Pa i jesi na tom nivou da se samo ti sa sobom ponosišcikcanga wrote:Hvala,hvala.![]()
Nije ovo bilo lahko skontat.
Ponosan sam na sebe.
Stadion: Bilino Polje, Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Epitop
#26 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
- cikcanga
#27 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ne znam u cemu je problem.Epitop wrote:Pa i jesi na tom nivou da se samo ti sa sobom ponosišcikcanga wrote:Hvala,hvala.![]()
Nije ovo bilo lahko skontat.
Ponosan sam na sebe.
Ja dajem dobronamjerne kritike i prijedloge za iskoristavanje tog travnjaka,a vi mene napadate.
-
paral0c0
#28 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Koliko bi kostalo da se malo prosiri stadion za jedno 3000 mijesta?
- Distortion
#29 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Najbolje rjesenje po pitanju dizanja juga i sjevera je dat koncesionaru da to odradi jer para nema...
Opcina je ulozila milion KM i skidat ce se krov, stavljat ce novi, a mjenja se i trava na BP...
Opcina je ulozila milion KM i skidat ce se krov, stavljat ce novi, a mjenja se i trava na BP...
-
paral0c0
#30 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Dobra ideja, nek naprave uz stadionu prodavnice/teretane i tako.Distortion wrote:Najbolje rjesenje po pitanju dizanja juga i sjevera je dat koncesionaru da to odradi jer para nema...
- bijelo_dugme
#31 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Bilino Polje 2012:

-
udrch
#32 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Bilino polje treba srediti i to pravo..
Ali utakmice reprezentacije se trebaju igrati na Koševu zbog normalnih ljudi..da neko ne strada..
Protiv Belgije prvo razvališe prepreke na ulazu za istok, pa onda razvališe vrata na ulazu, pa baciše sprej, pa dođoše specijalci..bilo je povrijeđenih momaka..pokraj mene je bio čovjek koji na ramenima drži dijete od jedno 7 godina i ne zna šta da radi, samo što niie zaplako..
U Zenici se ne može, niti zna organizirati utakmica imalo veće važnosti..na svakoj utakmici repke sam bio i poslije svake sam rekao da neću više nikad, jer sam svaki put najebo..em moraš doći tri sata prije tekme, pa opet se guraš do iznemoglosti, em te zamalo prebiju jer nisi iz Zenice, em ti obavezno obiju kola ako nemaš sreće sa parkingom..
Nisam iz Sarajeva, ali se na Koševu odlično osjećam i nikad nisam imao ni najmanji problem..
Najbolji potez Ćire bi bio da vrati repku u Sarajevo..
Ko zna neka igra, ko ne zna i ne mora (Ibričić), ima svakako Pjanić, ionako je bolji..
Ali utakmice reprezentacije se trebaju igrati na Koševu zbog normalnih ljudi..da neko ne strada..
Protiv Belgije prvo razvališe prepreke na ulazu za istok, pa onda razvališe vrata na ulazu, pa baciše sprej, pa dođoše specijalci..bilo je povrijeđenih momaka..pokraj mene je bio čovjek koji na ramenima drži dijete od jedno 7 godina i ne zna šta da radi, samo što niie zaplako..
U Zenici se ne može, niti zna organizirati utakmica imalo veće važnosti..na svakoj utakmici repke sam bio i poslije svake sam rekao da neću više nikad, jer sam svaki put najebo..em moraš doći tri sata prije tekme, pa opet se guraš do iznemoglosti, em te zamalo prebiju jer nisi iz Zenice, em ti obavezno obiju kola ako nemaš sreće sa parkingom..
Nisam iz Sarajeva, ali se na Koševu odlično osjećam i nikad nisam imao ni najmanji problem..
Najbolji potez Ćire bi bio da vrati repku u Sarajevo..
Ko zna neka igra, ko ne zna i ne mora (Ibričić), ima svakako Pjanić, ionako je bolji..
-
sta ima
#33 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
zasto da igrate u Zenici
moja Zenica je odavno oslikana kao smrdograd,kao sugavica ,kao cetnicka prijestoljnica,kao grad koji "mrzi sarajvo"grad na kojii se mogu bacati bombe na kojoj djecki igraju fudbal prozivan kao umrli grad i sl.
ZASTO onda uopste i pomisljate na -bilino polje igrajte na gradskom u banjoj luci ,policama u posusju,u mostaru na starom velezovom i svm inim gdje je bolja atmosfera nego na bilinom
igrajte na grbavici ,kosevu, tusnju pa i piroti al nas zenicane ne zovite cetnicima
POST OD BORCA-BOJOVNIKA 303 VITESKE BRIGADE BIH

moja Zenica je odavno oslikana kao smrdograd,kao sugavica ,kao cetnicka prijestoljnica,kao grad koji "mrzi sarajvo"grad na kojii se mogu bacati bombe na kojoj djecki igraju fudbal prozivan kao umrli grad i sl.
