Milan tarot na OBN
Moderator: anex
- harač
#26 Re: Milan tarot na OBN
- Ridjobrki
#27 Re: Milan tarot na OBN
Pa to je ono što ja tvrdim: ko je god unaprijed računao sa glupošću ovog naroda nije se prevario!
Koliko glup trebaš biti da bi slušao satima kako lik pravi cirkus od ljudi i govori im da će spasiti brak ako budu gledali "Vuka i tri praščića", da će se vjenčati za 28 dana 17 sati i 19 minuta, da zakopaju nešto (šta ono reče...
) 2 metra i 28 centimetara od kuće (lik otvoreno aludira na "Maratonce"
), da će im brat ozdraviti ako mu u bolnicu odnesu lutku Mickey Mousea i da nakon toga mrtav ozbiljan nazoveš, kažeš svoju boju kose i postaviš pitanje za 2 KM po minuti!!! I još tražiš pojašnjenja tipa "a je li ta osoba neko koga poznajem?"...
Kakva mi je sudbina u vezi posla, hoću li se obogatiti? Hoćeš jarane, samo gledaj Milana Tarota u tri sata ujutru, spavaj do pola jedan i zadnje 2 KM daj OBN-u.
Šišaaaaj, Mićooooooo!!!!

Koliko glup trebaš biti da bi slušao satima kako lik pravi cirkus od ljudi i govori im da će spasiti brak ako budu gledali "Vuka i tri praščića", da će se vjenčati za 28 dana 17 sati i 19 minuta, da zakopaju nešto (šta ono reče...
Kakva mi je sudbina u vezi posla, hoću li se obogatiti? Hoćeš jarane, samo gledaj Milana Tarota u tri sata ujutru, spavaj do pola jedan i zadnje 2 KM daj OBN-u.
Šišaaaaj, Mićooooooo!!!!
-
KenCo
#28 Re: Milan tarot na OBN
ma milan je kralj. odavno gledam njegove clipove na youtube,svaki put umrem od smijeha
ako je neko glup onda su to ovi sto zovu. ajd ok vjerovati u tarotologiju,ali ono nema veze sa time. cirkus pravi
mada jeste malo crnjak kada nazovu oni ljudi koji imaju bas ozbiljne probleme,a on ih ismijava.
ostalo je sve presmijesno
ako je neko glup onda su to ovi sto zovu. ajd ok vjerovati u tarotologiju,ali ono nema veze sa time. cirkus pravi
mada jeste malo crnjak kada nazovu oni ljudi koji imaju bas ozbiljne probleme,a on ih ismijava.
ostalo je sve presmijesno
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#29 Re: Milan tarot na OBN
nimalo. Jer upratila sam da zovu ljudi stvarno sa ozbiljnim problemima, ali sta ces... imaju manjak inteligencije.Borej wrote:ne znam koliko je lijepo pruzat laznu nadu i pri tome jos dobro zajebavat ljude koji imaju vrlo ozbiljne probleme i upitne intelekutalne sposobnosti.
Sumnjam da narod shvata njega kao parodiju, jer ko bi dao pare za parodiju, budimo realni. Narocito u ovakvo prosperitetnoj drzavi.
E moj narode glupi
Ridjobrki wrote:Najjači geg meni je definitivno:
- Halo... ...kad će mi žena da zatrudni?
- Za 20 minuta. Za 20 minuta će vaša žena da zatrudni.
- Ali moja žena je na službenom putu!
- Žao mi je...
Urnebes!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bato99
#30 Re: Milan tarot na OBN
ladyblue18 wrote:ma ja se ljutim na narod prije svega, kolega![]()
jel on upravo rekao zeni da prereze bijeli stolnjak i stavi kecapa na njeg i da time zamota glavu pa ce joj tako nestati kredit u banci?
