Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mima wrote:A jesi se pitao ikad da ona misli da ti se dopada....da zelis nesto vise od nje....a ne samo usputni sex...............Zasto je tesko bit iskren?
Zato sto su muskarci s neke planete, a zene s one neke druge, ko ce se sjetit vise
Muskarci to drugacije shvataju od zena, u nekim godinama se sex pocinje podrazumijevati bez muntanja i vodanja mjesecima po kafama, kolacima (ostalim karakteristicnim aktivnostima 19-godisnjaka) kao primarni cilj... rijetko se prilazi iz namjere neke "ozbilje" i tada to izgleda potpuno drugacije, muskarac se ponasa potpuno drugacije...
Zene s druge strane vole fantazirati puno vise, od svega imaju puno veca ocekivanja nego je za odredjeni trenutak realno i to nije tako samo kada su muskarci u pitanju
I mene svi htjeli da ožene poslije one night stand, neznam kako im je to palo na pamet ....kako su mogli pomisliti da bi se ja udala poslije te bezazlene avanture
I ovi današnji muškarci samo da im se oženiti cccc
mima wrote:A jesi se pitao ikad da ona misli da ti se dopada....da zelis nesto vise od nje....a ne samo usputni sex...............Zasto je tesko bit iskren?
mima, naravno da sam mislio,nisam bez savjesti....ali glupo mi je prici trebi i reci "svidjas mi se, ali samo za guraj-vadi igru"...i gdje je ta emancipacija, gdje su zene koje takodje samo hoce cejf?
Seven of Nine wrote:Ima li kakve šanse da nam daš neki opis sebe, da te uspješno izbjegnem, kao i svaka druga normalna ženska osoba?
Tebi niko nikad nije rekao jednu tajnu, da sex je......
Tajnu slobodno zadrzi. I ne moras me izbjegavati, vec sam ugrabljen.
U cemu je belaj? Postavio sam pitanje koje se odnosi na moje licno iskustvo, nisam izvlacio opste zakljucke.
Znas u cemu je stos?
Ti si se lomio da dodjes do nje, dobio je, i onda mrtav hladan rekao HVALA DOVIDJENJA PRIJATNO a ona se tek zagrijala...vecina zena koje znam se fakat lozhe na "neuhvatljive"...bas nedavno je na ovom podforumu bila tema gdje se cura zali da je momak pegla izjavama ljubavi, poklonima, davanjem cvijeca svako malo...pa smo nekako genralno zakljucili da ona nije normalna i da je treba spojiti sa kakvim sto ce je gaziti nogama svako malo, pa ce biti zahvalna sto je nasla dobrog...
a ti pozdravi svoju frau
mirci, donekle si u pravu, ali ne of skroz. sa par izuzetaka oko kojih sam se duze trudio, vecina je bila kuhana isti dan ili poslije dan-dva. dakle, ne moze se reci da sam se bog zna kako lomio oko njih, a one su ipak sve to shvatila kao pocetak necega.
mislim da mnoge zene i cure daju sebe kao cijenu neke veze..ono, dacu mu pa ce ostati sa mnom.
crnaguja wrote:I mene svi htjeli da ožene poslije one night stand, neznam kako im je to palo na pamet ....kako su mogli pomisliti da bi se ja udala poslije te bezazlene avanture
I ovi današnji muškarci samo da im se oženiti cccc
seln wrote:
mirci, donekle si u pravu, ali ne of skroz. sa par izuzetaka oko kojih sam se duze trudio, vecina je bila kuhana isti dan ili poslije dan-dva. dakle, ne moze se reci da sam se bog zna kako lomio oko njih, a one su ipak sve to shvatila kao pocetak necega.
mislim da mnoge zene i cure daju sebe kao cijenu neke veze..ono, dacu mu pa ce ostati sa mnom.
ima ona narodna
DAS NE DAS OSTARICES
DAS NE DAS UVENUCES
seln wrote:
ima ona narodna
DAS NE DAS OSTARICES
DAS NE DAS UVENUCES
ima i toga....kako jedan moj ahbab rece, odzivaj se dok te zovu
ipak, mislim da bi cure trebale biti nacisto sa sobom sta zele...cejf, vezu, brak..
da sam ja zensko i da zelim vezu, ne bih se dao tako brzo i za vrijeme prekoitalnog vodanja bih preispitao namjere druge strane.
mima, naravno da sam mislio,nisam bez savjesti....ali glupo mi je prici trebi i reci "svidjas mi se, ali samo za guraj-vadi igru"...i gdje je ta emancipacija, gdje su zene koje takodje samo hoce cejf?
Koja emancipacija? Ti sad nasao trebu....lijepo ti...volite se....Super je to. A jel ta tvoja sadasnja emancipovana?
ipak, mislim da bi cure trebale biti nacisto sa sobom sta zele...cejf, vezu, brak..
da sam ja zensko i da zelim vezu, ne bih se dao tako brzo i za vrijeme prekoitalnog vodanja bih preispitao namjere druge strane.
Prije nego je kresnes ....pitaj je.....pitaj je sta zeli.....
Prije nego je kresnes ....pitaj je.....pitaj je sta zeli.....
mima, bez zamjerke, ali to nece ni najveci idiot uraditi.
Koja emancipacija? Ti sad nasao trebu....lijepo ti...volite se....Super je to. A jel ta tvoja sadasnja emancipovana?
moja sadasnja je moja zena. da, jako je emancipovana (ja to zovem "zajeban igrac").
