Elem : cvekla,predlazem sljedece,posto je cvkela svima odvratna -uzmes onu spravu za dubljenje jabuka i izdubis cveklu iznutra,da bas zidovi ostanu ,to napunis sokom od limuna i medom do vrha,ostavis u frizideru dan-dva i to popijes
2.cajevi,nista filter vrecic,parfimisano sumsko voce,nego gorke trave prvenstveno -hajducka trava,neven,pelin (on je za apetit i svasta nesto) ako si junak pa to mozes piti ,rezultati sigurno nece izostati
napomena:cajevi se moraju piti najmanje mjesec dana da bi se vidio efekat
3.sjemenke,zitarice,suseno voce
4.moj omiljeni dorucak izgledao ovako : 2 banane na kolutice isjeckat u zdjelu,ubaciti dosta oraha,malo muslija,grozdjice ,sve povezati medom ,preliti mijekom i posuti odozgo cimetom i klincicima
4,izbaci konzerve,osim ribe,a iduci put kad prikoljes konzervu ribe,spremi veliku zdjelu zelene salate I susama,ako volis i crveni luk ide uz to ...i ja obicno popijem jednu sarajevsku uz to
5.nemoj pretjerivati sa mesom,biraj crveno meso zbog zeljeza i vitamina,pusti pecenja,grilove i sl.spremaj ga na maslinovom ulju i sl.....riba i piletina su standardno dobri
6.spinat -s pilecim filetima nije toliko odvratan
7.pokusaj nabavljati domace namirnice kao sto su jaja i sir
8.nekuhani dzem od drenjaka-bruka vitamina C
9.vise voca i povrca svjezeg(jesi ikad pojale pola glavice kupusa skidajuci list po list
To je ovo sto mi sad pada na pamet,ako ne zelis tablete i hemijske pripravke......mada ni to nije lose za pocetak ,ali kao trajno rjesenje.....samo ishrana djeluje