Victoria's Secret u Sarajevu?
Moderator: anex
-
Maybach
#26 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
C,c,c joj pitanja,a zasto ti ili neko drugi voli sebi vise kupiti nike patike nego neke bezveze sa pijace?o tome se nema sta ni raspravljat.
- alica.k
#27 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
tange su mi bezveze da su bilo cije. gacice...ah well...
-
mostarac
#28 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
svaka roba ima svoju musteriju 
To je tako bilo uvijek i tako ce i ostati
To je tako bilo uvijek i tako ce i ostati
- bez_ideje
#29 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Ono je pokusaj VS-a.....moram priznat preslatka radnjica,kutije i kese su im bas slatke,pozeli covjek nesto da kupi samo da njih dobije
Nisam odusevljena izborom..............poprilicno je "osnovan",valjda su i za to cijene nize nego na zapadu!
Nisam odusevljena izborom..............poprilicno je "osnovan",valjda su i za to cijene nize nego na zapadu!
-
mostarac
#30 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
kako kojiscooter21ba wrote:koji jeli lako za potrgati il sta?Maybach wrote:Pravi muskarac zna da cijeni kvalitetan ves na svojoj dragoj
pravi muskarac razmislja kako da taj ves sto prije skine kad ga vidi
Nekima je vise sexy da on ostane sto duze
-
dimu
#31 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
scooter21ba wrote: ajde ok za grudnjak ali gacice tange i ostalo koja je razlika izmedju VS i ostalih?
jesi ti ikad cuo za neko izazovnije (da ne kazem erotsko) donje rublje ?
ne prica se ovdje o svakodnevnom donjem vesu, nego o rublju za posebne prilike...
-
Vertigo
#32 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
pravi muskarac se ne ukljucuje na ovakve tememostarac wrote:kako kojiscooter21ba wrote:koji jeli lako za potrgati il sta?Maybach wrote:Pravi muskarac zna da cijeni kvalitetan ves na svojoj dragoj
- scooter21ba
#33 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
jesam ali to ne mora biti VS koliko je napuhan sex i gradom i ostalim reklamamadimu wrote:scooter21ba wrote: ajde ok za grudnjak ali gacice tange i ostalo koja je razlika izmedju VS i ostalih?
ne prica se ovdje o svakodnevnom donjem vesu, nego o rublju za posebne prilike...
-
mostarac
#34 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
svakako. On svoju pricu sa zenama ogranicava na to je li joj zagorila sarma i sto joj se uhvatila prasina u cosku sobeVertigo wrote:pravi muskarac se ne ukljucuje na ovakve tememostarac wrote:kako kojiscooter21ba wrote: koji jeli lako za potrgati il sta?
- scooter21ba
#35 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
otkud ti to?Vertigo wrote:
pravi muskarac se ne ukljucuje na ovakve teme
- scooter21ba
#36 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
ko kaze da ja volim kupiti nike patike?Maybach wrote:C,c,c joj pitanja,a zasto ti ili neko drugi voli sebi vise kupiti nike patike nego neke bezveze sa pijace?o tome se nema sta ni raspravljat.
po meni je to muska glupost hocu tene sa vazdusnim da su nike ili u zadnje vrijeme majice od D&G i tako to
niko ti ne govori da kupujes na pijaci nego u prodavnici a da nije striktno VS
-
dimu
#37 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
scooter21ba wrote:jesam ali to ne mora biti VS koliko je napuhan sex i gradom i ostalim reklamamadimu wrote:scooter21ba wrote: ajde ok za grudnjak ali gacice tange i ostalo koja je razlika izmedju VS i ostalih?
pa ne mora VS ali neki i gledaju da je poznata firma, a VS jeste razvikana zbog onih revija, ali opet nema u tome nista lose ko voli nek izvoli
- tech10
#38 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Cheekies su najbolje.alica.k wrote:tange su mi bezveze da su bilo cije. gacice...ah well...