ZASTO onda uopste i pomisljate na -bilino polje igrajte na gradskom u banjoj luci ,policama u posusju,u mostaru na starom velezovom i svm inim gdje je bolja atmosfera nego na bilinom
igrajte na grbavici ,kosevu, tusnju pa i piroti al nas zenicane ne zovite cetnicima
POST OD BORCA-BOJOVNIKA 303 VITESKE BRIGADE BIH
-
vjecnobordo
#34 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Realno nema monotonijeg grada u BiH. Nije to ni važno.sta ima wrote:zasto da igrate u Zenici
POST OD BORCA-BOJOVNIKA 303 VITESKE BRIGADE BIH![]()
![]()
Grad koji mrzi Sarajevo? Daaa, grad koji predvodi sve druge (izuzev recimo Mostara, a onda djelom i Bihaća) u mržnji prema prijestolnici.
Da ima iko ko razmišlja glavom, reprezentacija bi igrala na stadionu koji je OLIMPIJSKI, na koji može stati 40.000 duša, i na kojem ne može doći do nikakvog incidenta. Glupost je 'prokletstvo' Koševa, jer su tu padale zaista velike selekcije: Danska, Italija, Turska. Sve je stavr igrača, ako znaju, znaju.
- bijelo_dugme
#35 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Danska nije pala i zbog toga nismo ni isli na EP. A Italiju nemoj spominjat, to je bilo tamo neke 95. i jos prijateljska. Dosli su kao znak podrske, iz istog razloga su i Argentina i Brazil igrali sa nama.vjecnobordo wrote:Realno nema monotonijeg grada u BiH. Nije to ni važno.sta ima wrote:zasto da igrate u Zenici
![]()
Grad koji mrzi Sarajevo? Daaa, grad koji predvodi sve druge (izuzev recimo Mostara, a onda djelom i Bihaća) u mržnji prema prijestolnici.
Da ima iko ko razmišlja glavom, reprezentacija bi igrala na stadionu koji je OLIMPIJSKI, na koji može stati 40.000 duša, i na kojem ne može doći do nikakvog incidenta. Glupost je 'prokletstvo' Koševa, jer su tu padale zaista velike selekcije: Danska, Italija, Turska. Sve je stavr igrača, ako znaju, znaju.
-
sta ima
#36 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
vjecnobordo wrote:Realno nema monotonijeg grada u BiH. Nije to ni važno.sta ima wrote:zasto da igrate u Zenici
![]()
zasto smo monotoni ZASTO MRZIMO SARAJVO JA NE a zenican sam kako i gdje mi smo vodje u tobozjoj mrznji prema Sarajevu a repka neka igra u sarajevu nemam nista protiv
ja volim BIH
-
vjecnobordo
#37 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Danska je pala kad je bila 8 puta jača sa 3-0bijelo_dugme wrote: Danska nije pala i zbog toga nismo ni isli na EP. A Italiju nemoj spominjat, to je bilo tamo neke 95. i jos prijateljska. Dosli su kao znak podrske, iz istog razloga su i Argentina i Brazil igrali sa nama.
Nije pala 2003. jer je to splet nesretnih okolnosti.
A jest Bilino polje veselo pravo, Mađari nam utrpaju tricu, velesila, nema šta, koju Malta godinu ranije dobije sa 2-1. Dođu Grci, slože nam 4 i mirna Bosna
Koševo treba da bude glavni stadion, a po selima tipa Zenice kad igramo prijateljske. Jel treba da nabrajam što je neuslovno?
- travnjak je bolji kod mene u bašči, ili na rezervnom Koševa.
- zapadna tribina je prelijepa, ali ostale su na nivou stadionu u Hrasnici. Ulaz na sjever, pretpostavljam i jug je smiješan, a istočna tribina ko na stadionu Prestona
- gostujućim igračima, navijačima nije jasno da se od aerodroma moraju voziti 90 minuta da bi stigli do stadiona. Sve što imaju vidjeti u tom gradu je prljava rijeka Bosna, koja kroz ovaj grad pretstavlja malo veći potok od Miljacke.
- jel treba spominjati da je sigurnost brilijantna? Prije 4 godine Valeron ni kriv ni dužan popušio NLO u glavu.
I mrsko mi dalje. Koševo bar ima dobar i lijep prilaz, u suštini bolje i veće tribine, travu, sigurnost. Naravno, ima i ono hrpu nedostataka, ali sve je nadoknadivo. Bar je ljepše vidjeti na EUROSPORTU navečer pregled, BiH-Francuska, pun stadion, ogroman, stoji dole 40.000 ljudi, nego protiv bilo koga 15.000 na malom provincijskom stadiončiću.
