ja ti necu halalit...Bosanski_kralj wrote:Jebo te ćiro a ti njega.b_stulic wrote:Kakvi ste to ljudi majke vam... Jucer pisete jedno (kada pobijedimo), danas drugo... kada ovo vidim nekada se stidim sto živim ovdje. Kako samo mozete ovako pisati protiv jedine zdrave ekipe u cijeloj drzavi? Sta hocete? Da na jednoj kaljuzi gdje protivnik ide da vam nogu slomi na utakmici koja nista ne znaci osim da se igraci skupe i druže, pobijedimo 20-0? Šta je sada Ćiro kriv sto NS nije organizirao neku normalnu utakmicu sa nekim civiliziranijim protivnikom i sto ih boli k...c za sve osim za njih same?? Ma dajte ohladite malo. Sutra kada pobijedimo Belgiju vidjecete svi postove ovih "kriticara" - "Bravo majstori...bla bla bla...
Molim da halalite
BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
b_stulic
#26 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
- Bosanski_kralj
#27 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
A od tebe nisam ni tražio halalb_stulic wrote:ja ti necu halalit...Bosanski_kralj wrote:Jebo te ćiro a ti njega.b_stulic wrote:Kakvi ste to ljudi majke vam... Jucer pisete jedno (kada pobijedimo), danas drugo... kada ovo vidim nekada se stidim sto živim ovdje. Kako samo mozete ovako pisati protiv jedine zdrave ekipe u cijeloj drzavi? Sta hocete? Da na jednoj kaljuzi gdje protivnik ide da vam nogu slomi na utakmici koja nista ne znaci osim da se igraci skupe i druže, pobijedimo 20-0? Šta je sada Ćiro kriv sto NS nije organizirao neku normalnu utakmicu sa nekim civiliziranijim protivnikom i sto ih boli k...c za sve osim za njih same?? Ma dajte ohladite malo. Sutra kada pobijedimo Belgiju vidjecete svi postove ovih "kriticara" - "Bravo majstori...bla bla bla...
Molim da halalite
-
LSD
#28 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Malo da se skupe i druže,jelb_stulic wrote:Kakvi ste to ljudi majke vam... Jucer pisete jedno (kada pobijedimo), danas drugo... kada ovo vidim nekada se stidim sto živim ovdje. Kako samo mozete ovako pisati protiv jedine zdrave ekipe u cijeloj drzavi? Sta hocete? Da na jednoj kaljuzi gdje protivnik ide da vam nogu slomi na utakmici koja nista ne znaci osim da se igraci skupe i druže, pobijedimo 20-0? Šta je sada Ćiro kriv sto NS nije organizirao neku normalnu utakmicu sa nekim civiliziranijim protivnikom i sto ih boli k...c za sve osim za njih same?? Ma dajte ohladite malo. Sutra kada pobijedimo Belgiju vidjecete svi postove ovih "kriticara" - "Bravo majstori...bla bla bla...
-
b_stulic
#29 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
"Kralju"
Znas ti jako dobro sta ovo moje znaci....
-
sukis
#30 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Ljudi ovo ili je Bakir ili Dodik pisao treceg nema!splavar šime wrote:I za ovu bruku su krivi novinari 60 minuta,pouzdano se zna da je ovo sve namijestio Bakir Hadžiomerović i Avdo Avdić da bi mogli lagati na poštene ljude iz Nogometno-fudbalskoga saveza BiH, tek sada vidim da su ti gnusni novinari najveći krivci za sve loše što se dešava u ovoj našoj demokratsko-prosperativnoj i ekonomsko najrazvijenijoj zemlji u Europi, Nogometno-fudbalski savez je pokazao koliko ima duha i smisla za pripreme reprezentacije i sa velikom profesionalnošću su odabrali veoma jaku ekipu Rijeke koja je odbila pozive jednoga Brazila, Njemačke, Italije ,Paragvaja ali je prihvatila poziv naše selekcije.Bravo savez, niko nesme da vas vrjeđa i da traže vašu ostavku,pokazali ste ovih dana da ste ogledalo naše poštene politike i stranaka na vlasti koje nas vode u sretniju budućnost kao najača ekonomska sila na prostorima Jugoistočne europe.
