Ferguson vs. Wenger

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

paja_patak

#26 Re: Ferguson vs. Wenger

Post by paja_patak »

rado_vidjen wrote:arsenalu najvise fali theo walcott, koji je bio u strasnoj formi prije povrede. pa onda fabregas i diaby.
eduardo nije "trpo" ni kad je bio najzdraviji, osim u nekim nebitnim utakmicama i takmicenjima.
ma o tome ti ja pricam ba za njih je on neka klasa a znamo svi da ne bi nikad zaigrao u prvom timu da se prosle sezone nije povrijedio Van Persie . Najsmjesniji su mi kad pricaju o Modricu kazu to je takva klasa kakva tehnika, motorika folovi a frajer ocajan ne vidi se cijelu sezonu a oni poslije svakog poraza spursa luka najbolji igrac spursa, luka imao jedan odlican udarac, bravo luka za njega zainterosvani juve i real, novi naslijedni krojfa cak su im i slike usporedjivali :lol:

@botox
ne sikiraj se na kraju sezone ni to neces moci koristiti kao argument o timu koji 20 godina nije ni blizu titule...
bato99

#27 Re: Ferguson vs. Wenger

Post by bato99 »

iako ne gotivim arsenal,...mora se priznat da su simpatični..jer čovjek kad vidi onakav dječiji vrtić sa čikom arsenom ...mora se priznati da su ako ništa drugo onda su simpatični :D
LSD

#28 Re: Ferguson vs. Wenger

Post by LSD »

bato99 wrote:iako ne gotivim arsenal,...mora se priznat da su simpatični..jer čovjek kad vidi onakav dječiji vrtić sa čikom arsenom ...mora se priznati da su ako ništa drugo onda su simpatični :D
Pa jedno 10-ti put ponavljaš kako su ti simpaticni...trebaš li ponoviti još jedno 10 pa da zaista shvatimo i utvrdimo kako ti je Arsenal simpaticna ekipa,vrtić i tamo slicno ;-)
Što se tice teme...škotski alkos rumenih obraza ima donekle pravo...Wenger zaista pretjeruje sa ovom bolesnom opsesijom podmladjivanja ekipe...izgleda da nece stati dok im prosjek ne bude doslovno 18 godina,svakako su najmladja ekipa Premiershipa.
dimu

#29 Re: Ferguson vs. Wenger

Post by dimu »

bato99 wrote:iako ne gotivim arsenal,...mora se priznat da su simpatični..jer čovjek kad vidi onakav dječiji vrtić sa čikom arsenom ...mora se priznati da su ako ništa drugo onda su simpatični :D
ja mislim da liverpool sav svoj "uspjeh" duguje upravo tebi, jebo rafu kakav si ti strucnjak hahaha.. svaka cast koliko te placaju ?

cuj molim te tebi neko simpatican, sjedis iza monitora i vazis o tome sta je bilo prije 20 godina, bas si mjerodavan svaka ti dala, ja mislim da bi se arsenal trebao ugasiti i izaci iz lige zato sto su tebi samo simpaticni i nista vise ... mislim koja tragedija jebote svijet im se rusi ako ovo citaju hahahaha
bato99

#30 Re: Ferguson vs. Wenger

Post by bato99 »

dimu wrote:
ja mislim da liverpool sav svoj "uspjeh" duguje upravo tebi, jebo rafu kakav si ti strucnjak hahaha.. svaka cast koliko te placaju ?

cuj molim te tebi neko simpatican, sjedis iza monitora i vazis o tome sta je bilo prije 20 godina, bas si mjerodavan svaka ti dala, ja mislim da bi se arsenal trebao ugasiti i izaci iz lige zato sto su tebi samo simpaticni i nista vise ... mislim koja tragedija jebote svijet im se rusi ako ovo citaju hahahaha
šta si se bolan zapjenio arsenalovac jesam reko da ste simpatrični nije to ništa loše :D
dimu

#31 Re: Ferguson vs. Wenger

Post by dimu »

bato99 wrote:šta si se bolan zapjenio arsenalovac jesam reko da ste simpatrični nije to ništa loše :D

navijam ja i za chelsea, i za romu i za barsu... nisam ogranicen ko konj ko neki ocigledno, al eto i to je simpaticno za citati svaki dan 100 puta :lol:
Post Reply