U kasnim poslijepodnevnim satima u razmaku od samo 2 sata ispred prostorija nekoliko kablovskih operatera u Sarajevu primijecena osoba sa kariranom kosuljom i vunenom kapom na glavi,sa cekerima punim kafe,germe i rahat lokuma.Sumnja se na kupovinu glasova povodom izbora za navijaca godine FK Zeljeznicar,ali po za sada prikupljenim informacijama,nema dokaza za elemente mita i korupcije.Prema izjavama ocevidaca,maskirana osoba sa cudnim akcentom je bila obucena kao gospodin sa slike
A sada o poluozbiljnim temama...
Baltazar_khan wrote:
Niko mene ne moze yebat, nađi mi ijedan post kojim me oni yebu

!
Baltazar_khan wrote:
Sad ce tebi Baltazar reći nešto.
Ti si gigant,vjeruj mi na rijec da se ponekad potpuno priblizis Junuzu,mislim da ste i generacijski bliski,ali tebi fali jos pure,vidi se i na rezultatima,i to iskljucivo zbog Junuzove nepredvidljivosti.Covjek dodje ovdje niotkud,kao da ga poplava izbaci,napravi belaj sa gomilom nebuloza i dok se mi svi snadjemo njega vise nema.

Kod tebe je sve nekako ocekivano i monotono,evo vidis svadjas se sa covjekom koji ti je na fin nacin da ne moze biti bolji objasnio neke stvari - istina je da se ovdje svi zajebavaju sa tobom i da si predmet zajebancije jer si sam doveo do toga i samo se vise ukopavas i tones u pijesku,mislim da ti je cak i dobronamjerno savjetovao da ne budes glup i distancirao se od tebe jer te se stidi.
Uglavnom,stvari su i vise nego jasne,Junuz odnosi nadmocnu pobjedu.Sasvim zasluzeno,ovih narednih par dana ce biti formalnost,osim ako neko od protivnika fkt ne krene sa kupovinom glasova.
Zakljucak:kada izbacimo neozbiljne likove i balavurdiju,od pitara koji se trude ostaviti neki gradski dojam i pokazati neku retoriku i zrelost,najveci navijac Zelje je trenutno 51 state.Volio bih da tako i ostane,od mene ce ako nista dobiti zastavicu sa njegove omiljene utakmice.
I ako postoji konsenzus,mislim da bi jednoglasno juniorsku titulu trebali dodijeliti bellissimi
to be continued...