Nevalja se Zaljubiti!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#26 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

N Hasovicu,mene i tebe ovdje niko nece razumjeti sram ih bilo......Sve se nesto prave fini vise nego sto je bezobrazno ovdje reci :x
The Nightwatchman

#27 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by The Nightwatchman »

Dile wrote:
The Nightwatchman wrote:kladim se da se zoves Nurudin Hasovic, nekako osjetim to iz tvojih postova. ja cu ti reci ono sto ja znam u vezi veza. ne vjeruj zeni nikada, pa ni onda kada mislis da je drzis u saci - tada su najopasnije. :x

nisu ba, ja sam pravo umiljata kad me neko drzi u saci :D
ja cu te rado pridrzati, samo do sad sam razne zmije u saci drzao, osim kobre :D
zambaklija

#28 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by zambaklija »

Nema ništa ljepše od tog osjećaja,biti zaljubljen :thumbup: :dance: :mrgreen: :sax:
bierkof

#29 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by bierkof »

Sad ste me pravo zabrinuli :( Ja imam djevojku vec nekoliko godina i bijo sam posten i fin i dobar, i nisam pusio ali jesam nesto drugo a ne znam sta sad kad vi kazete da to ne valja... :| Hocu li je ostavit ili necu, odg. plz... :twisted: ja je evo sad zovem. Ona kaze da me voli ali necu da bude na kraju ko seherzada i hasovic... :shock: Sta da radim? :?
N Hasovic

#30 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

zoom66 wrote:
Šeherzada wrote:
N Hasovic wrote: Eh to je to sestro!
Kazem ti nepreporucujem nikome da postane fin i da se zaljubi! Znam jednog momka, 6 poruka mu cura nadan posalje on ne odgovori, i evo je jos uvijek sa njim godinama poslije, a obecavam ti vara je vise nego bi bilo bezobrazno reci ovdje.
Pa to je strasno.Ne mogu da vjerujem! :sad: Kako samo moze da mu salje 6 poruka nadan sram je bilo :x I obecavas mi da je vara vise nego bi bilo bezobrazno ovje reci?Pa nemogu da vjerujem :x Nasta je sve spa ovaj narod.....Eto ti da i ja tebi ispricam svoju tuznu pricu mada je bezobrazno ovdje to reci.....Kazem ti brate udam se ja kad ono dovede me u harem jos 3 zene ima,a ja mu kuhala,cistila,pusila,prala jos i stihove klepala..... :sad: Kako sam samo tuzna sto smo ja i ti slicne sudbine :sad:
eto moj dobri haso, kakvih sve gulanfera ima na dunjaluku...:cry:
Sad kao i svi. Varam, lazem i ta standardna prica, dok svi neznaju za to, i eto, bit cu kao i svi ostali. Bas mi je krivo sto sam malo bio slab pa pokuso na fino...
The Nightwatchman

#31 Re: Nevalja se Zaljubiti!

meni isto moja pusi, stvarno ne znam sta da radim :D
Šeherzada

#32 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

bierkof wrote:Sad ste me pravo zabrinuli :( Ja imam djevojku vec nekoliko godina i bijo sam posten i fin i dobar, i nisam pusio ali jesam nesto drugo a ne znam sta sad kad vi kazete da to ne valja... :| Hocu li je ostavit ili necu, odg. plz... :twisted: ja je evo sad zovem. Ona kaze da me voli ali necu da bude na kraju ko seherzada i hasovic... :shock: Sta da radim? :?
Saosjecam s tobom.Nedo ti Bog da budes kao mi.......Ali imas srecu sto nisi pusio,bilo bi ti gore da jesi :sad: Kako je tuzna nasa sudbina.....smrc :sad:
Šeherzada

#33 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

The Nightwatchman wrote:meni isto moja pusi, stvarno ne znam sta da radim :D
Bjezi dok nisi nadrljao :run:
Cholina_Lokica

#34 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

The Nightwatchman wrote:
Dile wrote:
The Nightwatchman wrote:kladim se da se zoves Nurudin Hasovic, nekako osjetim to iz tvojih postova. ja cu ti reci ono sto ja znam u vezi veza. ne vjeruj zeni nikada, pa ni onda kada mislis da je drzis u saci - tada su najopasnije. :x

nisu ba, ja sam pravo umiljata kad me neko drzi u saci :D
ja cu te rado pridrzati, samo do sad sam razne zmije u saci drzao, osim kobre :D
bujrum ti pa ces vidjeti :lol:
The Nightwatchman

#35 Re: Nevalja se Zaljubiti!

dobro, samo ja kad stisnem ja ne pustam, samo da znas - pa ti sikći kolko hoš :D
The Nightwatchman

#36 Re: Nevalja se Zaljubiti!

samo meni nikad niko nije nuklearnu bombu na srcu ispalio

ovo ko neki turbo folk tekst :D
Šeherzada

#37 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

zoom66 wrote:
N Hasovic wrote: Sad kao i svi. Varam, lazem i ta standardna prica, dok svi neznaju za to, i eto, bit cu kao i svi ostali. Bas mi je krivo sto sam malo bio slab pa pokuso na fino...
nemoj vise na finjaka, igraj na kvarnjaka...:) uh, bojim se da opet ne stampam jasno i pravojezicki pravilnoo...:( upomocc, haso mora da me razume. :)
Haso razumije nas koji smo na njegovoj starni,a ne te.I sta tebi smeta sto mi nismo pravilno izrazavani gramatikom?Neslusaj ga Haso ovo je otaj sto je mene prevario.....Jos se sad sprda samnom ovako javno i kune se nekom aidom kofol da me napravi ljubomornom.E nece tamam ja sjedila kuci i plakala cijelu noc ali necu mu pokazati jer sam odlucila da nebudem vi se fina
Last edited by Šeherzada on 04/01/2009 22:14, edited 1 time in total.
Cholina_Lokica

