ma kakvi.tebi vjerna ostajemŠibicar wrote:Ja kont'o ti se udala.PITARKA_SA wrote:mi nikad odustat necemo!
dobro vece
Navijacke skupine u BIH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
PITARKA_SA
#26 Re: Navijacke skupine u BIH
- djulba
#27 Re: Navijacke skupine u BIH
PRIČA VAM JE BEZVEZE UVJEK ISTO ČIMBURIJADA, SELJO, KOMPLEKSAŠI. ZAR NIKO NEMA NEŠTO PAMETNO DA NAPIŠE
- Charuga
- Globalni moderator
#28 Re: Navijacke skupine u BIH
Ja se izvinjavam sto sam se usudio raspravljati sa Vama ... Samo mi nije jasno sta Vi sa svojih 50-60 godina radte na forumu ... Cjenjeni gospodine, radije se malo igrajte sa unucima ili unukama ako ih imate a ostavite omladinu da se glupira na forumu ...JEDAN JE HASE wrote:Sine ja sam obisao Bosnu,uzduz i poprijeko,u bihacu 3 puta bio,u tz i ze svako gostovanje od 98 pa na ovamo,mostar,travnik,posusije,gracanica,tesanj,banovici,kakanj,orasije,visokoPlavih_11 wrote:E blago tebi ..JEDAN JE HASE wrote:Horde su sinoc odlicno odradile gostovanje u sirokom,t.j. listici,vise ih je bilo od domacih skripa,bili su puno glasniji... Jedva cekam derbi sa seljom na sugavici,da im jos jednom ocitamo lekciju... Sto se tice ostalih skupina lesinari i ultrasi nisu losi,mada nisu ni blizu hordama,ali su u odnosu na ostale dosta dobri....
![]()
![]()
![]()
P.S. Trebao bi nekada otici na gostovanje da bodris svoj klub a ne da laprdas po forumu ...,trebinje,citluk.... Bogami nema gdje nisam isao,sad u listicu nisam mogao jer sam radio,al sta se tebi imam pravdat. Postavite slike od svojih skupina,malo da vidimo kakav je ko bio u ovom kolu,pozzz...
Ovo sam zakljucio na osnovu pocetka recenice i onog "sine" jer otprilike toliko godina morate imati da bih me mogli oslovljavati sa sine ... Zato i persiranje ...
"Postavite slike od svojih skupina,malo da vidimo kakav je ko bio u ovom kolu" ... Jeli samo ovo klolo pokazuje ko su kakvi navijaci .. ?
Hajde mi jos samo cijenjeni gospodine recite koja je navijacka skupina imala oko 3000 navijaca na gostujucem terenu osim HZ i TM .. ?? A ja cu Vam, ako niste upuceni, reci gdje je nas bilo toliko ...
-
The 51st State
#29 Re: Navijacke skupine u BIH
Ja se izvinjavam sto sam se usudio raspravljati sa Vama ... Samo mi nije jasno sta Vi sa svojih 50-60 godina radte na forumu ... Cjenjeni gospodine, radije se malo igrajte sa unucima ili unukama ako ih imate a ostavite omladinu da se glupira na forumu ...
Ovo sam zakljucio na osnovu pocetka recenice i onog "sine" jer otprilike toliko godina morate imati da bih me mogli oslovljavati sa sine ... Zato i persiranje ...
"Postavite slike od svojih skupina,malo da vidimo kakav je ko bio u ovom kolu" ... Jeli samo ovo klolo pokazuje ko su kakvi navijaci .. ?
Hajde mi jos samo cijenjeni gospodine recite koja je navijacka skupina imala oko 3000 navijaca na gostujucem terenu osim HZ i TM .. ?? A ja cu Vam, ako niste upuceni, reci gdje je nas bilo toliko ...[/quote]
da si pametan to ofiranje u sirokom bi presutio...
