HERBALIFE - suplja ili fakat

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#26 Re: HERBALIFE - suplja ili fakat

Post by Toto »

sodom wrote:kakva je čorba od tikve matere ti? :?
E moj jarane???
Ne samo da ima corba, supa, vec i kolac od tikve -matere mi.
Dok nama uvaljuju smece od McDonaldsa i Burger Kingova ovi pasu tikvu na sto nacina. Nacionalni kolac jednog cijelog kontinenta je pita od tikve. Sto je nama gurabija njima slatka pita tikvarica.
Dok se Bascarsija svadja hoce li turistima uvest McDonalds i BurgerKinga turist dodje i najede se pite tikvarice. Jos ako mu je napravis ispod saca dodje turist da ponese i za puta.
Moja hanuma je zove begovicina corba - kako je dobra. Pravi je isto ko begovu samo sto maksuzile ispece tikvu ili je izdinsta. Isprepada tikvu u blenderu -da dodje ko kasa -i to trehne u corbu; pusti da baci jos jedan kljuc i corba ko dusa. Ja se ovoga napasem bolje nego bilo kakve herbelifea.
U ekskluzivnom restoranima ti je ovako serviraju:
Image
a platis je toliko da bi cijeli razred mogo na hamburger ili cevapa izvest.

Evo ti i jos jedan recepat "duhovite corbe"
http://www.coolinarika.com/recept/corbi ... a-od-tikve
Image

mozes i zasladit:
Image

a ima i recepata:
Image
a po granapima moze naci:
Image
Image
Image
Bosanac sa dna kace

#27 Re: HERBALIFE - suplja ili fakat

Post by Bosanac sa dna kace »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne opet jos jedna tema o ovome :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run:
oooopsss prije 4.5 godine na pocetku studija umal da se i ja prikljucim u tu sektu :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da podebljam za one kojima nije jasno:
mjezinovicm wrote:ŠUPLJA

MOJOJ ŽENI I KČERKI KOJA BOLUJE OD EPILEPSIJE NA NAGOVOR TIH POLUPISMENIH MENTORA UTRPALI SU RAZNIH
PROIZVODA U VRJEDNOSTI OD 900KM. ČERKA MI JE ZAVRŠILA U BOLNICI A JA SAM USPIO ZA POLA GODINE ČEKANJA
DA MI VRATE POLA PARA.NEKA SE DOBRO ČUVAJU SVI ONI KOJI IMAJU BILO KAKVE TEGOBE,JER SU ONI NAJ INTERESANTIJI
LETEČIM MENTORMA KOJI SAMO GLEDAJU SVOJU PROVIZIJU ANEKI ČAK I NEZNAJU PROČITAT KAKO SE KOJI PREPARAT
ZOVE. IZ MOG ISKUSTVA MOGU SAMO REČI DALEKO IM KUČA OD MOJE
Sanela K

#28 Re: HERBALIFE - suplja ili fakat

Post by Sanela K »

Evo vam i moje iskustvo sa herbalife-om... Moj rođak se odlučio baciti u taj biznis, ali je htio prvo provjeriti i pitao me hoću li ja to koristiti tri mjeseca, on će mi to platiti ( pošto vječito nosim taj višak kilograma, a metabolizam mi totalno usporen) i ja sam pristala... nisam pila samo šejk, nego i vitaminske dodatke, čajeve, tablete sa guaranom... za tri mjeseca sam skinula 15 kilograma bez problema, osjećala sam se fantastično, prvi put nakon dužeg vremena sam imala dovoljno energije, itd... ali njega je to koštalo skoro hiljadu maraka ukupno, on je to mogao priuštiti a i isplatilo mu se, razvio je biznis, kao i komšinicin sin, koji se zaintersovao za to vidjevši šta se sa mnom događa...
ali išli su mi na živce sa tim ispiranjem mozga na tim sastancima :run: ... lako je bilo njima, kad su radili sa strancima, a ja, tada nezaposlena, kome da pričam o proizvodima, kad ljudi nemaju ni za par kila mesa i voća mjesečno... :roll:
proizvodi jesu dobri, ali su po cjenama više nego nedustupni...
oni koji nisu imali rezultata se sigurno nisu pridržavali uputstava: kad, kako i koliko... sam šejk ne predstavlja nešto posebno, ali u kombinaciji sa ovim ostalim, jeste dobro, ali, idem i ja lagano: veća potrošnja a manji unos kalorija... već godinama održavam istu kilažu i uskoro krećem u novu etapu daljeg skidanja kilograma :dance:
addem

#29 Re: HERBALIFE - suplja ili fakat

Post by addem »

Suplja skroz!!!!
MIA97

#30 Re: HERBALIFE - suplja ili fakat

Post by MIA97 »

Ja sam prezadovoljna...5kg manje, bolja energija. opet sve je vrlo individualno i hvala Bogu svako za sebe odlucuje sta ce uraditi!!!
Post Reply