Nevalja se Zaljubiti!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#26 Re: Nevalja se Zaljubiti!
N Hasovicu,mene i tebe ovdje niko nece razumjeti sram ih bilo......Sve se nesto prave fini vise nego sto je bezobrazno ovdje reci 
- The Nightwatchman
#27 Re: Nevalja se Zaljubiti!
ja cu te rado pridrzati, samo do sad sam razne zmije u saci drzao, osim kobreDile wrote:The Nightwatchman wrote:kladim se da se zoves Nurudin Hasovic, nekako osjetim to iz tvojih postova. ja cu ti reci ono sto ja znam u vezi veza. ne vjeruj zeni nikada, pa ni onda kada mislis da je drzis u saci - tada su najopasnije.
nisu ba, ja sam pravo umiljata kad me neko drzi u saci
- zambaklija
#28 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Nema ništa ljepše od tog osjećaja,biti zaljubljen

-
bierkof
#29 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Sad ste me pravo zabrinuli
Ja imam djevojku vec nekoliko godina i bijo sam posten i fin i dobar, i nisam pusio ali jesam nesto drugo a ne znam sta sad kad vi kazete da to ne valja...
Hocu li je ostavit ili necu, odg. plz...
ja je evo sad zovem. Ona kaze da me voli ali necu da bude na kraju ko seherzada i hasovic...
Sta da radim? 
-
N Hasovic
#30 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Sad kao i svi. Varam, lazem i ta standardna prica, dok svi neznaju za to, i eto, bit cu kao i svi ostali. Bas mi je krivo sto sam malo bio slab pa pokuso na fino...zoom66 wrote:eto moj dobri haso, kakvih sve gulanfera ima na dunjaluku...Šeherzada wrote:Pa to je strasno.Ne mogu da vjerujem!N Hasovic wrote: Eh to je to sestro!
Kazem ti nepreporucujem nikome da postane fin i da se zaljubi! Znam jednog momka, 6 poruka mu cura nadan posalje on ne odgovori, i evo je jos uvijek sa njim godinama poslije, a obecavam ti vara je vise nego bi bilo bezobrazno reci ovdje.Kako samo moze da mu salje 6 poruka nadan sram je bilo
I obecavas mi da je vara vise nego bi bilo bezobrazno ovje reci?Pa nemogu da vjerujem
Nasta je sve spa ovaj narod.....Eto ti da i ja tebi ispricam svoju tuznu pricu mada je bezobrazno ovdje to reci.....Kazem ti brate udam se ja kad ono dovede me u harem jos 3 zene ima,a ja mu kuhala,cistila,pusila,prala jos i stihove klepala.....
Kako sam samo tuzna sto smo ja i ti slicne sudbine
- The Nightwatchman
#31 Re: Nevalja se Zaljubiti!
meni isto moja pusi, stvarno ne znam sta da radim 
- Šeherzada
#32 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Saosjecam s tobom.Nedo ti Bog da budes kao mi.......Ali imas srecu sto nisi pusio,bilo bi ti gore da jesibierkof wrote:Sad ste me pravo zabrinuliJa imam djevojku vec nekoliko godina i bijo sam posten i fin i dobar, i nisam pusio ali jesam nesto drugo a ne znam sta sad kad vi kazete da to ne valja...
Hocu li je ostavit ili necu, odg. plz...
ja je evo sad zovem. Ona kaze da me voli ali necu da bude na kraju ko seherzada i hasovic...
Sta da radim?
- Šeherzada
#33 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Bjezi dok nisi nadrljaoThe Nightwatchman wrote:meni isto moja pusi, stvarno ne znam sta da radim
- Cholina_Lokica
#34 Re: Nevalja se Zaljubiti!
bujrum ti pa ces vidjetiThe Nightwatchman wrote:ja cu te rado pridrzati, samo do sad sam razne zmije u saci drzao, osim kobreDile wrote:The Nightwatchman wrote:kladim se da se zoves Nurudin Hasovic, nekako osjetim to iz tvojih postova. ja cu ti reci ono sto ja znam u vezi veza. ne vjeruj zeni nikada, pa ni onda kada mislis da je drzis u saci - tada su najopasnije.
nisu ba, ja sam pravo umiljata kad me neko drzi u saci
- The Nightwatchman
#35 Re: Nevalja se Zaljubiti!
dobro, samo ja kad stisnem ja ne pustam, samo da znas - pa ti sikći kolko hoš
bujrum ti pa ces vidjeti
- The Nightwatchman
#36 Re: Nevalja se Zaljubiti!
samo meni nikad niko nije nuklearnu bombu na srcu ispalio
ovo ko neki turbo folk tekst
ovo ko neki turbo folk tekst
- Šeherzada
#37 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Haso razumije nas koji smo na njegovoj starni,a ne te.I sta tebi smeta sto mi nismo pravilno izrazavani gramatikom?Neslusaj ga Haso ovo je otaj sto je mene prevario.....Jos se sad sprda samnom ovako javno i kune se nekom aidom kofol da me napravi ljubomornom.E nece tamam ja sjedila kuci i plakala cijelu noc ali necu mu pokazati jer sam odlucila da nebudem vi se finazoom66 wrote:nemoj vise na finjaka, igraj na kvarnjaka...N Hasovic wrote: Sad kao i svi. Varam, lazem i ta standardna prica, dok svi neznaju za to, i eto, bit cu kao i svi ostali. Bas mi je krivo sto sam malo bio slab pa pokuso na fino...uh, bojim se da opet ne stampam jasno i pravojezicki pravilnoo...
upomocc, haso mora da me razume.