Hajde mi jos samo cijenjeni gospodine recite koja je navijacka skupina imala oko 3000 navijaca na gostujucem terenu osim HZ i TM .. ?? A ja cu Vam, ako niste upuceni, reci gdje je nas bilo toliko ...[/quote]
da si pametan to ofiranje u sirokom bi presutio...
- Charuga
- Globalni moderator
#30 Re: Navijacke skupine u BIH
da si pametan to ofiranje u sirokom bi presutio...[/quote]The 51st State wrote:Ja se izvinjavam sto sam se usudio raspravljati sa Vama ... Samo mi nije jasno sta Vi sa svojih 50-60 godina radte na forumu ... Cjenjeni gospodine, radije se malo igrajte sa unucima ili unukama ako ih imate a ostavite omladinu da se glupira na forumu ...![]()
Hajde mi jos samo cijenjeni gospodine recite koja je navijacka skupina imala oko 3000 navijaca na gostujucem terenu osim HZ i TM .. ?? A ja cu Vam, ako niste upuceni, reci gdje je nas bilo toliko ...
Eis ..
Pricamo o broju i masovnosti navijaca a ne o rezultatima kluba na spomenutoj utakmici ... Kad budemo o rezultatima onda cu pricati o drugim utakmicama ...
-
The 51st State
#31 Re: Navijacke skupine u BIH
da je se nama desilo na takvoj utakmici ono sto je se vama, mene bi bilo sramota, 200 skripara ganja preko 2000 (doduse skoca i konopca, sabanijade najvise) ljudi, padanje transova...., za svakog navijaca sramota.Eis ..![]()
Pricamo o broju i masovnosti navijaca a ne o rezultatima kluba na spomenutoj utakmici ... Kad budemo o rezultatima onda cu pricati o drugim utakmicama ...
- Charuga
- Globalni moderator
#32 Re: Navijacke skupine u BIH
Majke ti gdje si ti vidio to??? Pricao ti jaran od jarana ciji je jaran bio tamo ... ?! Nemoj zivota ti lupati gluposti i pricati o necemu o cemu pojma nemas!! JA sam ipak bio tamo a ne ti. Izasli smo svi iz stadiona BEZ ikakvih problema i napustili Siroki isto tako. Bolan nebio ko ce udariti na 3000 ljudi?! Ipak je to masa ...The 51st State wrote:da je se nama desilo na takvoj utakmici ono sto je se vama, mene bi bilo sramota, 200 skripara ganja preko 2000 (doduse skoca i konopca, sabanijade najvise) ljudi, padanje transova...., za svakog navijaca sramota.Eis ..![]()
Uhvati se lijepo svojih gostovanja pa nam pricaj o tome a nemoj lupati nebuloze o nasim ... Hvala i prijatno ...
- Charuga
- Globalni moderator
#33 Re: Navijacke skupine u BIH
@The 51st State
Ovde mozes slobodno postaviti i svoje slike sa gostovanja i pricati o tome ... Napisi nesto i o svom odlasku i pracenju svog kluba u Evropi (ako si isao) .. Mojne smarati o drugim navijackim grupama ...
Ovde mozes slobodno postaviti i svoje slike sa gostovanja i pricati o tome ... Napisi nesto i o svom odlasku i pracenju svog kluba u Evropi (ako si isao) .. Mojne smarati o drugim navijackim grupama ...
-
The 51st State
#34 Re: Navijacke skupine u BIH
panika, stampedo manijaka i ostala desavanja su mnogo puta vec prezvakana tako da samo mogu reci, srbi i vi, kada je u pitanju mitomanija i laganje.Plavih_11 wrote:Majke ti gdje si ti vidio to??? Pricao ti jaran od jarana ciji je jaran bio tamo ... ?! Nemoj zivota ti lupati gluposti i pricati o necemu o cemu pojma nemas!! JA sam ipak bio tamo a ne ti. Izasli smo svi iz stadiona BEZ ikakvih problema i napustili Siroki isto tako. Bolan nebio ko ce udariti na 3000 ljudi?! Ipak je to masa ...The 51st State wrote:da je se nama desilo na takvoj utakmici ono sto je se vama, mene bi bilo sramota, 200 skripara ganja preko 2000 (doduse skoca i konopca, sabanijade najvise) ljudi, padanje transova...., za svakog navijaca sramota.Eis ..![]()
Uhvati se lijepo svojih gostovanja pa nam pricaj o tome a nemoj lupati nebuloze o nasim ... Hvala i prijatno ...
