150 km/h kroz Vilsonovo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

VR6

#26 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by VR6 »

Jeste smjesni, nemogu vjerovat :mrgreen: 150 kroz vilsonovo, isto kao da je vozio 250 km/h :-? A hajd sto se zalite na to, nego sto se zalite na ove voznje po parkingu. Smeta vam kad neko na cesti "gasa", al smeta vam i kad to radi na parkingu. Pa gdje bi onda to trebao raditi? Krajnje je korektno kad neko na parkingu nesto probava gdje nema nikog, al i to vam smeta. To nekad i policiji smeta pa dodju i "rastjeraju" raju radi toga. Jako pametni potezi, onda svi izlete na cestu i tamo to rade. Vi pojma nemate kako su ove stvari "brzine" po cesti ucestale. Ja cu svaku noc ako treba snimiti par klipova gdje neko vozi 150-ak kroz grad. Svi se slazu da grad ima najbolje ceste za to, jer nemas gdje drugo. Napisao sam vec 100 puta, da ima neka cesta ili staza napravljena samo za te stvari, sigurno bi se prepolovio broj onih koji to rade po gradu. Al to neki nikako nece da razumiju. Posebno je zajebano sad od kad su ove kamere uvedene, jer raja brze vozi u samom centru. A nije isto voziti pored predsjednistva 140 ili tamo na potezu od nedjarica do stupa... :zoka:

I usput, vise od pola ovih klipova je staro preko 2 godine ;-)
stochar

#27 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

VR6 wrote:Jeste smjesni, nemogu vjerovat :mrgreen: 150 kroz vilsonovo, isto kao da je vozio 250 km/h :-? A hajd sto se zalite na to, nego sto se zalite na ove voznje po parkingu. Smeta vam kad neko na cesti "gasa", al smeta vam i kad to radi na parkingu.
meni licno, kao sto sam rek'o, uopste ne smeta to sto neko drajva 200 na sat po parkingu ili po nekoj usamljenoj cesti. 'nocni trkaci' su takodjer vise (nazalost) postali skoro pa normalna pojava, i bar voze nocu (mada su i tad prijetnja).

ali, ovi giganti su vozili kroz Vilsonovo i to usred dana. to vise nije zabava, to nije ni kurcvenje (sto kazes, nisu vozili 250). to je opasna zajebancija u kojoj su ugrozili zivote DJECE kojih je puno Vilsonovo!

da su ne d'o bog udarili nekog od tvoje blize rodbine, pit'o bi te da li bi ti bilo smijesno, i koliko bi pomoglo to sto nisu vozili 250 vec 'samo' 150.

ako se vole kurciti, eno im rally pa nek' se tamo pokazu kad su face. ali, tamo moras imati malo veca muda, lakse je spiciti 150 kroz vils...
zgembo_sa

#28 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by zgembo_sa »

VR6 wrote:Jeste smjesni, nemogu vjerovat :mrgreen: 150 kroz vilsonovo, isto kao da je vozio 250 km/h :-?
Dijete drago, to je skoro 3 puta vise od ogranicenja! Ja sam definitivno za to da se policiji daju ovlastenja da kad naleti na ovakve ludjake upotrijebi vatreno oruzje. Jer ovo sto rade je ravno ubistvu u pokusaju.
VR6 wrote:Vi pojma nemate kako su ove stvari "brzine" po cesti ucestale. Ja cu svaku noc ako treba snimiti par klipova gdje neko vozi 150-ak kroz grad. Svi se slazu da grad ima najbolje ceste za to, jer nemas gdje drugo. Napisao sam vec 100 puta, da ima neka cesta ili staza napravljena samo za te stvari, sigurno bi se prepolovio broj onih koji to rade po gradu. Al to neki nikako nece da razumiju. Posebno je zajebano sad od kad su ove kamere uvedene, jer raja brze vozi u samom centru. A nije isto voziti pored predsjednistva 140 ili tamo na potezu od nedjarica do stupa... :zoka:

Ogranicenja brzine nisu bezveze odredjena, grad nije poligon za testiranje mogucnosti automobila! Ovo je gusto naseljeno mjesto i gdje god da razvijes takvu brzinu rizikujes da ti neko izleti i da ga zgazis, a baska to sto se mozes zabiti u banderu, tramvajsko stajaliste i sl. Ne kontam ako vec hoce da vozi tako brzo i krsi zakon, zasto ne ide na autoput?!
neprilagodjena

#29 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by neprilagodjena »

E ovaj se izgleda prvi put docepao auta pa ko je ko on :roll: :roll: stvarno neki *****

Nek ga ovako voza po svojoj avliji :roll: :roll: a ne po ulici.