Last edited by Šeherzada on 04/01/2009 22:14, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#38 Re: Nevalja se Zaljubiti!
valjda cu prezivitThe Nightwatchman wrote:dobro, samo ja kad stisnem ja ne pustam, samo da znas - pa ti sikći kolko hoš
bujrum ti pa ces vidjeti
- Šeherzada
#39 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Vidis Haso kako nevalja biti fin,maloprije se kune aidom sad nekom zoljom i zmijomzoom66 wrote: nisam ja taj, dile mi i zoye..
-
N Hasovic
#40 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Šeherzada wrote:Haso razumije nas koji smo na njegovoj starni,a ne te.I sta tebi smeta sto mi nismo pravilno izrazavani gramatikom?Neslusaj ga Haso ovo je otaj sto je mene prevario.....Jos se sad sprda samnom ovako javno i kune se nekom aidom kofol da me napravi ljubomornom.E nece tamam ja sjedila kuci i plakala cijelu noc ali necu mu pokazati jer sam odlucila da nebudem vi se finazoom66 wrote:nemoj vise na finjaka, igraj na kvarnjaka...N Hasovic wrote: Sad kao i svi. Varam, lazem i ta standardna prica, dok svi neznaju za to, i eto, bit cu kao i svi ostali. Bas mi je krivo sto sam malo bio slab pa pokuso na fino...uh, bojim se da opet ne stampam jasno i pravojezicki pravilnoo...
upomocc, haso mora da me razume.
Nismo svi imali te zlatne srece da odrastemo na Balkanu hahahahaha, te nevjerujem da bi trebala gramatika biti neki problem, nadam se.
- Cholina_Lokica
#41 Re: Nevalja se Zaljubiti!
zumke sreco to 'osh da ti nas dvije od srcanog riknemo
ne kuni se u nas 
seherzada, nemam "matere mi" ja nista sa tim

seherzada, nemam "matere mi" ja nista sa tim
Last edited by Cholina_Lokica on 04/01/2009 22:17, edited 1 time in total.
- Šeherzada
#42 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Pusti ti njih haso kakva gramatika pored slomljenog srca,smrc 
- Šeherzada
#43 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Vidis haso kako se samo igraju s menom vise nego je bezobrazno ovdje reciDile wrote:zumke sreco to 'osh da ti nas dvije od srcanog riknemo![]()
![]()
ne kuni se u nas
seherzada, nemam "matere mi" ja nista sa tim![]()
-
bierkof
#44 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Evo ja sam sad zvao i reko sam joj da ja necu vise tako
i da djaba place mene nemore prevariti jer sam ja procito na forumu da ako se zaljubis gotov si
Jedino treba lagati varati i uvjek nesto sa strane, jedino ako imas sa strane mozes pusiti da na kraju ne ispadnes budala sto si bijo fin
PS
Evo sad me prozivala njena mati i slala poruku zar nisi obeco da ces je zenit, ali ja sam joj fino reko da cu zenit samo kad nadjem nesto sa strane
i reko sam joj da necu da pricam ni da se zenim dok sam zaljubljen jer to nevalja
kako ne konta!?!? I da ne proziva vise jer nemam kredita...
jbo to <3
PS
Evo sad me prozivala njena mati i slala poruku zar nisi obeco da ces je zenit, ali ja sam joj fino reko da cu zenit samo kad nadjem nesto sa strane
-
N Hasovic
#45 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Hoces nam ti biti fata onda a ovaj sto te je prevarijo Mujo? A onda da ti prevaris Muja sa Hasom, pa da bude pravo?Šeherzada wrote:Pusti ti njih haso kakva gramatika pored slomljenog srca,smrc
-
Zoya
#46 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Dile, koji ces ti dio njega? Meni ostavi onaj dio oko pupka 
- Cholina_Lokica
#47 Re: Nevalja se Zaljubiti!
nejma medju nama nista, vrati mu se bona da mu peres, ne mere co'ek vise proc pored njegaŠeherzada wrote:Vidis haso kako se samo igraju s menom vise nego je bezobrazno ovdje reciDile wrote:zumke sreco to 'osh da ti nas dvije od srcanog riknemo![]()
![]()
ne kuni se u nas
seherzada, nemam "matere mi" ja nista sa tim![]()
- The Nightwatchman
#48 Re: Nevalja se Zaljubiti!
ma prezivit ces, niko mi jos nije umro, al su se zato znojileDile wrote:valjda cu prezivitThe Nightwatchman wrote:dobro, samo ja kad stisnem ja ne pustam, samo da znas - pa ti sikći kolko hoš
bujrum ti pa ces vidjeti
- Šeherzada
#49 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Kako volim sto ima ovao pametnih djecakabierkof wrote:Evo ja sam sad zvao i reko sam joj da ja necu vise takoi da djaba place mene nemore prevariti jer sam ja procito na forumu da ako se zaljubis gotov si
Jedino treba lagati varati i uvjek nesto sa strane, jedino ako imas sa strane mozes pusiti da na kraju ne ispadnes budala sto si bijo fin
![]()
PS
Evo sad me prozivala njena mati i slala poruku zar nisi obeco da ces je zenit, ali ja sam joj fino reko da cu zenit samo kad nadjem nesto sa stranei reko sam joj da necu da pricam ni da se zenim dok sam zaljubljen jer to nevalja
kako ne konta!?!? I da ne proziva vise jer nemam kredita...
![]()
jbo to <3
- Cholina_Lokica
#50 Re: Nevalja se Zaljubiti!
to mogu podnijeti
cak sta vise...