-
The 51st State
#35 Re: Navijacke skupine u BIH
to se ne djeli kojekuda, a inace malo se zezam na racun ostalih, uglavnom memljivaca.Plavih_11 wrote:@The 51st State
- Charuga
- Globalni moderator
#36 Re: Navijacke skupine u BIH
Da da ... Ti si bas relevantan da pricas o tome .. Sve si vidio uzivo ..The 51st State wrote:
panika, stampedo manijaka i ostala desavanja su mnogo puta vec prezvakana tako da samo mogu reci, srbi i vi, kada je u pitanju mitomanija i laganje.
- Charuga
- Globalni moderator
#37 Re: Navijacke skupine u BIH
Ne sumnjam ja da bi ti postavio DA IMAS ..The 51st State wrote:to se ne djeli kojekuda, a inace malo se zezam na racun ostalih, uglavnom memljivaca.Plavih_11 wrote:@The 51st State
Last edited by Charuga on 14/04/2009 09:49, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#38 Re: Navijacke skupine u BIH
nisam, ali poznam neke memljivce koji su bili, a i neke transove su skripici palili koji su pali tom prilikom pa tako ....Plavih_11 wrote:Da da ... Ti si bas relevantan da pricas o tome .. Sve si vidio uzivo ..The 51st State wrote:
panika, stampedo manijaka i ostala desavanja su mnogo puta vec prezvakana tako da samo mogu reci, srbi i vi, kada je u pitanju mitomanija i laganje.![]()
... Duboko se izvinjavam tebi kao internet navijacu .. Uzivaj uz svoj klub i radio prijenose ..
- Charuga
- Globalni moderator
#39 Re: Navijacke skupine u BIH
Kazem ja, jaran od jarana ciji je jaran bio ... JA ti pricam jedno a ti meni deseto .. BIO sam na utakmici i sve vidio i dozivio .. Ali djaba tebi izgleda pricati kad ne vjerujes nikome .. Uzivaj u tim pricama od jaranovog jarana ciji je jaran bio ..The 51st State wrote:nisam, ali poznam neke memljivce koji su bili, a i neke transove su skripici palili koji su pali tom prilikom pa tako ....Plavih_11 wrote:Da da ... Ti si bas relevantan da pricas o tome .. Sve si vidio uzivo ..The 51st State wrote:
panika, stampedo manijaka i ostala desavanja su mnogo puta vec prezvakana tako da samo mogu reci, srbi i vi, kada je u pitanju mitomanija i laganje.![]()
... Duboko se izvinjavam tebi kao internet navijacu .. Uzivaj uz svoj klub i radio prijenose ..
-
The 51st State
#40 Re: Navijacke skupine u BIH
vjerovatno si medju prvima pobjegao..., vjerujem materijalnim dokazima u vidu spomenutog zapaljenog transa ili ste im ga poklonili zarad gostoprimstva...Kazem ja, jaran od jarana ciji je jaran bio ... JA ti pricam jedno a ti meni deseto .. BIO sam na utakmici i sve vidio i dozivio .. Ali djaba tebi izgleda pricati kad ne vjerujes nikome .. Uzivaj u tim pricama od jaranovog jarana ciji je jaran bio ..
