ponekad se pitam koliko likova pise sa tvog nicka???
Jednom si pametan, ostrouman, originalan, ... a drugi put....
Stari ponekad sjedne za računaramrica wrote:@compact
ponekad se pitam koliko likova pise sa tvog nicka???![]()
![]()
Jednom si pametan, ostrouman, originalan, ... a drugi put....nidje veze sa naprijed nabrojanim....
Joj dobro si!!! Zaboravio sam na Muhameda Bikića barda sportskog novinarstva, ili onog sa FTVa što liči na Dodika (čini mi se da se preziva Bilić što u toku jednog sportskog priloga na dnevniku četrdeset puta se zapetlja), zatim Kemo i Ibrahim sa iste televizije što tjeraju raju da gledaju kako trava raste, ili onog sa tvsa Zarifa Guhdije.... zatim rtrs lik sa velikim benom na obrazu što samo hvali srpske sportiste........amrica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Nasao marginalce...
Kao prvo nisu nimalo utjecajni, tako da su nebitni za javno mijenje, ko gleda onu bh temu, ili CD bez Senada...![]()
Mnogo su mi gori sportski novinari, osim tih tvojih aaa i eeeee, ne samo da ne znaju pametnu recenicu sastaviti, nego ne znaju kad treba USUTJETI!!!!!
Iritantni u svakom pogledu, od boje glasa, od elementarnog nepoznavanja materije o kojoj pricaju (osim citanja google izvadakasto podsjeca na mnoge ovdje)
ladyblue18 wrote:eh kada smo vec kod "novinara" sve sa OBN-atj. Fedja, Dejana, Adrijana, Emerik (njega treba martinkom gadjati), Veljko (jel se tako zove?) a zatim one kretene iz BMH-a sve redom. Blago receno povraca mi se
Zanimljivo je da si "udario" na kao nekakvu opoziciju.Prema tome, ispada da je tebi dobro, da si u poziciji ili da možda misliš da su gore nevedeni krivi za stanje u državi ili federaciji.Stoji priča da pozicija zavisi od opozicije.Da jaka opozicija stvara jaku poziciju.Stoji da je Adi žohar, da su Bafta, Rondić i Pećanin žohari.Ali Senad Avdić i Duška Jurišić definitivno nisu žohari.Barem nisu žohari koji mi rade o glavi.Nis žohari koji privatizuju preduzeća, nisu žohari koji si povećavaju plate kada komplet svijet reducira troškove državne administracije.Nisu žohari koji su uništili domaću privredu, niti su žohari tipa kačavende i puljića.Jebiga sad, malo se gubiš ili ti je baš dobro pa nemaš pametnijeg posla do da prozivaš ono malo jada koji se buni protiv NAŠIH pljačkaša i lopova.Onaj koji me pljačka, nije moj.Vidim, ti imaš neko drugačije mišljenje.Ili je možda do alter egaCompact wrote: GRUPA THE ŽOHAR'S: ADI VOKAL, BAFTA KLARINET, DUŠKA I VILDANA PRATEĆI VOKALI, ADNAN RONDIĆ BUBNJEVI,
MENADŽERI GRUPE SENADI OD BOSNE- PEĆANIN I AVDIĆ
Sta je pisac hotijo reci?Compact wrote:Ispade ti interesantanJThomas wrote:kažem ti, likovi utripovali, ničim izazvani, da sam ja katolik. što, kao što objasnih, ne može biti dalje od istine.
(koliko se vadim, ispade da je sramota biti katolik...neka ne bude krivo shvaćeno)
![]()
Neću biti vulgaran, kao što nisam ni dosad, ali bih ti rekao da me ..... šta si![]()
Iz tvojih dosadašnjih postova se moglo zaključiti da ti islam i muslimani ne mirišu, što ne mora značiti da si nemusliman! Ima ih na forumu koji se svrstavaju u islamsku opciju kao što je Zlatiborka, ali je svaki katolik za nju muslimančina.Nego nemoj se ti smatrati prozvanim što nisi Puljkija spomenuo. Eto slučajno ti Reis smeta!
Care, ne znam šta je po tebi lijepo. Ako je lijepo da si obrazovan, oženjen, da imaš svoj stan, automobil, djecu, onda me dovodiš u nezgodnu situaciju da ti moram reći da mi je lijepo, ali ako uzmeš zadnji broj "Forbesa" vidjet ćeš na naslovnici da je ovo gore navedeno osobina prosječnihnikad_izvini wrote: Zanimljivo je da si "udario" na kao nekakvu opoziciju.Prema tome, ispada da je tebi dobro, da si u poziciji ili da možda misliš da su gore nevedeni krivi za stanje u državi ili federaciji.Stoji priča da pozicija zavisi od opozicije.Da jaka opozicija stvara jaku poziciju.Stoji da je Adi žohar, da su Bafta, Rondić i Pećanin žohari.Ali Senad Avdić i Duška Jurišić definitivno nisu žohari.Barem nisu žohari koji mi rade o glavi.Nis žohari koji privatizuju preduzeća, nisu žohari koji si povećavaju plate kada komplet svijet reducira troškove državne administracije.Nisu žohari koji su uništili domaću privredu, niti su žohari tipa kačavende i puljića.Jebiga sad, malo se gubiš ili ti je baš dobro pa nemaš pametnijeg posla do da prozivaš ono malo jada koji se buni protiv NAŠIH pljačkaša i lopova.Onaj koji me pljačka, nije moj.Vidim, ti imaš neko drugačije mišljenje.Ili je možda do alter ega
Ok! Ne kontam, ali i to je za ljudeamrica wrote:@compact
to je tvoj alter ego, odkud cu ja znati?
falil˙ ti ugljababilon wrote:Ceric prosisao Kecevandu, ne mogu da vjerujem
Compact wrote:Ok! Ne kontam, ali i to je za ljudeamrica wrote:@compact
to je tvoj alter ego, odkud cu ja znati?![]()
Evo da se popravim:
Mirsad Kebo - žohar,
Vahid Hećo - žohar,
Vinko Puljić - žohar,
Perzijsko-Bosanski koledž - Žoharski koledž,
Lik sa reklame za Panjković akademiju (za kojeg smatram da nije seksi) - žohar!
http://www.panjkovic.net/www/index.htmamrica wrote: Panjkovic akademijanikad cula, a niti vidjela tog lika (?) ili likicu sa reklame, malo nas prosvijetli, da podijelimo stavove sta je sexy, a sta ne?
Ako ode na Panjković akademiju, možda ga neko delegira!Ahmmed wrote:![]()
![]()
![]()
Samo još čekam Rešida Hafizovića kao prijedlog
Vidim, napredujeteCompact wrote:Ako ode na Panjković akademiju, možda ga neko delegira!Ahmmed wrote:![]()
![]()
![]()
Samo još čekam Rešida Hafizovića kao prijedlog
Igramo se izgleda špijunaAhmmed wrote:Vidim, napredujeteCompact wrote:Ako ode na Panjković akademiju, možda ga neko delegira!Ahmmed wrote:![]()
![]()
![]()
Samo još čekam Rešida Hafizovića kao prijedlog![]()
Više nije šiija , bezuvjetno
![]()
Neka, drago mi je da ste u SAFFU promijenili uređivačku politiku