JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

arbosan

#26 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by arbosan »

Chmoljo wrote:znam tri akorda i "Crne Leptire"... mogu li Haplicirati? :-? :-? :-?

Chmoljo, pik ja sam prvi nasao taj oglas, nemoj da te odsvirnem u vazduh, hocu reci dignem u vazdu :lol:
Last edited by arbosan on 18/02/2009 15:40, edited 1 time in total.
karanana

#27 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by karanana »

pika li se kurs gitare u bosko buha? ne sjecam se kako se zvao profesor ali je pravio odlicne trzalice sa cakijom od praznih kanistera motornog ulja.
Alfons Kauders

#28 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by Alfons Kauders »

Her Flick wrote: uvijek su me fascinirale zene koje sviraju flautu :evil:
i mene... jos ako znaju razvit pitu i deminirat avliju...:D mmmm :D
fenjer1982

#29 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by fenjer1982 »

steta u mene samo srednja muzicka hahhahaha
hahahhahahaha
sheilak

#30 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by sheilak »

Image

:-D
zgembo_sa

#31 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by zgembo_sa »

Ma treba ovaj ADS ukinut, samo se bezveze blamiraju. Treba brate otvoreno reci da se mjesta u drzavnoj sluzbi dobijaju iskljucivo preko stele, sta se zavaravamo...
legendo_moja

#32 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by legendo_moja »

Ovo je komično, al' dok se mi budemo samo smijali ovome, i zaboravljali za koji dan, oni će ovako i dalje...
homar

#33 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by homar »

arbosan wrote:AVNI OGLAS
za prijem pripravnika u radni odnos na period od jedne godine u Centar za uklanjanje mina u Bosni i Hercegovini (BHMAC)
1/02 Pripravnik sa završenom Muzičkom akademijom (Visoka stručna sprema - VII stepen) - jedan (1) izvršilac, u organizacionoj jedinici: Sektor za operacije – Odsjek za upravljanje protuminskim akcijama.

De molim vas da mi napisite tekst pjesme, pa da apliciram, kako ono ide... Ucini jos jedan pogresan korak...

Svaka cast ovoj drzavi, slobodno apliciraj te, nije nikakva stela, neko ce pravo zasvirati....

ps. http://www.ads.gov.ba/konkursi/konkurs1802200901.php
Mislio sam da se zezaš dok ne pročitah na stranici "ads". Ipak ovima iz BHMAC i Agenciji za državnu službu treba odati priznanje decenije "PRIZNANJE ZA GLUPOST". Zar ovo može sročiti i napisati zdrav razum, tito dragi, ja sam bez teksta.
arbosan

#34 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by arbosan »

homar wrote:
za prijem pripravnika u radni odnos na period od jedne godine u Centar za uklanjanje mina u Bosni i Hercegovini (BHMAC)
1/02 Pripravnik sa završenom Muzičkom akademijom (Visoka stručna sprema - VII stepen) - jedan (1) izvršilac, u organizacionoj jedinici: Sektor za operacije – Odsjek za upravljanje protuminskim akcijama.

De molim vas da mi napisite tekst pjesme, pa da apliciram, kako ono ide... Ucini jos jedan pogresan korak...

Svaka cast ovoj drzavi, slobodno apliciraj te, nije nikakva stela, neko ce pravo zasvirati....

Mislio sam da se zezaš dok ne pročitah na stranici "ads". Ipak ovima iz BHMAC i Agenciji za državnu službu treba odati priznanje decenije "PRIZNANJE ZA GLUPOST". Zar ovo može sročiti i napisati zdrav razum, tito dragi, ja sam bez teksta.
Vjeruj mi da sam mahsuzije nazvo zenu i procitao njoj ovaj oglas..., jos da to objave na hayat ili ftv, to bi bilo extra :run:
homar

#36 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by homar »

arbosan wrote:
homar wrote:

Vjeruj mi da sam mahsuzije nazvo zenu i procitao njoj ovaj oglas..., jos da to objave na hayat ili ftv, to bi bilo extra :run:
Pa ovo je za CNN, glupost decenije.
mikasa

#37 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by mikasa »

Na osnovu člana 24. Zakona o državnoj službi u Federaciji Bosne i Hercegovine (»Službene novine Federacije BiH», broj: 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05 i 8/06) Agencija za državnu službu Federacije BiH, a na zahtjev Općine Ilidža, objavljuje

JAVNI KONKURS
za popunu upražnjenih radnih mjesta državnih službenika u Općini Ilidža

01. Stručni saradnik za pravne poslove prostornog uređenja -2 (dva) izvršioca
02. Stručni saradnik za imovinsko pravne poslove -1 (jedan) izvršilac
03. Stručni saradnik za upravno rješavanje iz oblasti male privrede -1 (jedan) izvršilac
04. Stručni saradnik za zaštitu porodice s djecom -1 (jedan) izvršilac
05. Građevinski inspektor -1 (jedan) izvršilac

Za poziciju 05:
- VSS -VII stepen, završen Građevinski, Arhitektonski, Mašinski fakultet, Fakultet političkih nauka, Pravni ili Ekonomski fakultet,
- najmanje 5 (pet) godina radnog staža u struci
- poznavanje rada na računaru

Znaci Gradjevinski inspektor sa politickih nauka, ekonomije i pravnog fakulteta????
anakadabra

#38 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by anakadabra »

Ne znam jel primaju ove sa odsjeka solo pjevanja da i ja hapliciram :lol: :lol: :lol:
Asana

#39 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by Asana »

Mora da je sve to PO ZAKONU.

