Lopovi prijete

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

VERNESA

#26 Re: Lopovi prijete

Post by VERNESA »

Iako mnoge stvari za iznošenje u javnost od strane dotičnog Bakira ne opravdavam , ali ipak sve čestitke na hrabrosti za iznošenje u javnost lopovluka , javašluka i nerada u našoj državi. Da li se često pitate šta bi bilo da nestanu i ovakv emisije , da li to treba da se prepustimo krajnjoj bespomočnosti i letargiji u kojoj se trenutno naše društvo nalazi.
zaratustra

#27 Re: Lopovi prijete

Post by zaratustra »

Kao neko ko se u mnogo čemu ne slaže sa likom i djelom Bakira Hadžiomerovića, kao novinara, bez imalo zadrške osuđujem verbalne a kamo li prijetnje fizičkom likvidacijom. Za to nema nikakvog opravdanja. Ovim putem želim da njemu i svim novinarima uputim podršku, iako se pitam znači li to išta? Mislim da je politički magazin kojeg vodi gospodin Hadžiomerović odlično koncipiran, ali ga veoma često uprskaju sa tendencioznim i neosnovanim stavovima. Bez obzira na to, bezrezervno podržavam slobodu govora i medija, ma kakvi oni bili put su ka boljem sutra.
primus-1

#28 Re: Lopovi prijete

Post by primus-1 »

Mjesto da vracaju stanove,lopovi prijete :D :D
Vodenjak

#29 Re: Lopovi prijete

Post by Vodenjak »

VERNESA wrote:Iako mnoge stvari za iznošenje u javnost od strane dotičnog Bakira ne opravdavam , ali ipak sve čestitke na hrabrosti za iznošenje u javnost lopovluka , javašluka i nerada u našoj državi. Da li se često pitate šta bi bilo da nestanu i ovakv emisije , da li to treba da se prepustimo krajnjoj bespomočnosti i letargiji u kojoj se trenutno naše društvo nalazi.
Svaka javno izgovorena rijec od bilo koga podlozna je kritici, podrsci, demantu ili ako treba, tuzbi!

Bakir govori.
Govori hrabro, iskreno, otvoreno! Njegova je SVAKA rijec podlozna kritici cjelokupne javnosti! Svako slovo koje izgovori je dokument protiv njega u slucaju zalbi, demantija, tuzbi...
Kada oni koje proziva jednako tako javno budu radili svoj posao za koji su izabrani i debelo placeni, nece biti potrebe za ljudima tipa Bakira, Senada i slicnih...
Vincent Raine

#30 Re: Lopovi prijete

Post by Vincent Raine »

SA/HC forever!!!

Samo pleti.... :thumbup:
IBM

#31 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

Interesantno je kako vecina ljudi misli da neki novinari koji toliko pricaju o kriminalu,ne mogu biti potkupljeni.Vrijeme ce pokazati.....
kockica_kockica

#32 Re: Lopovi prijete

Post by kockica_kockica »

Luke Perry wrote:Air Ramize sta si mu ti prijetio? :mrgreen:

nije Ramiz.. Bakir nije Hrvat... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vincent Raine

#33 Re: Lopovi prijete

Post by Vincent Raine »

IBM wrote:Interesantno je kako vecina ljudi misli da neki novinari koji toliko pricaju o kriminalu,ne mogu biti potkupljeni.Vrijeme ce pokazati.....

Tebi je izgleda malo "60 minuta"!? :D
Vodenjak

#34 Re: Lopovi prijete

Post by Vodenjak »

Vincent Raine wrote:
IBM wrote:Interesantno je kako vecina ljudi misli da neki novinari koji toliko pricaju o kriminalu,ne mogu biti potkupljeni.Vrijeme ce pokazati.....

Mozda mu treba citav sat? :?

:D
popajic

#35 Re: Lopovi prijete

Post by popajic »

TRECI !

Predpostavi da je i podkupljen da prica o kriminalu- bi li to umanjilo kriminalne radnje ovih mafijasa?
Misli malo covjece !!!
primus-1

#36 Re: Lopovi prijete

Post by primus-1 »

popajic wrote:
TRECI !

