ice tea wrote:Auto kamp DOLE, 5 km iza drvenika, povelik kamp, dobra hladovina. Cijene svake godine pomalo vece, postalo standardno za Hrvate.

Kakav je u odnosu na druge kampove po cijeni ne bih znao, ali po meni najbolji kamp na Makarskoj rivijeri.

Ima pored njega jos 2-3 kampa ali ne svidjaju mi se jer su kao u brdu, pa imaju milion nekih zidova, podzida i toga. Plaza velika, dobra, ima dosta hladovine, nije nesto velika guzva.
kamp u koji ja idem svake godine vec 10tak godina, a i prije rata smo isli tamo.
jako lijepa plaza, al kamp se u zadnje vrijeme jako pokvario sto se tice sadrzaja. ispocetka, odmah poslje rata je bilo svasta nesta, veliki restoran, neki kao disko za djecu, trafika odmah pored prodavnice, i svake godine ima manje i manje, samo cekam kad cemo doc a prodavnice ni sladoleda vise nema nikako.
cijene ove godine su najvise sto su ikad bile, ali eto...navika je navika.
39kn sator, 28.5kn auto, 45kn odrasli, 25kn djeca.
e, da, i kamp je imao puno zvjezdica tad davno, sad su mu jedva ostale dvije il tak nest. jedne je godine bio proglasen za naj kamp makarske rivijere a onda je sve krenulo nekako nizbrdo.
pored ima kamp boban, al on mi je nekako vise za motoriste i tak jer je sav nekakav strmovit, ali hlada za poludit ima. a onda dalje imaju i kampovi ciste i male ciste, jako lijepo al...
evo od ove godine jedna