Bajata informacijatwix wrote:http://www.conrad.ba/product_info.php/c ... ts_id/6727
pogledaj kupi i rijesi problem radnja je u hrasnom kod robota
Conrad je kod BOSMAL mosta na C Vili. na uglu kog gadafijevke gdje je prije bio mali pješački most.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Bajata informacijatwix wrote:http://www.conrad.ba/product_info.php/c ... ts_id/6727
pogledaj kupi i rijesi problem radnja je u hrasnom kod robota
Da mozda ne stanujes na Mojmilu???valter.ba wrote:Sinoc je u ulici neko lijecio zivce na autima. Naime moje i auta komsija su isparana vjerovatno kljucem. Iznervirao sam se americkiParnica na mom autu je cijelom lijevom stranom ... zlo mi je. Ne znam sada sta raditi,ne mogu farbati cijelu stranu radi toga a ne mogu niti gledati u to. Cini mi se da nije doslo do lima ali je cijeli sloj do temeljne skinut tako da poliranje nije rjesenje. Boja je metalik siva. Ako neko ima savjet bicu zahvalan.
slican slucaj, zagrebana vrata... ne znam kako drugacije objasniti nego ljubomora komsiluka zbog novog auta jer mi se desilo ispred zgrade (jedino moje auto zagrebano)... kod mene je metalik crna, moze li se parnica rijesiti sa tom "bojicom" i tecnom bojom? ili moram komplet farbati vrata?Jed1217 wrote:Ima se kupiti nešto kao voštana bojica i onda fino popuniš tu ogrebotinu.Uz to dodje i boja u tečnom stanju koju staviš na krpicu i "ispoliraš" ogrebotinu. Poslije toga se jedva vidi.
Sretno
Cuj "nije dobar" i kao to objasnjava sve i daje mu "dozvolu" da radi sta hoce.valter.ba wrote:Ne stanujem na Mojmilu ali sam jucer cuo pricu za tog lika. Ima papir da nije dobar, policija ga privede ali ne mogu mu nista. Kazu lik zareda 30 auta hladnoNe mogu da se naviknem na parnicu nikako, auto mi je bio extra a sada mi se ne da gledati u njega
Probacu na proljece nesto odraditi, jos uvjek je hladno za neke zahvate. Do tada
![]()
![]()
Ama, napravio bih ja ceku da znam "ko je".amrica wrote:Lik ubije nekoga, i puste ga za mjesec dana jer ima papir "da nije dobar", sta ocekujes da mu urade zbog jedne parnice![]()
Ali zato napraviti ceku pa onda igranku....
jest, jest........a trebamo pustiti da nas kradu. Pogotovo oni iz vjerskih zajednica, jer oni to rade "duhovno"kEN0 wrote:ma to je samo materijalno, nema potrebe da se sikiras.
pa nisam ja rekao da trebamo pustiti, al nije to tema, nemoj da idemo u offtopic, pokreni novu pa cemo diskutovati.nineinchnails wrote:jest, jest........a trebamo pustiti da nas kradu. Pogotovo oni iz vjerskih zajednica, jer oni to rade "duhovno"kEN0 wrote:ma to je samo materijalno, nema potrebe da se sikiras.
Kako mislis "ogulio"? Cime?Mendoza wrote:i ja sam imao isti taj problem prije godinu dana...metalik crni golf 4.idiot mi je cijelu stranu ogulio,prakticno reljef mi napravio od pocetka blatobrana do kraja auta...grozno...jedina prava solucija je farbanje cijele strane u komori...
meni srecom nije citava strana nego samo na jednim vratima, nekih 40cm duzine... i cini mi se da nije zaparano do lima nego samo kroz lak i boju do temeljne jer se u parnici vidi bijelo (sto pretpostavljam da je temeljna)... da je obicna farba, mislim da ne bi bilo tesko to odraditi u kucnoj radinosti, ali ne znam kako to ide sa metalik bojom...Mendoza wrote:i ja sam imao isti taj problem prije godinu dana...metalik crni golf 4.idiot mi je cijelu stranu ogulio,prakticno reljef mi napravio od pocetka blatobrana do kraja auta...grozno...jedina prava solucija je farbanje cijele strane u komori...
Obraticu ti se odmahprofi-mex wrote:Jedino kako mogu pomoci svakom ko ima ovih i slicnih problema sa parnicama i lakom na automobilima je da mi se licno obrate jer to je svakako posao za nekoga sa iskustvom. U suprotnom se moze desiti da se uradi kontraefekat od onoga sto se htjelo postici.