Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Soul_Sista wrote:
gledaj bre domacine (vidim da si ters ko i ja ) nemoras sklanjati stoljnjak ali pojednostavis stvar i odes u ducan i kupis one 3-4 plasticne kockaste podloge bog ga neubio ne znam kako se zove na nasem i svaki put kad rucas koristis te podloge, kad zavrsis sa vecerom truleksicu u ruke i obrises mrve..eto, jel stoljnjak heklan?
mislim da govorish o mushemi ili tako nesto
e sad pitanje za domacina to be
sta s tim mrvicama kad ih pometes sa stola krpom jel padnu dole ja ih ne bi uzeo u ruku nema para
@d2 ako ti nijem mrsko uzmi obicni usisivac pa ljuljaj...
jel se te podloge na nasem zovu "musheme"?
kad pometem mrvice truleksicom fino u ruku i u sudoper, ako je krupno u smece, ruke poslije oprati vodom i saFunom od krusnih mrvica jos niko nije crko.
ne moras u ruku moja majka mi uvijek govorila-sto je veca posuda u koju brisem mrve sa stola-to veca nafaka a ja vazda u ruku
musema-pa to je onaj stolnjak veliki,od plastike.
pustopoljina wrote: ne moras u ruku moja majka mi uvijek govorila-sto je veca posuda u koju brisem mrve sa stola-to veca nafaka a ja vazda u ruku
eh, moze i mushema to moja nana koristi ali ja sam mislila na plasticne kockaste podloge koje koristis bas u svrhu da sacuvas stoljnjak od prljavstine.. nije me strah mrvica vec nedaj boze da ih necu imati na svom stolu
pustopoljina wrote: ne moras u ruku moja majka mi uvijek govorila-sto je veca posuda u koju brisem mrve sa stola-to veca nafaka a ja vazda u ruku
eh, moze i mushema to moja nana koristi ali ja sam mislila na plasticne kockaste podloge koje koristis bas u svrhu da sacuvas stoljnjak od prljavstine.. nije me strah mrvica vec nedaj boze da ih necu imati na svom stolu
aaahhh....zar se to ne zove jednostavno podmetač??!!
aaahhh....zar se to ne zove jednostavno podmetač??!!
Soul_Sista wrote:gledaj bre domacine (vidim da si ters ko i ja ) nemoras sklanjati stoljnjak ali pojednostavis stvar i odes u ducan i kupis one 3-4 plasticne kockaste podloge bog ga neubio ne znam kako se zove na nasem i svaki put kad rucas koristis te podloge, kad zavrsis sa vecerom truleksicu u ruke i obrises mrve..eto, jel stoljnjak heklan?
e nisam lud da bude heklan pa da mi mrve upadaju u stolnjak, pa nisam ni ja vesla sisao !
imam te podloge ali od kako ovaj svoj hljeb pravim puno se brate mrvi, jest da je savrsen, svaka bi ga domacica pozelila ali brate sto ima mrva... ko u prici...
zato i trazim masineriju
Soul_Sista wrote:gledaj bre domacine (vidim da si ters ko i ja ) nemoras sklanjati stoljnjak ali pojednostavis stvar i odes u ducan i kupis one 3-4 plasticne kockaste podloge bog ga neubio ne znam kako se zove na nasem i svaki put kad rucas koristis te podloge, kad zavrsis sa vecerom truleksicu u ruke i obrises mrve..eto, jel stoljnjak heklan?
vidis, ja koristim te podloge, trulex se ne moze uporediti sa ovim malim cudom sto pokupi sve. nisu ni strasni sto se tice cijene.
sto ti je kapitalizam i izmisljanje tople vode mokra truleksica sve pokupi i ocisti a i ako se zabrljaju podloge fino ih pod pipu i operes, mislim tako jednostavno nepada mi napamet trositi pare na neke usisivace ekskluzivno za mrve na stolu...samo me jos huja fata na te gluposti ko ih izmisli. ali kao sto sam rekla, svako hvala dragom bogu zna svoje.
ne moze mokar trulex bona ne bila, pa skliznuce mi stolnjak sa stola kad truleksom mokrim predjem, pasce mi svi zacini
Zoya wrote:Njemu treba zena, valjamo mu naci kakvu dobru domacicu, kakvi usisivaci,prostiraci, jaja, koke,,
kad smo kod žena
pitaju malog cigu sta ce biti kad poraste...
kaze cigo paaaaaaa, biću ženu
tako je meni treba zena i to ce rijesiti moje probleme i sa farbanjem u ves masini i sa odstranjivanjem kamenca i sa mrvicama a mozda i sa petama ali ce stvoriti nove probleme o kojima cete vise saznati na "ljubav i sex"
Sve dragi moj, sve, neces morati na trcanje takodjer, neces imati problema sa spavanjem, a na ljubav i sex se neces javljati barem jedno dvije godine, a do tad veli narod bice smak svijeta
to to
šta radi žena sa sljivom ispod oka ?
sve brate, sve !
gdje se samo sjeti tog vica
mozda bih se ipak trebao ozeniti
zlopamtilo jedno slazemo se mi oko cipan'ca trenje je nastupilo kod uzrocno-posljedicnih veza.valjda ce uskoro nestati.cjepanice,mislim jest da sam bas zagrdila,al' bas mi NJesto krivo bilo. izvinjAJEm se
vezano za temu-vratimo se prirodi .
Ja ga jedva skontala , nakačili ga na zid. Možda da si pit´o jednu od onih ˝ljubaznih ˝teta što rade tamo ( ja sam jedva jednu uganjala)
P.S. U 18.00 ih je ostalo još 3
pustopoljina wrote:zlopamtilo jedno slazemo se mi oko cipan'ca trenje je nastupilo kod uzrocno-posljedicnih veza.valjda ce uskoro nestati.cjepanice,mislim jest da sam bas zagrdila,al' bas mi NJesto krivo bilo. izvinjAJEm se
vezano za temu-vratimo se prirodi .
anda 1 wrote:Ja ga jedva skontala , nakačili ga na zid. Možda da si pit´o jednu od onih ˝ljubaznih ˝teta što rade tamo ( ja sam jedva jednu uganjala)
P.S. U 18.00 ih je ostalo još 3
pa sto mi ne rece ranije... gledaj sad 20 h, nista, idem sutra zorom pa valjda ce biti, sacekacu ih pred vratima kad budu otvarali
hvala hvala ispisacu tvoje ime flomasterom na usisivacu da te se sjetim kad god krenem kupiti mrve
Bezahlter Preis: 29,00
Bedienung: ausgezeichnet
Design: gut
Saugkraft: ausgezeichnet
Lautstärke: akzeptabel
Zuverlässigkeit: gut
Reparaturservice:
Bedienungsanleitung: verständlich
Besitzen Sie das Produkt? ja
Dauer des Besitzes/der Nutzung: seit 1 Monat
Häufigkeit der Nutzung: häufig