Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Najvjerniji navijač Želje je :

Baltazar_khan
13
21%
ultrajvosa 1987
7
11%
dzipalo_junuz
26
42%
ćiro
3
5%
The 51st State
11
18%
Cape
2
3%

Total votes: 62

dino84

#26 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by dino84 »

ćiro wrote: Samo Litex dolazi u obzir. :lol:
Ne boj se,uvescemo nagradu i za zadnje mjesto,ali to sto drzis fenjer trenutno nista ne znaci :thumbup:

Samo vidim da se fond nagrada siri iz sata u sat,nece njima ni lose biti,ali tako i treba - sve za nase vjerne navijace :D :D :D
nikad_izvini

#27 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by nikad_izvini »

elSaik wrote:
Epitop wrote:junuz vedri i oblači Željinom temom na Sa-X. On je ono što bi psiholozi nazvali "latentni" Manijak samo još nije to shvatio mora se suočiti sam sa svojim ja.
U dubini duše, svi su oni takvi...

edit: Gdje vam je belissima? Mislim, nije vam fer...

Belissima
Most active topic: FK Zeljeznicar
(43 Posts / 9.82% of user’s posts)
Fulio sam Belissimu :roll: Prokletstvo. Doduše, bio sam ubijeđen da je preselio na vječna lovišta Banovića i da ih za kaznu, zbog grijeha u ovom životu, vječno love Željini navijači :D Jbg, do mene je :roll: :-)
nikad_izvini

#28 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by nikad_izvini »

Borba za drugo mjesto ne neizvjesna. Baltazar je trenutno drugi, 51 dražava ga prati u stopu, ultrarajvosa im ipek ne dopušta da se odvoje. Ko će dobiti bedž sa štrumfom, ko će ići na utakmicu Željo-Grenobl......Neizvjesno je do kraja :D
Baltazar_khan

#29 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by Baltazar_khan »

vjecnobordo wrote:Da ja predložim nagradu? mjesečni put u Banoviće :D Ove druge poslati dan manje :)
Evo, ja predlažem da kupiš vazelin, pa da se lakše uvlačiš negdje svojim novim prijateljima, navijačima Skretničara :oops:
LSD

#30 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by LSD »

Baltazar_khan wrote:
vjecnobordo wrote:Da ja predložim nagradu? mjesečni put u Banoviće :D Ove druge poslati dan manje :)
Evo, ja predlažem da kupiš vazelin, pa da se lakše uvlačiš negdje svojim novim prijateljima, navijačima Skretničara :oops:
necemo sad pretjerivati u izjavama...vjecnobordo je normala lik koji zna za mjeru...moram pohvaliti i ultrasarajevo koji je isto normala momak po svoj prilici :mrgreen:
vjecnobordo

#31 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by vjecnobordo »

Baltazar_khan wrote:
Šta radiš u životu? Koliko imaš godina? Pa svaki drugi post je tvoj :roll:

Ne mogu shvatiti kako možeš mrziti ljude koji žive u istom gradu ko ti, koji su davali svoje živote za ovu domovinu isto kao mi. Zbog toga su mi dragi i uvijek će biti draži od Robijaša, Fukara i sličnih. Imam masu prijatelja Manijaka, za razliku od tebe, normalni ljudi, s kojim se da raspravljati bez kompleksa.

Meni je jedino krivo što na ovaj način pokazuješ koliko si glup, a često se znaš predstavljati u ime HZ i navijača Sarajeva, pa nas sve blatiš.

Samo ti ne vidiš da te LSD, elSaik, nikad_izvini **** kako hoće. Ovo im dođe ko dobra za*ebancija s tobom, smiju ti se.

@ nikad_izvini, nemoj baš previše biti ubjeđen u tu priču Grenoble, pa mi (BH klubovi) ne mogu zakazati prijateljske i dovesti ekipe iz Hrvatske, a kakve Lige 5, Juventusi, Grenobli, Dijoni.
Baltazar_khan

#32 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by Baltazar_khan »

vjecnobordo wrote:
Šta radiš u životu? Koliko imaš godina? Pa svaki drugi post je tvoj :roll:

Ne mogu shvatiti kako možeš mrziti ljude koji žive u istom gradu ko ti, koji su davali svoje živote za ovu domovinu isto kao mi. Zbog toga su mi dragi i uvijek će biti draži od Robijaša, Fukara i sličnih. Imam masu prijatelja Manijaka, za razliku od tebe, normalni ljudi, s kojim se da raspravljati bez kompleksa.

