de samo objasni zasto poredis halida, harisa, tomu itd. sa cetnickim kurvama poput cece i brene?AMD wrote:Ne kažu džaba da samo svemir i ljudska glupost nemaju granice...
Ti ćeš predlagati da se nekom zabrani glasati? Ti ćeš suditi o tome da li je neko krkan na osnovu muzike?
Hajde sad reci da su Halid, Haris, Toma, Nihad... Seljaci. I oni pjevaju narodnjake, a to ti ne smeta. Tebi odgovara Metallica, pa predlažeš da je i ja slušam. E pa neću, jebo te Metallica. Neću slušati ni Brenu... I šta sad? Ljudi svašta daju sebi za pravo.
Evo rješenja za Sarajevo!!!
- Alfons Kauders
#26 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
-
febo_acm
#27 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Uprati malo početak, pomenuti su Sinan i Rizo. To četnici? Nije poenta jel neko četnik, poenta je što pojedincima smeta muzika. Ja prvi mrzim Cecu, to nije upitno.
- ja.neron
#28 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
raja zaboravili ste koridu na stadionu koševo ´90 to je bio vrhunac papanluka
- Alfons Kauders
#29 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
upratio sam... krkani su i jedni i drugi... ali su jedni krkani fasisti... i svako ko ode na koncert brene ili cece je za mene fasista... isto se moze reci npr i za thompsona...AMD wrote:Uprati malo početak, pomenuti su Sinan i Rizo. To četnici? Nije poenta jel neko četnik, poenta je što pojedincima smeta muzika. Ja prvi mrzim Cecu, to nije upitno.
dakle, jeste i do muzike, ali ne iskljucivo do muzike...
stavljati npr. halida u isti kontekst s cecom je kao da poredis milana mladenovica i boru corbu... nidje veze...
-
febo_acm
#30 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Ja pričam o nečemu drugom, ali nema veze. Kako neko može porediti Mitra i Brenu, i Rizu ?
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#31 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!

Ovdje niko nije normalan,nije normalan,nije normalan...........
- muha_sa
#32 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
zaboravila raja i guslarske veceri--od Ilidze do Skenderije--u organizaciji Sinise Koprivice.ja.neron wrote:raja zaboravili ste koridu na stadionu koševo ´90 to je bio vrhunac papanluka
zaboravila raja i kad su raju po ulici fatali i vodili u Zetru da nam se Elton John ne naljuti zbog , samo, stotinjak prodatih karata
sto se tice Brene--ko voli nek izvoli-
-bez mene-naravno
- vox-populi
#33 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Pa recimo da prave isto sranje od muzike. Ne bih ulazio u ostale kategorije jer onda poredjenje nema smisla, ali muzicki gledano, isto sranje.AMD wrote:Ja pričam o nečemu drugom, ali nema veze. Kako neko može porediti Mitra i Brenu, i Rizu ?
-
Bandierra Rossa
-
febo_acm
#35 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Evo vidiš, ovo je očigledan primjer primitivizma i krkanluka. Jer jedan uzoran, pristojan i donekle školovan građanin, ovo nikad nebi napisao. I onda meni neko kaže problem je u onima što slušaju narodnjake... I da, još i zabraniti treba. Pa ljudi smatraju da će nestati krkanluka.Pa recimo da prave isto sranje od muzike. Ne bih ulazio u ostale kategorije jer onda poredjenje nema smisla, ali muzicki gledano, isto sranje.
-
Bandierra Rossa
#36 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Jok,nego ću pomenuti trojac porediti sa Marijom Kalas...AMD wrote:Ja pričam o nečemu drugom, ali nema veze. Kako neko može porediti Mitra i Brenu, i Rizu ?
- JohnnyS
#37 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Ime i familiju ne biraš, muziku itekako biraš...Neelix wrote:ocjenjivati ljude prema vrsti muzike koju slusaju je razlicito od ocjenjivanja prema imenu...kako?
-
Bandierra Rossa
#38 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
JohnnyS wrote:Ime i familiju ne biraš, muziku itekako biraš...Neelix wrote:ocjenjivati ljude prema vrsti muzike koju slusaju je razlicito od ocjenjivanja prema imenu...kako?
Zapravo,smisao pokretanja ove teme je u slijedećem:
Pozivam pametnije da prestanu popuštati.Stanje je kritično!!!
- TheWatcher
#39 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
[quote="AMD"]Uprati malo početak, pomenuti su Sinan i Rizo. To četnici? Nije poenta jel neko četnik, poenta je što pojedincima smeta muzika. Ja prvi mrzim Cecu, to nije upitno.[/quot
i ona tebe mrzi pa sta
i ona tebe mrzi pa sta
-
febo_acm
#40 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Ja sam donio odluku. Prvo da se izvinem svima onima sa kojima nisam dijelio mišljenje.
Onda da se izvinem Zgembi i Peri jer nisam plaćao tramvajsku kartu, onda se izvinjavam što sam rekao da je ona plišana životinja samo životinja i na kraju da se izvinem pokretaču ove teme što nisam shvatio koliko je njihova muzika dobra. Ćitajući ove postove nekako sam produhovljen i sad se uklapam u stereotip jednog Sa-x forumaša.
