Ma meni je još gore kakav je kvalitet obrazovanja, djeca koja hoće da budu dobri učenici imaju instrukcije iz svakog predmeta, što roditelji debelo plačaju.
99% djece nam pada na popravni iz matematike, srednjoškolci nisu u stanju sabrati -5+5, a o tablici množenja da ne govorim, a pored matematike najteže su im historija i maternji jezik.
Nije više pitanje koliko su profesori ludi nego šta uopće znaju ?
šizofreničari za školskim katederama
- sodom
#27 Re: šizofreničari za školskim katederama
mene DUBRAVKA HASIĆ u građevinskoj oborila na maturi a tip koji se zajebavao pune 4 god je prosao bez ikakvih problema i na moje oči mu je uradila zadatke.
ok mozda nisam znao al vise od tih maminih sinova koji su prosli definitivno jesam.
uz to kada sam joj rekao da kanim na fakultet posle srednje žena se izderala na mene sa rijecima " šta ces ti tamo idiote idi u vojsku samo si za to stvoren"...
svršio sam fax uglavnom njoj iz inata
i malo mi je falilo da drolju pljunem kad sam je sreo...
moj tadašnji razrednik MIRSAD BOJIĆ nije bio puno normalniji. svaka kritika njegove pristrasnosti prema lijenčinama i problematičnim tatinim sinovima se strogo kažnjavala ignorisanjem-a tip razrednik, smanjenim ocjenama iz svog predmeta i nemogućnošću opravdavanja izostanaka, blaćenje i sataniziranje pred starcima itd...
mrzio sam tog dvoličnog čovjeka!!!
e ajd ljudi fakat imenujte te blentave sadiste ako su vas mučili.
ovoj je super prilika da im se osvetimo.
ok mozda nisam znao al vise od tih maminih sinova koji su prosli definitivno jesam.
uz to kada sam joj rekao da kanim na fakultet posle srednje žena se izderala na mene sa rijecima " šta ces ti tamo idiote idi u vojsku samo si za to stvoren"...
svršio sam fax uglavnom njoj iz inata
moj tadašnji razrednik MIRSAD BOJIĆ nije bio puno normalniji. svaka kritika njegove pristrasnosti prema lijenčinama i problematičnim tatinim sinovima se strogo kažnjavala ignorisanjem-a tip razrednik, smanjenim ocjenama iz svog predmeta i nemogućnošću opravdavanja izostanaka, blaćenje i sataniziranje pred starcima itd...
mrzio sam tog dvoličnog čovjeka!!!
e ajd ljudi fakat imenujte te blentave sadiste ako su vas mučili.
ovoj je super prilika da im se osvetimo.