http://www2.victoriassecret.com/collect ... rfnbr=4707
- scooter21ba
#39 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
neka je poznata ali tako razvikana da je vise preko glavedimu wrote:
pa ne mora VS ali neki i gledaju da je poznata firma, a VS jeste razvikana zbog onih revija, ali opet nema u tome nista lose ko voli nek izvoli
i koliko njih moze priustiti to?
preko glave mi je onih fufica po strosi i bilo gdje u gradu koje namjerno marku odjece stave da se vidi a nema za kafe
ili one sto se uvale u kredit da bi kupile torbu cizmice ili neki odjevni predmet
svaka cast kad neko ima dovoljno da mu je to kao kad ti kupis cunga lunga zvake
u tom je moja poenta
mislim licno neka se zavaljuje ne zavaljuje mene ali toliko o nasem mentalitetu moralnim vrijednostima i svemu drugom
-
Vertigo
#40 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
vidi ovog izvidacatech10 wrote:Cheekies su najbolje.alica.k wrote:tange su mi bezveze da su bilo cije. gacice...ah well...![]()
http://www2.victoriassecret.com/collect ... rfnbr=4707
- Spliff.Master
#41 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Kako se zove butik? Gdje tacno u Titovoj?bez_ideje wrote:Ono je pokusaj VS-a.....moram priznat preslatka radnjica,kutije i kese su im bas slatke,pozeli covjek nesto da kupi samo da njih dobije![]()
![]()
![]()
Kakva je ponuda? (crni/crveni grudnjak s istobojnim tangicama??)
A da se slucajno ne sjecas cijena?
- bez_ideje
#42 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Zove se My secret..........tacno preko puta kafica Pasaz (u pasazuSpliff.Master wrote:Kako se zove butik? Gdje tacno u Titovoj?bez_ideje wrote:Ono je pokusaj VS-a.....moram priznat preslatka radnjica,kutije i kese su im bas slatke,pozeli covjek nesto da kupi samo da njih dobije![]()
![]()
![]()
Kakva je ponuda? (crni/crveni grudnjak s istobojnim tangicama??)
A da se slucajno ne sjecas cijena?
Na moje veliko razocarenje nisam vidjela nista crno
Nisam bas upratila cijene,jer mi nista nije specijalno zapelo za oko.....Jedino jedne ljubicaste gacice bile su cin mi se 29 !
- karanana
#43 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
mmmm, ljubicaste gacice.....zvuci odlicno.
btw. ne znam zasto VS svrstavate u robu sa visokom cijenom kad je vecina stvari izmedju 20 i 40 dolara (ne znam koju marzu puca ovaj butik) a za te pare jedva da sisobran i na pijaci mozete kupiti.
btw. ne znam zasto VS svrstavate u robu sa visokom cijenom kad je vecina stvari izmedju 20 i 40 dolara (ne znam koju marzu puca ovaj butik) a za te pare jedva da sisobran i na pijaci mozete kupiti.
- slavkoimamodilera
#44 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Ljudi se bezveze furaju... to sto se ovdje prodaje (nelegalno btw. jer VS ne da robu oficijelno van USA) po 70 ili 80 kerma je u americi 20ak dolara...karanana wrote:mmmm, ljubicaste gacice.....zvuci odlicno.
- bez_ideje
#45 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Sisobran na pijaci od 5 do 15 kmkaranana wrote:mmmm, ljubicaste gacice.....zvuci odlicno.
Tange od 1 km(na stupu) do 4-5 km na Siranu
( e sad ako ste cjepidlake pa trazite ekitetu,ono 100 % sintetika,made in China)
A kakav sexy shop ima na Siranu.......one lutke u izlozima u mrezastim kombinezonima sa peruskama na strateskim mjestima wahahhahahaahaha ne prolazim onuda kad mi se piski ,imam osjecaj da ne bi izdrzala
A za ovaj butik,iskreno meni je to malo suhveli......ili sam a imala ilizije o VS-u
-
Judge_Dread
#46 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 20:54, edited 2 times in total.
-
melb26sa
#47 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Ma dajte ljudi, eno imate vecinu stvari sada na snizenju - dosao mi katalog juce - gacice 3.99, 4.99, grudnjaci 24.99 - fino online pa naruciti i doci ce za 3 sedmice.