- BHCluster
#31 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Rijeka jest bila blamaža, ali na to smo navikli. Nesposobni ljudi u rukovodstvu i mogu donositi samo blamaže i sramotu. Oni ni ne znaju bolje. Nesposobnost ne donosi rezultat.
Pitanje je sada, šta nakon Rijeke?
Pa ništa. Rezultat je ovde najmanje bitan. Ova utakmica će se pamtiti po podatku da smo jedina reprezentacija koja je svoju pripremnu utakmicu odigrala sa jednim klubom. To što smo izgubili ipak nije neki veliki rezultatski blam, koliko će vam sada možda trubiti neki novinari koji eto "poznaju fudbal". Rijeka je ipak klub koji je prošao pripreme. Rijeka je ekipa koja je koliko toliko uigrana i nije nikakvo čudo što su pobjedili Ćirine "trupe" kod kojih ovaj put nije upalila ložiona i velike riječi.
Ono šta bi nakon ove utakmice trebalo biti jasno, jeste da će u Belgiji sada biti puno teže.
Opet su reprezentaciju žrtvovali da bi sebi kupili još koji dan u foteljama. Opet su igrače ubili u pojam svojom neorganizacijom, neradom i javašlukom. Opet se pokazalo da entuzijazam ne traje dugo, ako nema ozbiljnog rada.
Opet će se pokazati da nije dovoljna ložiona i šuplja prića nego da se za rezultat mora raditi. Opet će svi vidjeti da su rješenje bili Meho Kodro i Elvir Boli, a ne mali lik iz reklama.
Najveća greška im je dopustiti da sada ispred sebe postave igrače i "A" selekciju da im oni služe kao štit od kritika. Previše su oni usrali premier ligu, sudijsku organizaciju, TV prava, marketing, žensku fudbalsku reprezentaciju i sve što se zasrati dalo. "A" selekcija je samo pokazatelj dugogodišnje šuplje i guzovanerstva.
Jebe nas samo, što ovo šta rade sa "A" reprezentacijom najviše boli jer cijelom svijetu kao na dlanu pokazuje kakvi smo postali. Mali, bijedni, nesposobni i obične vagine.
Nakon ovoga svakome ko ovoj reprezentaciji misli dobro, mora biti jasno, da nije problem u selektoru, pomoćnicima, ovakvim i onakvim imenima. Problem je u vrhu Saveza (Izvršnom odboru, Predsjedništvu, raznoraznim Komisijama itd..). Problem je u bandi koju bez izuzetka treba rastjerati kad nemaju obraza sami da odu.
A dok to ne uradimo, ostajemo mali, bijedni, nesposobni i vagine. Ostajemo sirotinja koja će se prodati za sitniš. Pa hajde ti sad nekoga ubijedi da nije tako.
BHF i BiH DO GROBA, VAZDA I UVIJEK.
BHF Press
- Bosanski_kralj
#32 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Obraćaj mi se sa Vaše Visočanstvob_stulic wrote:"Kralju"
- Baltazar_khan
#33 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Neću da se nerviram, uživao sam večeras gledajući kako Argentina razmontira Francusku na proste dijelove i faktore...
-
b_stulic
#34 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
ma kada vidim kako komuniciras sa ljudima koje ne poznas i koji imaju drugacije vidjenje od tebe onda bolje da ti ne kazem kako bih te nazvao...balavac jedanBosanski_kralj wrote:Obraćaj mi se sa Vaše Visočanstvob_stulic wrote:"Kralju"
-
sukis
#35 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Super tekma,Argentina je mrak od ekipe!Baltazar_khan wrote:Neću da se nerviram, uživao sam večeras gledajući kako Argentina razmontira Francusku na proste dijelove i faktore...
