BEZ: Salihamidžića, Hasagića, Musića, Grlića, Konjića...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

scott

Post by scott »

manijak1 ja mislim da ce biti 2-1 za bosnu :D treba realno sagledati situaciju u kojoj se nalazimo :-D
manijak1

Post by manijak1 »

Selektor treba da je selektor inače nema ništa od ekipe- možda nije samo stvar u kašnjenju već u nekim drugim stvarima.
Kako god bilo - važno je dobro odigrati.
elviss83

Post by elviss83 »

braco je garant pred ovu utakmicu pokazao neke emocije koje nije smio pokazat i garant je zbog toga odstranjen (glupa rijec)
vidjeli ste ga na aerodromu kako mu je krivo ba braco je king blaz je cini se supak ako je moja prva tvrdnja tacna
manijak1

Post by manijak1 »

2 : 0
elviss83

Post by elviss83 »

njihov broj je tri pa dacemo im tricu onda
3:0
stidljiv

Post by stidljiv »

Ja mislim da nam se crno pise...iako za njih isto tako nece igrati nekolicina igraca poput Kezmana....ali ne znam imam neki los predosjecaj.. :roll:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Opasno nam rade o glavi jer je izvjesno da smo ozbiljna prijetnja za planove velikih.

Svasta se moze desiti na tekmi, ja se nadam pobjedi, medjutim Kosevo, plus poljuljana atmosfera oko Hasanovog odlaska i povrede igraca...

Bice zeznuto.
kame

Post by kame »

Bit ce interesantno.
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

baka je dobar sto zeli disciplinu ali ipak nekada treba imati smisla za realnost. Realnost je da nema veliki izbor igraca.
ventoli

Post by ventoli »

:-x :-x Ne znam bez Musica..Hasana i ostalih..ne znam

Nadam se pobjedi :-?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

rainbow_sex wrote:baka je dobar sto zeli disciplinu ali ipak nekada treba imati smisla za realnost. Realnost je da nema veliki izbor igraca.
Fakat, treba trenirat strogocu na nekim manje vaznim utakmicama, ili na prijateljskim.
scott

Post by scott »

rainbow_sex wrote:baka je dobar sto zeli disciplinu ali ipak nekada treba imati smisla za realnost. Realnost je da nema veliki izbor igraca.
pa kakav je on faca bio,da je imao 50% discipline od saliha sad bi baka bio.... :roll:

dobar je za odabir igraca tj njih 20,ali sto se tice taktike i sistema igre nista posebno :sad:
bošnjo

Post by bošnjo »

Jebote ovo nikako mi ne ide u glavu pa ko da su u klaonici bili a ne na pripremama pa da se svi ovi povrijede,ovo mi smrdi na jedno VELIKO SRANJE,
ili Baka pokušava neke lažnjake ili se nogomet u BiH definitivno raspada.
Ja sam ubijeđen da su neke igre u pitanju .
Usput rečeno jebem mater i Jeliću,Pušini,Ušanoviću i svim ovim smradovima u Savezu jer čitavo vrijeme samo vode politiku na uštrb našeg nogometa,nogomet nam propada talenti odlaze a oni fol pričaju da nešto rade.Isto tako mi se napuše k.ite Halihodžić,Sušić,Osim i svi ostali naši "uspješni" treneri u Europi i svijetu jer nisu ništa do sada uradili za dobrobit BIH i našeg nogometa.
Baki skidam kapu jer pored borbe na terenu mora se boriti i sa šupcima tipa Jelića,PUšine i svih ostalih.
Ja ću u subotu navijati za jedinu moju BiH,i znam da će ti momci dati sve da pobjede.

Volim te Bosno..............

Moderatori možete ovo komotno izbrisati ali isto tako zašto onda ne brišete sve ostale gluposti a pogotovo nacionalističke poruke.
solaris

Post by solaris »

bošnjo wrote:...
Moderatori možete ovo komotno izbrisati ali isto tako zašto onda ne brišete sve ostale gluposti a pogotovo nacionalističke poruke.
ne brini nece tebe niko izbrisat ;)
winetou

Post by winetou »

Biće da je Salihamidžić rekao Sliškoviću U riječ :D
mawerick

#41 Re: BEZ: Salihamidžića, Hasagića, Musića, Grlića, Konjića...

