kako joj stati na rep ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#26 Re: kako joj stati na rep ?

Post by zelenashica »

capella wrote:ON je moj.
Eh nešto mi baš u oči zapade ova izjava.....čuj TVOJ....draga da ti starija teta kaže par stvari.....kao prvo ta izjava ON JE MOJ....jedino što može odati utusku je da ti nisi njegova....jer da jesi ne bih se ti brinula za neke sa strane,bila bi sigurna u njega i njegove korake,...ljubomora je OK osjećaj ali onako čisto za pokazivanje nekome da ti je stalo,a ne baš na ovako posesivan način kako ga ti predstavljaš.Ja na tvom mjestu ne bi uopte obraćala pažnju na tu NEKU,jer ne zaboravi za prevaru je potrebno dvoje...ako je on spreman da bude taj drugi,ako se bojiš da ga ta NEKA ne zavede....draga onda pusti to MOJ niz vodu,..nema tu nafake...u vezi postoji povjerenje,postoji nesebično poštovanje koje nikad ne dovodi u pitanje ni strah a kamoli sumnju.....vašoj vezi očito to ne dostaje....eto sama čini mi se reče još on odbija,....jesi li sigurna do kada :roll:
A s druge strane....pa šta i prevari te....ništa ti s njim ne gubiš samo on,bar ja tako gledam na moguću prevaru mog dragana....u biti ja sam mu najbolja,najljepša,najpametnija,....ja sam sa onim JA..... i mirno spavam :-) ...sa tom mogućom prvarom s njom ne zaboravi da sebe ponižavaš i svoje mišljenje o sebi samoj :roll:

ps.ali ne zaboravi nije muškarca problem uloviti...........nego zadržati :D
capella

#27 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

kada sam rekla "on je moj" to je bio samo odgovor na nečije pitanje, ko je on?
Nisam htjela da dužim u prvom postu i nadala sam se da će biti jasno da smo u vezi.
pri tome nisam mislila da je bezuvjetno moj..čisto objašnjenje otkud ljubomora.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#28 Re: kako joj stati na rep ?

Post by grunt »

Nista ne kontam,ovo je totalno zapetljano:ja,mi,vi,oni,on,ona...... :? :D
Ko je koga zajebo :?: :D
Super Hik

#29 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Super Hik »

capella wrote:kada sam rekla "on je moj" to je bio samo odgovor na nečije pitanje, ko je on?
Nisam htjela da dužim u prvom postu i nadala sam se da će biti jasno da smo u vezi.
ma pusti ti tetu, ona misli da je to ko nekad. alooooooooo teto '43 je davno prošla............. :D :D
Rambo-Amadeus

#30 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Rambo-Amadeus »

Super Hik wrote: 3. poštrcaj je mlijekom
A na osnovu čega je ovo opaka odmazda? :?
Zar ne bi onda bilo bolje politi je motornim uljem (za auta) ili necim slicnim? :roll: :-)

i ne mogu da skontam one koji nisu vec u prvom postu skontali sta je u pitanju i ko su sudionici (odnosno njihove međusobne relacije)! :? :)
legendo_moja

#31 Re: kako joj stati na rep ?

Post by legendo_moja »

Image

Ja mislim da tebi ne gine šerijatski brak. :D
Super Hik

#32 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Super Hik »

Rambo-Amadeus wrote:
Zar ne bi onda bilo bolje politi je motornim uljem (za auta) ili necim slicnim? :roll: :-)

i ne mogu da skontam one koji nisu vec u prvom postu skontali sta je u pitanju i ko su sudionici (odnosno njihove međusobne relacije)! :? :)
misli se na vlastito mlijeko..pa ne znam, ja posao od sebe da bi mi bilo cool da me neka postrca, pa kontam mozda......... :D
capella

#33 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

Onda je najbolje da JA TEBE poštrcam NJENIM mlijekom :D i svi sretni
zelenashica

#34 Re: kako joj stati na rep ?

