Je li obučen u zelenu Djed Hidžrinu odjeću? Ko su mu pomoćnici?
Gdje će djeca pisati, na koju zemaljsku i e-mail adresu?
[email protected]
popajic wrote:
fijaker ?![]()
![]()
.ma sigurno leteci cilim, saonice nisu njegova "stvar"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vaaaljaaam se po podu![]()
![]()
Djed Hidzra upada kroz tis-sporet, umjesto kakaoa pije serbe, i dolazi na letecem cilimu![]()
![]()
![]()
..cekaj malo, jel mu brada crna ili bijela?fixer wrote:dragi djede hidzra,
sigurno zelis znati da li sam bio dobar ili los...ovako stvari stoje - bio sam los! i vrijedilo je!ne trebas mi donositi nikakav poklon ti debeli, bradati, ograniceni idiote.
s postovanjem, tvoj XXXXXXX! 4-c.
mislim da je vaznije znati ima li brkove ili ne..Soul_Sista wrote:..cekaj malo, jel mu brada crna ili bijela?fixer wrote:dragi djede hidzra,
sigurno zelis znati da li sam bio dobar ili los...ovako stvari stoje - bio sam los! i vrijedilo je!ne trebas mi donositi nikakav poklon ti debeli, bradati, ograniceni idiote.
s postovanjem, tvoj XXXXXXX! 4-c.![]()
![]()
![]()
![]()
..vrlo vazan detalj![]()
![]()
dobro, koja je dijagnoza? haj reci, pomoci cemo ti!pure_love wrote:sta fali djed Hidzru? hajte slusam vas,,zasto moze ded mraz a ne ded hidzra? i jedan i drugi su porijeklom vjerske figure!!
skojotovski wrote:deda mraz vjerska figura???????
zasigurno misli na svetog nikolaosa.skojotovski wrote:deda mraz vjerska figura???????
Ovo "misli" je vrlo upitnoArslan wrote:zasigurno misli na svetog nikolaosa.skojotovski wrote:deda mraz vjerska figura???????
Oprostit ces ali Djedovi ne nose brkove vec bradeArslan wrote:mislim da je vaznije znati ima li brkove ili ne..Soul_Sista wrote:..cekaj malo, jel mu brada crna ili bijela?fixer wrote:dragi djede hidzra,
s postovanjem, tvoj XXXXXXX! 4-c.![]()
![]()
![]()
![]()
..vrlo vazan detalj![]()
![]()
![]()
![]()
ahmoooooooooooooooooooo...![]()
Nije baš originalno. Bolje je NE ZABRANJIVATI DJEDA MRAZA, a izmisliti svogpure_love wrote:sta fali djed Hidzru? hajte slusam vas,,zasto moze ded mraz a ne ded hidzra? i jedan i drugi su porijeklom vjerske figure!!soul-sista wrote:ORGINALNOOOOOO!! Nigdje zemlje kao Bosne!!![]()
sherbe, fijker, leteci cilim, tis-sporet![]()
![]()
![]()
Ma tebi i ona jela kod predsjednistva smeta, sto ti onda ne bi i Djed Hidzra smetao. Djed Hidza dijeli djeci lokumeCompact wrote:Djed Hidžrija leti na kurbanskoj kožici!![]()
Fakat su likovi alahselamet! Mi se ovdje slomismo da ukinemo onog jadnog varalicu, a ovi balijaši izroviše neku novu budalu! Klasično oponašanje kršćana, a ni sam jadni nisu toga svjesni! Ovo društvo je show, i ne treba ga ozbiljno doživljavati, samo se nasikiraš, a to nam ne treba! Nego šta dijeli taj Hidžrija?
Ne,ne mislim,,zna se porijeklo deda mraza,i da se zapravo radi o jednoj te istoj osobiArslan wrote:zasigurno misli na svetog nikolaosa.skojotovski wrote:deda mraz vjerska figura???????
وفروا اللحى وأحفوا الشواربSoul_Sista wrote:Oprostit ces ali Djedovi ne nose brkove vec bradeArslan wrote:
..cekaj malo, jel mu brada crna ili bijela?![]()
![]()
![]()
![]()
..vrlo vazan detalj![]()
![]()
mislim da je vaznije znati ima li brkove ili ne..![]()
![]()
![]()
Deda Mraz u BH uvijek dijelio poklone za Novu godinu.To je bio djeciji "vjerski" praznik !pure_love wrote:sta fali djed Hidzru? hajte slusam vas,,zasto moze ded mraz a ne ded hidzra? i jedan i drugi su porijeklom vjerske figure!!
Ili prevedi ili nek ostane neshvacenoArslan wrote:وفروا اللحى وأحفوا الشواربSoul_Sista wrote:Oprostit ces ali Djedovi ne nose brkove vec bradeArslan wrote:
..cekaj malo, jel mu brada crna ili bijela?![]()
![]()
![]()
![]()
..vrlo vazan detalj![]()
![]()
mislim da je vaznije znati ima li brkove ili ne..![]()
![]()
![]()
![]()
otkud je uvijek? moja nana se ne sjeca da joj je iko djelio paketicepopajic wrote:Deda Mraz u BH uvijek dijelio poklone za Novu godinu.To je bio djeciji "vjerski" praznik !pure_love wrote:sta fali djed Hidzru? hajte slusam vas,,zasto moze ded mraz a ne ded hidzra? i jedan i drugi su porijeklom vjerske figure!!
Od ibn Omera r.a se prenosi da je Resulullah saws naredio podrezivanje brkova a pustanje brade. kakav je to djed hidzra ako nije po serijatu...Soul_Sista wrote:
Ili prevedi ili nek ostane neshvaceno![]()
Doduse.PipiDugaDevetka wrote:Nije baš originalno. Bolje je NE ZABRANJIVATI DJEDA MRAZA, a izmisliti svogpure_love wrote:sta fali djed Hidzru? hajte slusam vas,,zasto moze ded mraz a ne ded hidzra? i jedan i drugi su porijeklom vjerske figure!!soul-sista wrote:ORGINALNOOOOOO!! Nigdje zemlje kao Bosne!!![]()
sherbe, fijker, leteci cilim, tis-sporet![]()
![]()
![]()
Djeda Hidžru.
![]()
![]()
![]()
![]()
haj ne laprdaj, zivota ti!pure_love wrote:Ne,ne mislim,,zna se porijeklo deda mraza,i da se zapravo radi o jednoj te istoj osobiArslan wrote:zasigurno misli na svetog nikolaosa.skojotovski wrote:deda mraz vjerska figura???????