ja mislim da ce u drzavi doci do nestasice stolnjaka i kecapa
- bato99
#31 Re: Milan tarot na OBN
kako čovjek loče svaku večer
svaki minut ispija iz one šolje 
- Topla voda
#32 Re: Milan tarot na OBN
zove zena neka sludjena,stara...pita za bolesnu kcerku u kanadi..on joj nabija osjecaj krivice...kaze,kasno ste se javili...ne moze se puno pomoci..al nek stavi tri zrna pasulja ispod kreveta..pita jadna zena"jel trebaju biti neke boje",a glas joj drhti
ovo je za plac,nije za smijeh
ovo je za plac,nije za smijeh
- Sunrise00
#33 Re: Milan tarot na OBN
Nema nikakvog razloga za sazalijevanje ljudi koji ono zovu. Ako su ga slusali, mogu skontati da se zeza 
- Topla voda
#34 Re: Milan tarot na OBN
a ne kontaju svi zajebanciju,hajd ova mladja raja.ljubav i to.al starije ,neuke ,osobe,koje traze neki izlaz iz kriticnih zdravstvenih problema,trebao bi nekako tu da eskivira odgovor.da joj kaze da ga nazove,pa da joj objasni da je zeza.
meni ovo nije bilo smijesno.
ne kazem da nema i smijesnih situacija,ko ova sad sa indijanskom vatrom
- BarbaDue
#35 Re: Milan tarot na OBN
topla voda, potpuno si u pravu...to su ipak ljudi koji ne shvataju nemilosrdnu igru medija za sto vecom gledanosti.Topla voda wrote:a ne kontaju svi zajebanciju,hajd ova mladja raja.ljubav i to.al starije ,neuke ,osobe,koje traze neki izlaz iz kriticnih zdravstvenih problema,trebao bi nekako tu da eskivira odgovor.da joj kaze da ga nazove,pa da joj objasni da je zeza.
ja to gledam ovako: to je isto kao, gledati na ulici bespomocnu staricu kako se pati i trazi pomoc, a vi joj iz džepa vadite petaka jos je uz to i ismijavati i praviti budalu od nje!
- Topla voda
#36 Re: Milan tarot na OBN
ma ovo ne da je degutantno,nego je uzas..s ovom zenom sto jeca i moli....ne znam ,ne mogu ja ovo gledati izivljavanje,mijenjam kanal
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#37 Re: Milan tarot na OBN
Da je sve to samo zezancija ne bi lik uzimao lovu za svaki poziv. Ocito je skontao da moze fino zaraditi pricajuci naivnim ljudima ono sto zele cuti.
Cesto kazem sebi... ne moze me vise nista iznenaditi ali malo malo pa me ljudi u trenutku iznenade. Covjek bi nekom zdravom logikom zakljucio da mu telefon nikad nece zazvoniti a tu se ljudi bore satima da ga dobiju. A zovu sve neki ocajni ljudi kojima treba bilo kakva slamka spasa.
Kako i zasto... ma, bolje i ne pokusavati naci logiku u svemu tome.
Cesto kazem sebi... ne moze me vise nista iznenaditi ali malo malo pa me ljudi u trenutku iznenade. Covjek bi nekom zdravom logikom zakljucio da mu telefon nikad nece zazvoniti a tu se ljudi bore satima da ga dobiju. A zovu sve neki ocajni ljudi kojima treba bilo kakva slamka spasa.
- sinus
#38 Re: Milan tarot na OBN
Joj sinoć sam se naježio kada je neka žena nazvala, pa bukvalno plače u programu. Ja ne znam da li ona ima nekih psihičkih problema (po njenom načinu govora ja bih rekao da ima) ali ono ako je neko slušao je bilo samo da se naježiš.
Pa kaže liku ako hoće da pokupi djevojku samo treba da napuni ogledalce na mjesečini i da stane pred djevojku sa tim ogledalom i pokaže joj ga da se ona ogleda u njemu i odmah je njegova. I onda ga lik pita: "A jel' trebam okrenut prema njoj ogledalo?"
Pita žena za muža šta će mu biti za posao, kaže milan da će dobiti za nekoliko nedjelja posao. I onda ga pita kakav posao, kaže on ranoranilac
. I onda ona i dalje nastavlja i pita, kakav je to posao ranoranilac, da bi joj on odgovorio pa ustajaće rano
Žalosno je koliko su ljudi glupi...
Pa kaže liku ako hoće da pokupi djevojku samo treba da napuni ogledalce na mjesečini i da stane pred djevojku sa tim ogledalom i pokaže joj ga da se ona ogleda u njemu i odmah je njegova. I onda ga lik pita: "A jel' trebam okrenut prema njoj ogledalo?"
