Ima li gdje grijalica?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#26 Re: Ima li gdje grijalica?
Tržni centri
Sarajevo ostalo bez električnih grijalica
Nakon što je u utorak poslijepodne Bosni i Hercegovini prekinuta isporuka prirodnog gasa, građani su u potrazi za grijalicama "opustošili" tržne centre i prodavnice bijele tehnike u Sarajevu.
Da je prodaja električnih grijalica bila rekordna, govori podatak da je tržni centar "Robot“ tokom jučerašnjeg dana i jutros prodao oko 3.000 električnih grijalica.
Iako su obustavom plina najviše ugroženi stanovnici Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Zvornika, oni će ovih dana morati strpiti jer električnih grijalica u većini tržnih centara više nema.
"Istina je da u ovom trenutku ne možemo podmiriti potražnju za električnim grijalicama. Ostalo je još nekoliko radijatora u prodaji, a za nekoliko dana očekujemo nove količine grijalica“, kazali su nam u marketing službi Robota.
I tržni centar "Obi“ u Sarajevu od danas oskudijeva električnim grijalicama koje su jučer nestale brzinom svjetlosti.
"Prodali smo oko 20 radijatora i preko 150 električnih grijalica. Na ponudi još imamo peći na čvrsto gorivo. Poručili smo nove isporuke“, rekli su u ovom prodajnom objektu.
Radijatori i grijalice jučer su rasprodate i u "Penny Plusu", te nije izvjesno kada će ponovo biti u prodaji.
Trgovački lanac "Merkur“ naručio je nove količine grijalica koje će građani u toku dana moći kupiti u tržnom centru na Otoci. Grijalice po staroj cijeni, osim na odijelu bijele tehnike, prodavat će se i u hipermarketu.
(Sarajevo-x.com)
Sarajevo ostalo bez električnih grijalica
Nakon što je u utorak poslijepodne Bosni i Hercegovini prekinuta isporuka prirodnog gasa, građani su u potrazi za grijalicama "opustošili" tržne centre i prodavnice bijele tehnike u Sarajevu.
Da je prodaja električnih grijalica bila rekordna, govori podatak da je tržni centar "Robot“ tokom jučerašnjeg dana i jutros prodao oko 3.000 električnih grijalica.
Iako su obustavom plina najviše ugroženi stanovnici Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Zvornika, oni će ovih dana morati strpiti jer električnih grijalica u većini tržnih centara više nema.
"Istina je da u ovom trenutku ne možemo podmiriti potražnju za električnim grijalicama. Ostalo je još nekoliko radijatora u prodaji, a za nekoliko dana očekujemo nove količine grijalica“, kazali su nam u marketing službi Robota.
I tržni centar "Obi“ u Sarajevu od danas oskudijeva električnim grijalicama koje su jučer nestale brzinom svjetlosti.
"Prodali smo oko 20 radijatora i preko 150 električnih grijalica. Na ponudi još imamo peći na čvrsto gorivo. Poručili smo nove isporuke“, rekli su u ovom prodajnom objektu.
Radijatori i grijalice jučer su rasprodate i u "Penny Plusu", te nije izvjesno kada će ponovo biti u prodaji.
Trgovački lanac "Merkur“ naručio je nove količine grijalica koje će građani u toku dana moći kupiti u tržnom centru na Otoci. Grijalice po staroj cijeni, osim na odijelu bijele tehnike, prodavat će se i u hipermarketu.
(Sarajevo-x.com)
- Karabaja
#27 Re: Ima li gdje grijalica?
Ima od sutra u A-Computers na Č. Vili, Dž. Bijedića 14 033/660-383

Last edited by Karabaja on 07/01/2009 12:49, edited 1 time in total.
-
XIII
#28 Re: Ima li gdje grijalica?
Ima uljnih radijatora u Imtec doo 033 553 240 i 033 710 845
-
-ado-
#29 Re: Ima li gdje grijalica?
XIII wrote:Ima uljnih radijatora u Imtec doo 033 553 240 i 033 710 845
ja reklame
- furija Strašna
#30 Re: Ima li gdje grijalica?
Buahahaha, care!Maxwell2008 wrote: Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaa birina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa..
Svega mi da narezem masinom svi bi mislili da sam nozem a ovako ja nozem pa svi misle da je mashina.
U menera radi radijator
- Haris.ba
#31 Re: Ima li gdje grijalica?
Bilo je u Vizi. Prije dva sata dosla posiljka, vidio samo dvije palete, al kazu da imaju jos. Neke KHOME, original kineska marka. 85 maraka, 11 rebara, tj. uljni radijatori.
-
XIII
#32 Re: Ima li gdje grijalica?
Ja imam osjecaj da ce veceras nestati struje