-
sukis
#36 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Onda ga zovi papirna salveticeb_stulic wrote:ma kada vidim kako komuniciras sa ljudima koje ne poznas i koji imaju drugacije vidjenje od tebe onda bolje da ti ne kazem kako bih te nazvao...balavac jedanBosanski_kralj wrote:Obraćaj mi se sa Vaše Visočanstvob_stulic wrote:"Kralju"
- bijelo_dugme
#37 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Poserem se i tebi i Ciri u usta.b_stulic wrote:Kakvi ste to ljudi majke vam... Jucer pisete jedno (kada pobijedimo), danas drugo... kada ovo vidim nekada se stidim sto živim ovdje. Kako samo mozete ovako pisati protiv jedine zdrave ekipe u cijeloj drzavi? Sta hocete? Da na jednoj kaljuzi gdje protivnik ide da vam nogu slomi na utakmici koja nista ne znaci osim da se igraci skupe i druže, pobijedimo 20-0? Šta je sada Ćiro kriv sto NS nije organizirao neku normalnu utakmicu sa nekim civiliziranijim protivnikom i sto ih boli k...c za sve osim za njih same?? Ma dajte ohladite malo. Sutra kada pobijedimo Belgiju vidjecete svi postove ovih "kriticara" - "Bravo majstori...bla bla bla...
-
b_stulic
#38 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Svaka cast. To isto zelim da tebi tvoj avatar uradi...bijelo_dugme wrote:Poserem se i tebi i Ciri u usta.b_stulic wrote:Kakvi ste to ljudi majke vam... Jucer pisete jedno (kada pobijedimo), danas drugo... kada ovo vidim nekada se stidim sto živim ovdje. Kako samo mozete ovako pisati protiv jedine zdrave ekipe u cijeloj drzavi? Sta hocete? Da na jednoj kaljuzi gdje protivnik ide da vam nogu slomi na utakmici koja nista ne znaci osim da se igraci skupe i druže, pobijedimo 20-0? Šta je sada Ćiro kriv sto NS nije organizirao neku normalnu utakmicu sa nekim civiliziranijim protivnikom i sto ih boli k...c za sve osim za njih same?? Ma dajte ohladite malo. Sutra kada pobijedimo Belgiju vidjecete svi postove ovih "kriticara" - "Bravo majstori...bla bla bla...
- Bosanski_kralj
#40 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Pronalaziti razloge u nečem trećem, umjesto u savezu i ćiri u ovakovoj situaciji, je najmanje bezobrazno. Ja sam to shvatio kao provokacijub_stulic wrote:ma kada vidim kako komuniciras sa ljudima koje ne poznas i koji imaju drugacije vidjenje od tebe onda bolje da ti ne kazem kako bih te nazvao...balavac jedanBosanski_kralj wrote:Obraćaj mi se sa Vaše Visočanstvob_stulic wrote:"Kralju"
-
sasa_t
#41 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Ciro = Sado Bahtic = Simonica ... mentalno retardirane osobe sa neobjasnjivo velikim brojem pojaviljavanja u medijima!
-
elSaik
#42 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
b_stulic wrote:Kakvi ste to ljudi majke vam... Jucer pisete jedno (kada pobijedimo), danas drugo... kada ovo vidim nekada se stidim sto živim ovdje. Kako samo mozete ovako pisati protiv jedine zdrave ekipe u cijeloj drzavi? Sta hocete? Da na jednoj kaljuzi gdje protivnik ide da vam nogu slomi na utakmici koja nista ne znaci osim da se igraci skupe i druže, pobijedimo 20-0? Šta je sada Ćiro kriv sto NS nije organizirao neku normalnu utakmicu sa nekim civiliziranijim protivnikom i sto ih boli k...c za sve osim za njih same?? Ma dajte ohladite malo. Sutra kada pobijedimo Belgiju vidjecete svi postove ovih "kriticara" - "Bravo majstori...bla bla bla...
Jel' smijem sad nastaviti da pljujem po Ćiri, molim te?!elSaik on 16.07.2008. wrote:Ali neka, idite vi svi na utakmice, podržite Ćiru, Ilju, Muniba, .ebo BHF, .ebo nas lude koji pratimo našu ligu, .ebo sve one koji se godinama bore protiv sranja, u konačnici, .ebo i Sergeja i igrače koji su na njegovoj strani. Idite na utakmice, jer će nam uskoro doći 2 polufinalista Europskog, a onda kad dobijemo po ušima kao i nebrojno puta ranije, opet ćete kukati gdje je BHF, gdje su domaće navijačke skupine, što se neorganizuju da uklonimo ovu bagru iz Saveza.
-
b_stulic
#43 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Ma niko ti ne brani. Samo mi nemoj psovat...Blamaza jeste ali mislim da ovo ne treba uzet za ozbiljno i da treba sacekati utakmicu u Belgiji... a nakon toga, ako krene po zlu... zna se.
