nadasve zanimljivo stivo
AVAZ vs. UNICREDITO
Moderator: anex
- x0z0y0
#26 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
samo da se popisk...pribiljezim na temu za pracenje 
nadasve zanimljivo stivo
nadasve zanimljivo stivo
-
Judge_Dread
#27 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 21:29, edited 1 time in total.
- x0z0y0
#28 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
poslije sran..Avaza svako bi trebao...i to dva putaJudge_Dread wrote:Ne zaboravi ruke oprat
-
Judge_Dread
#29 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 21:30, edited 1 time in total.
- Better Man
#30 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Izgleda da je Unicredit Banka dobro opalila po đepu Fahru Radončića čim ovako ih napada i blati. Da se razumijemo, u ovom ratu sam na strani Unicredit banke, jer ne mogu biti na strani ratnog profitera i sponzora i zaštitnika mafije koji je vlasnik novine pune polupismenih novinara počev od Fadila mandala i ostalih priučenih novinara.
- swirl
#31 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
E ja sam na strani Avaza. Fahro i Avaz mi ne uzimaju pare na silu, a Unicredit je SAMO rekla da ce mi uzeti, htjela ili ne htjela.Better Man wrote:Izgleda da je Unicredit Banka dobro opalila po đepu Fahru Radončića čim ovako ih napada i blati. Da se razumijemo, u ovom ratu sam na strani Unicredit banke, jer ne mogu biti na strani ratnog profitera i sponzora i zaštitnika mafije koji je vlasnik novine pune polupismenih novinara počev od Fadila mandala i ostalih priučenih novinara.
-
Judge_Dread
#32 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 21:30, edited 1 time in total.
- swirl
#33 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Otkud ti znas da nekoga nije velika nevolja natjerala da digne kredit? Na stranu oni sto dizu kredit, da bi se obukli, ali ima bolesnih ljudi koji ne mogu drugacije finansirati lijecenje osim kreditom, takodjer, ima jos razloga zasto su ljudi primorani dignuti kredit.Judge_Dread wrote:Nit ko koga tjera da kupuje Avaz al bogme nit ko koga puskom tjera da uzima kredite ili bude klijent ove ili one banke.swirl wrote: E ja sam na strani Avaza. Fahro i Avaz mi ne uzimaju pare na silu, a Unicredit je SAMO rekla da ce mi uzeti, htjela ili ne htjela.
-
Judge_Dread
#34 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 21:31, edited 2 times in total.
-
strujnik
#35 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Zbog ovog Fadila posebno, idiotu je za sve probleme kriva opozcija i SDP i drug Zlaja, a nek im vracaju ovako, jesu se kurcili birvaktile http://www.seebiz.net/poslovanje/kompan ... edit-bankeBetter Man wrote:Izgleda da je Unicredit Banka dobro opalila po đepu Fahru Radončića čim ovako ih napada i blati. Da se razumijemo, u ovom ratu sam na strani Unicredit banke, jer ne mogu biti na strani ratnog profitera i sponzora i zaštitnika mafije koji je vlasnik novine pune polupismenih novinara počev od Fadila mandala i ostalih priučenih novinara.
-
Hendrix
#36 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Pa dobro sad je jasno otkud onolika kampanja protiv Unicredita, ne znam šta je ona gora od ostalih, svi nas pljačkaju s tim što je ova čak godinu kasnije to uradila ali Fahri ode kamata , nevjerovatno, ovaj čovjek je najmoćniji u BiH trenutačno, ima moć da reketira bilo koga i kada legalno i još da mu većina stanovništva povjeruje.
-
paja_patak
#37 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
jasan je ko dan pokusaj onih iz hrvatske da kontrolisu banke po sarajevu treba samo udarati na njih sve su to tudjmanovi puleni! ne volim avaz ali neka su ih okrpili...
-
sasa_t
#38 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Onaj ko misli da visina kamatne stope nije vitalni nacionalni interes nek se iseli!
To je prvo, drugo nije istina da BiH ne moze utjecati na visinu kamatnih stopa. Moze ali ne moze efikasno, zbog Currency board-a moguce je upravljati samo stopom obavezne rezerve, sto bi u ovoj situaciji bilo pogubno. Zadnja dva poteza CB BiH su bila upravo smanjivanje obavezne rezerve i oslobadjanje vece kolicine novca koji je onda vracen bankama. Medjutim kao sto je svima manje vise poznato banke u BiH se strasno puno zaduzuju u svojim "maticnim bankama" tako da sad moraju nadoknadjivati njihove gubitke.
Ovo podizanje kamatnih stopa je cisti pokazatelj nerada nasih politicara!!!
