ne znam sta ce nam doktori i bolniceLuke Perry wrote:liječi sve.Metoda je korisna protiv bolova u ramenu, leđima, glavi, licu, grlu, uhu, nosu i očima, te u drugim područjima.
Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
- lolita_xx
#26 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
-
ratejvibej
#27 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
mislim da autor bloga nije shvatio kako ove slike mogu djelovati na neupućenog korisnika interneta. imaš djevojćicu kojoj ne vidiš lice zatim kirurški pribor i onda dvije slike krvi u čaši...nimalo prijatno.
-
ratejvibej
#28 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
doktori su tu da nam objasne kako kolege imami rade...lolita_xx wrote:ne znam sta ce nam doktori i bolniceLuke Perry wrote:liječi sve.Metoda je korisna protiv bolova u ramenu, leđima, glavi, licu, grlu, uhu, nosu i očima, te u drugim područjima.
- Luke Perry
#29 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Hidzama
Nikad cuo 
- Op3r4t0r
#30 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Problem je sto se pokazalo da je ovdje vecina neupucena sto me iskreno jako iznenadjuje, ako bi pricali o akupunkturi svi bi se pravili pametni i govorili kako je to divno i krasno a kad bi neupucen vidio sliku i o tome sta bi rekao? Evo jedna slika kao primjer:ratejvibej wrote:mislim da autor bloga nije shvatio kako ove slike mogu djelovati na neupućenog korisnika interneta. imaš djevojćicu kojoj ne vidiš lice zatim kirurški pribor i onda dvije slike krvi u čaši...nimalo prijatno.

- Luke Perry
#31 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Za akupunkturu sam vec cuo. Popularizovali je valjda oni kinezi sto su igrali za Partizan 
-
ratejvibej
#32 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
žalim slučaj...još uvijek mislim kako je prizor krvi u čaši dramatičniji...Op3r4t0r wrote:Problem je sto se pokazalo da je ovdje vecina neupucena sto me iskreno jako iznenadjuje, ako bi pricali o akupunkturi svi bi se pravili pametni i govorili kako je to divno i krasno a kad bi neupucen vidio sliku i o tome sta bi rekao? Evo jedna slika kao primjer:ratejvibej wrote:mislim da autor bloga nije shvatio kako ove slike mogu djelovati na neupućenog korisnika interneta. imaš djevojćicu kojoj ne vidiš lice zatim kirurški pribor i onda dvije slike krvi u čaši...nimalo prijatno.
- lolita_xx
#33 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
ja za ovu hidzamu nikad cula. postajemo sve primitivniji 
-
Halima
#34 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Meni najstrasnije izgleda ona casa sa krvlju, na najlon kesi, a kesa na novinama, stranica sa smrtovnicama

- Luke Perry
#35 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Ja znam da je Robin Hood umro tako sto mu je neka casna sestra pustila krv.
-
sabanss
#36 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Forumsko preseravanje dostize vrhunac...
Jao kako mogu, pogani muslimani, teroristi, varvari, zaostali u srednjem vijeku, pedofili, zatucani idioti, retardirani olos, fanaticne vehabije, ponestaje mi ideja za nazive...
Jebote, nemate pojma o cemu se radi i ipak uzimate za pravo da serete. Eto lijepo vas molim pobijte sve muslimane u BiH pa se razrahatite, valjda vam onda nece biti tijesno.
Jao kako mogu, pogani muslimani, teroristi, varvari, zaostali u srednjem vijeku, pedofili, zatucani idioti, retardirani olos, fanaticne vehabije, ponestaje mi ideja za nazive...
Jebote, nemate pojma o cemu se radi i ipak uzimate za pravo da serete. Eto lijepo vas molim pobijte sve muslimane u BiH pa se razrahatite, valjda vam onda nece biti tijesno.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#37 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
ne znam o cemu se radi, prvi put cujem
ali ovo ne izgleda nimalo prijatno, cak sta vise. Jbt krv fino u casi :smajlikojipovraca:
ali ovo ne izgleda nimalo prijatno, cak sta vise. Jbt krv fino u casi :smajlikojipovraca:
-
ratejvibej
#38 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
imaš oko za detalj...ja nisam primjetio ..i boljeHalima wrote:Meni najstrasnije izgleda ona casa sa krvlju, na najlon kesi, a kesa na novinama, stranica sa smrtovnicama![]()
- lolita_xx
#39 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
mene zanima jel neko stvarno vjeruje da ovo nekome pomaze
jest primitivno, da ne kazem bolesno.
jest primitivno, da ne kazem bolesno.
