Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

lolita_xx

#26 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by lolita_xx »

Luke Perry wrote:
Metoda je korisna protiv bolova u ramenu, leđima, glavi, licu, grlu, uhu, nosu i očima, te u drugim područjima.
liječi sve. :D
ne znam sta ce nam doktori i bolnice :?
ratejvibej

#27 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by ratejvibej »

mislim da autor bloga nije shvatio kako ove slike mogu djelovati na neupućenog korisnika interneta. imaš djevojćicu kojoj ne vidiš lice zatim kirurški pribor i onda dvije slike krvi u čaši...nimalo prijatno.
ratejvibej

#28 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by ratejvibej »

lolita_xx wrote:
Luke Perry wrote:
Metoda je korisna protiv bolova u ramenu, leđima, glavi, licu, grlu, uhu, nosu i očima, te u drugim područjima.
liječi sve. :D
ne znam sta ce nam doktori i bolnice :?
doktori su tu da nam objasne kako kolege imami rade...
Luke Perry

#29 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by Luke Perry »

Hidzama :? Nikad cuo :D
Op3r4t0r

#30 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by Op3r4t0r »

ratejvibej wrote:mislim da autor bloga nije shvatio kako ove slike mogu djelovati na neupućenog korisnika interneta. imaš djevojćicu kojoj ne vidiš lice zatim kirurški pribor i onda dvije slike krvi u čaši...nimalo prijatno.
Problem je sto se pokazalo da je ovdje vecina neupucena sto me iskreno jako iznenadjuje, ako bi pricali o akupunkturi svi bi se pravili pametni i govorili kako je to divno i krasno a kad bi neupucen vidio sliku i o tome sta bi rekao? Evo jedna slika kao primjer:

Image
Luke Perry

#31 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by Luke Perry »

Za akupunkturu sam vec cuo. Popularizovali je valjda oni kinezi sto su igrali za Partizan :D
ratejvibej

#32 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by ratejvibej »

Op3r4t0r wrote:
ratejvibej wrote:mislim da autor bloga nije shvatio kako ove slike mogu djelovati na neupućenog korisnika interneta. imaš djevojćicu kojoj ne vidiš lice zatim kirurški pribor i onda dvije slike krvi u čaši...nimalo prijatno.
Problem je sto se pokazalo da je ovdje vecina neupucena sto me iskreno jako iznenadjuje, ako bi pricali o akupunkturi svi bi se pravili pametni i govorili kako je to divno i krasno a kad bi neupucen vidio sliku i o tome sta bi rekao? Evo jedna slika kao primjer:

Image
žalim slučaj...još uvijek mislim kako je prizor krvi u čaši dramatičniji...
lolita_xx

#33 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by lolita_xx »

ja za ovu hidzamu nikad cula. postajemo sve primitivniji :sad:
Halima

#34 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by Halima »

Meni najstrasnije izgleda ona casa sa krvlju, na najlon kesi, a kesa na novinama, stranica sa smrtovnicama :shock:
:-)
Luke Perry

#35 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by Luke Perry »

Ja znam da je Robin Hood umro tako sto mu je neka casna sestra pustila krv.
sabanss

#36 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by sabanss »

Forumsko preseravanje dostize vrhunac...

Jao kako mogu, pogani muslimani, teroristi, varvari, zaostali u srednjem vijeku, pedofili, zatucani idioti, retardirani olos, fanaticne vehabije, ponestaje mi ideja za nazive...

Jebote, nemate pojma o cemu se radi i ipak uzimate za pravo da serete. Eto lijepo vas molim pobijte sve muslimane u BiH pa se razrahatite, valjda vam onda nece biti tijesno.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#37 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by ladyblue18 »

ne znam o cemu se radi, prvi put cujem :?
ali ovo ne izgleda nimalo prijatno, cak sta vise. Jbt krv fino u casi :smajlikojipovraca:
ratejvibej

#38 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by ratejvibej »

Halima wrote:Meni najstrasnije izgleda ona casa sa krvlju, na najlon kesi, a kesa na novinama, stranica sa smrtovnicama :shock:
:-)
imaš oko za detalj...ja nisam primjetio ..i bolje
lolita_xx

#39 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by lolita_xx »

mene zanima jel neko stvarno vjeruje da ovo nekome pomaze :?

jest primitivno, da ne kazem bolesno.
HomeArt

#40 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by HomeArt »

lolita_xx wrote:ja za ovu hidzamu nikad cula. postajemo sve primitivniji :sad:
Ti nisi cula za hidzamu ali znas da smo primitivni!? Ima li jos sta da nisi cula? Sama slika jeste degutantna i ne znam sta bi trebala znaciti uopce? Jeli ikad iko vidio slike nekog odstranjenog tumora ili bilo koje operacije? Dajte malo smirite dozivljaj.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#41 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by hrasno38 »

Op3r4t0r wrote:
rosal wrote:Al' kao što rekoh ne postoji nikakva opravdanost u medicinskom smislu.
A ovo podkrepljujes kojim dokazima? Lupas gluposti!!!

