Eh nešto mi baš u oči zapade ova izjava.....čuj TVOJ....draga da ti starija teta kaže par stvari.....kao prvo ta izjava ON JE MOJ....jedino što može odati utusku je da ti nisi njegova....jer da jesi ne bih se ti brinula za neke sa strane,bila bi sigurna u njega i njegove korake,...ljubomora je OK osjećaj ali onako čisto za pokazivanje nekome da ti je stalo,a ne baš na ovako posesivan način kako ga ti predstavljaš.Ja na tvom mjestu ne bi uopte obraćala pažnju na tu NEKU,jer ne zaboravi za prevaru je potrebno dvoje...ako je on spreman da bude taj drugi,ako se bojiš da ga ta NEKA ne zavede....draga onda pusti to MOJ niz vodu,..nema tu nafake...u vezi postoji povjerenje,postoji nesebično poštovanje koje nikad ne dovodi u pitanje ni strah a kamoli sumnju.....vašoj vezi očito to ne dostaje....eto sama čini mi se reče još on odbija,....jesi li sigurna do kadacapella wrote:ON je moj.
A s druge strane....pa šta i prevari te....ništa ti s njim ne gubiš samo on,bar ja tako gledam na moguću prevaru mog dragana....u biti ja sam mu najbolja,najljepša,najpametnija,....ja sam sa onim JA..... i mirno spavam
ps.ali ne zaboravi nije muškarca problem uloviti...........nego zadržati