Meni je jedino krivo što na ovaj način pokazuješ koliko si glup, a često se znaš predstavljati u ime HZ i navijača Sarajeva, pa nas sve blatiš.

Samo ti ne vidiš da te LSD, elSaik, nikad_izvini **** kako hoće. Ovo im dođe ko dobra za*ebancija s tobom, smiju ti se.

@ nikad_izvini, nemoj baš previše biti ubjeđen u tu priču Grenoble, pa mi (BH klubovi) ne mogu zakazati prijateljske i dovesti ekipe iz Hrvatske, a kakve Lige 5, Juventusi, Grenobli, Dijoni.
Niko mene ne moze yebat, nađi mi ijedan post kojim me oni yebu :roll:

Upravo ti blatiš Horde Zla i Pitare, jer si na strani Manijaka. Znaš, uvijek se nađe prodana duša. Toga vazda bude...

Ne možeš ti suditi koga ja mrzim i zašto. Jako je glupo to što sad spominješ ko je branio Bosnu i Hercegovinu. Hoćeš da ispadneš neki patriota što mi to govoriš? Znam ja jako dobro ko je branio našu domovinu, ne moraš mi ti govoriti. Ti hoćeš sad da ispadneš pametan, ono, niko kao ti. Sad ja ispadam levat ako pišem većinu postova na temi u Želji? Imam pravo da pišem gdje god hoću.

A vidi nešto. Znači, ja ne smijem da se prcam sa njima na njihovoj temi ako su oni branili BiH? Ako se zezamo tamo, znači li to da me stavljaš u isti koš sa agresorom? Onim koji su napali ovu zemlju?

Razmisli malo o čemu govoriš :oops:

P.S. Ne sviđa mi se što kažeš da su ti zbog toga što su manijaci branili domovinu, draži od robijaša i fukara.

Sad ce tebi Baltazar reći nešto.

Za tvoju informaciju, bilo je podosta pripadnika Robijaša i Fukara koji su branili Bosnu i Hercegovinu, i jako ti je ružno to što govoriš. Nisu samo oni branili, svi su je branili.

Žao mi je što je tema otišla u ovom političkom smjeru, ali yeb ga, ti si me natjerao na to, povukao si me za jezik!
BocaJuniors

#33 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by BocaJuniors »

Baltazar_khan wrote: ... Ti hoćeš sad da ispadneš pametan, ono, niko kao ti. Sad ja ispadam levat ako pišem većinu postova na temi u Želji? Imam pravo da pišem gdje god hoću....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma nouuuuuuuu.... gdje bi ti.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vote for him !!!
Peppers

#34 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by Peppers »

Baltazar u svom stilu, kratko, odmjereno i argumentovano, a naravno prozeto velikom dozom humora :lol:

Niko njega ne moze zajebavat :lol:
vjecnobordo

#35 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by vjecnobordo »

Mislio sam na GRAD, ne državu, tako sam i pisao ;-) Znači ovaj grad. Nego mi nešto glupo da raspravljamo o tome. I naravno ja blatim Horde Zla bredvođene BALTAZAROM- :lol: :lol: :lol: Ne kontam u čemu je fazon zezati Manijake?
dino84

#36 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by dino84 »

U kasnim poslijepodnevnim satima u razmaku od samo 2 sata ispred prostorija nekoliko kablovskih operatera u Sarajevu primijecena osoba sa kariranom kosuljom i vunenom kapom na glavi,sa cekerima punim kafe,germe i rahat lokuma.Sumnja se na kupovinu glasova povodom izbora za navijaca godine FK Zeljeznicar,ali po za sada prikupljenim informacijama,nema dokaza za elemente mita i korupcije.Prema izjavama ocevidaca,maskirana osoba sa cudnim akcentom je bila obucena kao gospodin sa slike