Boze sacuvaj :roll: :roll:
Last edited by neprilagodjena on 18/02/2009 09:03, edited 1 time in total.
nosara

#30 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by nosara »

Zbog ovakvih stvari cesto sanjam nase drage milicionere... i maricu koja se trese i ljulja lijevo-desno, dok unutra milicioneri rade ono sto jebeni mama i tata nisu, dok je bilo vrijeme... :D
AdnanSA

#31 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by AdnanSA »

nosara wrote:Zbog ovakvih stvari cesto sanjam nase drage milicionere... i maricu koja se trese i ljulja lijevo-desno, dok unutra milicioneri rade ono sto jebeni mama i tata nisu, dok je bilo vrijeme... :D
Aferim :thumbup: :thumbup: Sve bi ja ti poslao na prisilni rad a WR6 želim da se u što skorije vrijeme napravi trkaća staza gdje će on moći da iskoristi neiskorištene potencijale kako svoga vozila tako i njega samog.
I još ovo da dodam sve da se i staza napravi niko je nebi posjećivao jer bi se to moralo plaćati a nebi bilo ni gledalaca sa strane a svi znamo koliko je bitno našim trkačima da ih građanstvo vidi.
Adriatic

#32 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Adriatic »

Kakav je to nagon u čovjeku da vozi tom brzinom znajući da može nekoga usmrtiti?
Ili kad čitam pojedine mailove, kao eto, nek divljaju ali na parkingu ili negdje drugo?????????
Nevjerovatno.
nokia6170

#33 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by nokia6170 »

video je uklonjen od strane korisnika koji ga je i postavio...slucajno ili ne nikada necemo saznati :roll:
Mahalac

#34 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Mahalac »

Prije 7-8gd VR6 pisao si glupave i nadobudne postove po hr. portalu vidiauto...,

Citam ovo sad i ne mogu da vjerujem da si jos uvijek na tom istom nivou :zoka:
AdnanSA

#35 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by AdnanSA »

VR6 je neiskorišteni trkački potencijal. Neka jaka firma ili Sa-x.com bi ga trebao sponzorirati pa da učestvuje na nekim trkama da osvjetla obraz naše zemlje u evropi.
Eh da je samo rođen u Njemačkoj a ne u BiH daleko bi on dogurao u auto-moto sportu, možda bi postigao i bolje rezultate od velikog Šumija.
karanana

#36 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by karanana »

VR6 wrote:.....da ima neka cesta ili staza napravljena samo za te stvari, sigurno bi se prepolovio broj onih koji to rade po gradu. Al to neki nikako nece da razumiju. Posebno je zajebano sad od kad su ove kamere uvedene, jer raja brze vozi u samom centru. A nije isto voziti pored predsjednistva 140 ili tamo na potezu od nedjarica do stupa... :zoka:

da ima kakav logor u nekoj sumi sa nekim ljudima gdje bi se moglo otici i pucati i ubijati ih, ne bi se raja po gradu ubijala.
da ima kakva hrpa novcanika negdje van grada pa da tu dzeparosi mogu doci i krasti ne bi se kralo po tramvajima.
Kadija

#37 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Kadija »

Neka se ti ''TRKACI'' registruju u neki AMC,pa neka idu na takmicenja,a staze postoje :wink:
Mjesta koja se obicno koriste za ovu vrstu dokazivanja su avio piste...........ali treba to platiti(koristenje avio pisti),na sta se malo njih odlucuje.
primjer:AMC iz Mostara koji organizuje XXL trke,koristi upravo staru pistu,AMC iz Banja Luke isto.........AMC ''UNA-SPORT'' iz Bosanske Krupe,pokusava da dodje do dozvole za staru avio pistu na Željavi,kod Bihaca.

Uglavnom,tako rade oni koji nezele nikome zlo naciniti.
AdnanSA

#38 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by AdnanSA »

Evo šta se dešava kada neko pretjera sa 100 km/h gdje je dozvoljeno 60 km/h. http://img503.imageshack.us/img503/6065/hpim1513lj5.th.jpg
[img][[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4274/hpim1519oh9.th.jpg[/img]
Last edited by AdnanSA on 18/02/2009 09:49, edited 1 time in total.
splendid