Pita žena za muža šta će mu biti za posao, kaže milan da će dobiti za nekoliko nedjelja posao. I onda ga pita kakav posao, kaže on ranoranilac
Žalosno je koliko su ljudi glupi...
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#39 Re: Milan tarot na OBN
To je ono osnovno sto ovi raznorazni vidovnjaci,nadriljekari i sl. iskoristavaju.Ljudi kada su ocajni jednostavno traze svaki nacin za izlaz iz krize.Big Boy wrote:Da je sve to samo zezancija ne bi lik uzimao lovu za svaki poziv. Ocito je skontao da moze fino zaraditi pricajuci naivnim ljudima ono sto zele cuti.
- Ridjobrki
#40 Re: Milan tarot na OBN
Pa nije Milan kriv što smo mi zatucani i glupi! Čovječe, ja sam na praksi iz neurologije na odjelu imao ženu sa neliječenom multiplom sklerozom - dok je ona obišla babe vračare, Kleopatre, Azire, travare, nadriljekare i ko zna šta sve ne... Onda tek otišla doktoru koji ju je uputio na neurologiju!!! MS se ne može izliječiti i važno je suzbiti sve one teškoće koje ta bolest sa sobom nosi i tu je blagovremeno otkrivanje i dosljedna terapija od neopisive važnosti a ona od babe do babe...
Zašto ovo pišem? Zato što sam imao priliku čuti kako jedan (kako sad takvo lice nazvati...?) slučaj zove i pita hoće li ozdraviti?
- Od čega bolujete?
- Od psorijaze...
- Aha... 'Oćete... Vi ćete ozdraviti, to će proći, samo trebate... (ovdje ide dio u kojem preporučuje Spiderman II ili tako nešto...)
- E, hvala vam puno!
I hajde ti sad žali takve slučajeve! Od psorijaze NIKO na svijetu nije ozdravio. To je kožna bolest koja ima periode kada se povuče i periode kada je izraženija i sa kojom treba naučiti živjeti. Od nje se ne umire ali se niti ne ozdravlja. Nije lako živjeti sa tim ali milioni ljudi je imaju i šta ćeš...Tak'i grah pao. Ni u jednoj knjizi, ni na jednom sajetu, ni od jednog stručnjaka ne može se čuti NIJEDAN primjer ozdravljenja od psorijaze i slučaj zove Tarota, baca pare na glupost iako ZNA da je levat tu i zahvaljuje mu na odgovoru!!! Nijedna krema, ampula, tečnost, suspenzija na svijetu mu nije pomogla a Spiderman II će pomoći!
I de ti sad to žali...
Zašto ovo pišem? Zato što sam imao priliku čuti kako jedan (kako sad takvo lice nazvati...?) slučaj zove i pita hoće li ozdraviti?
- Od čega bolujete?
- Od psorijaze...
- Aha... 'Oćete... Vi ćete ozdraviti, to će proći, samo trebate... (ovdje ide dio u kojem preporučuje Spiderman II ili tako nešto...)
- E, hvala vam puno!
I hajde ti sad žali takve slučajeve! Od psorijaze NIKO na svijetu nije ozdravio. To je kožna bolest koja ima periode kada se povuče i periode kada je izraženija i sa kojom treba naučiti živjeti. Od nje se ne umire ali se niti ne ozdravlja. Nije lako živjeti sa tim ali milioni ljudi je imaju i šta ćeš...Tak'i grah pao. Ni u jednoj knjizi, ni na jednom sajetu, ni od jednog stručnjaka ne može se čuti NIJEDAN primjer ozdravljenja od psorijaze i slučaj zove Tarota, baca pare na glupost iako ZNA da je levat tu i zahvaljuje mu na odgovoru!!! Nijedna krema, ampula, tečnost, suspenzija na svijetu mu nije pomogla a Spiderman II će pomoći!
I de ti sad to žali...
-
nikad_izvini
#41 Re: Milan tarot na OBN
Kaže žena da ima problema sa finansijama. To vam je namjestio FANTOM IZ OPERE. Pomagaj Milane ako Boga znaš. Recite fantomu devet puta "crko daBogda". Fantomu iz opere crko daBogda x 9, u eteru rečeno. Vama će finansije krenuti za petnaest dana. On je žilav malo
Eto, nadam se da ste zadovoljni.
