Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne obaziri se na placenike sa Sa-x, tebe podrzaje obican svjet
Tako je,iz pouzdanih izvora sam saznao da svi ovi sto svakodnevno pljuju po ovom postenom covjeku bez kojega nebi ni bilo nase reprezentacije,dobijaju po 50 KM dnevno.
SDP-ovski placenici
jebem li ti sve izdajničko...mater ti faknem u paksu...vjerovatno ti munib mater jebe pa ga branis ili tebi daje po 50 km
Tako je,iz pouzdanih izvora sam saznao da svi ovi sto svakodnevno pljuju po ovom postenom covjeku bez kojega nebi ni bilo nase reprezentacije,dobijaju po 50 KM dnevno.
SDP-ovski placenici
SDP-ovski placenici
SDP-ovski placenici
jebem li ti sve izdajničko...mater ti faknem u paksu...vjerovatno ti munib mater jebe pa ga branis ili tebi daje po 50 km
da bog da nemo sve sto poželiš
Zalim te sto si tako ogranicen pa ne kontas zajebanciju,ali eto nema veze,nema tebi pomoci.
Ako je ovo mircerka samo za opomenu,odoh ja onda sa ovog foruma
SDP-ovski placenici
Sto se Muniba tice, on je slika i prilika ove drzave i ljudi koji je vode i predstavljaju. Nas narod zasluzuje jos puno Muniba, Brankovica i ostalih njima slicnih likova jer je stalno dokazuje da mu takvi trebaju.
Kad se narod promjeni promjenit ce se i Munib i Brankovic i njima slicni likovi.
Sto se Muniba tice, on je slika i prilika ove drzave i ljudi koji je vode i predstavljaju. Nas narod zasluzuje jos puno Muniba, Brankovica i ostalih njima slicnih likova jer je stalno dokazuje da mu takvi trebaju.
Kad se narod promjeni promjenit ce se i Munib i Brankovic i njima slicni likovi.
Da li ste vidjeli kancelariju od muniba pa on nema ni kompjutera,kao prije sto godina na stolu hrpa papira.
Zasto ova tema nije aktuelna?
Usranko i ekipa se uveliko suncaju u trenutnom uspjehu Zmajeva ali im ipak treba staviti do znanja da lete u smetljiste istorije BH-fudbala.
Prije početka narednog ciklusa treba smijeniti savez, u savezu ne smiju sjediti spodobe koje nemaju pojma o sportu a kamoli o fudbalu, ne smiju oni uzimati sebi pravo da kradu i otimaju, da se rastaljuju, da zanemaruju domaću ligu te da se preko nje potkusuruju talovi. Ne smijemo više dopuštati da Serga, Bola, Kodro, Osim, Marić, Refik i svi ostali asovi ovog sporta ne budu u fudbalskom-nogometnom savezu a da tamo sjede Tigrovi, Munibi, Čolakovići i svi ini klocevi koji pojma nemaju !
Naši mladi igrači propadaju, nestaju talenti i igraju za druče zemlje, kad je naša liga izbacila kojeg fudbalera koji nije propao jer nije napustio ligu prije dvadesete godine...?
Mi navijači reprezentacije moramo pokrenuti lavinu kojoj će se priključiti asovi.... trebamo uprijeti prstom u taldžije jer oni su krivi što se mi sinoć nismo plasirali.... indirektni krivci koji zanemaruju sport i u njemu traže samo lični interes !
joj ljudi sve ovo sto mi govorimo znaju i ptice na grani..ajd neka neko da konkretan primjer sta bi mogli uraditi.jel ima iko ikakvu ideju?protesti ne idu,zaljenje ne ide,bojkot ne ide,psovanje matera ne ide:D,..jel ima neko od uvazenih forumasa da bi proveo 10ak godina u kpz zenici za bolje sutra BIH :Dnek mi se javi pp
p.s.nije nama samo munib problem nego i citav odbor sto ga podrzava..mislim velika vecina u odboru..jel moguce nesto promijenit peticijama i ako jest koliko treba glasova..nemoguce da se govno od sekretara ne moze skinuti..ti ljudi kao da su izabrani na dozivotan mandat..pfff
sta bi sa onim izborima gdje se ko biva birao novi sekretar? odjednom se to sve zataskalo a niko nije izabran i ostao stari. nije neka konkurencija bila u cholpi ili onoj drugoj dvojici ali opet nista.