#39 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by splendid »

karanana wrote:
VR6 wrote:.....da ima neka cesta ili staza napravljena samo za te stvari, sigurno bi se prepolovio broj onih koji to rade po gradu. Al to neki nikako nece da razumiju. Posebno je zajebano sad od kad su ove kamere uvedene, jer raja brze vozi u samom centru. A nije isto voziti pored predsjednistva 140 ili tamo na potezu od nedjarica do stupa... :zoka:

da ima kakav logor u nekoj sumi sa nekim ljudima gdje bi se moglo otici i pucati i ubijati ih, ne bi se raja po gradu ubijala.
da ima kakva hrpa novcanika negdje van grada pa da tu dzeparosi mogu doci i krasti ne bi se kralo po tramvajima.
RESPECT :thumbup:
japo-

#40 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by japo- »

AdnanSA wrote:Evo šta se dešava kada neko pretjera sa 100 km/h gdje je dozvoljeno 60 km/h.
[img][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/6065/hpim1513lj5.th.jpg[/img][/img]
[img][[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4274/hpim1519oh9.th.jpg[/img]/img]
šteta dobar auto..
JThomas

#41 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by JThomas »

e čuj vas, pa nesreće se dešavaju samo lošim vozačima, da ste dobar vozač k'o on ne bi se ni bojali nesreće :D :D

čuj neka nekakva djeca na vilsonovu, pa šta je 150 km/h za dobrog vozača :D

nego ste vi ljubomorni što niste niti dobri vozači, niti imate dobra auta :D
Alhemicarkaa

#42 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Alhemicarkaa »

karanana wrote:

:thumbup:
Skyfox

#43 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Skyfox »

jefferson wrote:Link prosljedjen MUP-u KS-a.
ako sad ne reaguju, onda su stvarno dotakli dno
stochar

#44 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

nokia6170 wrote:video je uklonjen od strane korisnika koji ga je i postavio...slucajno ili ne nikada necemo saznati :roll:
pa sto ga nije ostavio kad je tol'ki hadzo, i koji ga je k. postavlj'o na 'jubito' ako ce se ukenjat' prvom prilikom kad ga ljudi pocnu gledat'... sve zajebani, a kad dodje dur guzici posakrivaju se u misije rupe...
shuriken

#45 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by shuriken »

mozda mi fali koji zarez, ali sam htio reci "sta znaci, ne voziti 150, nego voziti uopste kroz vils" jebo te, sve kljajic do kljajica...

helem, ti predlazes da zmirimo i da se pravimo kako se ovakve stvari kod nas ne dogadjaju te da cekamo da neko pogine kako bismo mogli reagovati?

evo, recimo da ja nisam svjestan koliko ovakvih ima, a ti jesi, je li ti ikad palo na pamet da uradis nesto po tom pitanju? da se malo zapitas? da zapises tablice i prijavis? pa da policija sedmicno dobije 100-200 prijava, mozda bi se i oni pomakli? jok. jebo razmisljanje, lakse je zabiti glavu u pijesak...
ja se izvinjajem ali ovo je jace od mene:

nije kljajić do kljajića nego klaić do klaića :D :D

ontopic: predlazem da mup omoguci emergency line gdje ce se moci prijavljivati kreteni u trenutku dok rade sranja na cesti pa da ih slijedeca patrola zaustavi a da ja mogu svjedocit. ja bi svjedocio
slavkoimamodilera

#46 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by slavkoimamodilera »

Kadija wrote:Momci koji rade ovo,misle da si neki ulicni trkaci ili neznam ti ja sta!!!!!!!!!!!!!
Ja imam prijatelje koji se bas furaju na one XXL zajebancije,402 metra itd..........imaju stvarno pile od masina,auta su nista nego bas masine koje su u tim autima,to su u pitanju dva brata koji posjeduju golfove I ,svaki po jednog i imaju azdahe pod haubama koji postizu brzinu i po 260km/h i vise za par secc sa nitro dodatkom i momci to bas smatraju sportom,ali nikada se nisu pravili majmunima po gradu........dok opet imaju drugi momci koji voze neke ''pile'' od stotinjak KS ili manje,pa se prave pametni kao ova dva na prvom snimku.

HAJ DA VIDIMO KOLIKO CU BRZO ICI,KAMERA,SVIJETLA,SAD........... :run:
Ti tvoji superkul jarani su valjda iz iste grupe medju kojom je i intelektualac koji je na tom superkul xxxxxxxl takmicenju prosle godine uspio na ravnoj cesti prevrnuti golfa (a sta drugo?) na krov... oni isti koji sa naljepnicama karbon, bhtuning, xxx i slicnima na svojim narandzastim autima (valjda negdje bila rasprodaja one hrdja metalik boje sta li, pojeftino, pa svi osherbetili auto kod mehe u buljakovom djuture) divljaju u kolonama po gradu izmedju 9 i 12 navecer, ubacuju se, gasaju... pa se onda medjusobno trkaju, pa od silnog kocenja na jednoj alfi nekom genijalcu pocnu gorit (da, doslovno plamen) kocnice, jer je on superkul trkac koji nema za postenih plocica nego ih prenituje negdje u buca potoku gdje li...

