Nafurantice u Sarajevu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
fixer

#26 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by fixer »

ma sta ste vi? :D vi zene ste obicne..... pih :D
da vam nema nas evolucija bi vas progutala :D
hajmo zakuhat
seln

#27 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by seln »

Bond_JaneBond wrote:
seln wrote:
Bond_JaneBond wrote:Cure su samo oprezne. Osim toga, zene ako i jesu takve, takve su zato sto su ih neki muskarci ucinili takvima
Ma, naravno. Zene po defaultu ne mogu biti krive, njihovo je da budu fino nasminkane, a muskarci valjda treba da se trude. Ne previse da ne postanu dosadni, ne premalo da ne ugroze zensko samopouzdanje. Joooj, suplje...
Ufurana famfulja je ufurana famfulja...takvu je napravili otac, mati, okolina i nedostatak karaktera. Tacka.
oooo Seln, je l' tebi profesija da ljudima solis pamet..Napisah komentar na postavljenu temu, a ti brate generaliziras do bola..i supljiras profesionalno, a ako ne radis jedno od to dvoje onda ili napadas ili pljujes po zenama..Koji ti je vrag :?: :mrgreen:
:D Ono boldirano ti je tacno. :mrgreen: Mi smo bozice/boginje/kraljice a Vase je da nas ljubite. :D (crkni ako ne mo's zivjeti s tim)
Rece wannabe femme fatale i ostade ziva. Govoris o soljenju pameti...ma ti se valjda zajebavas?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#28 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by mIRCerka »

Tema zachatana, ide pod kljuc dok se ne ocisti, a nagrade ne podijele.
Bumbar

#29 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Bumbar »

Tema ociscena od chata.

@Julianna, Her Flick, Splinter, Havana, Drama, Dijasporac, Vincent Raine, Missko, mima...opomena za chat

Zamolila bih, ukoliko vam se ne svidja tema ili smatrate da je tema glupa jednostavno je zaobidjite. Uvredljivi komentari, komentari o fizickim atributima (muskaraca ili zena) na onakav nacin nece biti tolerisani. Pridrzavajte se osnovne kulture komuniciranja. Unaprijed hvala.
ania

#30 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by ania »

ije stvar u tome da smo arogantne i slicno...koji put (cesto) izadjem van, s frendicama, cisto da se dobro zabavim , isplesem i sl.
bez potrebe za bilo kakvim ulijetanjem od strane bilo kakvih muskaraca...sta to, jbt, moram biti sva slatka i preslatka, spremno docekavati svaku njegovu...ne pada mi napamet :D :D :run: :run:
Meshtar

#31 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Meshtar »

I ne bile nepristupačne kad im prilaze likovi u kariranim rozim džemperima, i svijetlećim koktelom u ruci koji se slaže sa ogromnim satom na ruci (taj rukav blago podignut. Bimbo izgleda k'o medvjedić dobrog srca. I hajde komuniciraj sa njim.
♥ Julianna ♥

#32 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by ♥ Julianna ♥ »

Ja ću se samo ograditi, nisam pisala uvredljive komentare, niti komentarisala atrubute :) Ne želim da svi koji me znaju to o meni pomisle :D

I Sarajke uopšte nisu ufurane, ali će otkantati svaki neprimjeren ulet...

Sad bježim s teme :run:
JThomas

#33 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by JThomas »

postavljaču teme bih prije svega preporučio da pokuša promijeniti kafane gdje izlazi...a sve ostalo tek ako to ne uspije :)
Dijasporac

#34 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

♥ Julianna ♥ wrote:Ja ću se samo ograditi, nisam pisala uvredljive komentare, niti komentarisala atrubute :) Ne želim da svi koji me znaju to o meni pomisle :D

I Sarajke uopšte nisu ufurane, ali će otkantati svaki neprimjeren ulet...

