Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Neelix
#26 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
svakakvih ovdje odgovora, al najmanje (cast izuzecima) onih koje sam trazio 
-
d2
#27 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
vnm wrote:btw, kakav crni focus kad kia ceedsa kamionom opreme kosta 23500KM (3 ili 5 vrata, 6 zracnih jastuka, elektro paket, mp3 player sa komandama na volanu, kozni volan...)
-
d2
#28 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
ma nek uzme G2D i rijesen problemNeelix wrote:svakakvih ovdje odgovora, al najmanje (cast izuzecima) onih koje sam trazio
- Better Man
#29 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
Kad uzmeš bilo Aveo ili Fabiu i napucaš opremom cijena ćete doći kao Citroren C4 na akciji. Dakle nije riječ o tome da doda love i kupi Citroena, već je riječ da za iste pare kupi auto veće klase, jer je na akciji odnosno daje se određeni popust do kraja januara.A kad je već tako onda je bolje uzeti Citroena. Bez popusta navedeni Citroen je itekako skup i zato sam ga spomenuo, jer se isplati uzeti ga na akciji koja traje do kraja januara, jer će dobiti vrhunsko auto po cijeni koliko koštaju i aveo i Fabia sa opremom, a još je auto za klasu veće. A da ne spominjem da može uzeti i Citroen C3 sa dobrom opremom koji je neće koštati ništa skuplje od Avea i Fabie (zbog navedene januarske akcije i popusta), a ista je klasa kao ta 2 navedana auta i kvalitetnije je i udobnije od oba.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Uvijek ima bolje od boljeg, dodas jos par hiljada i imas Volvo C30, pa jos par hiljada i tako sve redom...Better Man wrote:Do kraja januara Citrone daje popuste na svoja vozila. Citroen C4 novi model već od 21hiljadi i par stotina maraka, što je itekako povoljno, a bolje je daleko od navedenih modela tipa Aveo, Fiesta i Fabia.![]()
Kada bih birao između Skode Fabia-e i Aveo-a uvijek bi to prije bila Skoda Fabia.
- Vincent Raine
#30 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
Ma koliko seljacki zvucalo, glasam za Skodu 
-
Wolfheart
#31 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
nis...saznao sto mi je trebalo.
ontopic: you go klix!!! treba nam vise cura za volanom...odite do blizih zapadnih susjeda...50%su vozacice koje voze po PS-u
ontopic: you go klix!!! treba nam vise cura za volanom...odite do blizih zapadnih susjeda...50%su vozacice koje voze po PS-u
Last edited by Wolfheart on 21/01/2009 23:02, edited 1 time in total.
-
SnezanaM
#32 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
Vjeruj mi, ona ce uzeti Chevrolet 
-
whow
#33 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
potpisujemSnezanaM wrote:Vjeruj mi, ona ce uzeti Chevrolet
-
maxell_sarajevo
#34 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
Ja bih nju provozao u Fabiji 1.9TDI pa bi ona onda nogom nabila tog Avea
Eto zensko zna sta ja auto, cula od kolegica za nekakvog aveo i odmah i ona hoce, dao bi ja njoj...
Eto zensko zna sta ja auto, cula od kolegica za nekakvog aveo i odmah i ona hoce, dao bi ja njoj...
-
white rabbit
#35 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
Ok, narode, prošlo je vremena i ševrolet je izbacio novi aveo.
http://www.automotovision.hr/automobili ... t-Aveo.php
Dakle, mnogo sigurniji, a i bolje izgleda.
Opet isto pitanje - škoda fabia ili ovaj novi ševrolet?
http://www.automotovision.hr/automobili ... t-Aveo.php
Dakle, mnogo sigurniji, a i bolje izgleda.
Opet isto pitanje - škoda fabia ili ovaj novi ševrolet?
- Dupli_skalp
#36 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
taj chevy bez ikakve dileme!
i ti svašta pitaš
i ti svašta pitaš
-
white rabbit
#37 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
Jbg, Kojote, pitam jer ne znam :PPPPP
-
Melami
#38 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
OD dva zla ne zna covjek koje izabrati
Sta reci za skodu,a tek za avea. ccc ja imam dobra iskustva sa chevrolet, mislim da su malo cvrsci od tih skodica. Chevrolet nije tkao los, al sta su oni mogli skovati za te pare boga pitaj, uzmi fabiu i suti.
Sta reci za skodu,a tek za avea. ccc ja imam dobra iskustva sa chevrolet, mislim da su malo cvrsci od tih skodica. Chevrolet nije tkao los, al sta su oni mogli skovati za te pare boga pitaj, uzmi fabiu i suti.
- male_okice
#39 Re: Chevrolet Aveo vs. Skoda Fabia
a jedno pitanje sto se ti uopste nerviras toliko oko toga sto ce ona kupiti, njeni novci njena odluka, ako joj se poslije ne svidi reci joj: I told you so, i budi sretan.