a šta bi tek rekla na TRICU bez vađenja u roku sat vremenazelenashica wrote:Zoya wrote:
5-6 puta dnevno.ako đe nađeš takvom molim te javi
![]()
![]()
ili 5-6 puta za 2-3 sata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a šta bi tek rekla na TRICU bez vađenja u roku sat vremenazelenashica wrote:Zoya wrote:
![]()
![]()
Šta imaaa 'ebač presretač!baraba-bandit wrote:a šta bi tek rekla na TRICU bez vađenja u roku sat vremenazelenashica wrote:Zoya wrote:
![]()
![]()
ili 5-6 puta za 2-3 sata
malo carebaraba-bandit wrote:a šta bi tek rekla na TRICU bez vađenja u roku sat vremenazelenashica wrote:Zoya wrote:
![]()
![]()
ili 5-6 puta za 2-3 sata
rekla bih da si brzosvrsacbaraba-bandit wrote:a šta bi tek rekla na TRICU bez vađenja u roku sat vremenazelenashica wrote:Zoya wrote:
![]()
![]()
ili 5-6 puta za 2-3 sata
baraba-bandit wrote:
a šta bi tek rekla na TRICU bez vađenja u roku sat vremena
ili 5-6 puta za 2-3 sata
Dile wrote:
rekla bih da si brzosvrsac
jasta radi, namah mi sve lakse budezelenashica wrote:Dile wrote:
rekla bih da si brzosvrsac![]()
![]()
![]()
e nek si mu se nagovorila dilka
![]()
Eno ti mishice, znam ja da i ovak'ih ima. Ne treba ti ici dalje od foruma i trazitibaraba-bandit wrote:a šta bi tek rekla na TRICU bez vađenja u roku sat vremenazelenashica wrote:Zoya wrote:
![]()
![]()
ili 5-6 puta za 2-3 sata
ma ja mu rekoh treba još da vježbaZoya wrote: Eno ti mishice, znam ja da i ovak'ih ima. Ne treba ti ici dalje od foruma i traziti
A i ti si Z. neki opasan kapacitetzelenashica wrote:ma ja mu rekoh treba još da vježbaZoya wrote: Eno ti mishice, znam ja da i ovak'ih ima. Ne treba ti ici dalje od foruma i traziti![]()
![]()
slabo mu prolazno vrijeme
....
ma jok ba nek ga malo prepadamshiz wrote:A i ti si Z. neki opasan kapacitetzelenashica wrote:ma ja mu rekoh treba još da vježbaZoya wrote: Eno ti mishice, znam ja da i ovak'ih ima. Ne treba ti ici dalje od foruma i traziti![]()
![]()
slabo mu prolazno vrijeme
....
zonbirile wrote:dok plombe iz zuba ne ispadnu,a onda sutra opet
i to nece reci "dosta mi je" vec "dosta TI je".besana wrote:sodom wrote:kad zena kaze dosta tad je dostahah
Napokon![]()
za to treba specijalni program ishrane, visinske pripreme, kardio tretmani... ali eto opet hvala Bogu i nauci, mozda se i to moze nekako iskombinovati...Bond_JaneBond wrote:Malo je jedanput sedmicno-barem pon-sri-subHer Flick wrote: meni konkretno neda, kaze dosta ti jednom sedmicno da se ne osilis( triput na dan)
ZApravo savrseno bi bilo triput na dan-ujutro jedanput za dobar dan- i kasnije dvaput za dobar san
radiostar wrote:i to nece reci "dosta mi je" vec "dosta TI je".besana wrote:sodom wrote:kad zena kaze dosta tad je dostahah
Napokon![]()
to, to.............Bond_JaneBond wrote:Malo je jedanput sedmicno-barem pon-sri-subHer Flick wrote: meni konkretno neda, kaze dosta ti jednom sedmicno da se ne osilis( triput na dan)
ZApravo savrseno bi bilo triput na dan-ujutro jedanput za dobar dan- i kasnije dvaput za dobar san
baraba-bandit wrote:to, to.............Bond_JaneBond wrote:Malo je jedanput sedmicno-barem pon-sri-subHer Flick wrote: meni konkretno neda, kaze dosta ti jednom sedmicno da se ne osilis( triput na dan)
meni je doktor prepis'o tri puta na sat i onda takvu terapiju tri puta na dan/noć
zbir daje devet puta
besana wrote:sreća pa nisi![]()
Čuj 9 puta, a-ha,![]()
![]()
E kad bi žene bile tako naivne pa nasjedale na ovakve priče
Her Flick wrote:evo ja priznam da mogu 2x sedmicno po 2 min
et ja sam priznao da nisam hebac