Jedino što je višak je tvojih 85 komentara na ovom forumu1946 wrote:I tu si se trebao zaustaviti, ostalo je višak svakakoultima_palabra wrote:Jedno od većih poniženja u mom navijanju za Želju.
Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#26 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#27 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
ultima_palabra wrote:Jedino što je višak je tvojih 85 komentara na ovom forumu1946 wrote:I tu si se trebao zaustaviti, ostalo je višak svakakoultima_palabra wrote:Jedno od većih poniženja u mom navijanju za Želju.
-
udrch
#28 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
Braco je legenda..
Gonjaj, gonjaj, gonjaj ga jebo te on..
Gonjaj, gonjaj, gonjaj ga jebo te on..
- ProbuseniDolar
#29 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
Sjecam se na Hayatu kad su gostopali Braco i trener Vratnika. Ovaj drugi sasuo drvlje i kamenje na Bracu zali se na njega, na sudjenje. Senad daje rijec Braci: -VIdis ti moj Senade, mi sve fino s njima, sredili im da igraju sa nama na Kosevu na glavnom terenu, da probaju malo travu. Njihovi igraci izasli na teren i svaki po busen trave uzeo i prinjeo ustima da proba
PS. Ko ima duzi staz Braco u Vrbanjusi ili Ferguson u Mancesteru?
- Šibicar
#30 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
U nedostatku tema o Želji i Sarajvu,moramo se baciti na ovu komšijski najbližu temu. 
-
Urlanje dozvoljeno
#31 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
moze se braci reci sve (da je genije, da je entuzijasta, da je dijete, da je bolestan, da prav klovna od sebe itd..) ali gledam ti ja u sunshine-u (preko puta masha-a) utakmicu portugal-njemacka 2008. na evropskom i naravno tamo ti je bio braco, doduse otisao je jedno 5-10 minuta prije pocetka utakmice. i raja ga pozdravlja kad se on drekne "vidjecete kako ce njemacka pobjediti portugal... 3 razlike..." (jer su svi bili skoro sigurni da ce portugal proci lako nijemce)... na kraju njemacka pobjedi 3-2 sretno i spretno, a ja kontam, pa i nije covjek toliki klovn, zna nesto u fudbalu 
- no_pasaran
#32 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
ProbuseniDolar wrote:Sjecam se na Hayatu kad su gostopali Braco i trener Vratnika. Ovaj drugi sasuo drvlje i kamenje na Bracu zali se na njega, na sudjenje. Senad daje rijec Braci: -VIdis ti moj Senade, mi sve fino s njima, sredili im da igraju sa nama na Kosevu na glavnom terenu, da probaju malo travu. Njihovi igraci izasli na teren i svaki po busen trave uzeo i prinjeo ustima da proba![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahahahahahahha
Braco mi te VO-LI-MO!
- Topla voda
#33 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
a sto ne dodjose igraci na tekmu,jel neko prijetio? 
- Aphex_
#34 Re: Vjeciti derbi Vrbanjusa-Vratnik
Haahahahahah 
-
Eborg