Navijacke skupine u BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PITARKA_SA

#26 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by PITARKA_SA »

Šibicar wrote:
PITARKA_SA wrote:mi nikad odustat necemo!

dobro vece :)
Ja kont'o ti se udala. :D
ma kakvi.tebi vjerna ostajem :D
djulba

#27 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by djulba »

PRIČA VAM JE BEZVEZE UVJEK ISTO ČIMBURIJADA, SELJO, KOMPLEKSAŠI. ZAR NIKO NEMA NEŠTO PAMETNO DA NAPIŠE :dance:
Charuga
Globalni moderator

#28 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

JEDAN JE HASE wrote:
Plavih_11 wrote:
JEDAN JE HASE wrote:Horde su sinoc odlicno odradile gostovanje u sirokom,t.j. listici :D ,vise ih je bilo od domacih skripa,bili su puno glasniji... Jedva cekam derbi sa seljom na sugavici,da im jos jednom ocitamo lekciju... Sto se tice ostalih skupina lesinari i ultrasi nisu losi,mada nisu ni blizu hordama,ali su u odnosu na ostale dosta dobri....
E blago tebi .. :-D :-D :-D

P.S. Trebao bi nekada otici na gostovanje da bodris svoj klub a ne da laprdas po forumu ... 8-)
Sine ja sam obisao Bosnu,uzduz i poprijeko,u bihacu 3 puta bio,u tz i ze svako gostovanje od 98 pa na ovamo,mostar,travnik,posusije,gracanica,tesanj,banovici,kakanj,orasije,visoko :-D ,trebinje,citluk.... Bogami nema gdje nisam isao,sad u listicu nisam mogao jer sam radio,al sta se tebi imam pravdat. Postavite slike od svojih skupina,malo da vidimo kakav je ko bio u ovom kolu,pozzz...
Ja se izvinjavam sto sam se usudio raspravljati sa Vama ... Samo mi nije jasno sta Vi sa svojih 50-60 godina radte na forumu ... Cjenjeni gospodine, radije se malo igrajte sa unucima ili unukama ako ih imate a ostavite omladinu da se glupira na forumu ... 8-)

Ovo sam zakljucio na osnovu pocetka recenice i onog "sine" jer otprilike toliko godina morate imati da bih me mogli oslovljavati sa sine ... Zato i persiranje ... 8-)

"Postavite slike od svojih skupina,malo da vidimo kakav je ko bio u ovom kolu" ... Jeli samo ovo klolo pokazuje ko su kakvi navijaci .. ?

Hajde mi jos samo cijenjeni gospodine recite koja je navijacka skupina imala oko 3000 navijaca na gostujucem terenu osim HZ i TM .. ?? A ja cu Vam, ako niste upuceni, reci gdje je nas bilo toliko ...
The 51st State

#29 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Ja se izvinjavam sto sam se usudio raspravljati sa Vama ... Samo mi nije jasno sta Vi sa svojih 50-60 godina radte na forumu ... Cjenjeni gospodine, radije se malo igrajte sa unucima ili unukama ako ih imate a ostavite omladinu da se glupira na forumu ... 8-)

Ovo sam zakljucio na osnovu pocetka recenice i onog "sine" jer otprilike toliko godina morate imati da bih me mogli oslovljavati sa sine ... Zato i persiranje ... 8-)

"Postavite slike od svojih skupina,malo da vidimo kakav je ko bio u ovom kolu" ... Jeli samo ovo klolo pokazuje ko su kakvi navijaci .. ?

Hajde mi jos samo cijenjeni gospodine recite koja je navijacka skupina imala oko 3000 navijaca na gostujucem terenu osim HZ i TM .. ?? A ja cu Vam, ako niste upuceni, reci gdje je nas bilo toliko ...[/quote]

da si pametan to ofiranje u sirokom bi presutio...
Charuga
Globalni moderator

#30 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:Ja se izvinjavam sto sam se usudio raspravljati sa Vama ... Samo mi nije jasno sta Vi sa svojih 50-60 godina radte na forumu ... Cjenjeni gospodine, radije se malo igrajte sa unucima ili unukama ako ih imate a ostavite omladinu da se glupira na forumu ... 8-)