-
HomeArt
#40 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Ti nisi cula za hidzamu ali znas da smo primitivni!? Ima li jos sta da nisi cula? Sama slika jeste degutantna i ne znam sta bi trebala znaciti uopce? Jeli ikad iko vidio slike nekog odstranjenog tumora ili bilo koje operacije? Dajte malo smirite dozivljaj.lolita_xx wrote:ja za ovu hidzamu nikad cula. postajemo sve primitivniji
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#41 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Ovdje nije pitanje da li ta metoda nesto lijeci, nego gdje se to izvodi, tko to izvodi i na kome se to izvodi. Cisto sumnjam da ona djevojcica ima pritisak ili glavobolju i da se to sve treba raditi na "Dnevnom Avazu, najlonskoj kesi i casi za vodu". A ako je to tvoja struka onda si ti zalutao u struku jer si upravo ti trebao da napises ono sto je napisao onaj koji je otvorio temu ili nam svima savjetujes da odjebemo doktore i medicinu i da idemo da pustamo krv kod hodza i popova.Op3r4t0r wrote:A ovo podkrepljujes kojim dokazima? Lupas gluposti!!!rosal wrote:Al' kao što rekoh ne postoji nikakva opravdanost u medicinskom smislu.
O Hidzami s vjerske strane necu pricati, jer sigurno ima ljudi koji to s te tacke mogu bolje objasniti, ali s medicinske (moja struka) sigurno mogu reci da sam postupak (kako god ga mi nazivali) daje rezultat, kod pritiska, glavobolje i da ne nabrajam, jer koga zanima lako moze saznati, uglavnom postupak se ne radi samo na zena kako autor teme pokusava reci, hidzama se radi na svima, cak mnogo vise na muskarcima, spada u alternativnu medicinu, jako cesto primjenjivanu, pa se iskreno cudim vama koji se ibretite nad ovim.
Last edited by hrasno38 on 22/02/2009 00:28, edited 1 time in total.
- lolita_xx
#42 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?sahan wrote:Ti nisi cula za hidzamu ali znas da smo primitivni!? Ima li jos sta da nisi cula? Sama slika jeste degutantna i ne znam sta bi trebala znaciti uopce? Jeli ikad iko vidio slike nekog odstranjenog tumora ili bilo koje operacije? Dajte malo smirite dozivljaj.lolita_xx wrote:ja za ovu hidzamu nikad cula. postajemo sve primitivniji
- lolita_xx
#43 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
upravo tako. mislim ovako nesto da se izvodi u dzamiji. mozes samo pokupiti bolest.hrasno38 wrote:
Ovdje nije pitanje da li ta metoda nesto lijeci, nego gdje se to izvodi, tko to izvodi i na kome se to izvodi. Cisto sumnjam da ona djevojcica ima pritisak ili glavobolju i da se to sve treba raditi na "Dnevnom Avazu, najlonskoj kesi i casi za vodu". A ako je to tvoja struka onda si ti zalutao u struku jer si upravo ti trebao da napises ono sto je napisao onaj koji je otvorio temu ili nam svima savjetujes da odjebemo doktore i medicinu i da idemo da pustamo krv kod hodza i popova.
- zgembo_sa
#44 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Hajmo raja... jeftino islamofobije... jos malo pa nestalo, navali narode...
-
sabanss
#45 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Ne, nego je tebe prepoznao. Mislim da ne moze biti vece primitivnosti od uzimanja za pravo da komentarises ono o cemu nemas pojma. Mozda ti je to covjek htio reci. Jos samo kad bi vidjela dalje od nosa.lolita_xx wrote: ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?
- lolita_xx
#46 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
sabanss wrote:Ne, nego je tebe prepoznao. Mislim da ne moze biti vece primitivnosti od uzimanja za pravo da komentarises ono o cemu nemas pojma. Mozda ti je to covjek htio reci. Jos samo kad bi vidjela dalje od nosa.lolita_xx wrote: ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?
normalno da je primitivno. danas se ljudi kloniraju, organi, i sta sve ne, a mi se lijecimo po dzamijama. meni je to primitivizam.
- Jazz_Junkie
#47 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Pa dokle vise tolerisati ove klerikalne bolesnike???
-
HomeArt
#48 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
lolita_xx wrote:ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?sahan wrote:Ti nisi cula za hidzamu ali znas da smo primitivni!? Ima li jos sta da nisi cula? Sama slika jeste degutantna i ne znam sta bi trebala znaciti uopce? Jeli ikad iko vidio slike nekog odstranjenog tumora ili bilo koje operacije? Dajte malo smirite dozivljaj.lolita_xx wrote:ja za ovu hidzamu nikad cula. postajemo sve primitivniji
Pa rekla si da "postajemo sve primitivniji" valjda i ti i ja? Ako ti se gadi krvava casa (i jeste gadljivo) sta bi rekla za "komade" koji se vade kod operacija?
Mislim nije to ni vazno nego sta mislis kako gadno izgleda sunecenje po kucama a 99% sarajlija su osunetili otac i sin Skaka? Jeli i to nas primitivizam i zaostalost?
-
Halima
#49 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
Bilo koji medicinski invazivni akt se valjda obavlja u sterilnoj prostoriji, u kojoj nije mjesto starim novinama.
Da, islamofob sam
Da, islamofob sam
- lolita_xx
#50 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.
prejaki argumenti (mislim na ovo za jogu)