setnja psa?
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#26 Re: setnja psa?
ova tema je cisti dokaz koliko smo mi lijeni...
svi kao traze posao ili dodatnu zaradu, a mole boga da ih ne nadju...
Da ne radim do 5, ja bi setala to veliko pasce, moje se macke ne daju voditi na uzici, probala sam.
svi kao traze posao ili dodatnu zaradu, a mole boga da ih ne nadju...
Da ne radim do 5, ja bi setala to veliko pasce, moje se macke ne daju voditi na uzici, probala sam.
-
sadeta
#27 Re: setnja psa?
ja sam cak ozbiljno namjeravala, bila se i javila, ali raspored mi je vec sasvim dovoljno "nategnut" i bio je dovoljan jos jedan nepredvidjeni dogadjaj da mi sj.be citavu koncepciju...
ne kontam kako nema ljudi da se jave, to je skroz ok lova za satak posla dnevno, ako se to moze nazvati poslom uopce, to je cista uzivancija
studenti? penzioneri? jel zna neko nekoga?
jao jbte pa znam ja nekoga
ne kontam kako nema ljudi da se jave, to je skroz ok lova za satak posla dnevno, ako se to moze nazvati poslom uopce, to je cista uzivancija
- Baby
#28 Re: setnja psa?
Ja bi,ali škola,tako da je to vrijeme kada treba šetati cuku već popunjeno...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#29 Re: setnja psa?
upalish motorku pa pilashsadeta wrote:ja sam cak ozbiljno namjeravala, bila se i javila, ali raspored mi je vec sasvim dovoljno "nategnut" i bio je dovoljan jos jedan nepredvidjeni dogadjaj da mi sj.be citavu koncepciju...
ne kontam kako nema ljudi da se jave, to je skroz ok lova za satak posla dnevno, ako se to moze nazvati poslom uopce, to je cista uzivancijastudenti? penzioneri? jel zna neko nekoga?
javi ako uspijesh uposliti nekoga
-
sadeta
#30 Re: setnja psa?
ma nista bRez pilanja majke mi...mIRCerka wrote:upalish motorku pa pilashsadeta wrote:ja sam cak ozbiljno namjeravala, bila se i javila, ali raspored mi je vec sasvim dovoljno "nategnut" i bio je dovoljan jos jedan nepredvidjeni dogadjaj da mi sj.be citavu koncepciju...
ne kontam kako nema ljudi da se jave, to je skroz ok lova za satak posla dnevno, ako se to moze nazvati poslom uopce, to je cista uzivancijastudenti? penzioneri? jel zna neko nekoga?
javi ako uspijesh uposliti nekoga
javila sam se jutarnjoj a ovome ko bi to trebao preuzeti pa cemo vidjeti kakav sam matchmaker
- Bosanac sa dna kace
#31 Re: setnja psa?
ja nudio raji sto studira u Sa. samo sto me nijesu popljuvali 
-
mycy
#32 Re: setnja psa?
Pa ovdje se javljaju skoro svi clanovi kritikujuci zasto niko ne zeli da seta psa i govore kako su ljudi lijeni a tu ukljucuju, ne svjesno, i sebe! U ovom periodu dok ste kritikovali ostale mogli ste komotno, dosad, da se naseeeetateeee sa tim psom!
I da i ja dam svoj komentar (kao i par ljudi): Ja bi ali radim...
I da i ja dam svoj komentar (kao i par ljudi): Ja bi ali radim...
- Bosanac sa dna kace
#33 Re: setnja psa?
jes jesmycy wrote:I da i ja dam svoj komentar (kao i par ljudi): Ja bi ali radim...
svi bi mi, al ne moremo
-
mycy
#34 Re: setnja psa?
Ako je ovo bilo sukanje upuceno meni zasto onda ti ne prihvatis pos'o???!!!
-
venus doom
#35 Re: setnja psa?
ja tek sad vidjeh ovu temu, jutarnja poslala sam ti pp