Šah-zabranjena igra?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

burek_in_space

#26 Re: Šah-zabranjena igra?!

Post by burek_in_space »

amrica wrote:Bureče, ja tebi vjerujem , ali mi i dalje nije jasno, neko volontira (ali ne kao volonter koji ce dobiti posao kad yavrsi volonerski staž) u najjacoj i najbogatijoj firmi u BiH? :shock: :?

A drugo, zar mu to sto volontira daje pravo da radi sta hoce? Privatizira forum za iznosenje licnih stavova? Zar ne postoje neki nad-admini?
Chekaj amrice,hajde da razjasnimo ovo za Bihnetov forum prije svega.Ono shto ja znam da se njihov tim moderatora sastoji od 4-5 ljudi koji su podijeljeni na odredjene sekcije/podforume (isto kao i na sa-xu).Djevojke i momci koji taj posao obavljaju,rade ga chisto na dobrovoljnoj osnovi,jer su chlanovi foruma i zhele doprinijeti njegovom poboljshanju,mada po mom mishljenju nema njemu pomoci u skorije vrijeme,jer su vecinom forumashi u dobi od 12-18 godina,sa nekoliko chasnih izuzetaka.I da,svakih par mjeseci se vrshe promjene u moderatorskom timu.
Naravno da mu ne daje za pravo da radi shta hoce,ali tu treba da reaguje neko od forumasha koji je primijetio tu temu i obavijesti administratora.

I prije nego neko pomisli da sam i sam jedan od moderatora na tom forumu-odgovor je ne,nisam! :D
Locked