Hvala svima koji su mi pomogli.
Zgembo kralju, oprosti.
Onda da se izvinem Zgembi i Peri jer nisam plaćao tramvajsku kartu, onda se izvinjavam što sam rekao da je ona plišana životinja samo životinja i na kraju da se izvinem pokretaču ove teme što nisam shvatio koliko je njihova muzika dobra. Ćitajući ove postove nekako sam produhovljen i sad se uklapam u stereotip jednog Sa-x forumaša.
Hvala svima koji su mi pomogli.
Zgembo kralju, oprosti.
-
opet ja
#41 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Bilo je ono nekakvo istrazivanje ko slusa kakvu muziku...iq fazoni...naucno je dokazano da glupi ljudi naginju k smecu tj. sundu 
-
febo_acm
#42 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Da da, toga sam i ja postao svjestan. Zato sa i zahvaljujem svima koji su mi pomogli.
-
zelenashica
#43 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
mogla i bi i ja da se zaFalim što mi s ovom temom naspomenuste Brenu
haj malo da je preslušamo pa da vidimo hoćemo li organizovano na koncert ili jok

haj malo da je preslušamo pa da vidimo hoćemo li organizovano na koncert ili jok
- muha_sa
#44 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
mene vise brine sto su neki idioti kamenovali vjernike dok su izlazili sa mise iz franjevackog samostana
jebe mi se i za Brenu i ostale cincili mincili "umjetnike"
- Alfons Kauders
#45 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
kasno marko na kosovo stize...Bandierra Rossa wrote:JohnnyS wrote:Ime i familiju ne biraš, muziku itekako biraš...Neelix wrote:ocjenjivati ljude prema vrsti muzike koju slusaju je razlicito od ocjenjivanja prema imenu...kako?![]()
![]()
![]()
Zapravo,smisao pokretanja ove teme je u slijedećem:
Pozivam pametnije da prestanu popuštati.Stanje je kritično!!!
-
zelenashica
#46 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
đes ba muhamuha_sa wrote:mene vise brine sto su neki idioti kamenovali vjernike dok su izlazili sa mise iz franjevackog samostana![]()
- muha_sa
#47 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
sta maimišica wrote:đes ba muhamuha_sa wrote:mene vise brine sto su neki idioti kamenovali vjernike dok su izlazili sa mise iz franjevackog samostana![]()
jebe mi se i za Brenu i ostale cincili mincili "umjetnike"![]()
..znači mi ne idemo NA brenu.....a moRe bit da bi pici iš'o
iso bih ja na nju vrlo rado al.......................
ama,lijepo vrijeme--taman da se prozori u voznji otvore
-
zelenashica
#48 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
ma nemoj ti bolan kaljat obraz kad nisi do sadmuha_sa wrote:sta maimišica wrote:đes ba muhamuha_sa wrote:mene vise brine sto su neki idioti kamenovali vjernike dok su izlazili sa mise iz franjevackog samostana![]()
jebe mi se i za Brenu i ostale cincili mincili "umjetnike"![]()
..znači mi ne idemo NA brenu.....a moRe bit da bi pici iš'o
![]()
iso bih ja na nju vrlo rado al.......................![]()
ama,lijepo vrijeme--taman da se prozori u voznji otvoreskoro iz svakog "ljubimca" milozvuci krkanluka
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#49 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
Svi ti su pjevali (osim Karadzica) i prije rata u Sarajevu redovno pa nisu spjeli srusiti kulturni zivot Sarajeva.Srusili su ga oni koji su zadnjih malo manje od 20-tak godina dosli u njega i svoja ponasanja iz raznoraznih vukojebina poceli primjenjivati u njemu. Dok se grad rusio u njemu je bilo duha za izvoz. Samo kad se sjetim one ratne "Kose", pjesama i zabavnih i narodnih koje su davale krila borcima... I srusise ovaj grad koji nije umro ni fizicki ni kulturno ali tad nestade struje i u njega pohrlise papci sa svih strana.Upravo sam sa jednim takvim danas imao bliski susret i dokazao svoje tvrdnje po n-ti put.Bandierra Rossa wrote:AMD wrote:Da, Rizo Hamidović je srušio Sarajevo. Bravo za tebe!
Rizo Hamidović je zajedno sa svim onim koji imaju mentalni sklop kao on,srušio kulturni život u Sarajevu.Mitar Mirić,Ceca,Brena i svi oni koji imaju mentalni sklop kao oni su granatama srušili Sarajevo.Dakle,neko raketama a neko krkanlukom.Valjde je jasno da rušenje Sarajeva nije bilo isključivo fizičkim putem,nego je neko u Sarajevu srušio sve kulturne sadržaje koji su postojali.Odmah da pojasnim i slijedeće:
1.)Mitar Mirić,Radovan Karadžić,Ceca,Brena...
Granatama i krkanlukom,
2.)Rizo Hamidović,Šako Polumenta,Sinan Sakić...
Krkanlukom.
Happy now???
![]()
![]()
- Skyfox
#50 Re: Evo rješenja za Sarajevo!!!
joj zuper stvarka vraca me u djetinjstvoBandierra Rossa wrote: tipa:Bum Cile,Bum...
![]()
![]()
![]()
![]()