Sve su to superkul momci...
VR6 wrote:Jeste smjesni, nemogu vjerovat :mrgreen: 150 kroz vilsonovo, isto kao da je vozio 250 km/h :-?
Jel tebi neko nedavno izvadio dio iz glave zaduzen za zdrav razum? :-)
ranger

#47 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by ranger »

gospodin VR6 vjerni zaštitnik auto-ubica u sarajevu....
sačuvaj me Bože!
nudis verbis

#48 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by nudis verbis »

shuriken wrote:

mozda mi fali koji zarez, ali sam htio reci "sta znaci, ne voziti 150, nego voziti uopste kroz vils" jebo te, sve kljajic do kljajica...

helem, ti predlazes da zmirimo i da se pravimo kako se ovakve stvari kod nas ne dogadjaju te da cekamo da neko pogine kako bismo mogli reagovati?

evo, recimo da ja nisam svjestan koliko ovakvih ima, a ti jesi, je li ti ikad palo na pamet da uradis nesto po tom pitanju? da se malo zapitas? da zapises tablice i prijavis? pa da policija sedmicno dobije 100-200 prijava, mozda bi se i oni pomakli? jok. jebo razmisljanje, lakse je zabiti glavu u pijesak...

ontopic: predlazem da mup omoguci emergency line gdje ce se moci prijavljivati kreteni u trenutku dok rade sranja na cesti pa da ih slijedeca patrola zaustavi a da ja mogu svjedocit. ja bi svjedocio
ja se nisam usudio :D :D

uz vaznu napomenu koliko bezuvjetno postivam velikog stochara i njegov svekoliki angazman na forumu :)
stochar

#49 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

shuriken wrote:

lapsus linguae, lapsus calami, lapsus popizditis... :)

za ontopic: odlicna ideja! mozda bi bilo dobro da pokrenu svoj forum gdje im ljudi mogu postati fotke i snimke...
Kadija

#50 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Kadija »

slavkoimamodilera wrote:
Kadija wrote:Momci koji rade ovo,misle da si neki ulicni trkaci ili neznam ti ja sta!!!!!!!!!!!!!
Ja imam prijatelje koji se bas furaju na one XXL zajebancije,402 metra itd..........imaju stvarno pile od masina,auta su nista nego bas masine koje su u tim autima,to su u pitanju dva brata koji posjeduju golfove I ,svaki po jednog i imaju azdahe pod haubama koji postizu brzinu i po 260km/h i vise za par secc sa nitro dodatkom i momci to bas smatraju sportom,ali nikada se nisu pravili majmunima po gradu........dok opet imaju drugi momci koji voze neke ''pile'' od stotinjak KS ili manje,pa se prave pametni kao ova dva na prvom snimku.

HAJ DA VIDIMO KOLIKO CU BRZO ICI,KAMERA,SVIJETLA,SAD........... :run:
Ti tvoji superkul jarani su valjda iz iste grupe medju kojom je i intelektualac koji je na tom superkul xxxxxxxl takmicenju prosle godine uspio na ravnoj cesti prevrnuti golfa (a sta drugo?) na krov... oni isti koji sa naljepnicama karbon, bhtuning, xxx i slicnima na svojim narandzastim autima (valjda negdje bila rasprodaja one hrdja metalik boje sta li, pojeftino, pa svi osherbetili auto kod mehe u buljakovom djuture) divljaju u kolonama po gradu izmedju 9 i 12 navecer, ubacuju se, gasaju... pa se onda medjusobno trkaju, pa od silnog kocenja na jednoj alfi nekom genijalcu pocnu gorit (da, doslovno plamen) kocnice, jer je on superkul trkac koji nema za postenih plocica nego ih prenituje negdje u buca potoku gdje li...

Sve su to superkul momci...
Jel tebi neko nedavno izvadio dio iz glave zaduzen za zdrav razum? :-)

cuo sam za to prevrtanje,igrom slucaja moji prijatelji nisu bili na tom takmicenju.Oni ne misle da su supercul ili neznam ti ja vec sta,jer se ta auta nepojavljuju na cestama,skoro nikakao....ali svako ima pravo na svoje misljenje.........ono sto znam da je kasno kad se desi nesreca i nastrada neko ko nema veze sa tim svim,ali i kada pogine ili jos gore ostane invalid neko od tih trkaca.

usput,nisam iz sarajeva,a nisu ni momci o kojima sam pisao.
Locked