Mislim stvarno
Mislim stvarno
-
febo_acm
#42 Re: Milan tarot na OBN
Zanimljivo je bilo kada je nazvala cura i rekla da je neko prati. Milan mrtav-hladan odgovara prati vas Marco Van Basten
On je jako opasan kada je blizu gola, a cura se jadna šokirala 
Sve u svemu nisam za ovaj vid varanja ljudi, ali kad je neko glup pa misli da on nešto kao zna onda nek izvoli...
Sve u svemu nisam za ovaj vid varanja ljudi, ali kad je neko glup pa misli da on nešto kao zna onda nek izvoli...
- Jara
#43 Re: Milan tarot na OBN
@Riđi, a osim Spidermena znaš šta još pomaže?
Lepo čovek reče - po koži poredane domine koje izvlače bolest...
Nevjerovatno koliko poziva...
Možda nekom i pomogne - sugestija je moćna stvar!
U isto vrijeme TV Nova ima sličnu emisiju, astrologija, tarot...ni blizu poziva k'o Milanu...
Nevjerovatno koliko poziva...
U isto vrijeme TV Nova ima sličnu emisiju, astrologija, tarot...ni blizu poziva k'o Milanu...
-
Alkos
#44 Re: Milan tarot na OBN
Mislim da dosta ljudi zove i iz zajebancije, recimo moje drustvo je pokusalo par puta dobiti vezu, ali je nemoguce... 
Naravno da ima onih koji pokusavaju potraziti "pomoc", ali ako stvarno neko ne vidi da je to zajebancija, onda...
Evo konkretno sinoc:
"Stavite Pink Panthera izmedju ormara i kreveta, on je borac protiv alkoholizma" (na pitanje zene kako da spasi sina od alkohola)
"Upoznat cete ga, on ce uci u vas zivot. Njegovo ime je Krcko! Zove se Krcko Orascic, a upoznat cete ga na zurci kod Mickey Mousa"
"Vi zovete za sina! Vidim! Ona stalno nosi papuce... I u kartama vidim da vas stalno zove mama"
Mislim zar stvarno ima onih ozbiljnih koji zovu?!?!?
x: "zovem zbog ove povrede noge, da vidim moze li se izlijeciti!?"
Milan: "Vas je neki muskarac povrijedio"
x: "Jeste"
Milan: "Moci cete izlijeciti to, proci ce Vam za 12 dana"
x: "Sta, za 12 dana ce mi narasti nova noga?!"
Milan: "Jeste!"

Naravno da ima onih koji pokusavaju potraziti "pomoc", ali ako stvarno neko ne vidi da je to zajebancija, onda...
Evo konkretno sinoc:
"Stavite Pink Panthera izmedju ormara i kreveta, on je borac protiv alkoholizma" (na pitanje zene kako da spasi sina od alkohola)
"Upoznat cete ga, on ce uci u vas zivot. Njegovo ime je Krcko! Zove se Krcko Orascic, a upoznat cete ga na zurci kod Mickey Mousa"
"Vi zovete za sina! Vidim! Ona stalno nosi papuce... I u kartama vidim da vas stalno zove mama"
Mislim zar stvarno ima onih ozbiljnih koji zovu?!?!?
x: "zovem zbog ove povrede noge, da vidim moze li se izlijeciti!?"
Milan: "Vas je neki muskarac povrijedio"
x: "Jeste"
Milan: "Moci cete izlijeciti to, proci ce Vam za 12 dana"
x: "Sta, za 12 dana ce mi narasti nova noga?!"
Milan: "Jeste!"
