Ljepota lica

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#26 Re: Ljepota lica

Post by Šeherzada »

Nemogu ja ni sa kim pricati.Niko nece da slusa moje price
ania

#27 Re: Ljepota lica

Post by ania »

TheSpy wrote:Cim sam vidjela naslov teme, sjetih se sta mi je jednom prijateljica ispricala..ne mogu a da ne napisem, jace je od mene :mrgreen: helem, kahvenisemo ti mi jednom, onako mahalamo, kad ona ce ti meni u po frke kako je muska sperma dobra za ciscenje lica...valjda ako ti frajer svrsi po faci, fino lijepo ti se koza ocisti..kaze, sperma cuda cini :shock: :mrgreen:
ja gledam u nju, rekoh wtf?! :shock: haj to i nekako prezivim, kad cura poce pricat jos goru stvar - kaze, ako imas problematicno lice, bubuljice, fol gol...kad se popiskis uzmi malo na prst i namazi po dijelovima gdje ti je bubuljica ili necista koza...sve prodje :shock: ha?????? rekoh, zeno draga gdje cu se piškit po licu?! :cry:

:mrgreen: sorry sto je upis off :mrgreen:

sto, nije cura nista lose rekla...ima naucnu podlogu, u svakom slucaju :D :D
ania

#28 Re: Ljepota lica

Post by ania »

naravno da postoje stereotipi, npr muskarcI; jaka brada, krupne oci...zene:oci mackaste, pune usnice, mali nos :-D :-D :-D

no medjutim...vec i ptice na grani pjevaju: LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA!!!
dakle, dragi moji, osmijeh na lice, glavu gore...svi su lijepi, sve ovisi o nacinu kako gledamo na stvar!!!
Prozor

#29 Re: Ljepota lica

Post by Prozor »

Image
7777777

#30 Re: Ljepota lica

Post by 7777777 »

Mislim da su zubi najvazniji odnosno osmjeh...ma kakve boje oci bile i kakav nos bio i usi i sve ostalo, ako covjek ima lijepe zube i veliki pozitivni osmjeh, nema sanse da bude ruzan...Ja bar na nekome uvijek gledam zube i ruke, bar sto se tice vanjstina, a sve ostalo je u samom covjeku :-D
_tulumba_

#31 Re: Ljepota lica

Post by _tulumba_ »

pa da i ja dodam...
Jedne prilike (proslo ljeto), s prijateljem vani, bezze idemo ulicom negdje na kafu, i prema nama ide neka bas lijepa djevojka..Visoka, lijepa duza kosa, atraktivno obucena..Onako, iz daleka djeluje privlacno, i priblizavamo se mi njoj (i ona nama) i normala, mora covjek baciti pogled kad je nesto lijepo :) Kazem ja prijatelju kad je prosla:"A sto djevojka ima lijepe oci i usne, bas prelijepeee" Kaze on meni:"Pa kad si ti stigao do ociju i usana??"Rekoh ja njemu:"Stoo?" Kaze: "Pa kakve noge i guzu ima, a tek grudi, kad si ti stigao da joj dobro oci i usne vidis" (bila neka pravo zgodna) :-)
Tad smo skontali da prijatelj kad posmatra djevojku(e), uvijek posmatra odozdo prema gore, a ja obrnuto...I fakat jeste tako...
Prvo sto primjetim na ljudima su oci, a posebno na djevojkama, oci i usne...
Koliko znam, oci uopce ne stare tokom covjekovog zivota, a sve drugo stari..
Tako da, najljepsi "ukras" na covjeku su oci (po meni)..

Image
Toffee karamela

#32 Re: Ljepota lica

Post by Toffee karamela »

rika wrote: @Anjushka
jel to hoces da nam kazhes da ti se svidja Willem Defoe?
:))
A je li ovo trebala biti ironija? Nevjerovatno ako jeste jer meni je dotični gospodin jedan od najprivlačnijih i najljepših glumaca (ma kakvih glumaca-muškaraca općenito) koje sam vidjela u dosadašnjem životu. Kada bih se zadesila u sretnoj situaciji da ga upoznam ili imam nešto s njim mislim da bi mi srce otkazalo.Od uzbuđenja.

A što se rečene Julije Roberts tiče eto ona je meni (neću reći ružna jer ne mogu iz objektivnih razloga)ali neprivlačna,da se blaže izrazim. dok mi je recimo Susan Sarandon za koplje privlačnija od nje i istinski lijepa žena,čak i sada u ovim godinama.

Ipak je ljepota u očima posmatrača..
arslanica

#33 Re: Ljepota lica

Post by arslanica »

oko je jedini organ koji ne mijenja svoj oblik od rodjenja do smrti .....
Post Reply