mIRCerka wrote:izvini 1977, ali nemoj izrazavati sumLJe. Molim te.
Drugo, naravno da su u pitanju licni intersi, ako tebi tvoje dijete nije licni interes, onda ne znam sta je u pitanju.
Trece, dokle god se stvar postavlja da nju neko napada jer je pokrivena ili je SDA kadar, vrsi se trivijalizacija problema, a to je da je gospodja od JAVNE USTANOVE napravila privatnu prciju. Po sistemu MOJE I SAMO MOJE I NEMAM JA TEBI STA OBJASNJAVATI...
Da li si ti bio anketiran za vjeronauku prije nego je krenula halabuka?
Ja sam kuci na GNET-u nazalost , pa mi mrsko cekati dok me Bosko pusti na sa-x, iako nikada nista nisam napisao protiv njega (ovo je zaista prvi put).
Ne izazivam ja sumlje, niti imam namjeru. Nisam ja u svom postu 4 puta pomenuo vjeru, niti sam pitao za imena roditeja koji se bune, niti me ona interesuju. Da li je Vesna udana za Hasana me bas briga. To je isljucivo njen problem. Osim toga i Vesna bi moga biti Bosnjakinja po nasim lijepim obicajuma iz 60-70 davanja imana dijeci (Vesna, Sanja, Goran itd). Mene zaista to ne interesuje.
Da, moje djete je moj naveci licni interesi, ali ja mislim da je njemu dobro. Naravno, da bi moglo biti bolje
Ali su ovdje drugi interesi u pitanju.
Nazalost, citava drzava je privatna prcija, i mu tu ne radimo ama bas nista, ali to nije tema ove emisije.
Pitan sam za vjeronak i nisam potpisao.
Hadzinice,
izvini nasam te prepoznao
Svi mi dajemo nesto para u taj vrtic. Ja sam konretno dao i nesto malo vise, ali niti nosimo mi te stvari kada djeca zavrse u vrticu, ali ih sigurno ne nosi ni direktorica svojoj kuci.
Oko vjeronauka i ostalih aktivnosti se u potpunosti slazem.
Za jelovnik, ne znam, nisam toliko detaljno pratio, ali vjerujem da ponekada odstupa, ali dijeca nisu gladna.
(Dodje mi da napisem i salama je meso, ali to je vec ne ozbiljno)
Koliko kanton dotira za svako dijete ????
Za zadnje se opet slazem, ali mislim da je to posljedica halabuke, a da je postupak beeeeezzzeeeeee, jeste. Da je za osudu jeste. Da je za linca, nije.