Image
Image

A sada o poluozbiljnim temama...
Baltazar_khan wrote: Niko mene ne moze yebat, nađi mi ijedan post kojim me oni yebu :roll: !
Baltazar_khan wrote: Sad ce tebi Baltazar reći nešto.
Ti si gigant,vjeruj mi na rijec da se ponekad potpuno priblizis Junuzu,mislim da ste i generacijski bliski,ali tebi fali jos pure,vidi se i na rezultatima,i to iskljucivo zbog Junuzove nepredvidljivosti.Covjek dodje ovdje niotkud,kao da ga poplava izbaci,napravi belaj sa gomilom nebuloza i dok se mi svi snadjemo njega vise nema. :-D Kod tebe je sve nekako ocekivano i monotono,evo vidis svadjas se sa covjekom koji ti je na fin nacin da ne moze biti bolji objasnio neke stvari - istina je da se ovdje svi zajebavaju sa tobom i da si predmet zajebancije jer si sam doveo do toga i samo se vise ukopavas i tones u pijesku,mislim da ti je cak i dobronamjerno savjetovao da ne budes glup i distancirao se od tebe jer te se stidi.

Uglavnom,stvari su i vise nego jasne,Junuz odnosi nadmocnu pobjedu.Sasvim zasluzeno,ovih narednih par dana ce biti formalnost,osim ako neko od protivnika fkt ne krene sa kupovinom glasova.

Zakljucak:kada izbacimo neozbiljne likove i balavurdiju,od pitara koji se trude ostaviti neki gradski dojam i pokazati neku retoriku i zrelost,najveci navijac Zelje je trenutno 51 state.Volio bih da tako i ostane,od mene ce ako nista dobiti zastavicu sa njegove omiljene utakmice.

I ako postoji konsenzus,mislim da bi jednoglasno juniorsku titulu trebali dodijeliti bellissimi :thumbup:

to be continued...
saraydjecko

#37 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by saraydjecko »

Dane bez Europe brojati a,ne tudje postove :dance:
nikad_izvini

#38 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by nikad_izvini »

saraydjecko wrote:Dane bez Europe brojati a,ne tudje postove :dance:
Ko kaže da ne brojim ;-)

PS nema potrebe za brojanjem, sve piše na profilu usera :dance:
nikad_izvini

#39 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by nikad_izvini »

Nakon manje od 24 h glasanja, poredak je slijedeći:

1. Džipalo: 20 glasova
2. Baltazar: 7 glasova
3. 51 država: 6 glasova
4. ultrarajvosa : 5 glasova
5. Ćiro: 2 glasa
6. Cape: 2 glasa

Mrtva trka se nastavlja između Baltazara, 51 države i ultrarajvosa. Biće gusto :D Džipalo je nekoliko konjskih dužina u vodstvu :D :-D
Baltazar_khan

#40 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by Baltazar_khan »

dino84 wrote:
Ti si gigant,vjeruj mi na rijec da se ponekad potpuno priblizis Junuzu,mislim da ste i generacijski bliski,ali tebi fali jos pure,vidi se i na rezultatima,i to iskljucivo zbog Junuzove nepredvidljivosti.Covjek dodje ovdje niotkud,kao da ga poplava izbaci,napravi belaj sa gomilom nebuloza i dok se mi svi snadjemo njega vise nema. :-D Kod tebe je sve nekako ocekivano i monotono,evo vidis svadjas se sa covjekom koji ti je na fin nacin da ne moze biti bolji objasnio neke stvari - istina je da se ovdje svi zajebavaju sa tobom i da si predmet zajebancije jer si sam doveo do toga i samo se vise ukopavas i tones u pijesku,mislim da ti je cak i dobronamjerno savjetovao da ne budes glup i distancirao se od tebe jer te se stidi.
Nemoj dino, allaha ti :lol:

Junuz je gigant, prca vas neko vrijeme, ne sjećam se kad vas je neko tao isprcao kao junuz. Vi nasjeli ko bekani, i otvarate teme o njemu. Samo o junuzu govorite.

Naravno, ne znate šta ćete od sebe, nemate o čemu da govorite u svojoj temi o Skretničaru, jer ste dotakli dno dna, 5 godina bez evrope, živite na osnovu stare slave.

Naravno, vazda ste i pisali nebuloze.

Zadnji primjer je nebulozna izjava da ćete uzeti 3 boda u Travniku. Na kraju smo svi bili svjedoci toga da je Skretničar popušio foru.

P.S. Kažeš da sam ja predmet zajebancije. E vidi nešto, ako je išta ovde predmet zajebancije, onda je to omanji sarajevski povremeni ex Jugoslovenski drugoligaš, poznatiji kao Skretničar!
belafonte

#41 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by belafonte »

Baltazar_khan wrote: Nemoj dino, allaha ti :lol:

Junuz je gigant, prca vas neko vrijeme, ne sjećam se kad vas je neko tao isprcao kao junuz. Vi nasjeli ko bekani, i otvarate teme o njemu. Samo o junuzu govorite.