-
vjecnobordo
#38 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Monotoni jer je tako. Siv grad.sta ima wrote: zasto smo monotoni ZASTO MRZIMO SARAJVO JA NE a zenican sam kako i gdje mi smo vodje u tobozjoj mrznji prema Sarajevu a repka neka igra u sarajevu nemam nista protiv
ja volim BIH
Ne mrze ni svi Srbi Albance, al je u suštini tako.
- hidrant
#39 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ovdje se ne slazemo.vjecnobordo wrote: Danska je pala kad je bila 8 puta jača sa 3-0![]()
A jest Bilino polje veselo pravo, Mađari nam utrpaju tricu, velesila, nema šta, koju Malta godinu ranije dobije sa 2-1. Dođu Grci, slože nam 4 i mirna Bosna![]()
Koševo treba da bude glavni stadion, a po selima tipa Zenice kad igramo prijateljske. Jel treba da nabrajam što je neuslovno?
- zapadna tribina je prelijepa, ali ostale su na nivou stadionu u Hrasnici. Ulaz na sjever, pretpostavljam i jug je smiješan, a istočna tribina ko na stadionu Prestona![]()
- gostujućim igračima, navijačima nije jasno da se od aerodroma moraju voziti 90 minuta da bi stigli do stadiona. Sve što imaju vidjeti u tom gradu je prljava rijeka Bosna, koja kroz ovaj grad pretstavlja malo veći potok od Miljacke.
- jel treba spominjati da je sigurnost brilijantna? Prije 4 godine Valeron ni kriv ni dužan popušio NLO u glavu.
I mrsko mi dalje. Koševo bar ima dobar i lijep prilaz, u suštini bolje i veće tribine, travu, sigurnost. Naravno, ima i ono hrpu nedostataka, ali sve je nadoknadivo. Bar je ljepše vidjeti na EUROSPORTU navečer pregled, BiH-Francuska, pun stadion, ogroman, stoji dole 40.000 ljudi, nego protiv bilo koga 15.000 na malom provincijskom stadiončiću.
Ja toj provinciji ne bih dao da organizira prijateljske utakmice jer je prljava i smrdi,a gradani su negostoljubivi.
Prijateljske treba igrati po turistickim mjestima kako bi se promovisala nasa drzava npr. Jajce i sl. mjesta.
-
sta ima
#40 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
vjecnobordo wrote:Monotoni jer je tako. Siv grad.sta ima wrote: zasto smo monotoni ZASTO MRZIMO SARAJVO JA NE a zenican sam kako i gdje mi smo vodje u tobozjoj mrznji prema Sarajevu a repka neka igra u sarajevu nemam nista protiv
ja volim BIH
Ne mrze ni svi Srbi Albance, al je u suštini tako.
siv ?????
ipak neki korak napred nije vIse crn
a za drugi dio posta djeni zeve (ak si sarajlija skontat ces)
- Oi
#41 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
predlazem da raspisete peticiju protiv igranja u zenici! 
-
ekvivalent
#42 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
i onda se cudis sto te ne volevjecnobordo wrote:Danska je pala kad je bila 8 puta jača sa 3-0bijelo_dugme wrote: Danska nije pala i zbog toga nismo ni isli na EP. A Italiju nemoj spominjat, to je bilo tamo neke 95. i jos prijateljska. Dosli su kao znak podrske, iz istog razloga su i Argentina i Brazil igrali sa nama.![]()
A jest Bilino polje veselo pravo, Mađari nam utrpaju tricu, velesila, nema šta, koju Malta godinu ranije dobije sa 2-1. Dođu Grci, slože nam 4 i mirna Bosna![]()
- zapadna tribina je prelijepa, ali ostale su na nivou stadionu u Hrasnici. Ulaz na sjever, pretpostavljam i jug je smiješan, a istočna tribina ko na stadionu Prestona![]()
ni tebe ,ni velegrad ti
sinko de se prisjeti utakmice s litvanijom od prije par godina,pa ces mozdaaaa ufrstuljit sto je kosevo komicno
a uostalom sto se toliko sekirate ti i cikcanga ti jaran
vi svakako gledate tekme na tv-u
- samo_ti
#43 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
ali samo sto je Zenica za sarajevsku raju MillwallEdin H. wrote:Sto se tice globalno pitanja igranja reprezentacije stadion treba napraviti u Sarajevu.
Zamisli da sad Englezi prebace Wembley iz Londona u Wigan![]()
- zecko_kupuz
#44 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Vjecnobordo, ti si onaj pravi čarširlija. Ne samo da nemaš dlake na jeziku, ti odlaziš u drugu krajnost
. Imam raje koja su pitari, znam kakva su im radikalna razmišljanja po pitanju Čelika i Zenice, i ti nisi ništa drugačiji u tom pogledu. Pusti čovjeka na miru. Nije baš ni Sarajevo pojam ljepote.