Moram reci da ono sto razlikuje VS od drugih proizvodjaca je izbor i kvalitet - ja imam par njihovih grudnjaka kojima ima bar 7 godina (otkad sam ja saznala za VS) i izgledaju kao da sam ih juce uzela. Gacice standardne signature cotton collection isto traju a ne kao one sa pijace sve bijele po marku - za jednokratnu upotrebu skoro.
I naravno, najvaznije VS ima moju velicinu pa ne moram slusati prodavacice kako mi kazu da mi moze i veci grudnjak (Lisca) kad znam da ne moze.
Moram reci da ono sto razlikuje VS od drugih proizvodjaca je izbor i kvalitet - ja imam par njihovih grudnjaka kojima ima bar 7 godina (otkad sam ja saznala za VS) i izgledaju kao da sam ih juce uzela. Gacice standardne signature cotton collection isto traju a ne kao one sa pijace sve bijele po marku - za jednokratnu upotrebu skoro.
I naravno, najvaznije VS ima moju velicinu pa ne moram slusati prodavacice kako mi kazu da mi moze i veci grudnjak (Lisca) kad znam da ne moze.
-
debela
#48 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
mene su muski komentari na ovoj temi izbili iz cipela, a scooterovi izazvali svrab. ono se naslo da zenama sere po glavi sto zele da imaju mogucnost izbora, sto zele svoje pare potrositi na ono sto im treba ili im se svidja, ono koje grudnjak nije nikad niti ce ikad nositi. sta se bolan petljas gdje ti nije mjesto?
ono sto razlikuje vs od onog jada koji mozes naci na nasem trzistu je sto imaju vise od 3 kalupa i sto svaka zena moze naci oblik, sto je i najbitnije, za sebe. pogledam ponekad njihovu stranicu. imaju robu za svaki dzep, cesto i snizenja. nije to ekskluzivna i nedostupna marka kakvom se ovdje zeli predstaviti.
ono sto razlikuje vs od onog jada koji mozes naci na nasem trzistu je sto imaju vise od 3 kalupa i sto svaka zena moze naci oblik, sto je i najbitnije, za sebe. pogledam ponekad njihovu stranicu. imaju robu za svaki dzep, cesto i snizenja. nije to ekskluzivna i nedostupna marka kakvom se ovdje zeli predstaviti.
- scooter21ba
#49 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
ah eto nek ti razlikujes cula samo za VS i to je jedino jer to nose one iz sex i grada
glavno je da ti imas VS gace i grudnjak al ovamo sto je kredit boli te
jesi cula kad za berlei, intimissimi, gerbe?
naravno nisi jer to ne nose sex i grad cure
vec te vidim da visis u strosmajerovoj i glavna prica je ko sta kako gdje i koji je brand odjece na prolaznicima posebno prolaznicama
glavno je da ti imas VS gace i grudnjak al ovamo sto je kredit boli te
jesi cula kad za berlei, intimissimi, gerbe?
naravno nisi jer to ne nose sex i grad cure
vec te vidim da visis u strosmajerovoj i glavna prica je ko sta kako gdje i koji je brand odjece na prolaznicima posebno prolaznicama
- jazzer
#50 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Bicu malo off-topic ali mislim da vrijedi. Na kantonalnoj je bilo price o tom butiku (mislim da je taj)
i neka od gosci ja pricala nesto o donjem vesu i cijenama. Tada onaj crni momak sa bradicom,
voditelj na kantonalnoj kaze, parafraziram: ''Cuj grudnjak 160 KM!?? Pa zato mogu kupiti 40 porcija
klepa''!!
Koji kreten!! Sorry na off-topic.
i neka od gosci ja pricala nesto o donjem vesu i cijenama. Tada onaj crni momak sa bradicom,
voditelj na kantonalnoj kaze, parafraziram: ''Cuj grudnjak 160 KM!?? Pa zato mogu kupiti 40 porcija
klepa''!!