Post by zelenashica »

Super Hik wrote:
capella wrote:kada sam rekla "on je moj" to je bio samo odgovor na nečije pitanje, ko je on?
ma pusti ti tetu, ona misli da je to ko nekad. alooooooooo teto '43 je davno prošla............. :D :D
Jašta sine davno prošla '43 :roll: a ja još na penDžeru ašikujem :D :roll:
Super Hik

#35 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Super Hik »

capella wrote:Onda je najbolje da JA TEBE poštrcam NJENIM mlijekom :D i svi sretni
ili jos bolje, nek me ona postrca svojim mlijekom, tako cemo biti oboje zadovoljni, i ti sto si je se rijesila a i ja....ne moram obrazlagati zasto..... :D
Rambo-Amadeus

#36 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Rambo-Amadeus »

Super Hik wrote:
Rambo-Amadeus wrote:

misli se na vlastito mlijeko..pa ne znam, ja posao od sebe da bi mi bilo cool da me neka postrca, pa kontam mozda......... :D
pa to je nagrada a ne odmazda :D :oops: :D :D, probaj ipak zatomiti, zanemariti uticaj hormona kad budes drugi put davao savjete nekom kako da kazni nekog :D , osim ako se to bude odnosilo na kaznjavanje mene (dolazi u obzir i topless valjanje u cemu hoces) :D :D
Super Hik

#37 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Super Hik »

mišica wrote:[
mja, i to na onom malom pendžerčiću što je podijeljen da četiri dijela, a iza fenjer gori...............štala.....sijeno.........mrka noć........noge u zraku.......ah to je bio život..... :D
svirac

#38 Re: kako joj stati na rep ?

Post by svirac »

capella wrote:
svirac wrote:
capella wrote:ON je moj.
¸
On je tvoj!!?? :roll: Dobro, ok, on je tvoj, ali sta ... muz, decko?
Zvucis kao moja bivsa koju sam onomad bezuspjesno odgovarao da mi ne pravi scene na poslu.
Otkud znas da mu se nabacuje? On ti rekao? Idiot .... samo sebi navukao bespotrebnu zajebanciju, prigovaranje i zvocanje. Zvocas mu pomalo, jel'de?? Ovo govorim zato sto, ako ti je rekao - sigurno se vodio idejom da ti se jadan povjeri i sl. Ohani ti malo sa tim stajanjem na rep.

p.s.
E da ... hladno sam tada prekinuo skoro dvogodisnju vezu radi njene apsolutno nepotrebne ljubomore.
Nije mi se povjerio, ona okolo priča o njemu. I ogavno reaguje kada nas vidi skupa, kao šiparica se upali.

On je nikada i ne spominje.
Onda nemas sta da se sekiras: cim ona prica okolo, znaci, nije bilo umakanja i sl. ... da jeste, sutila bi ko zalivena
A doticni gospodin je pravi dzentlmen .... hladno ignorise njenu pricu i tvoje ljutito zujanje.
Mozda nije losa ideja to far u far sa njom, naravno, ako to nece izazvati neugodnosti njemu. Pa .... sa distance, fino i kulturno ... joj zaprijetis da ces *ebati sve na kamaru i sl. Ne znam .... danas su drugacija vremena :-D
halilova vila

#39 Re: kako joj stati na rep ?

Post by halilova vila »

Ne trebas ti njoj nigdje stajati, nije ona tvoj problem, jedini s kim imas problem je tvoj muz/momak/ljubavnik/. Dakle, s njim ti dogovaraj sta moze a sta ne moze, sta mozes podnijeti a sta ne mozes. A tih sto se same nabijaju bilo je i uvijek ce biti. Mislim da i njih malo popusti kad vide da im "suparnica" nije budala a da si u stanju da iskuliras cijelu situaciju.
U ovom svemu samo ti mozes izgubiti, pazi da ne izgubis zbog gluposti.
Ne stvaraj atmosferu "zabranjenog" i tabua u svojoj vezi, pazi da ti razgovor s njim o tome ne predje granicu histerije, ne pravi problem tamo gdje ga nema. Malo flerta nikome nije donijelo nista lose. Cisti sport.
Super Hik

#40 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Super Hik »

halilova vila wrote: A tih sto se same nabijaju bilo je i uvijek ce biti.
i neka će, i to treba cijeniti, bar mi muski. :D
pustopoljina

#41 Re: kako joj stati na rep ?