Hajde mi jos samo cijenjeni gospodine recite koja je navijacka skupina imala oko 3000 navijaca na gostujucem terenu osim HZ i TM .. ?? A ja cu Vam, ako niste upuceni, reci gdje je nas bilo toliko ...
da si pametan to ofiranje u sirokom bi presutio...[/quote]

Eis .. :-D

Pricamo o broju i masovnosti navijaca a ne o rezultatima kluba na spomenutoj utakmici ... Kad budemo o rezultatima onda cu pricati o drugim utakmicama ... 8)
The 51st State

#31 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Pricamo o broju i masovnosti navijaca a ne o rezultatima kluba na spomenutoj utakmici ... Kad budemo o rezultatima onda cu pricati o drugim utakmicama ... 8)
da je se nama desilo na takvoj utakmici ono sto je se vama, mene bi bilo sramota, 200 skripara ganja preko 2000 (doduse skoca i konopca, sabanijade najvise) ljudi, padanje transova...., za svakog navijaca sramota.
Charuga
Globalni moderator

#32 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:

da je se nama desilo na takvoj utakmici ono sto je se vama, mene bi bilo sramota, 200 skripara ganja preko 2000 (doduse skoca i konopca, sabanijade najvise) ljudi, padanje transova...., za svakog navijaca sramota.
Majke ti gdje si ti vidio to??? Pricao ti jaran od jarana ciji je jaran bio tamo ... ?! Nemoj zivota ti lupati gluposti i pricati o necemu o cemu pojma nemas!! JA sam ipak bio tamo a ne ti. Izasli smo svi iz stadiona BEZ ikakvih problema i napustili Siroki isto tako. Bolan nebio ko ce udariti na 3000 ljudi?! Ipak je to masa ...
Uhvati se lijepo svojih gostovanja pa nam pricaj o tome a nemoj lupati nebuloze o nasim ... Hvala i prijatno ...
Charuga
Globalni moderator

#33 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

@The 51st State

Ovde mozes slobodno postaviti i svoje slike sa gostovanja i pricati o tome ... Napisi nesto i o svom odlasku i pracenju svog kluba u Evropi (ako si isao) .. Mojne smarati o drugim navijackim grupama ...
The 51st State

#34 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:

Majke ti gdje si ti vidio to??? Pricao ti jaran od jarana ciji je jaran bio tamo ... ?! Nemoj zivota ti lupati gluposti i pricati o necemu o cemu pojma nemas!! JA sam ipak bio tamo a ne ti. Izasli smo svi iz stadiona BEZ ikakvih problema i napustili Siroki isto tako. Bolan nebio ko ce udariti na 3000 ljudi?! Ipak je to masa ...
Uhvati se lijepo svojih gostovanja pa nam pricaj o tome a nemoj lupati nebuloze o nasim ... Hvala i prijatno ...
panika, stampedo manijaka i ostala desavanja su mnogo puta vec prezvakana tako da samo mogu reci, srbi i vi, kada je u pitanju mitomanija i laganje.
The 51st State

#35 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Plavih_11 wrote:@The 51st State

Ovde mozes slobodno postaviti i svoje slike sa gostovanja i pricati o tome ... Napisi nesto i o svom odlasku i pracenju svog kluba u Evropi (ako si isao) .. Mojne smarati o drugim navijackim grupama ...
to se ne djeli kojekuda, a inace malo se zezam na racun ostalih, uglavnom memljivaca.
Charuga
Globalni moderator

#36 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
panika, stampedo manijaka i ostala desavanja su mnogo puta vec prezvakana tako da samo mogu reci, srbi i vi, kada je u pitanju mitomanija i laganje.
Da da ... Ti si bas relevantan da pricas o tome .. Sve si vidio uzivo .. 8-) 8-) ... Duboko se izvinjavam tebi kao internet navijacu .. Uzivaj uz svoj klub i radio prijenose .. 8-)
Charuga
Globalni moderator

#37 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:@The 51st State

to se ne djeli kojekuda, a inace malo se zezam na racun ostalih, uglavnom memljivaca.
Ne sumnjam ja da bi ti postavio DA IMAS ..
Last edited by Charuga on 14/04/2009 09:49, edited 1 time in total.
The 51st State

