zgrozena sam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

brinetta

#26 Re: zgrozena sam

Post by brinetta »

Zalosno! Nevaspitane i divlje djece na svakom koraku. Uzas!!!!!
zaratustra

#27 Re: zgrozena sam

Post by zaratustra »

sjenka wrote:Šetam ja veceras Čaršijom sa mamom i gledamo izloge.Cujemo neko komešanje i smijeh, okrenem se i ugledam dvije djevojke kako trgaju maramu ( ne znam kako se to drugačije zove) časnim sestrama. Cure su se nasmijale i pobjegle. Ne moram vam pricati o reakciji časnih sestara. Uglavnom upratim ja djevojke i krenem trceci za njima, sustignem ih kod Čaršijske džamije, stoje tamo sa jos dvije djevojke i jednim momkom. Ja im priđem, uhvatim ovu djevojku za ruku koju sam vidjela sta je uradila i kažem joj " Sram te bilo, sad ću zvati policiju" Zovnem policiju, njih nema, ja se pokoškam sa djevojkom, naizgled fino obučena, uređena djeca, srednjoškolci. Otrgne se počne bježati, ovi ostali ne žele reći njeno ime, ja im očitam bukvicu kako vas nije stid, ima te li vi odgoj, moral, a meni jedna cura kaže "Mi to po Zagrebu redovno radimo i niko se ne ljuti?????????? Kaže mladić iz grupe " pa zar vi niste čuli da ako strgnete maramu časnoj sestri ostvarit će vam se želja????. Ja kažem njima, hajde da ja vama strgnem na sred Čaršije odjeću pa da se još nekome ostvari želja. Njima šega
Ma užas, ja sam stvarno zgrožena, razočarana, pitam se kakvi to roditelji odgajaju budući naraštaj
Svaka ti čast na reakciji.
Wolfheart

#28 Re: zgrozena sam

Post by Wolfheart »

IBM wrote:Ma dajte ljudi, to je bila furka vazda.....ja licno nisam to nikad uradio ali znam par momaka iz KSC koji su to iz zahebancije uradili:D
cizs krajst. ovo je vjerojatno jedan od najjadnijih komentara koje procitah duze vrijeme. how sad.
Daphna

#29 Re: zgrozena sam

Post by Daphna »

Danas kada postajem pionir,
dajem časnu pionirsku riječ
da ću marljivu učiti i raditi,
poštovati roditelje i starije
i biti dobar drug...

Ako se dobro sjećam pionirske zakletve! Komunizam nam je ostavio i nešto dobro, nešto na čemu su mnogi odrasli i postali, ako ništa drugo, ljudi koji poštuju...

Prosto mi je drago zbog svega što se dešava u zadnjih 15ak godina, što sam dijete komunizma!
Cholina_Lokica

#30 Re: zgrozena sam

Post by Cholina_Lokica »

IBM wrote:Ma dajte ljudi, to je bila furka vazda.....ja licno nisam to nikad uradio ali znam par momaka iz KSC koji su to iz zahebancije uradili:D

ja koliko se sjecam prije je bilo kad samo uhvatis casnu sestru za suknju ono dohvatis i kao ispuni ti se zelja... i kad sam bila mala, mi smo uvijek kad sretnemo casnu pitali smijemo li da zamislimo zelju, i uvijek su nam dozvoljavale.

a ova djecurlija nevaspitana i njihovi roditelji stvarno ostavljaju bez komentara. sevap namlatiti i djecu i roditelje...
ProbuseniDolar

#31 Re: zgrozena sam

Post by ProbuseniDolar »

To izgleda neka interna zajebancija u Hrvata ...

Jebena neka zajebancija ...
Sarayman

#32 Re: zgrozena sam

Post by Sarayman »

Ima nas jos zgrozenih koliko hoces. Al' treba shvatiti da su to ucinili balavci zeljni zabave po svaku cijenu... I zato "not big deal" sto bi rekli Ameri.
HomeArt

#33 Re: zgrozena sam

Post by HomeArt »

Svaka cast tebi curo na reakciji!

Bio je jedan slucaj davno prije rata da je jedan SRBIN dobio batina od policije jer je tukao MUSLIMANA ispred careve dzamije. Kada su ga u stanici na Logavinoj naravno prvo istukli pa pitali sto je tukao covjeka on je rekao da ga je vidio kako pisa uz zid dzamije i da je to razlog, nije postovao bogomolju.
Borej

#34 Re: zgrozena sam

Post by Borej »

kad covjek cita ovaj forum pomislio bi da nikad niko nije banovan.... :shock: :-D
alen_zenica

#35 Re: zgrozena sam

Post by alen_zenica »

vi u sarajevu ste prava multikulturna sredina koja toleriše ove ispade...pih
VjecitiStudent

#36 Re: zgrozena sam

Post by VjecitiStudent »

Bravo Sjenka!
d2

#37 Re: zgrozena sam

Post by d2 »

ova zemlja je sve manje mjesto gdje zelim da zivim, bila je vise multikulturna i demokratska 1996te nego danas
VjecitiStudent

#38 Re: zgrozena sam

Post by VjecitiStudent »

d2 wrote:ova zemlja je sve manje mjesto gdje zelim da zivim, bila je vise multikulturna i demokratska 1996te nego danas
Nista ovo nije, cekaj jos da stasaju ovi sto su podijeljeni jos u obdanistu, spominjacemo mi i 2009. sa nostalgijom ... :(
d2