- Bosanski_kralj
#44 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Kasno je tad. Zapravo kasno je i sad. Opet kad razmislim nikad nije kasnob_stulic wrote:Ma niko ti ne brani. Samo mi nemoj psovat...Blamaza jeste ali mislim da ovo ne treba uzet za ozbiljno i da treba sacekati utakmicu u Belgiji... a nakon toga, ako krene po zlu... zna se.
-
LSD
#45 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Hahb_stulic wrote:Ma niko ti ne brani. Samo mi nemoj psovat...Blamaza jeste ali mislim da ovo ne treba uzet za ozbiljno i da treba sacekati utakmicu u Belgiji... a nakon toga, ako krene po zlu... zna se.
-
Ohran
#46 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Eto, da ste konacno sretni, sevap ce Ciro i reprezentativci zaraditi. Bezbeli su neki tamo anonimusi iz Rijeke bolji od Dzeke, Misimovica, Muslimovica... Uostalom Rijeka je svojevremeno i Real tukla i trebala ga izbaciti iz Kupa Uefa da sudije nisu umijesali svoje prste
Znaci dobro je da smo izgubili samo sa golom razlike
Ma ozbiljno sada, lozite se bez veze, posto savez nije osigurao utakmicu (malo sto nas niko nece, malo sto nemamo para, malo sto su u savezu majmuni) ovo je bilo okupljanje "da se ubije vrijeme" i sto neko rece najvaznije je da se niko nije povrijedio protiv napaljenih rijecana po onom kijametu.
Znaci dobro je da smo izgubili samo sa golom razlike
Ma ozbiljno sada, lozite se bez veze, posto savez nije osigurao utakmicu (malo sto nas niko nece, malo sto nemamo para, malo sto su u savezu majmuni) ovo je bilo okupljanje "da se ubije vrijeme" i sto neko rece najvaznije je da se niko nije povrijedio protiv napaljenih rijecana po onom kijametu.
- bijelo_dugme
#47 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Ja, nakon toga. Kasnije kad opet vi balavci preracunate da imamo neku sanske odna odmah treba stat sa protestima i tako daljeb_stulic wrote:Ma niko ti ne brani. Samo mi nemoj psovat...Blamaza jeste ali mislim da ovo ne treba uzet za ozbiljno i da treba sacekati utakmicu u Belgiji... a nakon toga, ako krene po zlu... zna se.
Kao sto ste radili kad je govno Ciro postavljen, pa de malo ukljuci na mozak i procitaj sta je elsaik napiso.
Samo si potvrdio njegovu teoriju, nista vise.
- Bosanski_kralj
#48 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
evo ga još jedan.Ohran wrote:Eto, da ste konacno sretni, sevap ce Ciro i reprezentativci zaraditi. Bezbeli su neki tamo anonimusi iz Rijeke bolji od Dzeke, Misimovica, Muslimovica... Uostalom Rijeka je svojevremeno i Real tukla i trebala ga izbaciti iz Kupa Uefa da sudije nisu umijesali svoje prste![]()
![]()
![]()
Znaci dobro je da smo izgubili samo sa golom razlike![]()
-
dobar,ti?
#49 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
a kad je to islo dobro,doveli ciru da maze oci lakovjernoj raji sa reklamama za cokoladub_stulic wrote:Ma niko ti ne brani. Samo mi nemoj psovat...Blamaza jeste ali mislim da ovo ne treba uzet za ozbiljno i da treba sacekati utakmicu u Belgiji... a nakon toga, ako krene po zlu... zna se.
-
elSaik
#50 Re: BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2
Normalno da ne treba uzimati za ozbiljno. Kako bih i mogao ovu lakdriju od reprezentacije uzimati za ozbiljno. Od portira preko selektora do predsjedništva Saveza, sve idiot do idiota (čast izuzecima, tipa Katalinski, mislim da i on vrši neku funkciju tamo, nešto minorno). I džaba, da pocijepaju Belgiju, selektora koji na novinarevo pitanje o novim imenima u reprezentaciji odgovara sa "ti si mi srećo najnovije ime" ne mogu i neću nikada shvatati ozbiljno.