#38 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:
Da da ... Ti si bas relevantan da pricas o tome .. Sve si vidio uzivo .. 8-) 8-) ... Duboko se izvinjavam tebi kao internet navijacu .. Uzivaj uz svoj klub i radio prijenose .. 8-)
nisam, ali poznam neke memljivce koji su bili, a i neke transove su skripici palili koji su pali tom prilikom pa tako ....
Charuga
Globalni moderator

#39 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:
nisam, ali poznam neke memljivce koji su bili, a i neke transove su skripici palili koji su pali tom prilikom pa tako ....
Kazem ja, jaran od jarana ciji je jaran bio ... JA ti pricam jedno a ti meni deseto .. BIO sam na utakmici i sve vidio i dozivio .. Ali djaba tebi izgleda pricati kad ne vjerujes nikome .. Uzivaj u tim pricama od jaranovog jarana ciji je jaran bio ..
The 51st State

#40 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Kazem ja, jaran od jarana ciji je jaran bio ... JA ti pricam jedno a ti meni deseto .. BIO sam na utakmici i sve vidio i dozivio .. Ali djaba tebi izgleda pricati kad ne vjerujes nikome .. Uzivaj u tim pricama od jaranovog jarana ciji je jaran bio ..
vjerovatno si medju prvima pobjegao..., vjerujem materijalnim dokazima u vidu spomenutog zapaljenog transa ili ste im ga poklonili zarad gostoprimstva...
Charuga
Globalni moderator

#41 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
vjerovatno si medju prvima pobjegao..., vjerujem materijalnim dokazima u vidu spomenutog zapaljenog transa ili ste im ga poklonili zarad gostoprimstva...
Nema svrhe ... :D :D :D :D

Da da, uhvatio sam sprint medju prvima i to je bio jedan pravi stampedo navijaca Zelje ... Naglavacke smo uskakali u auta i u autobuse .. Neki su cak i na galeriji bili do izlaska iz grada .. Ganjali su nas i tukli cak i starci, zene i djeca .. Pse su slali na nas .. Gologuzi smo se vratili u Sarajevo ... Eto, ovo tebi odgovara i neka bude tako kako ti mislis .. Nadam se da si sad zadovoljan .. 8-)
The 51st State

#42 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Da da, uhvatio sam sprint medju prvima i to je bio jedan pravi stampedo navijaca Zelje ... Naglavacke smo uskakali u auta i u autobuse .. Neki su cak i na galeriji bili do izlaska iz grada .. Ganjali su nas i tukli cak i starci, zene i djeca .. Pse su slali na nas .. Gologuzi smo se vratili u Sarajevo ... Eto, ovo tebi odgovara i neka bude tako kako ti mislis .. Nadam se da si sad zadovoljan .. 8
ovo otprilike odgovara istini bez mozda cuka.

nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole, objasni eto taj nesretni the memljivci konjic, kako je pao, kad vec nije bilo panike i stampeda?
Charuga
Globalni moderator

#43 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:

Da da, uhvatio sam sprint medju prvima i to je bio jedan pravi stampedo navijaca Zelje ... Naglavacke smo uskakali u auta i u autobuse .. Neki su cak i na galeriji bili do izlaska iz grada .. Ganjali su nas i tukli cak i starci, zene i djeca .. Pse su slali na nas .. Gologuzi smo se vratili u Sarajevo ... Eto, ovo tebi odgovara i neka bude tako kako ti mislis .. Nadam se da si sad zadovoljan .. 8

nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole, objasni eto taj nesretni the memljivci konjic, kako je pao, kad vec nije bilo panike i stampeda?
Nisam ja bio dole nego ti i kako onda da ja znam bolje od tebe ... Sve sam ti rekao .. Uzivaj u svojoj verziji istine .. 8-)
The 51st State

#44 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:

Nisam ja bio dole nego ti i kako onda da ja znam bolje od tebe ... Sve sam ti rekao .. Uzivaj u svojoj verziji istine .. 8-)
ma ja, kao i obicno...ironisanje i bjezanje..., kad se nema sta reci....
South Blue Mama