-
svastanesto
#45 Re: Milan tarot na OBN
Dugo nisam bila na ovom forumu i kako sam pregledavala podforume i teme ova me je bas privukla (obicno postam na vedrijim i veselijim temama). Doticnog gospodina sam ranije imala prilike da vidim na televizijama u Srbiji (ne mogu da se setim na kojoj konkretno, mislim da je spektrum u pitanju) i zgrazavala sam se i njegovim komentarima i ljudima koji zovu. Pre mesec dana radiodifuzni savet je zakonom zabranio takve emisije (proricanje sudbine i sl, cak je jedna gatara i uhapsena) na televizijama u Srbiji na veliko olaksanje gledalaca. Medjutim, posto na kablovskoj hvatam OBN i BN sokirala sam se kad sam shvatila da oni i dalje rade samo su se svi preselili u BiH (Kleopatra, Milan itd). Jedno vece sam gledala Milana i moj zakljucak je da su ljudi iz BiH koji mu se javljaju u emisiju izuzetno pitomi i sve prihvataju kako im on kaze, dok je u Srbiji vodio emisiju desavalo se da mu opsuju mater, da se jave klinci da ga vredjaju, zaj.b.vaju, ali isto tako je bilo i ljudi koji traze slamku spasa a on se bogati na njihovoj nesreci. Nisam ni za kakve cenzure i gusenje slobode medija ali ovakvo poigravanje sa nesrecama ljudi ne treba dozvoliti. Pozdrav.
-
callmethebreeeze
#46 Re: Milan tarot na OBN
ja mislim da ljudi koji daju pare milanu, kleoptri i hodzama-zapisnicarima zasluzuju da ostanu bez para, i treba im lijecenje.svastanesto wrote:Dugo nisam bila na ovom forumu i kako sam pregledavala podforume i teme ova me je bas privukla (obicno postam na vedrijim i veselijim temama). Doticnog gospodina sam ranije imala prilike da vidim na televizijama u Srbiji (ne mogu da se setim na kojoj konkretno, mislim da je spektrum u pitanju) i zgrazavala sam se i njegovim komentarima i ljudima koji zovu. Pre mesec dana radiodifuzni savet je zakonom zabranio takve emisije (proricanje sudbine i sl, cak je jedna gatara i uhapsena) na televizijama u Srbiji na veliko olaksanje gledalaca. Medjutim, posto na kablovskoj hvatam OBN i BN sokirala sam se kad sam shvatila da oni i dalje rade samo su se svi preselili u BiH (Kleopatra, Milan itd). Jedno vece sam gledala Milana i moj zakljucak je da su ljudi iz BiH koji mu se javljaju u emisiju izuzetno pitomi i sve prihvataju kako im on kaze, dok je u Srbiji vodio emisiju desavalo se da mu opsuju mater, da se jave klinci da ga vredjaju, zaj.b.vaju, ali isto tako je bilo i ljudi koji traze slamku spasa a on se bogati na njihovoj nesreci. Nisam ni za kakve cenzure i gusenje slobode medija ali ovakvo poigravanje sa nesrecama ljudi ne treba dozvoliti. Pozdrav.
- Ridjobrki
#47 Re: Milan tarot na OBN
Ja kao veliki obožavatelj crnog humora naprosto uživam u ovome, pa nek mi Allah dž. š. oprosti. A novac stvarno nema tendenciju zadržavanja u džepovima naivnih budala.
Skidanje Indiana Jones magije:
Određivanje očinstva:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-0e1_oHx ... re=related[/youtube]
Umirete:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NzOCDqoI ... re=related[/youtube]
Skidanje Indiana Jones magije:
Određivanje očinstva:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-0e1_oHx ... re=related[/youtube]
Umirete:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NzOCDqoI ... re=related[/youtube]
-
kEN0
#49 Re: Milan tarot na OBN
jao s kim zivim... svasta, nisam mogao da vjerujem da ovo moze neko zvat, hajd kesolovac sto je prevara .. al ovo je bas ne znam..
ma ustvari milan je tu samo figura, bosnjak je cudo.
ma ustvari milan je tu samo figura, bosnjak je cudo.
- VR6
#50 Re: Milan tarot na OBN
Lik je zakon, nisam OBN gledao jedno 2 godine, sad je zbog Milana svaku vecer upaljen
Ev jedna od jucer, ismijao sam se pravo. Cura nikako da skonta, pa joj i IQ uzeo hvalit...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=EYvMGXB5L5I
Ev jedna od jucer, ismijao sam se pravo. Cura nikako da skonta, pa joj i IQ uzeo hvalit...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=EYvMGXB5L5I