Ima li gdje grijalica?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#26 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by mIRCerka »

Tržni centri
Sarajevo ostalo bez električnih grijalica
Nakon što je u utorak poslijepodne Bosni i Hercegovini prekinuta isporuka prirodnog gasa, građani su u potrazi za grijalicama "opustošili" tržne centre i prodavnice bijele tehnike u Sarajevu.
Da je prodaja električnih grijalica bila rekordna, govori podatak da je tržni centar "Robot“ tokom jučerašnjeg dana i jutros prodao oko 3.000 električnih grijalica.

Iako su obustavom plina najviše ugroženi stanovnici Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Zvornika, oni će ovih dana morati strpiti jer električnih grijalica u većini tržnih centara više nema.

"Istina je da u ovom trenutku ne možemo podmiriti potražnju za električnim grijalicama. Ostalo je još nekoliko radijatora u prodaji, a za nekoliko dana očekujemo nove količine grijalica“, kazali su nam u marketing službi Robota.

I tržni centar "Obi“ u Sarajevu od danas oskudijeva električnim grijalicama koje su jučer nestale brzinom svjetlosti.

"Prodali smo oko 20 radijatora i preko 150 električnih grijalica. Na ponudi još imamo peći na čvrsto gorivo. Poručili smo nove isporuke“, rekli su u ovom prodajnom objektu.

Radijatori i grijalice jučer su rasprodate i u "Penny Plusu", te nije izvjesno kada će ponovo biti u prodaji.

Trgovački lanac "Merkur“ naručio je nove količine grijalica koje će građani u toku dana moći kupiti u tržnom centru na Otoci. Grijalice po staroj cijeni, osim na odijelu bijele tehnike, prodavat će se i u hipermarketu.
(Sarajevo-x.com)
Karabaja

#27 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by Karabaja »

Ima od sutra u A-Computers na Č. Vili, Dž. Bijedića 14 033/660-383

Image
Last edited by Karabaja on 07/01/2009 12:49, edited 1 time in total.
XIII

#28 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by XIII »

Ima uljnih radijatora u Imtec doo 033 553 240 i 033 710 845
-ado-

#29 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by -ado- »

XIII wrote:Ima uljnih radijatora u Imtec doo 033 553 240 i 033 710 845

ja reklame :D :D :D
furija Strašna

#30 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by furija Strašna »

Maxwell2008 wrote: Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaa birina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa. :D .
Svega mi da narezem masinom svi bi mislili da sam nozem a ovako ja nozem pa svi misle da je mashina. :mrgreen:
Buahahaha, care! :lol:

U menera radi radijator :lol: Zato se i zove radijator. Što se radio zove radio kad ne radi? Pa radio (prošlo vrijeme) :lol: :lol: :lol:
Haris.ba

#31 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by Haris.ba »

Bilo je u Vizi. Prije dva sata dosla posiljka, vidio samo dvije palete, al kazu da imaju jos. Neke KHOME, original kineska marka. 85 maraka, 11 rebara, tj. uljni radijatori.
XIII

#32 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by XIII »

Ja imam osjecaj da ce veceras nestati struje :D :shock: :? :-? :-) :zoka: :sad: :-x
arslanica

#33 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by arslanica »

Konzum, Pofalici ... ima ih jos uvijek po staroj cijeni :-)
putujucidzindas

#34 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by putujucidzindas »

ev meni donijeli sad iz Vize, te od 85 KM, bez garancije doduse
catxlux

#35 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by catxlux »

putujucidzindas wrote:ev meni donijeli sad iz Vize, te od 85 KM, bez garancije doduse
Danas sam tražila neke grijalice ali neuspješno. U robotu katastrofa i bila bira :zoka: Neki lik uzeo u robotu i ispred prodaje po duplo većoj cijeni :lol:
Nakon bezuspješne potrage za grijalicama uzela sam dva uljna radijatora u uniexpertu na Čaršiji 85KM ali imaju i garanciju :zjev:

Upravo sam isključila frižider da bi uključila jedan od radijatora. Poštujem EP saopštenje - štedim struju, eno mesa na balkonu :mrgreen:
Cholina_Lokica

#36 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by Cholina_Lokica »

kakve ba grijalice... samo se ugrijati sa drugom osobom... malo fizickih aktivnosti i to je to :oops: :oops: :lol: :lol:
gradimir

#37 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by gradimir »

k
Last edited by gradimir on 20/01/2009 22:50, edited 1 time in total.
sheilak

#38 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by sheilak »

Je li ovo ikoga podsjeca na scenarij iz Nadrealista? :-D

Ok, ako Bog da bice ubrzo " dos'o plin! ", ali i ovo je vrlo nadrealno, komicno, sa elementima magicnog realizma :D
neutral

#39 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by neutral »

bolji su vam uljani radijatori...
ja sam juce kupila dva...Bira, al sta sad...griju odlicno...
alica.k

#40 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by alica.k »

nije reklama, jako dobro griju...al im je i cijena dobro ugrijana.
starii

#41 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by starii »

imam osjecaj da ce veceras u sarajevu biti ono.. veceras spaljujemo iluzije..samo ce struje nestajati..grijalice ce se zapaliti..dokle nas dovedose :(
sheilak

#42 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by sheilak »

Pa, mislim da nam je trebalo nesto ovakvo - mozda jos i zesce- da se trgnemo i pokrenemo Francusku ( Sarajevsku ) Revoluciju.

Let the heads roll! :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#43 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by ladyblue18 »

starii wrote:imam osjecaj da ce veceras u sarajevu biti ono.. veceras spaljujemo iluzije..samo ce struje nestajati..grijalice ce se zapaliti..dokle nas dovedose :(
nemoj slutiti bogati :(
BajrinNajmladji

#44 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by BajrinNajmladji »

bice_bice wrote:
Her Flick wrote:grijalicaaaaaaaaaaaaaaa
hajde narode jos malo pa nestaloooooooooooooooooo
grijalicaaaaaaaaaaaaaaaaaa

samo 150KM radijatoriiiiiiiiiiiii
dabogda ti plina nestalo
Pa ti došlo.... :mrgreen:
BajrinNajmladji

#45 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by BajrinNajmladji »

Maxwell2008 wrote: Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaabirina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa. :D .
Svega mi da narezem masinom svi bi mislili da sam nozem a ovako ja nozem pa svi misle da je mashina. :mrgreen:
Uljepša mi dan,... :-D :D :-D
Tako i ja, otvarač za konzerve,...ako ih nisam 10 (Po 10KM) kupio i sve pobacao...
hakazvaka

#46 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by hakazvaka »

BajrinNajmladji wrote:
Maxwell2008 wrote: Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaabirina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa. :D .
Uljepša mi dan,... :-D :D :-D
Tako i ja, otvarač za konzerve,...ako ih nisam 10 (Po 10KM) kupio i sve pobacao...
pametan uci na greskama :D
CLIO

#47 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by CLIO »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by CLIO on 10/01/2009 12:18, edited 1 time in total.
CLIO

#48 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by CLIO »

*

PostPostao/la Maxwell2008 dana 07/01/2009 10:46
Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaa birina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa. :D .
Svega mi da narezem masinom svi bi mislili da sam nozem a ovako ja nozem pa svi misle da je mashina. :mrgreen:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Topla voda

#49 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by Topla voda »

eno interex na stupu pun grijalica,ima 15 vrsta...
Skyfox

#50 Re: Ima li gdje grijalica?

Post by Skyfox »

i u Mercatoru, Socijalno, sutaju ih nogama...
Post Reply