eyesburn wrote:evo ovako, na početku da kažem da me zanimaju, uglavnom, mišljenja djevojaka u vezi situacije koju ću sad ukratko izložiti:
već otprilike dvije sedmice sam u vezi s jednom djevojkom... cura je fina, kad smo skupa sve je stvarno ekstra i super se provodimo i što se toga tiče nemam nikakvih zamjerki... međutim, u ovih 15-tak dana koliko smo zajedno, jedna stvar je počela da mi smeta i polako me hladi od nje... naime, većinom sam ja taj koji inicira kontakt, zovem na izlaske i tako to... a i kad se ona prva javi, to obično bude preko sms poruke... za ovo vrijeme što smo skupa samo me jednom nazvala... znam da smo još na početku i da se tek upoznajemo, ali mene već to polako počinje da nervira i pitanje je dana kad će mi dosaditi... e sad me zanima šta vi cure mislite o tome, kako vi te stvari postavljate i šta savjetujete? da li sam prerano upalio alarm?

... nisam imao baš ovakvih situacija u prošlosti s drugim djevojkama ali znam da ako se nastavi ovako, meni će sve to skupa dosaditi... a glupo mi je nekako da joj skrećem pažnju na to, jer po meni je to nešto što treba da je instiktivno...
u suštini, dilema mi je da li sačekati još neko vrijeme da vidim da li će se to promijeniti ili da što prije jednostavno zaključim da "to nije to"?
unaprijed zahvaljujem!
Dobra tema...
Negdje procitah, ne sviđaš joj se...Pa koji je klinac sa tobom 15 dana, i koliko često izlazite...
Ima niz faktora....Možda ti je cura prepustila incijativu u vezi sto se tice poziva za izlaske, mozda se jos nije propisno oslobodila i mozda te testira-da vidi koliko si zagrijan(sto cure veoma cesto rade)... Ima jos nekih stvari...ali ovo su po meni najbitniji....
I ovo zadnje:
da što prije jednostavno zaključim da "to nije to"?...Nemoj odustajati ako ti se sviđa, sve žene vole igre....
Znaš onu:
muskarac provede pola zivota da zavede zenu, a zena pola zivota da ga zadrzi
Samo se ti opusti, ako salje SMS, to je ok, cure obozavaju SMS nego vise nego pozive, odgovori joj normalno....
I za svaki put kad je vidis nazovi je samo
1.....Šibajte se SmS ovima...
Pozdrav i uzivaj u vezi....