#39 Re: zgrozena sam

Post by d2 »

u pravu si :(
Fair Life

#40 Re: zgrozena sam

Post by Fair Life »

VjecitiStudent wrote:
d2 wrote:ova zemlja je sve manje mjesto gdje zelim da zivim, bila je vise multikulturna i demokratska 1996te nego danas
Nista ovo nije, cekaj jos da stasaju ovi sto su podijeljeni jos u obdanistu, spominjacemo mi i 2009. sa nostalgijom ... :(
Danas je gore neg' je bilo juce ali zato... bolje neg' ce biti sutra.
Luce

#41 Re: zgrozena sam

Post by Luce »

Mene ovdje vise nista niti zgrozava niti me moze iznenaditi.
Robyn

#42 Re: zgrozena sam

Post by Robyn »

zaratustra wrote:
sjenka wrote:Šetam ja veceras Čaršijom sa mamom i gledamo izloge.Cujemo neko komešanje i smijeh, okrenem se i ugledam dvije djevojke kako trgaju maramu ( ne znam kako se to drugačije zove) časnim sestrama. Cure su se nasmijale i pobjegle. Ne moram vam pricati o reakciji časnih sestara. Uglavnom upratim ja djevojke i krenem trceci za njima, sustignem ih kod Čaršijske džamije, stoje tamo sa jos dvije djevojke i jednim momkom. Ja im priđem, uhvatim ovu djevojku za ruku koju sam vidjela sta je uradila i kažem joj " Sram te bilo, sad ću zvati policiju" Zovnem policiju, njih nema, ja se pokoškam sa djevojkom, naizgled fino obučena, uređena djeca, srednjoškolci. Otrgne se počne bježati, ovi ostali ne žele reći njeno ime, ja im očitam bukvicu kako vas nije stid, ima te li vi odgoj, moral, a meni jedna cura kaže "Mi to po Zagrebu redovno radimo i niko se ne ljuti?????????? Kaže mladić iz grupe " pa zar vi niste čuli da ako strgnete maramu časnoj sestri ostvarit će vam se želja????. Ja kažem njima, hajde da ja vama strgnem na sred Čaršije odjeću pa da se još nekome ostvari želja. Njima šega
Ma užas, ja sam stvarno zgrožena, razočarana, pitam se kakvi to roditelji odgajaju budući naraštaj
Svaka ti čast na reakciji.
Slazem se, svaka cast na reakciji, jos samo da su se drotovi pojavili bilo bi dobro, a kakao ih nikad nema kad trebaju. Sto se tice te Dijane, Sabine ili kako vec, stvarno sramota, da sam bio tu stvarno bi joj samar zaljepio pa neka me tuzi,. Sto joj smeta casna sestra i njena odora, kakvo je to nepostovanje, zaista me sramota sto ovdje zivim!!
kockica_kockica

#43 Re: zgrozena sam

Post by kockica_kockica »

drama wrote:ugrozenost hrvata??

ma daj kakva ugrozenost hrvata... ne drami zivota ti...

ovo su nevaspitana bezobrazna djecurlija koja na ulici se ponasa kao pustena s lanca... :x
upravnik

#44 Re: zgrozena sam

Post by upravnik »

sjenka wrote:ako strgnete maramu časnoj sestri ostvarit će vam se želja
a šta ti se ispuni ako reisu skineš onu tutu sa glave?
Ponekad s'proljeca

#45 Re: zgrozena sam

Post by Ponekad s'proljeca »

Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!
d2

#46 Re: zgrozena sam

Post by d2 »

Ponekad s'proljeca wrote:Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!
ja sam cuo da ce te, ako zakljucas vrata od kuce lijevom rukom, udariti tramvaj :?
Ponekad s'proljeca

#47 Re: zgrozena sam

Post by Ponekad s'proljeca »

Moere dfa bidne , a more da ne bidne.

Svakave gluposti nas narod vjeruje osim u Boga.
kockica_kockica

#48 Re: zgrozena sam

Post by kockica_kockica »

Ponekad s'proljeca wrote:Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!

ovo sve ima jednu rijec "praznovjerje"

ta tvoja katolkinja nije bas neka vjernica, jer bi znala da jeste da je sve to grijeh, skidati casnoj s glave maramu (šlajer se to zove nije marama) da bi zazelio zelju, misliti da ce ti se nesto lose dogoditi, itd... sve su to praznovjerja isto kao ono sa mackom kad ti predje put... ljudi vjeruju u svasta i to svoje vjerovanje pretvore u opsesiju na stetu drugih...
Last edited by kockica_kockica on 21/01/2009 09:17, edited 1 time in total.
El torrero

#49 Re: zgrozena sam

Post by El torrero »

upravnik wrote:
sjenka wrote:ako strgnete maramu časnoj sestri ostvarit će vam se želja
a šta ti se ispuni ako reisu skineš onu tutu sa glave?
Seljacki komentar :sad: Sta sad cekaju moderatori?
d2

#50 Re: zgrozena sam

Post by d2 »

umivanje i pranje zubica, cekaj bolan tek je 9:15 :D
Post Reply