#45 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by South Blue Mama »

[quote="The 51st State

nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole, objasni eto taj nesretni the memljivci konjic, kako je pao, kad vec nije bilo panike i stampeda?[/quote]

Nisam ja bio dole nego ti i kako onda da ja znam bolje od tebe ... Sve sam ti rekao .. Uzivaj u svojoj verziji istine .. 8-)[/quote]

ma ja, kao i obicno...ironisanje i bjezanje..., kad se nema sta reci....[/quote]

Ja bih rekla da je ovo jos jedno peglanje malenih ili ti vjeciti kompleks. Vratili su nam temu, pa mozete navratiti da lijecite komplekse :D

Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
Epitop

#46 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Epitop »

Zna se da u svakom trentuku jedna grupa odskače od druge, i uvijek se mijenja taj poredak ko je prividno najbolji u datom trenutku. Ove godine su to Horde, al mnogo se hvale, a dvije prethodne sezone su šutili.
Ja samo znam, da kojim slučajem niko ne dolazi na Bilino Polje ja bih otišao sam i tako će biti dok sam živ, meni je moja Robija najbolja na svijetu.
Sretno vam u raspravi i utvrdite ko je extra, super, klasa, beton, vrh.... :lol:
Charuga
Globalni moderator

#47 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:
ma ja, kao i obicno...ironisanje i bjezanje..., kad se nema sta reci....
Ko bjezi? Tebi se jednostavno ne moze nista reci jer si ti utuvio sebi u glavu jednu verziju i nista drugo neces da cujes!!

"nego kad vec pametujes i tvrdis da si bio dole" - Ja ti pricam da sam isao dole a ti nakon toga ovo pises ..

Govorim ti da sam lagano izasao sa stadiona i isto tako usao u auto i u koloni izasao iz grada ... Bez ikakvih problema i frke smo usli i izasli u grad i stadion. Isto tako smo prosli i kroz zapadni dio Mostara u oba pravca. Ali ti opet ne vjerujes!!
Ako je neko nekome uzeo transparent to je mozda neka grupa koja je ostala posljednja i ako su to ti iz Konjica njih je max bilo stotinjak a ne onako kako ti pricas da je 200 skripara zaganjalo preko 2000 manijaka (ja kazem da je bilo skoro 3000).

I sad kad sam ti sve ovo napisao sta vrijedi kad ne vjerujes?! Znaci nije do mene. Necu da se raspravljam sa tobom jer nema svrhe da ti pricam.

Sad i dalje uzivaj u svojoj verziji price ... 8-)
Last edited by Charuga on 14/04/2009 10:24, edited 1 time in total.
The 51st State

#48 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Ja bih rekla da je ovo jos jedno peglanje malenih ili ti vjeciti kompleks. Vratili su nam temu, pa mozete navratiti da lijecite komplekse :D
da, na tom famoznom gostovanju je bilo i trudnica, da nisi ti to bila? a ova zvaka o kompleksima mislim stvarno :lol:
Charuga
Globalni moderator

#49 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

Epitop wrote:Zna se da u svakom trentuku jedna grupa odskače od druge, i uvijek se mijenja taj poredak ko je prividno najbolji u datom trenutku. Ove godine su to Horde, al mnogo se hvale, a dvije prethodne sezone su šutili.
Ja samo znam, da kojim slučajem niko ne dolazi na Bilino Polje ja bih otišao sam i tako će biti dok sam živ, meni je moja Robija najbolja na svijetu.
Sretno vam u raspravi i utvrdite ko je extra, super, klasa, beton, vrh.... :lol:
NIGDJE i NI U JEDNOM postu nisam napisao o bilo kojoj navijackoj skupini da su "ovakvi ili onakvi" nego samo govorim argumentovano o navijacima svog voljenog kluba .. Samo ne volim da neko s.re po tudjem a svoje ne vidi .. A sto je najgore nije vidio ni to tudje nego je cuo ..
The 51st State

#50 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

plavih 11, neozbiljan si, svaki posteni memljivac ce ti reci koji je bio dole da ste se obrukali samo tako...
Post Reply