- Charuga
- Globalni moderator
#41 Re: Navijacke skupine u BIH
Nema svrhe ...The 51st State wrote:vjerovatno si medju prvima pobjegao..., vjerujem materijalnim dokazima u vidu spomenutog zapaljenog transa ili ste im ga poklonili zarad gostoprimstva...Kazem ja, jaran od jarana ciji je jaran bio ... JA ti pricam jedno a ti meni deseto .. BIO sam na utakmici i sve vidio i dozivio .. Ali djaba tebi izgleda pricati kad ne vjerujes nikome .. Uzivaj u tim pricama od jaranovog jarana ciji je jaran bio ..
Da da, uhvatio sam sprint medju prvima i to je bio jedan pravi stampedo navijaca Zelje ... Naglavacke smo uskakali u auta i u autobuse .. Neki su cak i na galeriji bili do izlaska iz grada .. Ganjali su nas i tukli cak i starci, zene i djeca .. Pse su slali na nas .. Gologuzi smo se vratili u Sarajevo ... Eto, ovo tebi odgovara i neka bude tako kako ti mislis .. Nadam se da si sad zadovoljan ..
-
The 51st State
#42 Re: Navijacke skupine u BIH
ovo otprilike odgovara istini bez mozda cuka.
Da da, uhvatio sam sprint medju prvima i to je bio jedan pravi stampedo navijaca Zelje ... Naglavacke smo uskakali u auta i u autobuse .. Neki su cak i na galeriji bili do izlaska iz grada .. Ganjali su nas i tukli cak i starci, zene i djeca .. Pse su slali na nas .. Gologuzi smo se vratili u Sarajevo ... Eto, ovo tebi odgovara i neka bude tako kako ti mislis .. Nadam se da si sad zadovoljan .. 8
nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole, objasni eto taj nesretni the memljivci konjic, kako je pao, kad vec nije bilo panike i stampeda?
- Charuga
- Globalni moderator
#43 Re: Navijacke skupine u BIH
Nisam ja bio dole nego ti i kako onda da ja znam bolje od tebe ... Sve sam ti rekao .. Uzivaj u svojoj verziji istine ..The 51st State wrote:ovo otprilike odgovara istini bez mozda cuka.
Da da, uhvatio sam sprint medju prvima i to je bio jedan pravi stampedo navijaca Zelje ... Naglavacke smo uskakali u auta i u autobuse .. Neki su cak i na galeriji bili do izlaska iz grada .. Ganjali su nas i tukli cak i starci, zene i djeca .. Pse su slali na nas .. Gologuzi smo se vratili u Sarajevo ... Eto, ovo tebi odgovara i neka bude tako kako ti mislis .. Nadam se da si sad zadovoljan .. 8
nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole, objasni eto taj nesretni the memljivci konjic, kako je pao, kad vec nije bilo panike i stampeda?
-
The 51st State
#44 Re: Navijacke skupine u BIH
ma ja, kao i obicno...ironisanje i bjezanje..., kad se nema sta reci....Plavih_11 wrote:Nisam ja bio dole nego ti i kako onda da ja znam bolje od tebe ... Sve sam ti rekao .. Uzivaj u svojoj verziji istine ..The 51st State wrote:ovo otprilike odgovara istini bez mozda cuka.
- South Blue Mama
#45 Re: Navijacke skupine u BIH
[quote="The 51st State
nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole, objasni eto taj nesretni the memljivci konjic, kako je pao, kad vec nije bilo panike i stampeda?[/quote]
Nisam ja bio dole nego ti i kako onda da ja znam bolje od tebe ... Sve sam ti rekao .. Uzivaj u svojoj verziji istine ..
