Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Howitzer

#26 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by Howitzer »

Koliko li samo mrznje i zavisti na jednom mjestu, cccc, dokle ste dosli sa samounistenjem, zar vas vec nije pojelo :D
patriota.sila

#27 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by patriota.sila »

Hoce li raditi za vrijeme dzuma namaza petkom....po svim pokazateljima dosadasnjim ne bi trebao :bih: :bih: :bih:
Babsy

#28 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by Babsy »

Šejtanska posla. Pu pu.
Što će reći da je BBI orijentiran na islamske kupce? U gradu koji se kao zalaže za multi svašta nešto. Krasotica.
black

#29 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by black »

jos jedna prilika za pljuc ko vishe moze :mrgreen:
centar kao i svaki drugi, s tim sto nema alkohola, kladionica i svinjetine i shta sad....smjeshno
nigdje.nikog

#30 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by nigdje.nikog »

Ja ne vidim nikakve razlike izmedju ovog shopping centra i one stambene zgrade u Zenici, koja je pravljena samo za muslimane.
The Silent Man

#31 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by The Silent Man »

nigdje.nikog wrote:Ja ne vidim nikakve razlike izmedju ovog shopping centra i one stambene zgrade u Zenici, koja je pravljena samo za muslimane.
ni ja ne vidim razlike izmedju vas mrzitelja svega sto mirise na muslimane i karadzica,pa sta cemo sad?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#32 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by mIRCerka »

jel ima tema o BBI centru? Ima-
Hvala
Babsy

#33 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by Babsy »

The Silent Man wrote:..pa sta cemo sad?
Otići svi zajedno na pivo u BBI. Neko na bezalkoholno, neko na ono drugo. :)
chuchumbamayumbe

#34 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by chuchumbamayumbe »

The Silent Man wrote:
nigdje.nikog wrote:Ja ne vidim nikakve razlike izmedju ovog shopping centra i one stambene zgrade u Zenici, koja je pravljena samo za muslimane.
ni ja ne vidim razlike izmedju vas mrzitelja svega sto mirise na muslimane i karadzica,pa sta cemo sad?
A kako to mirisu muslimani&karadzic?!
:D 8-)
Prva pomisao mi je bila da njihovi "sikjuriti" nece suditi za kradju na osnovu serijatkog zakona - ukrades cungalungu, ode ruka.
Ima li neko podrobnije inforamacije glede toga?!
Troll_Happens

#35 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by Troll_Happens »

gdje ce djamiju smjestiti u podrumske prostorije ili ce posebno jedan sprat zakupiti????
gdje se moze informisati kod reisa ????
hoce li biti na ulazu legitimisanje i koje stranac placat ulaznicu vise ili nece biti ni pusten unutra???
cuo sam bice butik pita...
da otvorimo jedan butik sa cevapima...
s obzirom na lanac tih butika siguran sam da ce i cjene biti prenaduvane za nase uslove....
ko ce biti potencijalni kupci brankovici, hece, bicakcici i ostali profiteri....
mozda im padne jos kakva glupost.... :zzzz:
BSn

#36 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by BSn »

Ljudi moji, slobodno trziste, sloboda izbora, sloboda vjere, itd. Ljudi su ulozili novac, napravili TC, otvorili nova radna mjesta. Normalno je da sami oni biraju sta ce se u tom tc-u nalaziti, a sta ne.

Nije lose ni takvo jedno mjesto imati.
Isto sto ne bih imao nista protiv da se otvori, npr., restoran u kojem bi se sluzila samo koser hrana.
Pa cujte, ljepote i jeste u raznolikosti.

:bih:
The Silent Man

#37 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by The Silent Man »

Babsy wrote:
The Silent Man wrote:..pa sta cemo sad?
Otići svi zajedno na pivo u BBI. Neko na bezalkoholno, neko na ono drugo. :)
pa vidis da ne moze u BBI,al ima 50 mjesta u krugu BBI-a 10-ak metara hoda,gdje se mozemo i nalokat,i najest svinjetine i potrosit svu lovu na kockanje (po noci bude i go-go plesacica)

ali teheran...

gade mi se ovi likovi sto ponavljaju maltene karadzicevu pricu...
amrica

#38 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by amrica »

Jedan001 wrote:gdje ce djamiju smjestiti u podrumske prostorije ili ce posebno jedan sprat zakupiti????
gdje se moze informisati kod reisa ????
hoce li biti na ulazu legitimisanje i koje stranac placat ulaznicu vise ili nece biti ni pusten unutra???
cuo sam bice butik pita...
da otvorimo jedan butik sa cevapima...
s obzirom na lanac tih butika siguran sam da ce i cjene biti prenaduvane za nase uslove....
ko ce biti potencijalni kupci brankovici, hece, bicakcici i ostali profiteri....
mozda im padne jos kakva glupost.... :zzzz:
za muske: skidaj gace :D
BSn

#39 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by BSn »

Babsy wrote:Šejtanska posla. Pu pu.
Što će reći da je BBI orijentiran na islamske kupce? U gradu koji se kao zalaže za multi svašta nešto. Krasotica.

Znacenje multi-svaceg-neceg jeste: zivjeti jedni pored drugih.
Ljepota svega toga jeste, upravo to, sto svi imaju nesto svoje, a time, uopce, ne stete interesima onih drugih.

Ja sam vise za inter-kulturalnost, no za multi-kulti, ali valjda cemo i mi nekada dostici taj stadij. :bih:
black

#40 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by black »

BSn wrote:Ljudi moji, slobodno trziste, sloboda izbora, sloboda vjere, itd. Ljudi su ulozili novac, napravili TC, otvorili nova radna mjesta. Normalno je da sami oni biraju sta ce se u tom tc-u nalaziti, a sta ne.