A što se tiče Koševa, tu znam jednu stvar - uvijek otići u WC prije nego li se krene na tekmu. Za Sarajevo bi znatno bolje bilo rekonstruisati Grbavicu, atmosfera bi bila
.
A što se tiče Koševa, tu znam jednu stvar - uvijek otići u WC prije nego li se krene na tekmu. Za Sarajevo bi znatno bolje bilo rekonstruisati Grbavicu, atmosfera bi bila
- bijelo_dugme
#45 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Kosevo je prevelik za nas, jedva cemo ga napuniti puta 2 u godini. Ljepse je gledati utakmicu sa shaban-stadiona nek pred praznim tribinama u Sarajevu.
Dovoljno je samo pogledati atmosferu kad igra Sarajevo

Dovoljno je samo pogledati atmosferu kad igra Sarajevo

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#46 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Govoris o atmosferi ili broju posjetilaca kada igra Sarajevo?bijelo_dugme wrote:Kosevo je prevelik za nas, jedva cemo ga napuniti puta 2 u godini. Ljepse je gledati utakmicu sa shaban-stadiona nek pred praznim tribinama u Sarajevu.
Dovoljno je samo pogledati atmosferu kad igra Sarajevo![]()
- Oi
#47 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
provincija, selo, smrdograd, shaban-stadion, sivi grad... 'ajmo jos epiteta, ipak smo mi najveci kompleksasi!
btw. ovih dana pocinje postavljanje novog travnjaka, mijenja se krov na zapadu i jos dosta drugih "kozmetickih" popravki, tako pocnite odmah da pronalazite nove mane, pa da imate materijala preko ljeta!
Živjeli!

btw. ovih dana pocinje postavljanje novog travnjaka, mijenja se krov na zapadu i jos dosta drugih "kozmetickih" popravki, tako pocnite odmah da pronalazite nove mane, pa da imate materijala preko ljeta!
Živjeli!
-
mmostar
#48 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
cikcanga wrote:Cimburijada je sampion!
ooooOOOOoooooooooo
Hajmo sjever!
Cimburijada je sampion!
ooooOOOOoooooooooo
Cimburijada je sampion
ooooOOOOoooooooooo
Hajmo istok!![]()
.................
................
.........
- Rauber
#49 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ja smijem dati glavu da ovaj saban (vjecnobordo) i nije iz Sarajeva, mozda sad i zivi ovdje ali ko zna odakle je sljego...
Jer ja sam Sarajlija, ja sam pitar i druzim se s pitarima, s normalnom rajom iz raznih gradova, ljudima iz Sarajeva koji su kao navijaci i dozivjeli neugodnosti na bilinom, dozivio sam ih i sam i niko normalan nema ovakvu pricu, zenicu naziva selendrom, kao neki argument navoditi prljavstinu Bosne ( jos pored miljacke ccc ) , sivilo i sl.
Ove tipove kao vjecnobordo mogu dozivjeti samo kao neke "ubacene" koji namjerno iz nekih razloga stvaraju aminozitet izmedju NAS samih ili kao papcinu koji je sljegao u Sarajevo i sad ko je kao on, hoce da je veci Sarajlija i gradjanin od svih.
Sarajlija ne moze biti, nema sanse i manite se ovih prepucavanja zivi bili.
Jer ja sam Sarajlija, ja sam pitar i druzim se s pitarima, s normalnom rajom iz raznih gradova, ljudima iz Sarajeva koji su kao navijaci i dozivjeli neugodnosti na bilinom, dozivio sam ih i sam i niko normalan nema ovakvu pricu, zenicu naziva selendrom, kao neki argument navoditi prljavstinu Bosne ( jos pored miljacke ccc ) , sivilo i sl.
Ove tipove kao vjecnobordo mogu dozivjeti samo kao neke "ubacene" koji namjerno iz nekih razloga stvaraju aminozitet izmedju NAS samih ili kao papcinu koji je sljegao u Sarajevo i sad ko je kao on, hoce da je veci Sarajlija i gradjanin od svih.
Sarajlija ne moze biti, nema sanse i manite se ovih prepucavanja zivi bili.
- Gandalf
#50 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Zenica siv grad - kako paušalne ocjene nekog k'o nije mrdnuo iz svoje mahale - ako ikada makar radi gostovanja Sarajeva budeš došao u Zenicu ( ovo se odnosi na vjecnobordo) prošetaj malo Kamberovića Poljem ili Babinom Rijekom - e tu ima zelenila kakvo se u Sarajevu može naći samo na slikama iz '64 - a još Zenicu zagađuje Željezara - a Zenica ima zelenila više nego pola gradova i sela u BIH.