Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hadzofield

#26 Re: Liga prvaka

Post by hadzofield »

ja sam dobio

148,81KM

bilo je zeznuto onaj fulham gubio kod kuce ....ja bio vani
dosao kuci kad preokret 2:1

Inter- Mancester x 3.10
atletiko- porto x 3.10
arsenal - roma 1 2.00
lyon - barca x 3.10
fulham- swansea 1 1.85

Uplatio 1,50 :))

hajd malo ce me oporaviti

rado bih vas castio:)
cyprus

#27 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

hadzofield wrote:ja sam dobio

148,81KM

bilo je zeznuto onaj fulham gubio kod kuce ....ja bio vani
dosao kuci kad preokret 2:1

Inter- Mancester x 3.10
atletiko- porto x 3.10
arsenal - roma 1 2.00
lyon - barca x 3.10
fulham- swansea 1 1.85

Uplatio 1,50 :))

hajd malo ce me oporaviti

rado bih vas castio:)
Svaka čast :thumbup: . I ja sam slično igro, samo Inter stavio 1X i Atletico pomenutu glupost :oops:
Better Man

#28 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

paja_patak wrote:
Better Man wrote:Intera spasio golman od poraza. Kakve je sve šanse imao Manchester i šta je sve skinuo golman Intera nije normalno. Samo Ronaldu je skinuo par slobodnih i 2 pokušaja glavom. Na Old Trafordu Inter nema šta da traži.
u drugom poluvremenu je inter imao nekoliko stopostotnih prilika cambiaso je sa metar fula gol jer se spetljao Ibra je klasa za onog pedera Ronalda

toooo van persie srbine....

Ibra je sinoć bio truba, kao i Adriano.
Better Man

#29 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

Edin H. wrote:Odrza Jose Fergusonu lekciju ponovo :D

12 utakmica, Ferguson pobjedio jednu :skoljka:

Opet sudija silji za Manchester, bez-veze svirao offside onom izdajici Ibrahimovicu :zoka:
kakava lekcija? večinu susreta Inter spašavao svoj gol.
paja_patak

#30 Re: Liga prvaka

Post by paja_patak »

Better Man wrote:
paja_patak wrote:
Better Man wrote:Intera spasio golman od poraza. Kakve je sve šanse imao Manchester i šta je sve skinuo golman Intera nije normalno. Samo Ronaldu je skinuo par slobodnih i 2 pokušaja glavom. Na Old Trafordu Inter nema šta da traži.
u drugom poluvremenu je inter imao nekoliko stopostotnih prilika cambiaso je sa metar fula gol jer se spetljao Ibra je klasa za onog pedera Ronalda

Ibra je sinoć bio truba, kao i Adriano.
sta je ba bio truba, jesi vidio ono majstorsko pustanje za Adriana pa koliko je puta dobio vazdusni duel sa Ferdinandom a onog O Shea je lomio ko budalu
Lakat Jebić

#31 Re: Liga prvaka

Post by Lakat Jebić »

jel ko upratio kako je porto razbio atletico ono je trebalo zavrsit 1:6 a ne 2:2
van Basten

#32 Re: Liga prvaka

Post by van Basten »

šteta što je završilo 0:0 sinoć. Utakmica je bila previše dobra da bi se pamtila po tom nepopularnom rezultatu, ali šta sad... Manchester trebao poderati domaćine sa 2-3 razlike, ali ne dade se
bato99

#33 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

inter -ništa : man.u-ništa...epilog sinoćne utakmice ...barsa se provukla u lyonu...porto nadigrao atletica ,šta su ljudi sve ispromašivali :-) ...wengerove bebe dale gol iz penala nezainteresiranoj romi...
ja.neron

#34 Re: Liga prvaka

Post by ja.neron »

još arsenal počeo drugo poluvrijeme sa 9 igrača na terenu, galas i toure kasnili iz svlačionice
dijaliza

#35 Re: Liga prvaka

Post by dijaliza »

Chelsea - Juventus (3 gola)
Villarreal - Panathinaikos - X
Sporting Lisabon - FC Bayern - 2
Real Madrid - Liverpool - 1
belafonte

#36 Re: Liga prvaka

Post by belafonte »

bato99 wrote:inter -ništa : man.u-ništa...epilog sinoćne utakmice
Hahhahhaha, jo ovih navijaca jetre, sto ti je bolan krivo sto je ManU najbolja ekipa na svijetu trenutno, covjek u postu iznad ti je rekao kakva je utakmica bila, ljubomora je chudo, bolje ti je kontaj koliko cete bodova zaostajat za United-om na kraju sezone :skoljka:

Kad vec spomenuh...

Jedna poznata britanska kladionica je izbacila kvote na to koliko će Liverpool na kraju zaostajati za Man Utd-om.
- manje od 10 bodova (kvota 30,0)
- od 10 do 15 bodova (kvota 17,5)
- od 15 do 20 bodova (kvota 5,0)
- više od 20 bodova (kvota 1,25)
Vi sad razmislite šta ćete, a ja odoh da stavim 100 EURA na ovu zadnju kvotu...