- arslanica
#33 Re: Ima li gdje grijalica?
Konzum, Pofalici ... ima ih jos uvijek po staroj cijeni 
- putujucidzindas
#34 Re: Ima li gdje grijalica?
ev meni donijeli sad iz Vize, te od 85 KM, bez garancije doduse
- catxlux
#35 Re: Ima li gdje grijalica?
Danas sam tražila neke grijalice ali neuspješno. U robotu katastrofa i bila biraputujucidzindas wrote:ev meni donijeli sad iz Vize, te od 85 KM, bez garancije doduse
Nakon bezuspješne potrage za grijalicama uzela sam dva uljna radijatora u uniexpertu na Čaršiji 85KM ali imaju i garanciju
Upravo sam isključila frižider da bi uključila jedan od radijatora. Poštujem EP saopštenje - štedim struju, eno mesa na balkonu
- Cholina_Lokica
#36 Re: Ima li gdje grijalica?
kakve ba grijalice... samo se ugrijati sa drugom osobom... malo fizickih aktivnosti i to je to

-
gradimir
#37 Re: Ima li gdje grijalica?
k
Last edited by gradimir on 20/01/2009 22:50, edited 1 time in total.
- sheilak
#38 Re: Ima li gdje grijalica?
Je li ovo ikoga podsjeca na scenarij iz Nadrealista?
Ok, ako Bog da bice ubrzo " dos'o plin! ", ali i ovo je vrlo nadrealno, komicno, sa elementima magicnog realizma
Ok, ako Bog da bice ubrzo " dos'o plin! ", ali i ovo je vrlo nadrealno, komicno, sa elementima magicnog realizma
-
neutral
#39 Re: Ima li gdje grijalica?
bolji su vam uljani radijatori...
ja sam juce kupila dva...Bira, al sta sad...griju odlicno...
ja sam juce kupila dva...Bira, al sta sad...griju odlicno...
- alica.k
#40 Re: Ima li gdje grijalica?
nije reklama, jako dobro griju...al im je i cijena dobro ugrijana.
- starii
#41 Re: Ima li gdje grijalica?
imam osjecaj da ce veceras u sarajevu biti ono.. veceras spaljujemo iluzije..samo ce struje nestajati..grijalice ce se zapaliti..dokle nas dovedose 
- sheilak
#42 Re: Ima li gdje grijalica?
Pa, mislim da nam je trebalo nesto ovakvo - mozda jos i zesce- da se trgnemo i pokrenemo Francusku ( Sarajevsku ) Revoluciju.
Let the heads roll!
Let the heads roll!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#43 Re: Ima li gdje grijalica?
nemoj slutiti bogatistarii wrote:imam osjecaj da ce veceras u sarajevu biti ono.. veceras spaljujemo iluzije..samo ce struje nestajati..grijalice ce se zapaliti..dokle nas dovedose
-
BajrinNajmladji
#44 Re: Ima li gdje grijalica?
Pa ti došlo....bice_bice wrote:dabogda ti plina nestaloHer Flick wrote:grijalicaaaaaaaaaaaaaaa
hajde narode jos malo pa nestaloooooooooooooooooo
grijalicaaaaaaaaaaaaaaaaaa
samo 150KM radijatoriiiiiiiiiiiii
-
BajrinNajmladji
#45 Re: Ima li gdje grijalica?
Uljepša mi dan,...Maxwell2008 wrote: Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaabirina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa..
Svega mi da narezem masinom svi bi mislili da sam nozem a ovako ja nozem pa svi misle da je mashina.
Tako i ja, otvarač za konzerve,...ako ih nisam 10 (Po 10KM) kupio i sve pobacao...
- hakazvaka
#46 Re: Ima li gdje grijalica?
pametan uci na greskamaBajrinNajmladji wrote:Uljepša mi dan,...Maxwell2008 wrote: Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaabirina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa..
Svega mi da narezem masinom svi bi mislili da sam nozem a ovako ja nozem pa svi misle da je mashina.![]()
![]()
![]()
Tako i ja, otvarač za konzerve,...ako ih nisam 10 (Po 10KM) kupio i sve pobacao...
- CLIO
- CLIO
#48 Re: Ima li gdje grijalica?
*
PostPostao/la Maxwell2008 dana 07/01/2009 10:46
Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaa birina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa.
.
[/quote]

PostPostao/la Maxwell2008 dana 07/01/2009 10:46
Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaa birina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa.
- Topla voda
#49 Re: Ima li gdje grijalica?
eno interex na stupu pun grijalica,ima 15 vrsta...
- Skyfox
#50 Re: Ima li gdje grijalica?
i u Mercatoru, Socijalno, sutaju ih nogama...