programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Moderator: anex
- Miki123
#26 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
HRT je imao boli glava filmove. Citizen Kane, What's up Doc, The Kingdom Of Heaven.. 
- zaratustra
#27 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
I prije godinu dana. (Hayat)sheilak wrote:Nisu te proslave snimljene samo 7 dana ranije, neke su snimljene i prije neki mjesec.to sam ja wrote:Ja neznam sta je gore ....narodnjaci, one "proslave" snimljene sedam dana prije, mladi narastaji buducih narodnjaka ili fol uzivo prenos s proslave...uzas!!! bolje bi bilo da su pustili vec otrcanog Mr.Beana nego ove...![]()
Mislim da su TV stanice odustale od bilo kakvog pokusaja da naprave kakav zanimljiv sadrzaj.Znaju da to ne mogu. Prijenosi uzivo su katastrofalni, smijesni. O snimkama iz studija ne bih ni govorila, nema potrebe za tim. Sve je to napravljeno samo 'nako, da bi imali barem nesto emitirati.
- Clint_Eastwood
#28 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Miščini djeco da ste vi postali izbirljivi, pa filmova je bilo na pretek i to kakvih!!! Šta bi vi to htjeli gledati???!!!
-
cikavelja
#29 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
100 ljudi, 100 cudi.
100 zena, 200 sisa.
A sta bi vi?
Nepashe hor beckih djecaka, nepase Selma, nepashe nista.
Nekontam ponekad narod, tuli jedno te isto decenijama a nisu spremni nista uraditi. Nevidja se prog shema, odlicno, digitalnu pa opleti po nat geografijama, animal planetima ili u krajnjem slucaju, kolega sam sebi organizovao program, bar je to sada lako. Jacapi, dvd 3 mariole i dok se boje nerastale, neodustaj.

100 zena, 200 sisa.
A sta bi vi?
Nekontam ponekad narod, tuli jedno te isto decenijama a nisu spremni nista uraditi. Nevidja se prog shema, odlicno, digitalnu pa opleti po nat geografijama, animal planetima ili u krajnjem slucaju, kolega sam sebi organizovao program, bar je to sada lako. Jacapi, dvd 3 mariole i dok se boje nerastale, neodustaj.
- alen_zenica
#30 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
cikavelja wrote:100 ljudi, 100 cudi.
100 zena, 200 sisa.
A sta bi vi?
Nekontam ponekad narod, tuli jedno te isto decenijama a nisu spremni nista uraditi. Nevidja se prog shema, odlicno, digitalnu pa opleti po nat geografijama, animal planetima ili u krajnjem slucaju, kolega sam sebi organizovao program, bar je to sada lako. Jacapi, dvd 3 mariole i dok se boje nerastale, neodustaj.![]()
de nepametuj
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#31 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Ja sam 1. navecer vidjela (mislim da je bio 1.navecer) na hayatu novogodisnji program za koji bih se mogla zakleti da je proslogodisnji, sa Kuricem i Maroltom, jesam li ja sta pobrkala ili