Predpostavi da je i podkupljen da prica o kriminalu- bi li to umanjilo kriminalne radnje ovih mafijasa?
Misli malo covjece !!!
Sta ces nas narod,lakse metar u ....... nego cent u glavu, :skoljka: izvinjojem se na prostijem rij¨ecima :D
IBM

#37 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

e popajic, nemas pojma, ja govorim o tome da ti novinari o pojedinim kriminalcima, jer imaju neki interes kod njh.Ne mislis valjda da kod nas u BiH vlada sloboda medija u pravom smislu te rijeci. Ja postujem 60 min za ono sto su objavili za Saju, neka su. Ali pretjeruju u drugim stvarima. Sjeti se kako su o Dodiku(i DANI) pricali pozitivno prije 4 godine!
IBM

#38 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

Vodenjak wrote:
Vincent Raine wrote:

Mozda mu treba citav sat? :?

:D
sta je miki, pogodila te ona tema o Lagumdziji jel de. znam znam :D
nosara

#39 Re: Lopovi prijete

Post by nosara »

sayonara wrote:Gle cuda ... zatrazena zastita nadleznih organa, istraga, folovi .... jesu li to oni isti korumpirani policija, tuzilastvo, sudstvo :-) Ko sad tu koga ... cemu ... nidje veze :)
"Heroje" sto prijete uzatvor, bezbeli ... a istragu, zastitu, akciju traziti i u drugim situacijama
Evo jos jednog... dvosmislenog... :D
nosara

#40 Re: Lopovi prijete

Post by nosara »

IBM wrote:e popajic, nemas pojma, ja govorim o tome da ti novinari o pojedinim kriminalcima, jer imaju neki interes kod njh.Ne mislis valjda da kod nas u BiH vlada sloboda medija u pravom smislu te rijeci. Ja postujem 60 min za ono sto su objavili za Saju, neka su. Ali pretjeruju u drugim stvarima. Sjeti se kako su o Dodiku(i DANI) pricali pozitivno prije 4 godine!
Ovaj jos i elaborira podrsku potencijalnom zlocinu nad novinarima...
IBM

#41 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

kada bi vi i 30% vase energije, dragi borci za istinu i ljudska prava, utrosili na temi o Nedjo Ikonicu, mnogo toga bi postigli, ovako samo lupetate prozvakane teme, Sacirbej, Alija, Zlaja, Haris, Tihi...... a zlocinci izbjegava kaznu!
nosara

#42 Re: Lopovi prijete

Post by nosara »

IBM wrote:kada bi vi i 30% vase energije, dragi borci za istinu i ljudska prava, utrosili na temi o Nedjo Ikonicu, mnogo toga bi postigli, ovako samo lupetate prozvakane teme, Sacirbej, Alija, Zlaja, Haris, Tihi...... a zlocinci izbjegava kaznu!
A ovo su samo lopovi... sitnica... :D
IBM

#43 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

nosara wrote:
IBM wrote:e popajic, nemas pojma, ja govorim o tome da ti novinari o pojedinim kriminalcima, jer imaju neki interes kod njh.Ne mislis valjda da kod nas u BiH vlada sloboda medija u pravom smislu te rijeci. Ja postujem 60 min za ono sto su objavili za Saju, neka su. Ali pretjeruju u drugim stvarima. Sjeti se kako su o Dodiku(i DANI) pricali pozitivno prije 4 godine!
Da. U svakoj emisji vec znam da ce se pojaviti S.Cenic(bivsi sekretar Nikole Koljevica, koja "nista ne zna o zlocinima u ratu"), Dragomir Babic (bivsi oficir VRS). Oni sad iskoristavaju 60min za svoje ciljeve onako kako je Dodik iskoritio prije par godina....

p.s. ovo je Cenicku je napisao Faruk Sehic u Startu prije par borjeva....citajte ljudi
IBM