ko kaze da mora imati veze sa zdravim razumom...
homar

#40 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by homar »

mikasa wrote:Na osnovu člana 24. Zakona o državnoj službi u Federaciji Bosne i Hercegovine (»Službene novine Federacije BiH», broj: 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05 i 8/06) Agencija za državnu službu Federacije BiH, a na zahtjev Općine Ilidža, objavljuje

JAVNI KONKURS
za popunu upražnjenih radnih mjesta državnih službenika u Općini Ilidža

01. Stručni saradnik za pravne poslove prostornog uređenja -2 (dva) izvršioca
02. Stručni saradnik za imovinsko pravne poslove -1 (jedan) izvršilac
03. Stručni saradnik za upravno rješavanje iz oblasti male privrede -1 (jedan) izvršilac
04. Stručni saradnik za zaštitu porodice s djecom -1 (jedan) izvršilac
05. Građevinski inspektor -1 (jedan) izvršilac

Za poziciju 05:
- VSS -VII stepen, završen Građevinski, Arhitektonski, Mašinski fakultet, Fakultet političkih nauka, Pravni ili Ekonomski fakultet,
- najmanje 5 (pet) godina radnog staža u struci
- poznavanje rada na računaru

Znaci Gradjevinski inspektor sa politickih nauka, ekonomije i pravnog fakulteta????
Zar sve ovo ne govori da je korupcija i kriminal osnovni princip ponašanja i vladanja u našoj državi. Imali snage na miran način da se porazi ova BANDA.
Luce

#41 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by Luce »

Mogu li ja srednjom muzickom, mislim ako ne bude nikog sa Akademijom da uletim? :lol:
hepek071

#42 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by hepek071 »

ma niste vi upoznati sa novim tehnikama deminiranja u svijetu. Koncepta "ČAROBNA FRULA :-) " u kome se putem muzike vrši deminiranje terena. Sviranjem *urca, pardon frule se aktiviraju upaljači u NUS-u.

Zatim, pošto je većina nUS-a locirana u ruralnim dijelovima BiH dio projekta obuhvata i obuku čobana diljem BiH kako bi svojim frulicama vršili deminiranje terena. Vidite ovdje suptilnog integrisanja države i civilnog društva.

jedino ce biti zeznuto odabrati članove komisije za izbor na ovim pozicijama....moraće se prvo izvršiti audicija jer ovdje treebaju članovi komisije sa posebnim vještinama, moraju biti muzikalni. Kao predsjednika komisije već vidim nezaobilaznog dirigenta Nuhanovića.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#43 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by mIRCerka »

hepek071 wrote:ma niste vi upoznati sa novim tehnikama deminiranja u svijetu. Koncepta "ČAROBNA FRULA :-) " u kome se putem muzike vrši deminiranje terena. Sviranjem *urca, pardon frule se aktiviraju upaljači u NUS-u.

Zatim, pošto je većina nUS-a locirana u ruralnim dijelovima BiH dio projekta obuhvata i obuku čobana diljem BiH kako bi svojim frulicama vršili deminiranje terena. Vidite ovdje suptilnog integrisanja države i civilnog društva.

jedino ce biti zeznuto odabrati članove komisije za izbor na ovim pozicijama....moraće se prvo izvršiti audicija jer ovdje treebaju članovi komisije sa posebnim vještinama, moraju biti muzikalni. Kao predsjednika komisije već vidim nezaobilaznog dirigenta Nuhanovića.
Kakav Nuhanovic, Gljiva!!!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#44 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by Chmoljo »

mIRCerka wrote:
hepek071 wrote:ma niste vi upoznati sa novim tehnikama deminiranja u svijetu. Koncepta "ČAROBNA FRULA :-) " u kome se putem muzike vrši deminiranje terena. Sviranjem *urca, pardon frule se aktiviraju upaljači u NUS-u.

Kakav Nuhanovic, Gljiva!!!
a šta je sa Seve? ona je onda dr.sc. :D mislim to je duvačica par ekselans :D
Last edited by Chmoljo on 18/02/2009 16:53, edited 1 time in total.
Cholina_Lokica

#45 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by Cholina_Lokica »

to se zove izmisliti radno mjesto :D
HAVANA

#46 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by HAVANA »

Ja i sviram i pjevam,Basrakova škola(Boško Buha),znam nešta i oko mina al neću :-D
Pravi deminer. :wink:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#47 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by Chmoljo »

HAVANA wrote:Ja i sviram i pjevam,Basrakova škola(Boško Buha),znam nešta i oko mina al neću :-D
dobro živ bio, samo ih nemoj bacati :D :D :D
Majjah

#48 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by Majjah »

Mozda ima neka nova metoda, gdje MURDove maltretiras visesatnim sviranjem na guslama, harmonici, tamburici, pa se one same aktiviraju?? :D Il mozda ljudima treba neko da oplete po tamburi u trenutcima predaha, jer ipak je deminiranje jako stresan posao :-)
HAVANA

#49 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by HAVANA »

Chmoljo wrote:
HAVANA wrote:Ja i sviram i pjevam,Basrakova škola(Boško Buha),znam nešta i oko mina al neću :-D
dobro živ bio, samo ih nemoj bacati :D :D :D

Uklanjam jeftino mine, sve uz pjesmu plači mala plači :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#50 Re: JAVNI OGLAS...cak i ovo postoji u BiH

Post by mIRCerka »

Majjah wrote:Mozda ima neka nova metoda, gdje MURDove maltretiras visesatnim sviranjem na guslama, harmonici, tamburici, pa se one same aktiviraju?? :D Il mozda ljudima treba neko da oplete po tamburi u trenutcima predaha, jer ipak je deminiranje jako stresan posao :-)
BUM CILE BUM ;)
Post Reply