Sad bježim s teme :run:

ma gdje god okrenes ove 30+ godina ne udate zene dodju ovdje pa svoje frustracije izbacuju na to sto svak na svjetu misli da su sarajke/bosanke generalno veoma hladne i cudne zene..., i nemaju pojma zasto se bivsi ozenio za 200x popularniju/pametniju/zgodniju hrvaticu ili nesto tako HAHAHAA
sheilak

#35 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by sheilak »

I ne bi bile nafurane, s obzirom kakvi smorovi po Sarajevu hodaju :D

Salim se. Ne vjerujem da su djevojke u SA i uopste u Bosni toliko umisljene. Imaju stav , to je tacno , ali daleko od toga da su sve djevojke arogantne. Meni je gore vidjeti muskog snoba. :-D
PalaSa Marsa

#36 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

letacina wrote:Ni u jednom gradu u kojem sam bio nisam vidio djevojke sa većim mišljenjem o sebi, arogantnije, neljubaznije, bahatije i hladnije od Sarajki.... zbog čega su tako grube prema muškarci, zbog čega tako krute, odbojne i nepristupačne, zbog čega se toliko ustručavaju osloboditi....

pa ukoliko im se i ne sviđa neki muškarac ili ih smara, zar mu to ne mogu dati do znanja na malo ljepši način....

dugo razmišljam o tome, ali stvarno mi još uvijek ne ide u glavu razlog za ovakvo držanje mojih sugrađanki... možda je jedan od razloga i u odgoju i kulturi, ali to ne može biti jedini razlog...

*ebo prepotenciju bez pokrića, i ambciju bez talenta..
Da si bar naveo u kojim gradovima si bio, ja bih mogla da se recimo-nadovzezem ili komontarisem ovu temu..
Okrutne, nepristupacne itd..Hajde Ti meni fino, lijepo objasni, kako na koji nacin, si Ti kao gradjanin Sarajeva skont'o da su Sarajke takve kakve jesu, odnosno kakvima ih Ti dozivljavas..i molicu da mi kazes koji su to jos gradovi u kojima si ti hodio..bio, boravio.. Hvala :D
Dijasporac

#37 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote:
letacina wrote:Ni u jednom gradu u kojem sam bio nisam vidio djevojke sa većim mišljenjem o sebi, arogantnije, neljubaznije, bahatije i hladnije od Sarajki.... zbog čega su tako grube prema muškarci, zbog čega tako krute, odbojne i nepristupačne, zbog čega se toliko ustručavaju osloboditi....

pa ukoliko im se i ne sviđa neki muškarac ili ih smara, zar mu to ne mogu dati do znanja na malo ljepši način....

dugo razmišljam o tome, ali stvarno mi još uvijek ne ide u glavu razlog za ovakvo držanje mojih sugrađanki... možda je jedan od razloga i u odgoju i kulturi, ali to ne može biti jedini razlog...

*ebo prepotenciju bez pokrića, i ambciju bez talenta..
Da si bar naveo u kojim gradovima si bio, ja bih mogla da se recimo-nadovzezem ili komontarisem ovu temu..
Okrutne, nepristupacne itd..Hajde Ti meni fino, lijepo objasni, kako na koji nacin, si Ti kao gradjanin Sarajeva skont'o da su Sarajke takve kakve jesu, odnosno kakvima ih Ti dozivljavas..i molicu da mi kazes koji su to jos gradovi u kojima si ti hodio..bio, boravio.. Hvala :D
Ma dovoljno je da ovoliko raje ponavlja istu stvar da skontas da nesto ima u tome, ma Sarajke su mizerne po mom misljenju uporedjujuci sa Hrvaticama koje su 1000x informisanije i stim moze se naci hiljadu puta zgodniju Hrvaticu koja ce voliti vise nego ruzna ufurana Bosanka a kamoli lijepa Bosanka! :D
PalaSa Marsa

#38 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

Pa Burum te Dijasporac tamo dze ti se da..No nisu Bosanke glupe, provalila te u startu, vidis kako pricas, eto ti ogledalo, sve se samo kazalo :D
Bullet Tooth Tony

#39 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Bullet Tooth Tony »

Ma dovoljno je da ovoliko raje ponavlja istu stvar da skontas da nesto ima u tome, ma Sarajke su mizerne po mom misljenju uporedjujuci sa Hrvaticama koje su 1000x informisanije i stim moze se naci hiljadu puta zgodniju Hrvaticu koja ce voliti vise nego ruzna ufurana Bosanka a kamoli lijepa Bosanka!