Naravno, ne znate šta ćete od sebe, nemate o čemu da govorite u svojoj temi o Skretničaru, jer ste dotakli dno dna, 5 godina bez evrope, živite na osnovu stare slave.

Naravno, vazda ste i pisali nebuloze.

Zadnji primjer je nebulozna izjava da ćete uzeti 3 boda u Travniku. Na kraju smo svi bili svjedoci toga da je Skretničar popušio foru.

P.S. Kažeš da sam ja predmet zajebancije. E vidi nešto, ako je išta ovde predmet zajebancije, onda je to omanji sarajevski povremeni ex Jugoslovenski drugoligaš, poznatiji kao Skretničar!
Jadno :sad: :smajlikojipovraca:
Prije bi reko da si ti bekan, neki posljedni trzaji, pokusaji iz ocaja, ono kao kad krv pustis bekanu pa se jos malo trza - e takav je ovaj tvoj post :sad:
Kazes oni su jadni, nemaju sta pisat na svojoj temi, a sta ti pises na nasoj temi, pravi si lik :sad:

Jadno :sad:

P.S. Svaka cast komsijama na otvaranju ove teme, samo lesite levate, nisu bolje ni zasluzili, moj glas je otiso junuzu :)
LSD

#42 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by LSD »

Šta ovo i pitari poceli da daju glasove na ovoj anketi :mrgreen: ...spašavaju ljudi obraz navijaca FCS-a koliko se može spasiti,vide i oni kako ih omladinci brukaju redovno svaki dan.
South Blue Mama

#43 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by South Blue Mama »

obzirom da moj favorit (belissima) nije na listi a u cilju napetih izbora moradoh svoj glas dati baltazaru sa nadom da ce unijeti malo vedrijih tonova u redove svojih poklonika :D

Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
The 51st State

#44 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by The 51st State »

stvarno morate biti idioti pa misliti da bilo koga od navedenih tangira ovaj djeciji pokusaj zajebancije koji je evoluirao iz konstantne kuknjave pape, mama, tata, sta cete na nasoj temi...
belissima

#45 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by belissima »

Hej Big mama,mamiiiiiii...imas pozdrav od MF... :lol: :lol: :lol: !!!!
South Blue Mama

#46 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by South Blue Mama »

belissima wrote:Hej Big mama,mamiiiiiii...imas pozdrav od MF... :lol: :lol: :lol: !!!!
:?

cini mi se da sam cula da ces ti dobiti titulu oruzara ili juniorsku titulu pa mi bas nesto bi drago, grehota je djecu ostaviti bez igracaka :dance:

Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
belissima

#47 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by belissima »

Znam da nisi skontala big mama..nisam ni ocekivao da strumfov mozak to svari...jos jedan pozdrav od MF... :D !
SemiR_SA

#48 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by SemiR_SA »

Sta vam je strumfovi? Žiku što su se nalozili! Halo strumfovi je li to imate muda da se javljate, zar se niste raspali? Dodji te na na turnir sutra da vam nesto pokazemo. :D :D :D :D
tazmaniaBAN

#49 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by tazmaniaBAN »

Ja neznam za koga da glasam, velika je konkurencija! Svi kandidati imaju podjednako veliki potencijal za navijača godine! :mrgreen:
Moj prijedlog je da im se napravi jedan test da vidimo ko najviše zna taj će i da dobije glas! Nemožemo ovako na pamet glasati, nije pošteno!
Dajte im test! dajte im test! dajte im test! :mrgreen:
elSaik

#50 Re: Nagradna igra NK Željezničar: navijač godine

Post by elSaik »

tazmaniaBAN wrote:Ja neznam za koga da glasam, velika je konkurencija! Svi kandidati imaju podjednako veliki potencijal za navijača godine! :mrgreen:
Moj prijedlog je da im se napravi jedan test da vidimo ko najviše zna taj će i da dobije glas! Nemožemo ovako na pamet glasati, nije pošteno!
Dajte im test! dajte im test! dajte im test! :mrgreen:
Oni ne rade testove. Oni ih zadaju. 8-)
Post Reply