To je prvo, drugo nije istina da BiH ne moze utjecati na visinu kamatnih stopa. Moze ali ne moze efikasno, zbog Currency board-a moguce je upravljati samo stopom obavezne rezerve, sto bi u ovoj situaciji bilo pogubno. Zadnja dva poteza CB BiH su bila upravo smanjivanje obavezne rezerve i oslobadjanje vece kolicine novca koji je onda vracen bankama. Medjutim kao sto je svima manje vise poznato banke u BiH se strasno puno zaduzuju u svojim "maticnim bankama" tako da sad moraju nadoknadjivati njihove gubitke.
- Edinz
#39 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Odlicno receno, da je kakva drzava , ponovo bi sad povecali stopu obavezne rezerve u slucaju da banke ne spuste kamate na stope iz naseg okruzenja.sasa_t wrote:Onaj ko misli da visina kamatne stope nije vitalni nacionalni interes nek se iseli!
- starii
#40 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
fakat mi nije jasno sta ima avaz&fahro protiv unicredit, (selimovica, lagumdzija etc)., gotovo svaki mjesec avaz digne frku protiv nekoga...pa svako ima mogucnost da bira u kojoj ce banci drzati lovu i gdje ce dizati krediti...sigurno su se zakacili i sad fahro nastoji da na ovaj nacin unisti banku...mislim da ce na kraju biti fahro vs fahro...
-
sasa_t
#41 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Mislim da Fahro nije ni blizu jak da bi se nosio sa jednom od najvecih banaka u evropi i svijetu....starii wrote:fakat mi nije jasno sta ima avaz&fahro protiv unicredit, (selimovica, lagumdzija etc)., gotovo svaki mjesec avaz digne frku protiv nekoga...pa svako ima mogucnost da bira u kojoj ce banci drzati lovu i gdje ce dizati krediti...sigurno su se zakacili i sad fahro nastoji da na ovaj nacin unisti banku...mislim da ce na kraju biti fahro vs fahro...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#42 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
evo sad sam skontala na CD, mislim da cemo uskoro dobiti novu banku, avaz banku...fahro bas na zubu ima unicredit...
- BarbaDue
#43 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
ne znam sta je u pozadini ali je covjek u pravu za sve.mIRCerka wrote:evo sad sam skontala na CD, mislim da cemo uskoro dobiti novu banku, avaz banku...fahro bas na zubu ima unicredit...
-
callmethebreeeze
#44 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
znaci avaz krci put do novih poslovnih uspjeha...mIRCerka wrote:evo sad sam skontala na CD, mislim da cemo uskoro dobiti novu banku, avaz banku...fahro bas na zubu ima unicredit...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#45 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
jest on u pravu sve sto je rekao, ali on nista ne govori ako nema on koristi....BarbaDue wrote:ne znam sta je u pozadini ali je covjek u pravu za sve.mIRCerka wrote:evo sad sam skontala na CD, mislim da cemo uskoro dobiti novu banku, avaz banku...fahro bas na zubu ima unicredit...
- BarbaDue
#46 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
ne kazem ja da on sebe netrazi tu ali fakat se je trebao dici glas protiv ovih lihvara,mIRCerka wrote:jest on u pravu sve sto je rekao, ali on nista ne govori ako nema on koristi....BarbaDue wrote:ne znam sta je u pozadini ali je covjek u pravu za sve.mIRCerka wrote:evo sad sam skontala na CD, mislim da cemo uskoro dobiti novu banku, avaz banku...fahro bas na zubu ima unicredit...
i ako ce se za mjesec dana spustiti kamate i za 1% hvala mu. a ocekivati je da se to desi.
- addem
#47 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Imao on koristi ili ne ja sam bio presretan kad je onoga lika nazvao marionetom, bez nekog laznog ulizivanja. Tuzno je sto tako nesto ne urade politicari koji dozvoljavaju jahanje naroda od strane banaka.
-
StupskaBitanga
#48 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
ma avaz će 100% sa Asa-prevent kupiti Union, IKB pa i PBS banku
to je sigurno
čim je svaki dan Union banka i Asa na naslovnici a Asa je već skoro vlasnik ikb
to je sigurno
čim je svaki dan Union banka i Asa na naslovnici a Asa je već skoro vlasnik ikb
-
Hendrix
#49 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
I onda će Union banku Avaz proglasiti "bošnjak-friendly" bankom da bi Avazove ovce pohitale tamo prebaciti račune jer s time pomažu Bosnu i bore se protiv lihvara...sve je fino isplanirano i kao i obično uspjeće im. Jadno brate, jadno.
-
Bandierra Rossa
#50 Re: AVAZ vs. UNICREDITO
Avaz vs Unicredit Bank = Freddy Krueger vs Jason...

Ovako je meni izgledao sinoćnji razgovor u CD-u između Fahre Radončića i Direktora Unicredit Bank...
http://www.youtube.com/watch?v=CPd5XLtzEVA
Ovako je meni izgledao sinoćnji razgovor u CD-u između Fahre Radončića i Direktora Unicredit Bank...
http://www.youtube.com/watch?v=CPd5XLtzEVA