Grupnjak sa degustacijom cetvrtak 14. 10. 2004. godine
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Joj tisina sto seres. Je l' opet nemere?
-
Tisina
haj ako ih nagovorim eto nas tamostochar wrote:A sto se separirate? Skupite se u 20:30 tamo gdje ste se dogovorili i dodjete u ovaj klub te tako formirate prvi medjuforumski grupnjak (ionako je 80 posto raje isto)Tisina wrote:pa ebote jos prije 4 dana sam za isti taj termin dogovrila drugi neki grupnjak, i vi danas postavli ovo i kao vi u pravu ma bjezi ba
-
clone033
Gabelina 1, to je na pocetku ulicie gdje se nalaze SOS i CDA, ili ako ti je lakse bivsi Indi, samo mi javi broj ljudi sutra u toku dana da znam koliko ce nas biti zbog hraneTisina wrote:haj ako ih nagovorim eto nas tamostochar wrote:A sto se separirate? Skupite se u 20:30 tamo gdje ste se dogovorili i dodjete u ovaj klub te tako formirate prvi medjuforumski grupnjak (ionako je 80 posto raje isto)Tisina wrote:pa ebote jos prije 4 dana sam za isti taj termin dogovrila drugi neki grupnjak, i vi danas postavli ovo i kao vi u pravu ma bjezi baa gdje je taj club?
- horns&drums
A slatki su mi ovi "tajanstveni" - mozda...
Sem tisine, kojoj je opravdano, drugi seru. Recite da ili ne.
Clone, ja dolazim 100%, pripremi hrane k'o u prici i ako ima toceno onda rezerviraj bure za moju malenkost
Zensko, ulazimo skupa, ti zakoraci lijevom, a ja cu desnom.
Debela, ako citas dolazi i ti.
Macici, dolazite. Brazzo pohiti
Clone, daj mail da ti posaljem sliku sa auto showa
Sem tisine, kojoj je opravdano, drugi seru. Recite da ili ne.
Clone, ja dolazim 100%, pripremi hrane k'o u prici i ako ima toceno onda rezerviraj bure za moju malenkost
Zensko, ulazimo skupa, ti zakoraci lijevom, a ja cu desnom.
Debela, ako citas dolazi i ti.
Macici, dolazite. Brazzo pohiti
Clone, daj mail da ti posaljem sliku sa auto showa
- Soul_Sista
Ne s*****j!komi wrote:neclone033 wrote:komi da li dolazis ili ne?komi wrote:onako...čisto me interesuje
a koga ćete degustiratihostese ili manekenke
(nikad više na grupnjak samo solo sex)
- horns&drums
Clone, a da dernek bude na nekom groblju?
Zbog komija

Zbog komija
-
Tisina
psa ne mogu znati sa sigurnoascu nekih 5 , 6 osoba ali cu tek kad se nadjemo znati hocemo li doci, a ne sekiraj se za hranu ako i dodjemo nije to ba zbog hraneclone033 wrote:Gabelina 1, to je na pocetku ulicie gdje se nalaze SOS i CDA, ili ako ti je lakse bivsi Indi, samo mi javi broj ljudi sutra u toku dana da znam koliko ce nas biti zbog hraneTisina wrote:haj ako ih nagovorim eto nas tamostochar wrote: A sto se separirate? Skupite se u 20:30 tamo gdje ste se dogovorili i dodjete u ovaj klub te tako formirate prvi medjuforumski grupnjak (ionako je 80 posto raje isto)a gdje je taj club?
- horns&drums
Ni zbog alkohola. Iskljucivo se dolazi zbog sexa 
- horns&drums
Babsy, pozovi Angel_in_coma, nemam joj broj, a sreo sam je neki dan i pitala me je kad cemo se sastajati