Cool, znači to je još jedna od stvari koje žene rade zapravo samo za sebe, ne za druge
Hmmm, idem da vidim šta ima u onoj Victoriji S....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nemoj draga tako oštroanjusha wrote:Hvala svima na odgovorima, dosta su mi interesantni. Pokazuju mi da je zapravo istina ono sto sam sumnjala. Ako neko i voli lijep i sexi donji ves- vole ga zene. Muskarcima je to manje vazno. U tih par minuta dok ga vide na zeni- i ne gledaju ga, vec gledaju kako da ga skinu. A članike u kojima se daju savjeti tipa: "Zavedi ga, obuci sexi donji ves..." mačku o rep objesiti!
Cool, znači to je još jedna od stvari koje žene rade zapravo samo za sebe, ne za druge
Hmmm, idem da vidim šta ima u onoj Victoriji S....Pa da me se poslije pita- a gdje su pare--- tamo gdje ih ti ne vidis garant
slazem se. najjebozovnije mi je vidjeti u gradu trebu onako srednje obucenu, nista posebno, neke farmerkice i neka majicica a kad se nagne za stolom kad sjevnu beton tange, uh nema nista bolje, puno jebozovnije nego kad vidim tange kod neke napirlitane trebe.aminchev2 wrote:heheheh
naj bolje je kad imas haos ves na sebi, a preko toga nesta obicno
ja uvijek dobijem vise "confidence" sa seksi vesom.
pravo flert. hahaha
ono poput "eh da ti je znati sta imam ISPOD!"
hm. pa nije bas u svakom trenutkukaranana wrote:slazem se. najjebozovnije mi je vidjeti u gradu trebu onako srednje obucenu, nista posebno, neke farmerkice i neka majicica a kad se nagne za stolom kad sjevnu beton tange, uh nema nista bolje, puno jebozovnije nego kad vidim tange kod neke napirlitane trebe.aminchev2 wrote:heheheh
naj bolje je kad imas haos ves na sebi, a preko toga nesta obicno
ja uvijek dobijem vise "confidence" sa seksi vesom.
pravo flert. hahaha
ono poput "eh da ti je znati sta imam ISPOD!"
ovo mi govori da je ova u farmerkicama u svakom trenutku spremna pokazati te dobre tange, a napirlitana se maksuz napirlitala i obukla te sexi tange.
Pale kratke suknje, one do pola guza.anjusha wrote:Dosta nas zena voli ne samo lijepu odjecu vec i lijep donji ves. I imamo neku ludu ideju u glavi, prilicno cesto- premda ne uvijek, da obucemo na sebe neki lijep, sexi donji ves kada idemo da se nadjemo sa momkom i kada znamo da bi se to moglo zavrsiti u krevetu. U kombinaciji su čipka, saten, crne, crvene boje, ili neke druge.... Kad smo hrabrije onda cak mozda stavimo i haltere ili samostojece čarape....
Zanima me- ima li to smisla uopce? Da li to muskarci uopce vide? Da li im to ista znaci? Ili samo i taj sexi donji ves vide kao komad platna koji trebaju da skinu da bi dosli do onoga sto zele?
A i zene... Da li mi to radimo zbog njih, ili zbog nas? I koliko nas to zapravo radi, koliko nas posjeduje i nosi neke cipke, saten i sl? I koliko cesto to nosimo, ako nosimo?
Ja? Imam, nosim podjednako skoro kao i pamucni obicni ves- u zavisnosti od raspolozenja. Nekad radim to zbog sebe jer mi to stvarno nekad cini zadovoljsto, a nekad zbog nekog posebnog njega. I halteri dodju u kombinaciju u tim prilikama.... Ali jos uvijek mi nije jasno, pali li to kod njih?
odlichno mache, i to mi se svidja, easy access. a sto si prestala? ostarilo se? poceli problemi s jajnicima?Furby wrote:Prije sam znala bez gaca