:lol: :lol:

Vezano za temu,
A šta reći o Interu? Najbolji tim Serie A na svom terenu onako da igra?
Kalčo je umirao dugo, večeras je mrtav!
Last edited by belafonte on 25/02/2009 14:25, edited 1 time in total.
rIder

#37 Re: Liga prvaka

Post by rIder »

Prejak manchester, bez sumnje najjaci tim na svijetu, ali nije jos ovo gotovo, kakav bezvezni gol adriana rukom u revansu veoma je pozeljan :D
bato99

#38 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

belafonte wrote:
Hahhahhaha, jo ovih navijaca jetre, sto ti je bolan krivo sto je ManU najbolja ekipa na svijetu trenutno, covjek u postu iznad ti je rekao kakva je utakmica bila, ljubomora je chudo, bolje ti je kontaj koliko cete bodova zaostajat za United-om na kraju sezone :skoljka:

Kad vec spomenuh...

Jedna poznata britanska kladionica je izbacila kvote na to koliko će Liverpool na kraju zaostajati za Man Utd-om.

Vezano za temu,
zaboli me i za inter i za man.u..sinoćna utakmica je bila najgora od sve 4...onaj gay ronaldo na svaki dodir pada ko pica neka...jebiga u takvom klubu igra pa se naviko
GandalfSivi

#39 Re: Liga prvaka

Post by GandalfSivi »

Ma Manchester jeste bio puno bolji, ali dzaba sve kad Inter ima onu zivotinju Julia Cesara na golu. Pa lik nije normalan, jos na pocetku kad skide onu sto je Berbatov glavom opucao, znao sam ja da to nece na dobro...

Btw, zna li iko koji je prosjek godina u Interu, sve mi se cini da je Mourihno tamo jedan od mladjih :)
karanana

#40 Re: Liga prvaka

Post by karanana »

kako me onaj balo ronaldo nervira. sve on nesta fol dribla, hoce sam. a interovci su bili u pravu, sudija je svaki pad man-uovaca ispred sesnaesterca svirao faul.
bato99

#41 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

karanana wrote:kako me onaj balo ronaldo nervira. sve on nesta fol dribla, hoce sam. a interovci su bili u pravu, sudija je svaki pad man-uovaca ispred sesnaesterca svirao faul.
ma odron obe ekipe sinoć...a ronaldo prava curica kao i ostatak man.u...
Better Man

#42 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

paja_patak wrote:
paja_patak wrote:

sta je ba bio truba, jesi vidio ono majstorsko pustanje za Adriana pa koliko je puta dobio vazdusni duel sa Ferdinandom a onog O Shea je lomio ko budalu

Koliko je šansi sinoć imao Ibrahimović? Nula. I nema se tu šta više dodati.
leo karan

#43 Re: Liga prvaka

Post by leo karan »

rekose sinoc neki komentatori da je ovo vjerovatno najbolja ekipa koju je alex ferguson ikad imao
manchester je sinoc bolje otvorio tekmu, mada ronaldo glavom i gigs nisu iskoristili prilike koje im je poklonila odbrana intera
inter je pokazao da je spremnija ekipa fizicki, mada man utd kao ekipa ima sigurno puno vise mentalne snage
moram primijetiti da je sudija vise sudio u korist manchestera
u drugom dijelu inter ubacio u brzinu vise, izasao kriticni rivas, usao cordoba
napadi kao na traci, presing intera, manchester par kontri samo
inter ne igra na sredini, samo odbrana i napad,
sve u svemu, inter ima bolje pojedince, ali je man utd bolji tim
sad su sanse za prolaz 60-40 na strani engleza
paja_patak

#44 Re: Liga prvaka

Post by paja_patak »

Koliko je šansi sinoć imao Ibrahimović? Nula. I nema se tu šta više dodati.
ne znam ali znam da su se njegovi cuvari valjali po podu, uopste ne sumnjam u prolaz Intera jer ovaj Ferguson ne moze pobjediti Murinja....
leo karan

#45 Re: Liga prvaka

Post by leo karan »

GandalfSivi wrote:Ma Manchester jeste bio puno bolji, ali dzaba sve kad Inter ima onu zivotinju Julia Cesara na golu. Pa lik nije normalan, jos na pocetku kad skide onu sto je Berbatov glavom opucao, znao sam ja da to nece na dobro...

Btw, zna li iko koji je prosjek godina u Interu, sve mi se cini da je Mourihno tamo jedan od mladjih :)
nisu stara ekipa, od oka prosjek je 27 godina
pa onaj mali sto je ronalda sinoc lopatom uzimao, santon, je 91. godiste
rIder

#46 Re: Liga prvaka

Post by rIder »

GandalfSivi wrote: Btw, zna li iko koji je prosjek godina u Interu, sve mi se cini da je Mourihno tamo jedan od mladjih :)
Ispod 20 – santon, balotelli
25-30 – cesar, maicon, chivu, cambiasso, ibrahimovic i adriano
Ostali preko 30 kuka
karanana wrote:kako me onaj balo ronaldo nervira. sve on nesta fol dribla, hoce sam.
Maksum od 18 godina ga je stavio u džep :D
Better Man wrote: Koliko je šansi sinoć imao Ibrahimović? Nula. I nema se tu šta više dodati.
Koliko je manchester dao golova? nula.... džaba šanse kada ne znaju dati gola
MELBOURNE_SARAJEVO

#47 Re: Liga prvaka

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

belafonte wrote:

Kad vec spomenuh...

