da vam nema nas evolucija bi vas progutala
hajmo zakuhat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Rece wannabe femme fatale i ostade ziva. Govoris o soljenju pameti...ma ti se valjda zajebavas?Bond_JaneBond wrote:oooo Seln, je l' tebi profesija da ljudima solis pamet..Napisah komentar na postavljenu temu, a ti brate generaliziras do bola..i supljiras profesionalno, a ako ne radis jedno od to dvoje onda ili napadas ili pljujes po zenama..Koji ti je vragseln wrote:Ma, naravno. Zene po defaultu ne mogu biti krive, njihovo je da budu fino nasminkane, a muskarci valjda treba da se trude. Ne previse da ne postanu dosadni, ne premalo da ne ugroze zensko samopouzdanje. Joooj, suplje...Bond_JaneBond wrote:Cure su samo oprezne. Osim toga, zene ako i jesu takve, takve su zato sto su ih neki muskarci ucinili takvima
Ufurana famfulja je ufurana famfulja...takvu je napravili otac, mati, okolina i nedostatak karaktera. Tacka.![]()
![]()
Ono boldirano ti je tacno.
Mi smo bozice/boginje/kraljice a Vase je da nas ljubite.
(crkni ako ne mo's zivjeti s tim)
♥ Julianna ♥ wrote:Ja ću se samo ograditi, nisam pisala uvredljive komentare, niti komentarisala atrubuteNe želim da svi koji me znaju to o meni pomisle
![]()
I Sarajke uopšte nisu ufurane, ali će otkantati svaki neprimjeren ulet...
Sad bježim s teme
Da si bar naveo u kojim gradovima si bio, ja bih mogla da se recimo-nadovzezem ili komontarisem ovu temu..letacina wrote:Ni u jednom gradu u kojem sam bio nisam vidio djevojke sa većim mišljenjem o sebi, arogantnije, neljubaznije, bahatije i hladnije od Sarajki.... zbog čega su tako grube prema muškarci, zbog čega tako krute, odbojne i nepristupačne, zbog čega se toliko ustručavaju osloboditi....
pa ukoliko im se i ne sviđa neki muškarac ili ih smara, zar mu to ne mogu dati do znanja na malo ljepši način....
dugo razmišljam o tome, ali stvarno mi još uvijek ne ide u glavu razlog za ovakvo držanje mojih sugrađanki... možda je jedan od razloga i u odgoju i kulturi, ali to ne može biti jedini razlog...
*ebo prepotenciju bez pokrića, i ambciju bez talenta..
Ma dovoljno je da ovoliko raje ponavlja istu stvar da skontas da nesto ima u tome, ma Sarajke su mizerne po mom misljenju uporedjujuci sa Hrvaticama koje su 1000x informisanije i stim moze se naci hiljadu puta zgodniju Hrvaticu koja ce voliti vise nego ruzna ufurana Bosanka a kamoli lijepa Bosanka!PalaSa Marsa wrote:Da si bar naveo u kojim gradovima si bio, ja bih mogla da se recimo-nadovzezem ili komontarisem ovu temu..letacina wrote:Ni u jednom gradu u kojem sam bio nisam vidio djevojke sa većim mišljenjem o sebi, arogantnije, neljubaznije, bahatije i hladnije od Sarajki.... zbog čega su tako grube prema muškarci, zbog čega tako krute, odbojne i nepristupačne, zbog čega se toliko ustručavaju osloboditi....
pa ukoliko im se i ne sviđa neki muškarac ili ih smara, zar mu to ne mogu dati do znanja na malo ljepši način....
dugo razmišljam o tome, ali stvarno mi još uvijek ne ide u glavu razlog za ovakvo držanje mojih sugrađanki... možda je jedan od razloga i u odgoju i kulturi, ali to ne može biti jedini razlog...
*ebo prepotenciju bez pokrića, i ambciju bez talenta..
Okrutne, nepristupacne itd..Hajde Ti meni fino, lijepo objasni, kako na koji nacin, si Ti kao gradjanin Sarajeva skont'o da su Sarajke takve kakve jesu, odnosno kakvima ih Ti dozivljavas..i molicu da mi kazes koji su to jos gradovi u kojima si ti hodio..bio, boravio.. Hvala
Ma dovoljno je da ovoliko raje ponavlja istu stvar da skontas da nesto ima u tome, ma Sarajke su mizerne po mom misljenju uporedjujuci sa Hrvaticama koje su 1000x informisanije i stim moze se naci hiljadu puta zgodniju Hrvaticu koja ce voliti vise nego ruzna ufurana Bosanka a kamoli lijepa Bosanka!
ma haj vidis da zezam citavo vrijeme, hahahaha... opusti sebabyline wrote:pa ocigledno da si nasao rjesenje
i nisi imao ni razloga da postavljas temu... ili ipak nemas uspjeha ni kod Hrvatica
scjooo sto nas navuceeee , jesmo pagluDijasporac wrote:aaaa jeste nemoguci, necu valjda misliti da su sve bosanke ovo ili ono, kolko neke od vas mogu navuci majko milaaa!!!!!!

nemoj iz svrakinog cire ti, dobit ces kakvu bolescinubabyline wrote:da mi je jedan dijasporac pa makar bio i iz svrakinogLesli Eldridž wrote:Šta ima u Švrakinom?
auh...to se mi vec vrijedjamo...izvini, molim te, lijepih i pametnih bosanki na pretek...samo, ocito ne trace vrijeme na tipove poput tebe, ego ti povrijedjen, pa udaras nisko...ne valja, ne valjaMa dovoljno je da ovoliko raje ponavlja istu stvar da skontas da nesto ima u tome, ma Sarajke su mizerne po mom misljenju uporedjujuci sa Hrvaticama koje su 1000x informisanije i stim moze se naci hiljadu puta zgodniju Hrvaticu koja ce voliti vise nego ruzna ufurana Bosanka a kamoli lijepa Bosanka!
Bond_JaneBond wrote:Cure su samo oprezne. Osim toga, zene ako i jesu takve, takve su zato sto su ih neki muskarci ucinili takvima. (lijece opekotine)
A mozda si i ti jednostavno sam od sebe peh.