#44 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

nosara wrote:
IBM wrote:kada bi vi i 30% vase energije, dragi borci za istinu i ljudska prava, utrosili na temi o Nedjo Ikonicu, mnogo toga bi postigli, ovako samo lupetate prozvakane teme, Sacirbej, Alija, Zlaja, Haris, Tihi...... a zlocinci izbjegava kaznu!
A ovo su samo lopovi... sitnica... :D
a okice ti propustile rijec "zlocinac", "Nedjo Ikonic", treba pisati i govoriti o svemu ali sve ima svoju mjeru.
nosara

#45 Re: Lopovi prijete

Post by nosara »

IBM wrote:
nosara wrote:
Da. U svakoj emisji vec znam da ce se pojaviti S.Cenic(bivsi sekretar Nikole Koljevica, koja "nista ne zna o zlocinima u ratu"), Dragomir Babic (bivsi oficir VRS). Oni sad iskoristavaju 60min za svoje ciljeve onako kako je Dodik iskoritio prije par godina....

p.s. ovo je Cenicku je napisao Faruk Sehic u Startu prije par borjeva....citajte ljudi
Bilo je gostiju i iz sda, znas ona partija, nekad i sad, saveznica rasinog sds-a... sve fini ljudi... :D
Vincent Raine

#46 Re: Lopovi prijete

Post by Vincent Raine »

IBM wrote: treba pisati i govoriti o svemu ali sve ima svoju mjeru.
Obrazluk, ha? Mindera ti tvoga :D

Da furamo film "po nekoj mjeri" do sada bi ih SVE PO ZAKONU spalili na Vjecnoj vatri, mamicu im lopovsku!
Vodenjak

#47 Re: Lopovi prijete

Post by Vodenjak »

IBM wrote: sta je miki, pogodila te ona tema o Lagumdziji jel de. znam znam :D
Momci, ne zamjerite, ali i ti i @sayonara ste malo previse balavi sa stazom na ovom forumu da bi znali koga sta pogodi... :-)

Vodenjak je o Lagumdziji toliko puta pisao i stosta napisao samo sto vi to, mladuncad, :D ne mozete znati jer vas tad nije bilo ni u povojima. Forumskim...
Ne mozete vi, iz vasih uskogrudih busija nikad iskritikovati ni Lagumdziju niti bilo koga drugog iz opozicije koliko to mozemo mi kojima je stalo da ta opozicija jednog dana zaista pocne da radi svoj posao.

Razlika je u tome sto vi po ljudima tipa Lagumdzije bespostedno pljujete svaki put kad Havaz hrakne, a mi ostali pokusavamo da kritikujemo njihov nerad ne bi li ih ucinili barem malo agilnijim! :wink:
nikad_izvini

#48 Re: Lopovi prijete

Post by nikad_izvini »

bos wrote:Lopovi prijete lopovima, mafija na ulicima i na TV-u i novinama.
Zanimljivo je da niko ne prijeti Šaji, Bakiru Jr, Čengićima. Jel nekad neko čuo da prijete Radončiću, Senadu H :skoljka: :dance:

Zanimljivo je sve to. Al doduše, svi su oni isti, jelde :skoljka: :dance:
nikad_izvini

#49 Re: Lopovi prijete

Post by nikad_izvini »

HAVANA wrote:Bakiru svaka čast,treba imati muda za ovo što on radi i u ovakvoj sredini javno se suprotstavljati i lopovima i fašistima na SVIM stranama.Ponekad se pitam što mu to treba,mogao je i on šetati sa ženom,raditi,ispijati kafe,svirati i mirno hodati ulicama a ovako manjina će ga podržati a u većini slučajeva mora gledati i kuda će i kada i hoće li ga neko opaliti štanglom po glavi.Bakir :thumbup: :bih:
Nemoj tako. Bakir H je isti lopinaš. Đeš u reisa dirati : Ko da je jednorog
IBM

#50 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

Vincent Raine wrote:
IBM wrote: treba pisati i govoriti o svemu ali sve ima svoju mjeru.
Obrazluk, ha? Mindera ti tvoga :D

Da furamo film "po nekoj mjeri" do sada bi ih SVE PO ZAKONU spalili na Vjecnoj vatri, mamicu im lopovsku!
Objasni ovo?

p.s. Ja placam RTV taksu i hocu da dobivam vijesti a ne propagandu.
Post Reply