#38 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

The Nightwatchman wrote:

dobro, samo ja kad stisnem ja ne pustam, samo da znas - pa ti sikći kolko hoš :D
valjda cu prezivit :lol:
Šeherzada

#39 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

zoom66 wrote: nisam ja taj, dile mi i zoye..:)
Vidis Haso kako nevalja biti fin,maloprije se kune aidom sad nekom zoljom i zmijom :x Ili je to htio mene zoljom da gadja? :run:
N Hasovic

#40 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

Šeherzada wrote:
zoom66 wrote:
N Hasovic wrote: Sad kao i svi. Varam, lazem i ta standardna prica, dok svi neznaju za to, i eto, bit cu kao i svi ostali. Bas mi je krivo sto sam malo bio slab pa pokuso na fino...
nemoj vise na finjaka, igraj na kvarnjaka...:) uh, bojim se da opet ne stampam jasno i pravojezicki pravilnoo...:( upomocc, haso mora da me razume. :)
Haso razumije nas koji smo na njegovoj starni,a ne te.I sta tebi smeta sto mi nismo pravilno izrazavani gramatikom?Neslusaj ga Haso ovo je otaj sto je mene prevario.....Jos se sad sprda samnom ovako javno i kune se nekom aidom kofol da me napravi ljubomornom.E nece tamam ja sjedila kuci i plakala cijelu noc ali necu mu pokazati jer sam odlucila da nebudem vi se fina

Nismo svi imali te zlatne srece da odrastemo na Balkanu hahahahaha, te nevjerujem da bi trebala gramatika biti neki problem, nadam se.
Cholina_Lokica

#41 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

zumke sreco to 'osh da ti nas dvije od srcanog riknemo :lol: :lol: :lol: ne kuni se u nas :D

seherzada, nemam "matere mi" ja nista sa tim :lol: :lol:
Last edited by Cholina_Lokica on 04/01/2009 22:17, edited 1 time in total.
Šeherzada

#42 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

Pusti ti njih haso kakva gramatika pored slomljenog srca,smrc :sad:
Šeherzada

#43 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

Dile wrote:zumke sreco to 'osh da ti nas dvije od srcanog riknemo :lol: :lol: :lol: ne kuni se u nas :D

Vidis haso kako se samo igraju s menom vise nego je bezobrazno ovdje reci :sad:
bierkof

#44 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by bierkof »

Evo ja sam sad zvao i reko sam joj da ja necu vise tako :x i da djaba place mene nemore prevariti jer sam ja procito na forumu da ako se zaljubis gotov si :( Jedino treba lagati varati i uvjek nesto sa strane, jedino ako imas sa strane mozes pusiti da na kraju ne ispadnes budala sto si bijo fin :twisted:
PS
Evo sad me prozivala njena mati i slala poruku zar nisi obeco da ces je zenit, ali ja sam joj fino reko da cu zenit samo kad nadjem nesto sa strane :x i reko sam joj da necu da pricam ni da se zenim dok sam zaljubljen jer to nevalja :? kako ne konta!?!? I da ne proziva vise jer nemam kredita... :x :x jbo to <3
N Hasovic

#45 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

Šeherzada wrote:Pusti ti njih haso kakva gramatika pored slomljenog srca,smrc :sad:
Hoces nam ti biti fata onda a ovaj sto te je prevarijo Mujo? A onda da ti prevaris Muja sa Hasom, pa da bude pravo? :D
Zoya

#46 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Zoya »

Dile, koji ces ti dio njega? Meni ostavi onaj dio oko pupka :D
Cholina_Lokica

#47 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

Šeherzada wrote:
Dile wrote:zumke sreco to 'osh da ti nas dvije od srcanog riknemo :lol: :lol: :lol: ne kuni se u nas :D

Vidis haso kako se samo igraju s menom vise nego je bezobrazno ovdje reci :sad:
nejma medju nama nista, vrati mu se bona da mu peres, ne mere co'ek vise proc pored njega :lol: :lol: :lol:
The Nightwatchman

#48 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Dile wrote:
The Nightwatchman wrote:

valjda cu prezivit :lol:
ma prezivit ces, niko mi jos nije umro, al su se zato znojile :D
Šeherzada

#49 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

bierkof wrote:Evo ja sam sad zvao i reko sam joj da ja necu vise tako :x i da djaba place mene nemore prevariti jer sam ja procito na forumu da ako se zaljubis gotov si :( Jedino treba lagati varati i uvjek nesto sa strane, jedino ako imas sa strane mozes pusiti da na kraju ne ispadnes budala sto si bijo fin :twisted:
PS
Evo sad me prozivala njena mati i slala poruku zar nisi obeco da ces je zenit, ali ja sam joj fino reko da cu zenit samo kad nadjem nesto sa strane :x i reko sam joj da necu da pricam ni da se zenim dok sam zaljubljen jer to nevalja :? kako ne konta!?!? I da ne proziva vise jer nemam kredita... :x :x jbo to <3
Kako volim sto ima ovao pametnih djecaka :( Namah se vsa rastopim ko secer u vodi.Nego sada haso vidis moramo i mi ovako......I ja sam procitala na forumu i nesmijem se visezaljubiti to je strasno.....
Cholina_Lokica

#50 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

to mogu podnijeti :D cak sta vise... :D
Locked