Zato sto ako se ponasas ko muski uzor, pa prihvatis izazov na jednu noc, odmah si kurava i laka curka.
Onda, nema druge, neg' malo glumit
A i, iskreno mislim da zene boluju od navike, i kad zna da izmedju vas dvoje nista "ozbiljno" nece biti, navikne se na metu, pa joj mrsko traziti drugu i prikuje te pitanjem "A sta smo mi sad?"
A zasto? Znaci vise volis da zavaravas nego da si iskren? Izvini ali kvarno je to sa tvoje strane.....baris je danima.....kresnes je .....iiiiii....pa pa. Nisu sve zenske iste.....nisu sve zaslizile da se prema njima bude dzukela. Kakav je to sex za jednu noc? Ne poznajete se....nemate pojma sta ko voli.......U cemu je problem? Ona ima dobre sise i guzu i daj da je kresnem......
seln wrote:
Ljubav je kopile
seksualnog nagona
i potrebe za sigurnoscu.
Ovom logikom,
ti si htio ovo drugo, one ovo treće.
a svi ste vjerovatno, svako na svoj način, tražili ono prvo.
To je sa teme o ljubavi i nema sa ovom temom nikakve veze. Svi pisali o ljubavi, napisao i ja. Ili mozda mislis da ljubav izaziva Amor sa svojim strijelama?
Seven of Nine wrote:Ima li kakve šanse da nam daš neki opis sebe, da te uspješno izbjegnem, kao i svaka druga normalna ženska osoba?
Tebi niko nikad nije rekao jednu tajnu, da sex je......
Tajnu slobodno zadrzi. I ne moras me izbjegavati, vec sam ugrabljen.
U cemu je belaj? Postavio sam pitanje koje se odnosi na moje licno iskustvo, nisam izvlacio opste zakljucke.
Znas u cemu je stos?
Ti si se lomio da dodjes do nje, dobio je, i onda mrtav hladan rekao HVALA DOVIDJENJA PRIJATNO a ona se tek zagrijala...vecina zena koje znam se fakat lozhe na "neuhvatljive"...bas nedavno je na ovom podforumu bila tema gdje se cura zali da je momak pegla izjavama ljubavi, poklonima, davanjem cvijeca svako malo...pa smo nekako genralno zakljucili da ona nije normalna i da je treba spojiti sa kakvim sto ce je gaziti nogama svako malo, pa ce biti zahvalna sto je nasla dobrog...
a ti pozdravi svoju frau
Jao, jao... To ti je ona cuvena prica o djevojkama koje se loze na kriminalce/sitne lopovcice i koje uzivaju u tome da budu varane i da budu posljednje u njihovim zivotima... Ima raznih tipova zena, ali ona kojoj je previse cvijeca, romantike i lijepih trenutaka nije zena, vec nesto sasvim drugo (ne zelim grublje nazive da upotrebljavam)... Svako od nas ce hvala Bogu na kraju naci neku sto mu odgovara i kao sto rece tip koji je otvorio ovu temu, cilj svakog muskarca je sex, ALI samo do odredje faze u zivotu (ili perioda) i prije ili kasnije se stavovi takvih tipova promjene i budu najbolji momci/muzevi na svijetu za svoje partnerke...
Last edited by dast.stanislav on 17/04/2009 11:14, edited 1 time in total.
mima wrote:A zasto? Znaci vise volis da zavaravas nego da si iskren? Izvini ali kvarno je to sa tvoje strane.....baris je danima.....kresnes je .....iiiiii....pa pa. Nisu sve zenske iste.....nisu sve zaslizile da se prema njima bude dzukela. Kakav je to sex za jednu noc? Ne poznajete se....nemate pojma sta ko voli.......U cemu je problem? Ona ima dobre sise i guzu i daj da je kresnem......
mima wrote:A zasto? Znaci vise volis da zavaravas nego da si iskren? Izvini ali kvarno je to sa tvoje strane.....baris je danima.....kresnes je .....iiiiii....pa pa. Nisu sve zenske iste.....nisu sve zaslizile da se prema njima bude dzukela. Kakav je to sex za jednu noc? Ne poznajete se....nemate pojma sta ko voli.......U cemu je problem? Ona ima dobre sise i guzu i daj da je kresnem......
e evo ti odgovora kod mime...zenama emocije igraju glavnu ulogu...ako joj se partner ne dopada nix sex, za razliku od vas muskih i najveceg gabora mozete
Spominjati proslost moje zene nije bas ono sto ocekujem od dobro vaspitanih zena.
Znala sam da ces me pogresno shvatit. Ne pada mi na pamet da bilo kog vrijedjam. Ti si ocito otvorio temu da se pohvalis svojim sexualnim podvizima...... i uz to si mnoge zenske povrijedio. I ti trazis emancipaciju od zena. Sta smatras pod tom emancipacijom? Kad zena spava sa muskarcem jer je i ona to htjela....vi za nju kazete da je drolja.
e evo ti odgovora kod mime...zenama emocije igraju glavnu ulogu...ako joj se partner ne dopada nix sex, za razliku od vas muskih i najveceg gabora mozete
ima tu istine. iako ne bih mogao tvrditi da bih spavao sa nekom zenom koja mi je bas onako antipaticna, bez obzira koliko lijepa bila.