O Hidzami s vjerske strane necu pricati, jer sigurno ima ljudi koji to s te tacke mogu bolje objasniti, ali s medicinske (moja struka) sigurno mogu reci da sam postupak (kako god ga mi nazivali) daje rezultat, kod pritiska, glavobolje i da ne nabrajam, jer koga zanima lako moze saznati, uglavnom postupak se ne radi samo na zena kako autor teme pokusava reci, hidzama se radi na svima, cak mnogo vise na muskarcima, spada u alternativnu medicinu, jako cesto primjenjivanu, pa se iskreno cudim vama koji se ibretite nad ovim.
Ovdje nije pitanje da li ta metoda nesto lijeci, nego gdje se to izvodi, tko to izvodi i na kome se to izvodi. Cisto sumnjam da ona djevojcica ima pritisak ili glavobolju i da se to sve treba raditi na "Dnevnom Avazu, najlonskoj kesi i casi za vodu". A ako je to tvoja struka onda si ti zalutao u struku jer si upravo ti trebao da napises ono sto je napisao onaj koji je otvorio temu ili nam svima savjetujes da odjebemo doktore i medicinu i da idemo da pustamo krv kod hodza i popova.
Last edited by hrasno38 on 22/02/2009 00:28, edited 1 time in total.
lolita_xx

#42 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by lolita_xx »

sahan wrote:
Ti nisi cula za hidzamu ali znas da smo primitivni!? Ima li jos sta da nisi cula? Sama slika jeste degutantna i ne znam sta bi trebala znaciti uopce? Jeli ikad iko vidio slike nekog odstranjenog tumora ili bilo koje operacije? Dajte malo smirite dozivljaj.
ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?
lolita_xx

#43 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by lolita_xx »

hrasno38 wrote:
Ovdje nije pitanje da li ta metoda nesto lijeci, nego gdje se to izvodi, tko to izvodi i na kome se to izvodi. Cisto sumnjam da ona djevojcica ima pritisak ili glavobolju i da se to sve treba raditi na "Dnevnom Avazu, najlonskoj kesi i casi za vodu". A ako je to tvoja struka onda si ti zalutao u struku jer si upravo ti trebao da napises ono sto je napisao onaj koji je otvorio temu ili nam svima savjetujes da odjebemo doktore i medicinu i da idemo da pustamo krv kod hodza i popova.
upravo tako. mislim ovako nesto da se izvodi u dzamiji. mozes samo pokupiti bolest.
zgembo_sa

#44 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by zgembo_sa »

Hajmo raja... jeftino islamofobije... jos malo pa nestalo, navali narode...
sabanss

#45 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by sabanss »

lolita_xx wrote: ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?
Ne, nego je tebe prepoznao. Mislim da ne moze biti vece primitivnosti od uzimanja za pravo da komentarises ono o cemu nemas pojma. Mozda ti je to covjek htio reci. Jos samo kad bi vidjela dalje od nosa.
lolita_xx

#46 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by lolita_xx »

sabanss wrote:
lolita_xx wrote: ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?
Ne, nego je tebe prepoznao. Mislim da ne moze biti vece primitivnosti od uzimanja za pravo da komentarises ono o cemu nemas pojma. Mozda ti je to covjek htio reci. Jos samo kad bi vidjela dalje od nosa.
:lol:
normalno da je primitivno. danas se ljudi kloniraju, organi, i sta sve ne, a mi se lijecimo po dzamijama. meni je to primitivizam.
Jazz_Junkie

#47 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by Jazz_Junkie »

Pa dokle vise tolerisati ove klerikalne bolesnike???
HomeArt

#48 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by HomeArt »

lolita_xx wrote:
sahan wrote:
ne znam sto si se prepoznao u ovom 'primitivni' . jesam vidjela sliku i operacije i tumora, i mnogo toga. i kakve veze to ima?

Pa rekla si da "postajemo sve primitivniji" valjda i ti i ja? Ako ti se gadi krvava casa (i jeste gadljivo) sta bi rekla za "komade" koji se vade kod operacija?

Mislim nije to ni vazno nego sta mislis kako gadno izgleda sunecenje po kucama a 99% sarajlija su osunetili otac i sin Skaka? Jeli i to nas primitivizam i zaostalost?
Halima

#49 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by Halima »

Bilo koji medicinski invazivni akt se valjda obavlja u sterilnoj prostoriji, u kojoj nije mjesto starim novinama.

Da, islamofob sam :zoka:
lolita_xx

#50 Re: Užas. Djevojčicama u Ilijaškoj džamiji puštaju krv.

Post by lolita_xx »

prejaki argumenti (mislim na ovo za jogu) :D
Locked