OSTAVLJENE ZENE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dioda

#26 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Dioda »

stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
Ovo meni fakat tragicno :shock: Ne tragicno sto te je ostavio,nego zato sto si sve te godine trpila. Ni jedno zensko,koje imalo voli sebe,ne smije da dozvoli da bude ponizavano. Na bilo koji nacin. Trebala si tu vezu sasijeci u samom startu. Bez obzira na silnu ljubav. Postoje muskarci kojima je u prirodi (poganoj) da varaju,i nikad se,po pravilu ne mijenjaju.
Nije kraj svijeta,sa nekim drugim ti ne moze biti gore. Postoji sigurno neki muskarac koji ce da te voli :D Nisu svi muskarci hajvani :D
I ja sam nedavno zavrsila sa duuugogodisnjom vezom :D I dosla sam sebi :D Ja ljepote kad nema ko da te zajebava :D
U pamet,nemoj sebi dozvoliti da se ponizavas i miris sa tim covjekom :run:
stefanel

#27 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by stefanel »

hvala vam na podrsci ali meni je 37 itekako sam svjesna da vise nisam mlada i da se ne mogu takmiciti s curamo od 20 ali tesko se mirim s novonastalom situacijom.bacih djabe 7 godina i na kraju ostah sama
Panthera

#28 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Panthera »

a sta ti to znaci "bacila 7 g", pa bacio je i on :? sta je on bio neka investicija ? ja mislim da je to pogresan pristup..da je stimalo sve nebi se dogodilo...ti si nama ispricala da je on navodno nasao drugu, i da si ti bila fina dobra i sve to... e meni tesko u to povjerovati :roll: hebi ga..bas mora da je neki monstrum, i sad mi tesko povjerovat da to nisi ranije skontala, ako je takav, i ako jesi onda si to mogla i ocekivati, pa sta si onda radila sa njim :-) :-) i za raskid 7 godisnje veze je potrebno da se svasta nesto dogodi, pogotovo u tim godinama...niste vi balavci. ja sam siguran da djelite odgovornst najmanje 50/50.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#29 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Truba »

trebala si zatrudnit :?
Laura_21

#30 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Laura_21 »

stefanel wrote:hvala vam na podrsci ali meni je 37 itekako sam svjesna da vise nisam mlada i da se ne mogu takmiciti s curamo od 20 ali tesko se mirim s novonastalom situacijom.bacih djabe 7 godina i na kraju ostah sama

Sve je to uzasno, ali moras da shvatis da nisi jedina i da su skoro svi bili ostavljeni ili prevereni. I sta mislis da svi pocnu kukat? Sad imas vremena, posveti ga sebi, sredi se, promijeni imidj, izlazi sa prijateljicama, nemoj kukat, izbkegavaj negativne osobe, pricaj samo o vedrim temama. Mozes nac sigurno i boljeg i madjeg, ne okrece se svijet oko bivseg. Digni zeno glavu i ne kukaj.
Panthera

#31 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Panthera »

komi wrote:trebala si zatrudnit :?
za sve je kriv sex i grad, sad je sve normalno, sve drugo je falsifikat, pa ja :wink:
stefanel

#32 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by stefanel »

ja sam se nadala da ce me ozeniti jer to je bila moja jedina zelja da imamo porodicu i djecu,a on ce meni da se zaljubio
GianFranco

#33 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by GianFranco »

stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
Trabala si ga šutnuti odmah nakon prve prevare. Do sada bi pronašla nekog a njega bi zaboravila.
Tvoja je greška što si "žmirila samo da ga ne bi izgubila".
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#34 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Bobi »

Il` me zeni il` tamburu kupi...ja u nesto udarati moram...jel tako ide?
Laura_21

#35 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Laura_21 »

stefanel wrote:ja sam se nadala da ce me ozeniti jer to je bila moja jedina zelja da imamo porodicu i djecu,a on ce meni da se zaljubio

Bolje da se sad zaljubio. Sta mislis da se zaljubio kad te ozenio, ti rodila djecu?
Adriatic

#36 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Adriatic »

stefanel wrote:ja sam se nadala da ce me ozeniti jer to je bila moja jedina zelja da imamo porodicu i djecu,a on ce meni da se zaljubio
Nikad mi nije bio jasan ovakav tip žene. Što je više gaziš, ona te sve više voli i luda je za tobom.
Zašto pobogu? U čemu je stvar?
Kako možeš voljeti nekoga ko te ponižava?
Sreća da nemaš djecu s njim, jer tek bi tada bio problem.
Zato, ne brini. Imaš veliku sreću što te je ostavio.
Zamisli da si s njim u braku i da još imate djecu i da te vara i ponižava na svakom koraku.
A za brak ne brini.
Nikad nije kasno. "Za vješanje uvijek ima vremena"
Panthera