Nije lose ni takvo jedno mjesto imati.
Isto sto ne bih imao nista protiv da se otvori, npr., restoran u kojem bi se sluzila samo koser hrana.
Pa cujte, ljepote i jeste u raznolikosti.

:bih:
upravo tako, i nema se tu nista vise reci :thumbup:
no hajde ti to objasni ovim "demokratama" :mrgreen:
suncica24

#41 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by suncica24 »

Je li ko bio danas, s djetetom, ispred BBI?
Da jeste, vidio bi da ono moze biti trg, da jeste javni prostori, da lijepo izgleda i da se ovdje pre se ra va mo bez razloga :D

A sto se tice svinjetine...nije BBI prvi u kojem je nema. Pokusajte kupiti bilo sta svinjece u bilo kojoj od prodavaonica u centru grada... Sipak cete ista naci.
Ili pak u Drvoprometu... opet sipak.
Da ne idem dalje :roll:

I da, to sto nema kladionica je jedno masala "jeeeeeeeeeeeee" od mene. Prebrojte ih, pa...sve ce biti jasno :roll:
Samo im ovo pivo ne mogu oprostiti :D
Last edited by suncica24 on 05/04/2009 17:18, edited 2 times in total.
dobrovoljac

#42 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by dobrovoljac »

Zlonamjerni ljudi otvaraju ovakve teme i prenose tekstove s pincoma
zgembo_sa

#43 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by zgembo_sa »

Ja sam cuo da ce na ulazu imat specijalni detektor za neosunecene cune pa se pazite...
dobrovoljac

#44 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by dobrovoljac »

zgembo_sa wrote:Ja sam cuo da ce na ulazu imat specijalni detektor za neosunecene cune pa se pazite...
:lol: :thumbup: :thumbup:
Babsy

#45 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by Babsy »

suncica24 wrote: A sto se tice svinjetine...nije BBI prvi u kojem je nema. Pokusajte kupiti bilo sta svinjece u bilo kojoj od prodavaonica u centru grada... Sipak cete ista naci.
Ulica Kralja Tomislava (Koševo sadašnjeg naziva) na raskrižju sa Sutjeskom. Eto ti tamo svinjetine. Tak da..
zgembo_sa wrote:Ja sam cuo da ce na ulazu imat specijalni detektor za neosunecene cune pa se pazite...
:lol:
Last edited by Babsy on 05/04/2009 17:31, edited 1 time in total.
tamara*

#46 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by tamara* »

Biće i sunetarnica u BBI-u :D
buzzer

#47 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by buzzer »

black wrote:jos jedna prilika za pljuc ko vishe moze :mrgreen:
centar kao i svaki drugi, s tim sto nema alkohola, kladionica i svinjetine i shta sad....smjeshno
samom centru ni ja nemam nista za prigovorit', ljudi rade posao kako ga rade i kod kuce i u drugim zemljama. demokratija, kapitalizam, slobodno trziste, bla, bla ,bla...
medjutim, da je bilo pameti, k'o sto nije, pa da je sarajka porusena, napravljen lijep, veliki park, spojen sa tzv. velikim parkom, tramvaj i cesta spusteni u podzemlje... sarajevo bi dobilo ono sto imaju ozbiljne metropole, a bbi bi mogao i na drugoj lokaciji podici objekat i koncipirati ga po svojoj volji.
nije fakat problem u tome da neko drzi radnju bez artikala stetnih po zdravlje, problem je sto se ovo radi samo i iskljucivo s namjerom definitivne torizacije bih i potcrtavanja razlika medju nama koje su, po planerima i stratezima, tolike da fakat, al' fakat ne mozemo zajedno. mi, vi, ovi, oni, bilo koji..., bitno je da se djelimo.... i da se halka namiri.
kontibih

#48 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by kontibih »

Sta sad da radim? Na Cwili nema nijedne kladare i kafane. Kako sam se dasekirao!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#49 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by hrasno38 »

lalemali wrote:ZABRANIT SVINJETINU! To svakako.
Alkohola neka.
Uostalom, svinjetina je prljava, a alkohol je barem čist.
Kladionice su mi oduvijek bile fuj!
Dabogda ti svinjetina trebala za zivota kao i onom ko ti je rekao da je prljava a ne mogao je naci i crko. Reci za nesto sto jede vise od pola zemaljske kugle da je prljavo pokazuje koliko su prljavi ljudi koji tako misle. Zbog ovakvih Dodik ce malo po malo jacati i pridobijati one koji jedu svinjetinu a onda mozes ici u BBI al samo u Teheranu.
Zasto ovako govorim? Zato sto smo staru robnu kucu sagradili svi mi ili nasi roditelji i ona je bila nesto sto svima pripada a BBI je dobio taj prostor zahvaljujuci zna se cemu i umjesto da u centru Sarajeva postoji ono cim se kurce Silajdzic, Tihic, Izetbegovic MULTI-KULTI i ne znam ti vec koji kurac hladno naprave objekat koji je iskljucivo po volji jednom narodu. E dabogda udario zemljotres i samo taj objekat srusio jer ko ne postuje sugradjane drugih vjera onda ni ne postuje ni ono sto pise u svetim knjigama a i sve vise i vise potvrdjuje teze koje se sire o Sarajevu.
Nele

#50 Re: Stop za alkohol, klađenje i svinjetinu u BBI centru

Post by Nele »

Posto ni jevreji ne jedu svinjetinu mislim da oni imaju umjesane prste u to :D :D :D :D

a oce li biti bezalkoholne pive :-) :-) :-) :-) :-)
Locked