pa ako imas oko 25 mislim da je vrijeme da prestanes koristiti kreme za bebe
ovako-preko neta,niko ne moze znati kakvu kozu imas...ja znam da puno mladjih cura od jedne bubuljice pravi dramu,pa pocne sa silnim kremama,gelovima,maskama protiv bubuljica i onda hodaju specene okolo.
sasvim je normalno da se koza nakon nekoliko sati masti,pogotovo gdje je vruce,gdje je duhan...
ono sto se mora redovno raditi je ciscenje,skidanje sminke,pranje,tonik,krema...
a krema-...moja je trenutno nutritionist,za mjesovitu-garnier...ljeti- krema za mjesovitu i cesto tonik za lice.
i nije bitno koja marka,to isprobas.ja npr.znam da niveu ne podnosim-bio je neki fluid prije par godina-sva sam se osula od njega i vise necu da primirisem nivei.
evo-imam i garnier pure shine control moisture-to koristim kad se ekstremno nerviram

,kad se puno sjajis,i imas pokoju bubuljicu-probaj...ili samo na celo.
koza je ziv organ...i to jos organ za izlucivanje-tako da,ako ocekujes uvijek istu kozu,i to jos da se nikad ne sjaji (a nije ti suhi tip koze)-zaboravi to.
moja prijateljica ima suhu i osjetljivu kozu-ospe se od parfema,bore oko ociju i usta su joj kao da je 5 godina starija,a ne mladja od mene,ali nikad se ne sjaji i ne zna sta je to bubuljica...sve ima svoje prednosti i mane.