[/quote]
ma ja, kao i obicno...ironisanje i bjezanje..., kad se nema sta reci....[/quote]
Ja bih rekla da je ovo jos jedno peglanje malenih ili ti vjeciti kompleks. Vratili su nam temu, pa mozete navratiti da lijecite komplekse
Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole, objasni eto taj nesretni the memljivci konjic, kako je pao, kad vec nije bilo panike i stampeda?[/quote]
Nisam ja bio dole nego ti i kako onda da ja znam bolje od tebe ... Sve sam ti rekao .. Uzivaj u svojoj verziji istine ..
ma ja, kao i obicno...ironisanje i bjezanje..., kad se nema sta reci....[/quote]
Ja bih rekla da je ovo jos jedno peglanje malenih ili ti vjeciti kompleks. Vratili su nam temu, pa mozete navratiti da lijecite komplekse
Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
- Epitop
#46 Re: Navijacke skupine u BIH
Zna se da u svakom trentuku jedna grupa odskače od druge, i uvijek se mijenja taj poredak ko je prividno najbolji u datom trenutku. Ove godine su to Horde, al mnogo se hvale, a dvije prethodne sezone su šutili.
Ja samo znam, da kojim slučajem niko ne dolazi na Bilino Polje ja bih otišao sam i tako će biti dok sam živ, meni je moja Robija najbolja na svijetu.
Sretno vam u raspravi i utvrdite ko je extra, super, klasa, beton, vrh....
Ja samo znam, da kojim slučajem niko ne dolazi na Bilino Polje ja bih otišao sam i tako će biti dok sam živ, meni je moja Robija najbolja na svijetu.
- Charuga
- Globalni moderator
#47 Re: Navijacke skupine u BIH
Ko bjezi? Tebi se jednostavno ne moze nista reci jer si ti utuvio sebi u glavu jednu verziju i nista drugo neces da cujes!!The 51st State wrote:ma ja, kao i obicno...ironisanje i bjezanje..., kad se nema sta reci....Plavih_11 wrote:
"nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole" - Ja ti pricam da sam isao dole a ti nakon toga ovo pises ..
Govorim ti da sam lagano izasao sa stadiona i isto tako usao u auto i u koloni izasao iz grada ... Bez ikakvih problema i frke smo usli i izasli u grad i stadion. Isto tako smo prosli i kroz zapadni dio Mostara u oba pravca. Ali ti opet ne vjerujes!!
Ako je neko nekome uzeo transparent to je mozda neka grupa koja je ostala posljednja i ako su to ti iz Konjica njih je max bilo stotinjak a ne onako kako ti pricas da je 200 skripara zaganjalo preko 2000 manijaka (ja kazem da je bilo skoro 3000).
I sad kad sam ti sve ovo napisao sta vrijedi kad ne vjerujes?! Znaci nije do mene. Necu da se raspravljam sa tobom jer nema svrhe da ti pricam.
Sad i dalje uzivaj u svojoj verziji price ...
Last edited by Charuga on 14/04/2009 10:24, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#48 Re: Navijacke skupine u BIH
da, na tom famoznom gostovanju je bilo i trudnica, da nisi ti to bila? a ova zvaka o kompleksima mislim stvarnoJa bih rekla da je ovo jos jedno peglanje malenih ili ti vjeciti kompleks. Vratili su nam temu, pa mozete navratiti da lijecite komplekse![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#49 Re: Navijacke skupine u BIH
NIGDJE i NI U JEDNOM postu nisam napisao o bilo kojoj navijackoj skupini da su "ovakvi ili onakvi" nego samo govorim argumentovano o navijacima svog voljenog kluba .. Samo ne volim da neko s.re po tudjem a svoje ne vidi .. A sto je najgore nije vidio ni to tudje nego je cuo ..Epitop wrote:Zna se da u svakom trentuku jedna grupa odskače od druge, i uvijek se mijenja taj poredak ko je prividno najbolji u datom trenutku. Ove godine su to Horde, al mnogo se hvale, a dvije prethodne sezone su šutili.
-
The 51st State
#50 Re: Navijacke skupine u BIH
plavih 11, neozbiljan si, svaki posteni memljivac ce ti reci koji je bio dole da ste se obrukali samo tako...