:lol: :lol: :lol: :lol: de mu sta uradite ,banujte ili nesto.......humor :lol: :lol: :lol:
Dijasporac

#40 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

babyline wrote:pa ocigledno da si nasao rjesenje :)
i nisi imao ni razloga da postavljas temu... ili ipak nemas uspjeha ni kod Hrvatica ;)
ma haj vidis da zezam citavo vrijeme, hahahaha... opusti se :D
Dijasporac

#41 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

aaaa jeste nemoguci, necu valjda misliti da su sve bosanke ovo ili ono, kolko neke od vas mogu navuci majko milaaa!!!!!!
Bullet Tooth Tony

#42 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Bullet Tooth Tony »

Dijasporac wrote:aaaa jeste nemoguci, necu valjda misliti da su sve bosanke ovo ili ono, kolko neke od vas mogu navuci majko milaaa!!!!!!
scjooo sto nas navuceeee , jesmo paglu

Image
Lesli Eldridž

#43 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Lesli Eldridž »

Šta ima u Švrakinom? :lol:
Dijasporac

#44 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

babyline wrote:
Lesli Eldridž wrote:Šta ima u Švrakinom? :lol:
da mi je jedan dijasporac pa makar bio i iz svrakinog :)
nemoj iz svrakinog cire ti, dobit ces kakvu bolescinu :(
ja.neron

#45 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by ja.neron »

dijasporac fasovao triper u Hamburgu pa se boju ganci iz Švrakina :lol:
Santos

#46 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Santos »

Da vam objasnim.Moras znat kojoj trebi ces pric.Prije davno Sarajke na moru,mojne prilazit,nemas sansi jer im je pun kurac istih,hoce trebe Beogradzane,a mi Sarajlije smo bili najveci futaci na moru.Sto,zato sto su Srbijanke vecinom padale na nasu pricu,na nasu satru koju nije znao svako da izvede.To se nemoze naucit.Uf dobra stara vremena.E sad ove nove neznam kakve su druga generacija.
staško

#47 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by staško »

brate ne bih da te vrijedjam ali ponajprije bice da je do tebe.Ili si previse mlad ili nemas nikakvog iskustva...Što se mene tiče sa normalnom pričom i one su normalne,ne samo sarajke nego uopšteno žene.Normalno da ima izuzetaka ali ne možeš sve uopšteno gledati.
ania

#48 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by ania »

Ma dovoljno je da ovoliko raje ponavlja istu stvar da skontas da nesto ima u tome, ma Sarajke su mizerne po mom misljenju uporedjujuci sa Hrvaticama koje su 1000x informisanije i stim moze se naci hiljadu puta zgodniju Hrvaticu koja ce voliti vise nego ruzna ufurana Bosanka a kamoli lijepa Bosanka! :D
auh...to se mi vec vrijedjamo...izvini, molim te, lijepih i pametnih bosanki na pretek...samo, ocito ne trace vrijeme na tipove poput tebe, ego ti povrijedjen, pa udaras nisko...ne valja, ne valja :-) :-)
Lucazode

#49 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Lucazode »

Bond_JaneBond wrote:Cure su samo oprezne. Osim toga, zene ako i jesu takve, takve su zato sto su ih neki muskarci ucinili takvima. (lijece opekotine)
A mozda si i ti jednostavno sam od sebe peh. :D

Naravno da su oprezne. Ne žele tipove bez pokrića. Prvo se gleda odjeća, šta se pije za stolom, mobitel... :-D Da ne duljim. Kakav si kao covjek, ma neee, daj ti vamo bembaru da je kuci trznes, da je drustvo vidi.

A ti rece neke opekotine...uffff...Jadne..
Sarajke poslije zagrebčanki su najnafuranije cure koje postoje na balkanu. Ima puno ljepsih cura u Hadžići-ma, Zavidovići-ma, itd...Cure koje ne cijene materijalizam.
Kaže "čast izuzecima". Nema izuzetaka. Lijepa, minjak, kosica ....Zna se već.......
U Biću, pa na fukodrom, u Jež, pa na fukodrom...Dok god "moderne" iz džepa frcaju, bice svega...

BTW-Da iz Sarajevo-a sam, da izlazio sam po elitnim kafićima, da imao sam para, da imao sam bembaru :D
I da sarajke su najarogantinij tip djevojke. Snobovi na dvije noge.

"That's The Way It Is" :)

P.S.-Iznosim činjenično stanje, da se koja možda ne nađe uvrijeđenom. Objektivan sam i nepristrasan.
♥ Julianna ♥

#50 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by ♥ Julianna ♥ »

Sarajkama dubina džepa nikad nije bila bitna. O maloj Sarajki je EJK napisao pjesmu, poslušaj.
Locked