Post by mawerick »

Max.Cherry wrote:Reprezentacija nam neće imati nikoga na klupi. hasan mora operisati prepone, a dvojica su se povrijedila sinoć na utakmici protiv Međugorja. Baka kaže da neće više imati treninge iz bojazni da se još neko ne povrijedi.

Moj savjet je da prodamo utakmicu koju ćemo svakako zijaniti. Tako ćemo barem zaraditi lovu kojom će baka i dalje moći plaćati svoju djevojku sa Alipasina, a Munib će i dalje moći uživati u čarima alkohola.
Hasan uopste nije povrijedjen! Baka ga je kaznio, jer se ovaj, nakon sto je trazio i dobio slobodan dan (nesto je zavrsavao) dao sebi za pravo da uzme jos jedan dan, a da se uopste nije javio. informacija je 100% tacna. pa valjda ste mu vidjeli knedlu u grlu kad su ga novinari saletili, a i ascare je bilo da hoda nepovrijedjeno. zajebancija sa preponama nema sredine: ili boli ili ne boli. jos jedna nebuloza: doktor je rekao da salih vuce povredu prepona odavno. a meni nesto pade na pamet, pa kad je vuce tako dugo, kako je mogao odlicno igrati protiv Verdera?! smijesno. cini se da Baka and Co. sute, jer je ovo idealna odstupnica - isprika za eventualni poraz. 8-)
car-x

Post by car-x »

ako je zakasnio, a nije se javio.. vozi misko.. ja sam bio sportista svojevremeno, i znam kako je to kad su pojedini saigraci privilegovani u odnosu na ostale.. odmah ti se ne igra..

a za ove srbe sto ne igraju.. malo je rec da mi je sumljivo.. nece da igraju protiv "svojih"??? a ako je tako, onda ih nabijem na kurac..
solaris

Post by solaris »

he, he seljo u svom prirodnom ambijentu :D :D
solaris

Post by solaris »

mislis slavko njegus :D :D :D :oops: :oops:
wxy

Post by wxy »

znaci stavit ce mo dijecu iz mlade reprezentacije da igraju protiv profesijonalaca :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

blago nama :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

jebem ti bosanski fudbal i reprezentaciju :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Last edited by wxy on 08/10/2004 20:29, edited 1 time in total.
winetou

Post by winetou »

Valjda mogu do sutra dovesti Kučukovića, Haznadara, i onog golmana iz Njemačke. :D Ramić se preziva ?
Last edited by winetou on 08/10/2004 20:33, edited 1 time in total.
solaris

Post by solaris »

zoom66 wrote:...
e pichka si i po...
nisam, mada nije lose biti dobra picka :D :D :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Dobro ja ovo zakuhah. OK, sad je jasno da su mutnje radnje oko Hasana i njegovog odlaska.

Vidjeli ste mlade nade danas. Ono je katastrofa, samo se nadajmo da to nece biti uvod u sutrasnju, jos vecu, katastrofu. Ovdje vise nije rijec o fudbalu niti plasmanu nekakvom, ovdje je pitanje moralne pobjede izrazeno najvise. ..zili su nas 4 godine, i sta sad treba, da nam zabijaju i u miru? Nema smisla, ja da igram, radije bi se pobio kada bih vidio da gubimo sigurno, pa nek im onda UEFA da 0:3 za zelenim stolom.

Da ne pominjem kakvo bi to zadovoljstvo pruzilo ovim rusiteljima svega civilizovanog koji ce doci na jug iz raznoraznih vukojebina BiH.
Pravda30

Post by Pravda30 »

Za serimo nece igrati:
kezman, jesterovic,mladenovic, vidic

3-0 Za nas
REALNO
Post Reply