznamo se licno kad dodjem u bosnu i onda pravac kod mame 
-
hejpeople
#37 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
eh pa to mi se svidja , mozda bude dva u jedan dobijem i momka i posao hahahaha
bjezim odavde 
- fatality
#38 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
pa nadam se da trenutno nemas nijedno , ili ako imas da nisi zadovolj(e)nahejpeople wrote:eh pa to mi se svidja , mozda bude dva u jedan dobijem i momka i posao hahahahabjezim odavde
-
hejpeople
#39 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
ma imam i jedno i drugo , to sam vec i napisala!posao moze bolji,kao i svi sigurno da bih prihvatila bolje placen posao od ovog koji radim, ne znam ko nebi jer ipak radi se radi novca. eh sto se ti lako dajes ...
- BarbaDue
#40 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
Banned user for reason “prekrsena pravila foruma”
@Amazonka27, radi neprimjerenog rjecnika...
@Lesli Eldridž, radi konstantnog zachatavanja...
@Amazonka27, radi neprimjerenog rjecnika...
@Lesli Eldridž, radi konstantnog zachatavanja...
- sodom
#41 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
Nemojte se više javljati...nema više mjesta ...i ja sam čovjek, nemogu više da izdržim

- Asmara
#42 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
@hejpeople
Imam jedan dobronamjeran savjet za tebe, po pitanju štele i rješavanja problema, obrati se Lučiću ili Grebi sa Pravnog fakulteta vjerujem da će ti pomoći
Ovo je iz iskustva, jer sam i ja tako, pa sam jedna od rijetkih sa SSS na menadžerskoj poziciji
A to sam sve ostavrila velikim radom i znojem
Bile su to neprespavane noći u studentskom domu
dok su drugi učili ja sam radila i radila. A istraživački rad, sa Lučićem, neopisiv, bilo je tu bezbroj savjeta i uputa, tako da sam štošta naučila i ovi moji su sa mnom na poslu zadovoljni, pa se i neljute kada im kažem da sam zaboravila e-mail u kancelariji
A odkako radim ispiti se sami od sebe polažu, imamo u firmi jako iskusnih kolega koji uvjek priskoće u pomoć
Imam jedan dobronamjeran savjet za tebe, po pitanju štele i rješavanja problema, obrati se Lučiću ili Grebi sa Pravnog fakulteta vjerujem da će ti pomoći
Ovo je iz iskustva, jer sam i ja tako, pa sam jedna od rijetkih sa SSS na menadžerskoj poziciji
A to sam sve ostavrila velikim radom i znojem
Bile su to neprespavane noći u studentskom domu
A odkako radim ispiti se sami od sebe polažu, imamo u firmi jako iskusnih kolega koji uvjek priskoće u pomoć
Last edited by Asmara on 20/04/2009 12:52, edited 1 time in total.
- madner
#43 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
I rad i znoj se na ovoj temi mogu svakako protumaciti. 
A vidim da nakon edita i to nije slucajno
A vidim da nakon edita i to nije slucajno
-
hejpeople
#44 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
eh pa da sam tako spremna dat sve od sebe nebi ja posao ni trazila
sta ce mi cuj jos i da radim , bolje mi je sjedit kuci il setat po trznim centrima dok mi muzic neki tamo postariji gospodin zaradjuje desetoduplo vise nego sto bi ja sa 2 fakulteta i zlatnom pozicijom, a naravno cime se taj muz bavi nije ni bitno dok je parica!
- Asmara
#45 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
I zato postoji rješenje, Grebo i Lučićhejpeople wrote:eh pa da sam tako spremna dat sve od sebe nebi ja posao ni trazilasta ce mi cuj jos i da radim , bolje mi je sjedit kuci il setat po trznim centrima dok mi muzic neki tamo postariji gospodin zaradjuje desetoduplo vise nego sto bi ja sa 2 fakulteta i zlatnom pozicijom, a naravno cime se taj muz bavi nije ni bitno dok je parica!
-
hejpeople
#46 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
pa zato ti i kazem , ne bih na taj nacin jer kad bih se vec odlucila da tako dobijem te neke sitnice onda nista od mene. da se tako dam onda mi ne treba posao nego direktno pare
znaci da zakljucimo :nisam od tog posla!
-
vratnik
#47 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
Zasto ova tema nije na LJ i S, ili bez cenzure?
(nemam stelu, ne mogu pomoci, ali ako treba prazno obecanje, tu sam.)
(popusi amazonka ban radi gluposti.. cccc)
(nemam stelu, ne mogu pomoci, ali ako treba prazno obecanje, tu sam.)
(popusi amazonka ban radi gluposti.. cccc)
-
hejpeople
#48 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
ipak nije za lj&sex jer ja sam samo pitala za misljenja ljudi o stelama ili ko je kako dobio posao itd a eto jave se neki kojima je sex bio uzlazna putanja, pa daju savjete...
-
*mima*
#49 Re: posao i stela gdje da nadjem :)
hejpeople wrote:eh pa da sam tako spremna dat sve od sebe nebi ja posao ni trazilasta ce mi cuj jos i da radim , bolje mi je sjedit kuci il setat po trznim centrima dok mi muzic neki tamo postariji gospodin zaradjuje desetoduplo vise nego sto bi ja sa 2 fakulteta i zlatnom pozicijom, a naravno cime se taj muz bavi nije ni bitno dok je parica!
Ne moze tebi ni sex pomoc da dobijes posao.