#37 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Panthera »

trpis, zmiris na prevare, jer imas plan, a to je da se udas i dobijes djete, hmmm, sta je bio ostatak plan, mozda da do kraja zivota trpis prevare, pa da i djete ispasta, ili da se razvedes da i on i djete malo pate, jel de...pa da, ljubav je interes, e izgleda da ste imali razlicite interese, i super je da je on napravio taj korak, jer je manje unesrecenih. ja mislim da je on napravio pravi korak. e sad hajdemo dalje, zasto se nisi ranije udala, sigurno si imala i prije momaka, i koji su te voljeli, ali mozda tebi tad nije bilo do toga,jer tad ti je bilo kako kazes 20 pa si se mogla nositi sa onim od 20 pa, su i oni bacili godina na tebe...kakvi su to pogledi na zivot...nije ovo nikakva kritika, samo zdrav razum, bili ste zajedno iz pogresnih razloga, bar ti.porazgovaraj sa ljudima iz struke, recimo psihologom, mozda saznas nesto vise o sebi i pomogne ti u buducnosti, ja bi to uradio radi sebe.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#38 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Latina »

Fino je to sto si zeljela porodicu i djecu, ali nije fino sto si pri tome zanemarila stvarnost u kojoj te on varao i na taj nacin ponizavao. Bajke su za predskolski uzrast, i tamo si ih trebala ostaviti. Sto je bilo bilo je, tu vise ne mozes nista izmijeniti. Sad fino prekrizi njegovo ime, "dust yourself off", i kreni naprijed - sirom otvorenih ociju. Ako uskoro ne sretnes nekoga ko je vrijedan tvog truda i vremena, rodi sebi dijete i nastavi zivjeti bez iluzija o "sretnim porodicama".

pozdrav
Panthera

#39 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Panthera »

Latina wrote:
Fino je to sto si zeljela porodicu i djecu, ali nije fino sto si pri tome zanemarila stvarnost u kojoj te on varao i na taj nacin ponizavao. Bajke su za predskolski uzrast, i tamo si ih trebala ostaviti. Sto je bilo bilo je, tu vise ne mozes nista izmijeniti. Sad fino prekrizi njegovo ime, "dust yourself off", i kreni naprijed - sirom otvorenih ociju. Ako uskoro ne sretnes nekoga ko je vrijedan tvog truda i vremena, rodi sebi dijete i nastavi zivjeti bez iluzija o "sretnim porodicama".

pozdrav
Ako je ovo doslo od ljepseg spola Svaka chast :thumbup:
stefanel

#40 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by stefanel »

on je mene unistio i psihicki i fizicki koje djete sad, pa jos malo pa ga necu moci ni roditi priroda cini svoje a za sve je kriv on jer me je lagao i obmanjivao da me voli i da cemo se vjencati i imati djecu sve mi je to obecavao a sad se zaljubio u mladju.ali nema veze ja znam da ga ona nikada nece voljeti kao ja samo ce ga iskoristiti i odbaciti
Panthera

#41 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Panthera »

7 godina obecanja :-) :-) ...aaaaaaaaa.....jel tebi fakat 37 ili malo lagis? hajd priznaj :wink: uhhhh zis iz too much even for me…checking out :-?
Dori

#42 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Dori »

stefanel wrote:hvala vam na podrsci ali meni je 37 itekako sam svjesna da vise nisam mlada i da se ne mogu takmiciti s curamo od 20 ali tesko se mirim s novonastalom situacijom.bacih djabe 7 godina i na kraju ostah sama
Ja sam 10 godina mladaja od svog dragog.....i poslije isto toliko godina me ostavio zbog druge....starije....
Nema tu pravila.
Ali opet......to je duga prica i moglo bi se o njoj pricati. Ali ne na javnim forumima.
madner

#43 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by madner »

Zivot ide dalje, sama pala...
stefanel

#44 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by stefanel »

u ovoj groznoj situaciji jedino me tjesi sto znam da ce i on patiti kad tad a i ta mala kur.... a ja zivim za taj dan
Laura_21

#45 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Laura_21 »

stefanel wrote:u ovoj groznoj situaciji jedino me tjesi sto znam da ce i on patiti kad tad a i ta mala kur.... a ja zivim za taj dan

:shock: On je tebe stvarno unistio. U stvari, ti si sebe unistila.
stefanel

#46 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by stefanel »

nisam ja sebe unisila ja sam samo slijepo vjerovala da ce se promjeniti
Laura_21

#47 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Laura_21 »

stefanel wrote:nisam ja sebe unisila ja sam samo slijepo vjerovala da ce se promjeniti

Pa pogledaj kako pises. Kao da je smak svijeta. Odkud ti ideja da je ta druga kurva? Mozda je do tebe, mozda nisi bila vise interesantna, mozda ga nisi zadovoljavala u krevetu, mozda.....hiljadu razloga. Preispitaj malo sebe, nemoj u drugima traziti krivce.
swirl

#48 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by swirl »

Ako je istinita ta tvoja prica, nije mi jasno zasto je ta druga zena kurva, a on fin???? I otkud ti znas da ga niko nikad nece voljeti kao ti???
stefanel

#49 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by stefanel »

20 godina mladja od njega nego sta je nego kurva
Laura_21

#50 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Laura_21 »

stefanel wrote:20 godina mladja od njega nego sta je nego kurva

Tebi je najbolje da zatvoris ovu temu i da vise nista ne pises. I cudis se sto te je ostavio.
Post Reply