Post by pustopoljina »

ja mogu samo da potvrdim sviracevu pricu...

tastina je cudna stvar...
ako si propustila priliku da sa tom zenskom zakopas ratnu sjekiru...onda se barem kontrolisi kad si s momkom,jer ces ostati bez njega-ne sto ce ti ga neko preoteti,nego zato sto vecina ljudi ne voli dramu.
Cholina_Lokica

#42 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Cholina_Lokica »

bolje ti je namlati njega.... ta zeMska ti nije ni rod ni pomoz bog pa da bi imala obzira prema tebi. haman sreco pa imas problem u vezi a ne sa ostalima. kao sto rece mišica, da je tvoj ne bi se brinula ;)
halilova vila

#43 Re: kako joj stati na rep ?

Post by halilova vila »

Super Hik wrote:
halilova vila wrote: A tih sto se same nabijaju bilo je i uvijek ce biti.
i neka će, i to treba cijeniti, bar mi muski. :D

:-D
zelenashica

#44 Re: kako joj stati na rep ?

Post by zelenashica »

Super Hik wrote:
mišica wrote:[
mja, i to na onom malom pendžerčiću što je podijeljen da četiri dijela, a iza fenjer gori...............štala.....sijeno.........mrka noć........noge u zraku.......ah to je bio život..... :D
jašta sine .....zato ja i dalje na njemu visim :oops: jah meraka u večeri rane.... :D ono je bio život...ova današnja mladež čim se pominje dizanje nogu diže halabuku :roll: te ljubomora,te posesivnost...u moje doba toga nije bilo,na cijeni je bio onaj đuvegija sa više ašikluka pod pendžerima,....to je bio dokaz da je čojk od zanata :D .....a zar je bitno čije se dižu...bitno je da se diže :lol: .....
capella

#45 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

Dile wrote:bolje ti je namlati njega.... ta zeMska ti nije ni rod ni pomoz bog pa da bi imala obzira prema tebi. haman sreco pa imas problem u vezi a ne sa ostalima. kao sto rece mišica, da je tvoj ne bi se brinula ;)
Kao što rekoh, on se ne obazire baš na nju.
Ona je ta koja skreće pažnju.

Moje pitanje je bilo ima li smisla regaovati ili pustiti da ona pokušava...
zelenashica

#46 Re: kako joj stati na rep ?

Post by zelenashica »

capella wrote:
Dile wrote:bolje ti je namlati njega.... ta zeMska ti nije ni rod ni pomoz bog pa da bi imala obzira prema tebi. haman sreco pa imas problem u vezi a ne sa ostalima. kao sto rece mišica, da je tvoj ne bi se brinula ;)
Kao što rekoh, on se ne obazire baš na nju.
Ona je ta koja skreće pažnju.

Moje pitanje je bilo ima li smisla regaovati ili pustiti da ona pokušava...
A da joj pomogneš......malkice...ono sestrinski :D grehota ti je bona joj ne dat ako ičem on valja :lol:
teletrader

#47 Re: kako joj stati na rep ?

Post by teletrader »

@Capella
Nego ti nama prvo reci ima li kakvih povoljnih kredita kod tebe ti u banci?
:D
pustopoljina

#48 Re: kako joj stati na rep ?

Post by pustopoljina »

osim drustvenih sposobnosti,bile su na cijeni i fizicke: biti najbolji u kolu.
http://www.youtube.com/watch?v=Mo4w4OeQ ... re=related
drekalica28

#49 Re: kako joj stati na rep ?

Post by drekalica28 »

capella wrote:Nije mi se povjerio, ona okolo priča o njemu. I ogavno reaguje kada nas vidi skupa, kao šiparice se upali.

On je nikada i ne spominje.
Pa šta te briga kako ona reaguje? On je ipak s TOBOM, zar ne?
A ako iko treba da reaguje onda je to tvoj dragi i to onda ako mu se ona eksplicitno ponudila :D
Zvocanje ti neće pomoći, naprotiv, možeš ga samo otjerat u njen "zagrljaj" pun razumjevanja. :wink:
zelenashica

#50 Re: kako joj stati na rep ?

Post by zelenashica »

pustopoljina wrote:osim drustvenih sposobnosti,bile su na cijeni i fizicke: biti najbolji u kolu.
http://www.youtube.com/watch?v=Mo4w4OeQ ... re=related
a tek ona koja raskopča jelek :oops: :-)
Post Reply