Vezano za temu,
Mrzim inter da ne bude da sam navijac ali po cemu je to United naj ekipa na svijetu??I ako mrzim Barcu ipak je Barca taj klub...I jos jednom garantujem da je puno lakse 3 boda osvojiti na strani u eng mislim protiv slabiji klubova nego italiji ili spaniji...Engleska liga je jaka ali prvih recimo 5 ili 6 klubova ostalo je nigdje veze..Dok u spaniji recimo to nije tako Betis uvjek moze uzeti i Reala i Barcu..Pa zadnji na tabeli Espanyol je uzeo 3 boda kod barce znas kad ce kad ce to desiti u eng nikad...Nije eng liga toliko jaka koliko su u eng ostali slabi..Pa standard je izbacio evertona koji vazi za tvrd orah u eng i kojeg Liverpool vec 4 utakmice nemoze da pobjedi i cak ispada od njih iz kupa...Jeli vi stvarno mislite da je united ova odbrana toliko dobra da vec u 14 utakmica ne primi gol ??Znas kad bi se to desilo u spaniji nikad...Ko imalo prati fudbal i zna o cemu pricam...
rIder

#48 Re: Liga prvaka

Post by rIder »

Barca igra najljepši fudbal, posjed lopte i tako to, vezu samo tako... ali džaba im kada imaju velikih problema kada nalete na jake odbrane, kao protiv mutd- u polufinalu prošle sezone npr... messi se nije vidio.
dimu

#49 Re: Liga prvaka

Post by dimu »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote: Mrzim inter da ne bude da sam navijac ali po cemu je to United naj ekipa na svijetu??I ako mrzim Barcu ipak je Barca taj klub...I jos jednom garantujem da je puno lakse 3 boda osvojiti na strani u eng mislim protiv slabiji klubova nego italiji ili spaniji...Engleska liga je jaka ali prvih recimo 5 ili 6 klubova ostalo je nigdje veze..Dok u spaniji recimo to nije tako Betis uvjek moze uzeti i Reala i Barcu..Pa zadnji na tabeli Espanyol je uzeo 3 boda kod barce znas kad ce kad ce to desiti u eng nikad...Nije eng liga toliko jaka koliko su u eng ostali slabi..Pa standard je izbacio evertona koji vazi za tvrd orah u eng i kojeg Liverpool vec 4 utakmice nemoze da pobjedi i cak ispada od njih iz kupa...Jeli vi stvarno mislite da je united ova odbrana toliko dobra da vec u 14 utakmica ne primi gol ??Znas kad bi se to desilo u spaniji nikad...Ko imalo prati fudbal i zna o cemu pricam...
pa kad je spanija tako jaka odkud barceloni ovoliko bodova trenutno ? kako to molim te ako ih svako moze dobiti u takoj jakoj ligi... nidje veze... barcina odbrana je suplja ko trapist sir njima bi zeljo utrpao 2-3 gola a ne neki espanyol ili betis... i oni su isto tako mogli da ne prime nijedan go u ovom velikom nizu, ali kad im je odbrana kriza... pogledaj reala u zadnjih 6 utakmica samo su 2 gola primili, eto vidis...

bice da ti bas ne pratis englesku puno... pogledaj koliko su po tebi "slabe" ekipe otkinuli bodova unitedu, arsenalu, celziju i liverpoolu... koliko je bilo iznenadjenja...

united je sad usao u strasnu formu i zato ne prima golove jer ima sigurno najbolju odbranu u evropi a ne zato sto su ostale ekipe lose... sjeti se na pocetku sezone na old traffordu kad im je hull city uvalio 3 gola...

da skratim, i italija i spanija i engleska su prejake lige, ali reci da je engleska najslabija od te 3 je smijesno da ne moze biti smjesnije... u italiji se igra ponekad jako dosadan fudbal i zato je tesko interu recimo uzimati neke slabije ekipe jer igraju nezainteresovano... u engleskoj je to dosta drugacije i puno puno dinamicnije...
cyprus

#50 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

Mislim da je sasvim jasan poredak prvih 5 liga u Evropi po jačini i tu nema nikakve dileme:

1. Engleska
2. Španija
3. Italija
4. Njemačka
5. Francuska

Također mislim da je smješno tvrdit da osim ove velike četvorke u Engleskoj, ostatak lige je bezze. Nije tačno. Klubovi kao što su Man City, Aston Villa, Newcastle, Tottenham itd. su sigurno jači od prosječnih španskih ili italijanskih klubova. Druga je stvar što u engleskoj postoji vidljiv raspon u kvaliteti između klubova, pa je liga manje rezultatski zanimljiva, dok su u ostalih vodećim ligama Evrope klubovi zgusnutiji što se tiče jačine.
Locked