Chmoljo wrote:znam tri akorda i "Crne Leptire"... mogu li Haplicirati?![]()
![]()
Chmoljo, pik ja sam prvi nasao taj oglas, nemoj da te odsvirnem u vazduh, hocu reci dignem u vazdu
Chmoljo wrote:znam tri akorda i "Crne Leptire"... mogu li Haplicirati?![]()
![]()
i mene... jos ako znaju razvit pitu i deminirat avliju...Her Flick wrote: uvijek su me fascinirale zene koje sviraju flautu
Mislio sam da se zezaš dok ne pročitah na stranici "ads". Ipak ovima iz BHMAC i Agenciji za državnu službu treba odati priznanje decenije "PRIZNANJE ZA GLUPOST". Zar ovo može sročiti i napisati zdrav razum, tito dragi, ja sam bez teksta.arbosan wrote:AVNI OGLAS
za prijem pripravnika u radni odnos na period od jedne godine u Centar za uklanjanje mina u Bosni i Hercegovini (BHMAC)
1/02 Pripravnik sa završenom Muzičkom akademijom (Visoka stručna sprema - VII stepen) - jedan (1) izvršilac, u organizacionoj jedinici: Sektor za operacije – Odsjek za upravljanje protuminskim akcijama.
De molim vas da mi napisite tekst pjesme, pa da apliciram, kako ono ide... Ucini jos jedan pogresan korak...
Svaka cast ovoj drzavi, slobodno apliciraj te, nije nikakva stela, neko ce pravo zasvirati....
ps. http://www.ads.gov.ba/konkursi/konkurs1802200901.php
Vjeruj mi da sam mahsuzije nazvo zenu i procitao njoj ovaj oglas..., jos da to objave na hayat ili ftv, to bi bilo extrahomar wrote:Mislio sam da se zezaš dok ne pročitah na stranici "ads". Ipak ovima iz BHMAC i Agenciji za državnu službu treba odati priznanje decenije "PRIZNANJE ZA GLUPOST". Zar ovo može sročiti i napisati zdrav razum, tito dragi, ja sam bez teksta.arbosan wrote:AVNI OGLAS
za prijem pripravnika u radni odnos na period od jedne godine u Centar za uklanjanje mina u Bosni i Hercegovini (BHMAC)
1/02 Pripravnik sa završenom Muzičkom akademijom (Visoka stručna sprema - VII stepen) - jedan (1) izvršilac, u organizacionoj jedinici: Sektor za operacije – Odsjek za upravljanje protuminskim akcijama.
De molim vas da mi napisite tekst pjesme, pa da apliciram, kako ono ide... Ucini jos jedan pogresan korak...
Svaka cast ovoj drzavi, slobodno apliciraj te, nije nikakva stela, neko ce pravo zasvirati....
Pa ovo je za CNN, glupost decenije.arbosan wrote:Vjeruj mi da sam mahsuzije nazvo zenu i procitao njoj ovaj oglas..., jos da to objave na hayat ili ftv, to bi bilo extrahomar wrote:Mislio sam da se zezaš dok ne pročitah na stranici "ads". Ipak ovima iz BHMAC i Agenciji za državnu službu treba odati priznanje decenije "PRIZNANJE ZA GLUPOST". Zar ovo može sročiti i napisati zdrav razum, tito dragi, ja sam bez teksta.arbosan wrote:AVNI OGLAS
Zar sve ovo ne govori da je korupcija i kriminal osnovni princip ponašanja i vladanja u našoj državi. Imali snage na miran način da se porazi ova BANDA.mikasa wrote:Na osnovu člana 24. Zakona o državnoj službi u Federaciji Bosne i Hercegovine (»Službene novine Federacije BiH», broj: 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05 i 8/06) Agencija za državnu službu Federacije BiH, a na zahtjev Općine Ilidža, objavljuje
JAVNI KONKURS
za popunu upražnjenih radnih mjesta državnih službenika u Općini Ilidža
01. Stručni saradnik za pravne poslove prostornog uređenja -2 (dva) izvršioca
02. Stručni saradnik za imovinsko pravne poslove -1 (jedan) izvršilac
03. Stručni saradnik za upravno rješavanje iz oblasti male privrede -1 (jedan) izvršilac
04. Stručni saradnik za zaštitu porodice s djecom -1 (jedan) izvršilac
05. Građevinski inspektor -1 (jedan) izvršilac
Za poziciju 05:
- VSS -VII stepen, završen Građevinski, Arhitektonski, Mašinski fakultet, Fakultet političkih nauka, Pravni ili Ekonomski fakultet,
- najmanje 5 (pet) godina radnog staža u struci
- poznavanje rada na računaru
Znaci Gradjevinski inspektor sa politickih nauka, ekonomije i pravnog fakulteta????
Kakav Nuhanovic, Gljiva!!!hepek071 wrote:ma niste vi upoznati sa novim tehnikama deminiranja u svijetu. Koncepta "ČAROBNA FRULA" u kome se putem muzike vrši deminiranje terena. Sviranjem *urca, pardon frule se aktiviraju upaljači u NUS-u.
Zatim, pošto je većina nUS-a locirana u ruralnim dijelovima BiH dio projekta obuhvata i obuku čobana diljem BiH kako bi svojim frulicama vršili deminiranje terena. Vidite ovdje suptilnog integrisanja države i civilnog društva.
jedino ce biti zeznuto odabrati članove komisije za izbor na ovim pozicijama....moraće se prvo izvršiti audicija jer ovdje treebaju članovi komisije sa posebnim vještinama, moraju biti muzikalni. Kao predsjednika komisije već vidim nezaobilaznog dirigenta Nuhanovića.
a šta je sa Seve? ona je onda dr.sc.mIRCerka wrote:Kakav Nuhanovic, Gljiva!!!hepek071 wrote:ma niste vi upoznati sa novim tehnikama deminiranja u svijetu. Koncepta "ČAROBNA FRULA" u kome se putem muzike vrši deminiranje terena. Sviranjem *urca, pardon frule se aktiviraju upaljači u NUS-u.
Zatim, pošto je većina nUS-a locirana u ruralnim dijelovima BiH dio projekta obuhvata i obuku čobana diljem BiH kako bi svojim frulicama vršili deminiranje terena. Vidite ovdje suptilnog integrisanja države i civilnog društva.
jedino ce biti zeznuto odabrati članove komisije za izbor na ovim pozicijama....moraće se prvo izvršiti audicija jer ovdje treebaju članovi komisije sa posebnim vještinama, moraju biti muzikalni. Kao predsjednika komisije već vidim nezaobilaznog dirigenta Nuhanovića.
dobro živ bio, samo ih nemoj bacatiHAVANA wrote:Ja i sviram i pjevam,Basrakova škola(Boško Buha),znam nešta i oko mina al neću![]()
Pravi deminer.
Chmoljo wrote:dobro živ bio, samo ih nemoj bacatiHAVANA wrote:Ja i sviram i pjevam,Basrakova škola(Boško Buha),znam nešta i oko mina al neću![]()
Pravi deminer.![]()
![]()
BUM CILE BUMMajjah wrote:Mozda ima neka nova metoda, gdje MURDove maltretiras visesatnim sviranjem na guslama, harmonici, tamburici, pa se one same aktiviraju??Il mozda ljudima treba neko da oplete po tamburi u trenutcima predaha, jer ipak je deminiranje jako stresan posao