Gdje vase kucne macke spavaju?
Moderator: anex
- bez_ideje
#26 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
Bgm svasta vi tim mačkama dopustate

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
Hvala mackama sto dopustaju da se brinem o njimabez_ideje wrote:Bgm svasta vi tim mačkama dopustate![]()
- bez_ideje
#28 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
Heh to je pravi mačkoljubacmIRCerka wrote:Hvala mackama sto dopustaju da se brinem o njimabez_ideje wrote:Bgm svasta vi tim mačkama dopustate![]()
Maciji rod je sretan sto ima Mirci
- Lucie
#29 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
svaka cast to samo oni koji mace imaju svatajumIRCerka wrote:Hvala mackama sto dopustaju da se brinem o njimabez_ideje wrote:Bgm svasta vi tim mačkama dopustate![]()
- Skyfox
- moa
#32 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
To se moze rijesiti vrlo jednostavno barem sam ja svoju naucio da spava samnom u sobi ali nikad na istom krevetu a metoda je vrlo jednostavna. Kad krene da spava sa stobom/vama jednostavno je uzmes i odneses na drugo mjesto i to uradis 3x i to ce njima biti dovoljno ili ako spava preko dana na tom mjestu uradi isto samo je/njih prenesi na neko drugo mjesto i to je to..
-
melb26sa
#33 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
A ne, moje su prefrigane - kad ja krenem spavati onda su lijepo na svojoj grebalici (lounger na 2 nivoa). Kad pocnem spavati ONDA pocinje uvaljivanje, gurkanje da se maknem njemu i da dignem pokrivac da se ona moze uvuci ispod. Sinoc opet nisam fino spavala pa me evo sad umorna na poslu - jos samo sat i po i bjegam kuci.moa wrote:To se moze rijesiti vrlo jednostavno barem sam ja svoju naucio da spava samnom u sobi ali nikad na istom krevetu a metoda je vrlo jednostavna. Kad krene da spava sa stobom/vama jednostavno je uzmes i odneses na drugo mjesto i to uradis 3x i to ce njima biti dovoljno ili ako spava preko dana na tom mjestu uradi isto samo je/njih prenesi na neko drugo mjesto i to je to..
Mozda sta uspijem uraditi sad dok mi muza nema kuci 10 dana (vojska)...
- Lucie
#34 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
to ce biti tuzno budenje bez mirislavih i sretnih njuskica
i to predenje kod mene na jastuku odmah dan pocine lepse
))
-
Shoshana
#35 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
Oba moja macora spavaju na krevetu. Jedan iznad moje glave, onako smota mi se oko glave k'o subara
a drugi oko nogu. Moj muz se pojede jadan od muke i ljubomore silne, ne prestaje ih mamiti na sve moguce nacine, ali nista. Mama je glavna 
- Baby
#36 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
Ovo mi je najbolje

- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#37 Re: Gdje vase kucne macke spavaju?
Moja macos se konacno pripitomola. Sad sam tek nahebala. Legne navece sa mnom u krevet, i bez obzira koliko joj ja mjesta ostavila pored sebe, pola kreveta haman, ona se opet zabije u mene i po mogucnosti mi legne na ruku. A najvise voli da mi na jednu ruku legne a ja da je drugom zagrlim
I ako ustane u toku noci (a ustaje redovno) opet se vrati u priblizno isti polozaj.
Poludila i ona....
Poludila i ona....